|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
4.4.2009 14:10:21   
Anonimen
no pa smo po kosilu, ma je tašča dober skuhala
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
4.4.2009 14:35:59   
Anonimen
no kam ste pa šle?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.4.2009 14:48:04   
Anonimen
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
4.4.2009 14:53:42   
Dudica1
bomo šli ven...se mal predihat...k smo cel dan skor že not...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
4.4.2009 15:08:06   
Anonimen
mi smo bli pa prej mal zun zdej smo pa not k je taku nikakvu zun sploh ne vem a bo dž al ne bouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
4.4.2009 15:28:24   
Dudica1
SEJ MULCI ŠE BOLJ UŽIVAJO ČE JE DEŽ...PA ŠE LAŽI ZDEJ DIHAMO K NI PREVROČE...user posted image

BOGE POLETNE user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
4.4.2009 15:41:40   
zoja10
user posted image user posted image user posted image      user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
4.4.2009 15:46:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

kaj je ZOJA si opravla z govoricami...user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
4.4.2009 16:10:20   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
4.4.2009 16:32:29   
zoja10
ma nč nism opravla...zdej si fračo delam...user posted image
mal mi je dougcajt...
čakam da bo kuhar damjan na slo 1, hihi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
4.4.2009 18:07:44   
Anonimen
dons je bolj žalostno tle gor, grem uživajteuser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1761
4.4.2009 18:43:11   
Dudica1

ma nč nism opravla...zdej si fračo delam...user posted image
mal mi je dougcajt...
čakam da bo kuhar damjan na slo 1, hihi...

kako je s fračo...je kej uspelo...user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
4.4.2009 18:53:16   
KatMat
SE JAZ SE MALO JAVIM...ZDELE odpeketam v lj k kolegici na palačinke party ...cist sem izmucena sem mislila da bom danes imela kaj casa zase pa mi ni uspelo...delam kuham pospravljam in me pocasi zmankuje...

jutri pa se popedenat pol pa fotografiranje mene tie in mojega dragega komaj cakam!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
4.4.2009 19:05:36   
zoja10
...user posted image  frača narejena, še pihavnik naredim pole grem v zasedo za grm...user posted image

danes je res en čudn dan...tašča je zdej neki tok užaljena da je sekala trske za v peč s tako ihto da si zravn nism upala...jo je tast neki užalu...matr  ja...kakšne burleske...

tle začel dežek in zgaga me peče za znoret...

butale...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
4.4.2009 19:08:08   
zoja10
Katmat...pojej še eno zame... in lepo se imej....user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
4.4.2009 19:12:11   
Dudica1
ZOJA ...če rabiš pomoč samo povej ti pridem pomagat...user posted image user posted image user posted image
pazi se ti tašče ej...s sekiro pa sploh ni varn bliz hodit...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
4.4.2009 20:02:01   
ledenka
tole pa sem našla pri dvojčkih user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dobrovoljčica

Pozdravljene mamice in bodoče mamice. Žena mi je naročila, da vam moram sporočiti, da sta se nama danes ob 9:12 rodila hčerkica Eva in sinček Maj.Težka sta bila 1740 in 2100g, velika pa 44 in 46 cm. Mamica je tudi uredu. Kaj več vam sporoči ko pride iz porodnišnice.
lpuser posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
4.4.2009 20:06:25   
FLASK_A
mi imamo tudi palačinkeuser posted image

evo še za vas malo:

user posted image

Blueyes, upam da te je nehalo matrat in da se že bolje počutišuser posted image user posted image user posted image

Katmat, ful sem vesela zate, da se imata s tvojim tako lepouser posted image user posted image Midva pa kar ne prideva skupuser posted image Mah, bo že aneuser posted image

Zoja, si me nasmejala s tole taščouser posted image

BarbyD, hvala za obrazložitev obrata, nisem vedela da to tako čez trebušček naredijo. Mora biti pa res čudno, ko ga me tako zelo pazimouser posted image user posted image Pa ful fajn, da se je tako lepo izteklo, zdaj pa naj kar do konca v tem položaju počakauser posted image user posted image

Zdej grem pa spečt palačinke, tako da lepo se imejte pa stisnite svoje bodoče očkateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
4.4.2009 20:07:00   
pokica_
No, pa je tuga tlele goruser posted image .

Včeraj smo bli na Megra sejmu, malo sma prošetala,...je bolj švoh blo vse skup, pol sma šla še pa na eno veeelko sadno kupo z goro sladoleda in smetane. Sem čakala, da moj poje do polovice, pol sma pa menjala, ker je blo res preveč vsega. user posted image
Mi smo se danes meli super fajn, no vsaj jst, moj je pa moral tastu pomagat v hosti, so delal 5h, pa je bogo revše kr zmučen.
Jaz sem pa bla pr mami glavna šefica kuhinje in sem kosilo kuhala; pražen krompir+dunajske+solato. Sem pa kuhala za 7 ljudi, tak da sem se kr nadelala. Me tačke bolijouser posted image .
Ampak sem pa bla skor cel dan na luftu in je blo res za uživat vreme. user posted image

Jutri pa počivamo in gremo nekam na krajši izlet v prlekijo in na prleško gibanico. user posted image  Zdaj pa grem iskat nekaj za pod zob, sem lačna, je že 6h od kosila.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
4.4.2009 20:08:18   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tole pa sem našla pri dvojčkih user posted image user posted image user posted image

Pozdravljene mamice in bodoče mamice. Žena mi je naročila, da vam moram sporočiti, da sta se nama danes ob 9:12 rodila hčerkica Eva in sinček Maj.Težka sta bila 1740 in 2100g, velika pa 44 in 46 cm. Mamica je tudi uredu. Kaj več vam sporoči ko pride iz porodnišnice.

user posted image ČESTITKE MAMICI, EVI, MAJU TER SEVEDA OČKATU!!!!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image   user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
4.4.2009 20:09:02   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Čestitke mamici, dvojčkom in seveda ateku! user posted image user posted image user posted image

Zdaj imamo pa že 6 z-majčkov! Juhuuuuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
4.4.2009 20:14:27   
Dudica1

user posted image

NICK            PDP         RODILA   SPOL   IME    VEL.   TEŽA            
1. Šmarnogorka  15.05.09   20.03.09    user posted image      Bor               1700 g
                                                               user posted image      Vid                1340 g
2. mucka25         08.05.09   02.04.09    user posted image      Tina              1530 g
                                                               user posted image      Nina              1970 g

3. dobrovoljčica  07.05.09   04.05.09    user posted image      Eva    44 cm   1740 g
                                                               user posted image      Maj    46 cm    2100 g

user posted image                       user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 4.4.2009 20:16:04 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
4.4.2009 20:17:16   
Dudica1
čestitke mamici,atiju in malima Evi in Maju...user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
4.4.2009 22:15:21   
Anonimen
Pozdravček!

Se pridružujem vašim čestitkam!!
Joj, koliko dvojčkov! In tako lepa imena imajo...

Midva z Oskarjem sva danes preživela še en lep dan. Bolj umirjen, zato meni še bolj prijeten.
Mi je bilo smešno zvečer, ko "sva" šla spat in se je Oskarju začelo kolcati, potem pa se je kolcanje začelo še v mojem trebuhu - kolcanje v duetu. Je malo dlje trajalo, da sta zaspala (Urbanček je še malo pobrcal... joj, ima močne nogice!).

Tako, zdaj pa čaka še moj veliki na svoje urice (mi je obljubil, da če ga počakam zvečer, bo jutri vstal z nami... bomo videli, kako se bo držal obljube... ampak mora izpolniti svojo očetovsko dolžnost za nazaj in jutri pričakujem, da bo 100% z Oskarjem!)user posted image

Lahko noč in čimlepše sanje...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1774
4.4.2009 23:44:52   
zoja10
oj zoja09 in krempelček tud še tle gor...berete za nazaj a? user posted image  no kr poročajta kako kej z vami...

Jaz grem v mižulčke...
Upam da že vse sladko spite...pa čim manj nočnih pohodov na wc...
NOČKOuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?