Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 12:31:42
|
|
|
|
nmag
|
Evo mene odprta sem 3cm in zmehčana,edino dete je še kar visoko zato še kak dan ali več,čisto odvisno sedaj koliko bom počivala,torej konec počitka,vse se je lepo prištimalo samo kaka dva bolj močna popadka,da se spusti čisto dol in potem bo.Sedaj se ne sekiram več,eno generalno čez vikend,pa eno z možekom pa bom šla. Naslednji pregled imam 10.4.če še ne bom rodila vmes. Cveta ti imaš tudi 10.pregled,katero uro,mogoče bova šli pa midve skup rodit,BrinaBA ,mi je že ušla. Bolj ko gre res h koncu,bolj sem mirna in lažje prenašam bolečine v kosteh,to je zelo dobro. Punce srečno tudi vam,sedaj bo res vsak dan šla kakšna.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 12:32:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk no letos bo drugač. telefon je skoz napolnjen tk da vsaj dragega bom lahk poklicala-ker moj ne bo zraven. se je tk odločil in js ga ne silim. a bom izjema, al bo še katera sama rojevala? Ne, moj bo poleg ker tako blagodejno deluje name. Drugače pa uboge babice, sestre, zdravniki.....sem vam že povedala, da je moja življenjska 'služba' biti čarovnica. Tako, da če ne bo kodra poleg, bom kričala da bo v P vedela kaj se dogaja. Ljubljančanke bodite pripravljene...če boste iz kakšne porodne slišale nečloveško kričanje - to sem jaz , Cveta Aja, meni se ne zdi nič napačno, če tvojega ne bo poleg. Vidva sta se pač tako odločila in dogovorila. jaz spoštujem takšno odločitev. ccveta ,pa nisi čarovnica,vsaj kolikor sem te jaz spoznala Moj bo tudi poleg
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 12:34:20
|
|
|
|
sonček85
|
nmag.super za pregled,odprtost,MV vse ,sedaj pa le pridno migaj da nas razveseliš z novičko,april je tko tukaj ,Ana je doma(kako se počuti?) Čakamo ,čakamo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 12:35:09
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmag Naslednji pregled imam 10.4.če še ne bom rodila vmes. Cveta ti imaš tudi 10.pregled,katero uro,mogoče bova šli pa midve skup rodit,BrinaBA ,mi je že ušla. Jaz sem naročena ob 8.45 ampak imam feeling, da ti že ne boš zdržala do naslednjega petka Tvoja Karolinca bo prej prišla na svet, jaz pa bom verjetno morala še malce počakati. Drugače pa za 3 cm in zmehčan MV. Jest bi tut
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 12:40:12
|
|
|
|
zupancdam
|
nmag, midve sva pa čist na istem, me zanima katera bo šla prej
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 12:41:23
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ccveta ,pa nisi čarovnica,vsaj kolikor sem te jaz spoznala kaj pa ti veš v kaj se jaz spremenim, ko pride nočka pa polna luna na nebu sije Mogoče se pa spremenim v čarovnico in okoli strašim ljudi. Jeah right! Že kakšni dve leti nazaj sem našla ene prav luštkane otroške knjigice o mali nagajivi ovčki Nilipu pa njenemu prijatelju Robiju. A jih katera pozna? Meni se zmeša od smeha ko jih prebiram.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 12:49:54
|
|
|
|
nmag
|
Gremo vse ja,mene tud zanima v kakšnem zaporedju bomo šle. Moja Ana je kar boga,ker ima močne antibiotike vsakič malo bruha in jo boli ko jih vzame,samo na to so naju opozorili,saj bo samo da se mi pozdravi,terapija pa bo vse skupaj trajala 14 dni,jo imam kar doma,ker se mi smili,da bi taka hodila v šolo,čeprav je vmes čist uredu.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 12:53:04
|
|
|
|
Ntaša
|
Čestitke vse novopečenim mamicam . Lepo crkljajte svoje krofke. Danes sem opravila še z enim ctg-jem, ki pa ga je bilo treba ponovit saj je naš sonček kar spal. Zdaj imam pregled naslednji petek 10.4. MV je tudi že zmehčan in spodej me tud že vse boli. Bomo še malo potrpele. sam drugi so bolj neučakani. Bomo pa čez vikend malo bolj pomigale,pa bo. Lep pozdravček vsem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: nmag PA SMO JO DOBILI,NAŠO ZALO ,OB 6.26 SE JE RODILA ŠE ENA PRINCESKA TEŽKA 3030G IN VELIKA 50CM BrinaBA Zelo zares je vzela tole najino srečanje za današnji dan,no me je prehitela,dan je sicer še dolg,ob 11h imam G pa vam potem javim še moje stanje. Torej tudi naša BrinaBA, že carta. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII čestitke joj, vsak dan ena rodi...naši datumi/roki so tu...jaz pa se še kar ne zavedam, da lahk vsak čas grem v rim to noč me je neki bolelo, ko je naš bebi imel fešto pa sem mislila, danes pa nekaj bo...sicer zdaj je čist mirno bomo videli kaj bo...ampak jaz imam občutek, da je še ful daleč do roka ...danes smo dopolnili 39t..še 7 dni do roka... Detelja še 7 dni? Uau, še malo pa boš cartala svojo bebico.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Super! Saj sem vedela, da bo tvoj dragi poskrbel za svojo kraljično. S parfumčkom pa raje ne pretiravaj, še posebej ne par dni po porodu, da ne zmedeš Aleksa, ker nas bebice baje prepoznajo tudi po vonju. Pa bravo za tako fajn sestrico. Baje kroženje z boki ful pomaga pri odpiranju (tudi med porodom) - sem dragemu že rekla, da bova med vikendom malo plesala rumbo o ne s prfumčkom ne bom pretiravala ,sam o pa res tko lepo diši mmmmmmmmmm bo mami potem dišala Ja sestrica je pa tudi super,sem bila tko vesela darila res. Ja tudi pri nas bo potrebno sladkarije zmanjšat ,me pa kr nekaj vetrovi dajejo že 2 dni skupaj ,ne vem kaj je to jaz sem včeraj malo dragemu zaplesala je rekel akcija bo pa danes padla Držim pesti, da bo držal obljubo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Sva bila z dragim v trg. in kupila v tušu jagode ,ki jih imajo v akciji 2kg 5e mmm kako jih bom jedla. Javi, če so "ta prave", sladke in z okusom ali še vedno zelo vodene. Pa jagode mislim .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ojla... hvala vsem k ste mislile na mene.... samo da se vam javim... dons grem v P ..... tko da bom obiskala še vašo BrinoBA držte pestke da bo vse ok.... Vso srečo Blueeyes, že držimo pesti !
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček85 - Držim pesti za tvojega atija ! A sedaj že vedo, kaj mu je?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja, vidim, da se nam kar dogaja ... odpiramo se, maternični vratovi se krajšajo in mehčajo, bebice spuščajo, kosti prestavljajo ... Babuške april je tu in me bomo po skoraj 9 mesecih v naročje dobile svoje bebice, ki so zrastle iz čisto mičkene pikice!!! A ni to čudežno?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:37:38
|
|
|
|
brigita23
|
halo punce Še malo pa bomo prišle do 5.dela ....če bomo še naprej tako pridno čvekale, se zna kar hitro zgodit . Jst sem se sfrizerala ....potem sva šla z dragim kr v Spar nekaj pojest, zdej pa grem mal počivat....ne vem zakaj sem čist brez energije planičke KIK- no naj vam povem nekaj zanimivega, Junonca ti si jih prala na 40 a ne? Ena ne vem točno kira jih je prala na 60 pa je rekla, da so se ji čist razbarvale ....Jst pa sem jih kljub vsemu prekuhala na 95, posušila v sušilcu in planičke so takne kot takrat ko sem jih kupila ....razen da so bolj mehke Tako da veste Zdej vas pa moram it mal prebrat da vidim kaj je novega
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:38:46
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja kako lepo... janja, jaz pa še kar samevam v klubu 1 cm...ne vem, če se vse bojijo tega kluba ali kaj...ali prehitevajo ali pa nočejo v klub sicer, če ne bom prej rodila bom mogoče jaz v pon. tudi prestopila v kateri višji klub ti boš šla prej rodit ,predno se ti katera pridruži ja, imam jaz tudi tak filing se mi zdi, da smo v takem času, da se ta klub 1 cm kar preskoči...pa itak samo še 7 dni do roka...pa neki se dogaja tam pri rožici moji...bomo videli...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:39:52
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro punce Kako smo kaj danes...kako ste preživele noč....pri nas je bila kar mirna, spala sem presenetljivo dobro, razen parih obiskov WCja, pa buši mi je ponoči kar pogosto otredval ....drugače pa je bila noč odlična, se pozna da sva z mojim včeraj ....sem bila čist zmučena . No vreme tukaj je zopet čist adijo ...tako da še dobro da imam dopoldan frizerja, popoldan pa bom likala in cartala svojga lubija . Vsem ki imate preglede danes pa vam želim veliko uspeha seveda, si dobro spala, če sta pa rožico lepo zalila
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:42:43
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja.ne loči te več veliko do poroda boga ,ni še otročku da bi šel na hladno,bo počakal da bo drug teden toplo in bo takrat prijokal. Jaz sem tudi včeraj imela rahle krče jjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, naslednij teden greva rodit..v pon. pa greva še teto zdravnico zadnjič pozdravit...pol imam itak naprej ctg itd...v bolnišnici... pa boš mami ,joj kako lepo,pol kmalu ti pa sledimo vse ,ki imamo rok kasneje jst mislim da bo naslednji teden ko se bliža polna luna kar pestro ....in bo kar veliko nosečk jadralo v Rim. Detelja mi imamo tudi v ponedeljek pregled in CTG jaz tudi mislim, da bo naslednji teden pestro na letalu...če me zdaj čez vikend kaj ne spravi v rim pol bom mogoče šla po pregledu...ker itak mi naredi vedno vaginalni in se mi zdi, da je tam spodaj že vse tako "zrahljano" in da bo potem mogoče akcija...moramo naročit za naslednji teden več letal ne samo eno še dobr, da gre vsaka v drug konec rim
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:43:12
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. sploh vas nimam časa brat za nazaj.. zato le kratko moje poročilo iz včerajšnega pregleda... MV imam zelo zmehčan, odprta sem 2cm..pa še Uz je naredila in ima težo 3010g... CTG..pa brez posebnosti... pravi da tokrat pa naj bi rodila pred rokom..no bomo videli.. naslednji pregled pa me čaka čez en teden..torej 9.2. mogoče se vam javim še kaj zvečer..zdej mi pa tempo daje moja punči... lp
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:43:32
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo bejbe ste pridne...lepo čvekate, sej prav ... Evo jst sem dala slikce v album kot sem obljubila, zdej sam prosim sončka ali junonco, če mi lahko da novo slikco bušija gor iz albuma.... Sem pogledala slikice, ful je lep plašček, resnično zelo neklasičen. Pa tako mehak izgleda. Toda se pa ve, da dobi pravo podobo šele, ko ga ti oblečeš . Pa zdi se mi brigita, da imava podobno obliko trebuščka ... saj res, jaz ga tudi moram še pofotkat, preden odletim za Rim. Sva se z dragim dogovorila, da imava ta vikend foto session, ker sploh nimava nobene fotke, da sem jaz noseča in on zraven. Pa vse moje nosečniške oblekce si bom oblekla ... to bo prava modna revija . hvala za kompliment plaščku ...ja je pa res full mehek, pa spodaj imam isto pižamo pa pride tak cart ....no le pofotkaj se malo da vidim tvojga bušija ...midva z dragim imava tudi mnda samo eno ali dve slike skupaj v nosečnosti, druga so pa vse ali sem jst njega slikala ko je posteljco sestavljal pa voziček pa to....ali pa on mene in mojo žogico ....morava mal revije naredit preden gremo v Rim
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:46:23
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Janja lepa porodna zgodba. In kako hitro si rodila . Večino aprilčič to še čaka. Jagode z njimi se bašem skoraj vsak dan, ker po porodu bo kar kriza a ne. Vsaj do 4.7. ko se poroči moja frendica in mi je obljubila, da bo samo zame na voljo neomejena količina sveže stisnjenega jagodnega soka NJAMI!!!! Koderček tebi pa sorry že vnaprej, ali boš fasal alergijo ali pa poš mirno pustil mamici, da uživa svoj dan BE pozdravi Brino! Detelja mi2 pa še kar vztrajava. Verjetno dobiva termin kar naslednji vikend. A ni malce smotano gledati aprilčice, ki so že rodile svoje krofke in so imele rok za nama Pupe, brez zamere, amapk jaz sem vam tako 'fouš'. Nmag poročaj kaj je rekel G. Jaz sem se hotela priti pokazat pa me je sestra napotila kar v P. Tako da bomo počakali na kodra in šli popoldne v P na en pregled. Da vidimo kaj se z našim koderčkom sploh dogaja. a je sploh rodila katera, ki ima 10.4. rok...sam tiho bodi...mogoče pa bova že danes leteli...jaz nekako še nisem pripravljena...vedno, ko me kaj zošraufa ali zaboli me kar vročina oblije...mislim, da če ne bo ta vikend nič, da bo naslednji teden ziher...grem v pon. še na prelged pa pol se zna kaj zgodit...mogoče, če bi več migala bi že kaj bilo...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:46:45
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmag PA SMO JO DOBILI,NAŠO ZALO ,OB 6.26 SE JE RODILA ŠE ENA PRINCESKA TEŽKA 3030G IN VELIKA 50CM BrinaBA Zelo zares je vzela tole najino srečanje za današnji dan,no me je prehitela,dan je sicer še dolg,ob 11h imam G pa vam potem javim še moje stanje. Torej tudi naša BrinaBA, že carta. BRAVO ČESTITKE MAMICI IN PRINCESKI
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:48:30
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Lepi bušiiiii. Pa lepe slikice, šlafrok je pa tudi super. Bom šla js tut po njega... te bom kopirala. hvala...ti kr pojdi, je res fajni...Znotraj je tak kot iz flisa zunaj pa bombaž tak kot trenerka...pa isto pižamico mam zraven Brigita, daj pofotkaj še pidžamico! BOM ...mal kasnej, zdle sem lena
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:49:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Evo mene s pregleda. Zaenkrat je vse še tako kot mora bit. Še nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo, razen MV je bolj zmehčan. Sem pa dobila karto za Rim, tako da zdaj pa lahko akcija steče v polno. Bomo probali že danes domačo nalogo naredit. Malinov čaj pa itak že redno pijem. Sva se pa dobile z Deteljo in sve se zdaj zmenile, da bove preložile na 10.4. (a ne Detelja?) Potem greve pa skupaj rodit. Če ne bom šla prej v Rim, pa imam naslednji pregled 10.4. ja, ja...ti vseeno dragemu povej, da naj pridno zaliva rožico, ti pa pridno pij čaj pa se tuširaj z vročo vodo - si itak za mano glede odprtosti itd...samo, da ne bi mene ta moj migec kaj presenetil če čez vikend nič ne bo...pa grem v pon. na pregled pol se zmenive za fiksni datum...pol bom že vidla, če je klub 1 cm ali klub 5 cm povej dragemu naj ima v pon. dopust, ker če slučajno grem jaz v pon. že via rim pol bosta vidva tako rožico zalivala, da priletiš za mano, ok??
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 3.4.2009 14:50:45
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa pod tuš, sem že več kot eno stran popisala. no pol se pa fajn stuširaj, pa svojga zraven vzami ...mi smo danes ....ufffff kak je pasal. Zato pa sem take židane volje Madonca, to pa ni kar tako . Vsekakor čestitke . Če me boste tako dražile, si še znam premislit, da pa jaz pred porodom več ne bi ... . bilo je veliko smeha in veselja...ampak pasal je pa tudi
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?