|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
4.4.2009 18:06:45   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja:Ja danes kuhajo bograč.mmmmmm ,kr naj ,samo s kako kremšnito bi pa vseeno lahko postergla ,da vidmo kako so ji uspele.Ta vikend jim je pa vreme naklonjeno,super se bojo imeli user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz sem pa delala biskvit s čokolado in koksomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj malček nori v trebuhu k nor,sem rekla če bi rad šel ven bo mami z veseljem letela v P,atiju je tko dala meso pa vse za jutri ven iz skrinje da bo kosilo,pecivo je napečeno za prvo silo če bi bilo potrebno,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa sem mojemu bebiju rekla, da naj še mal počaka...da greva v v pon. na uz pa ctg in pol popoldan lahko...zdaj pa ne vem kaj se bo sam odločil...user posted image user posted image  uuuu jaz bi tudi kokosove kocke...mam ful rada kokos...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
4.4.2009 18:10:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

detelja:Ja danes kuhajo bograč.mmmmmm ,kr naj ,samo s kako kremšnito bi pa vseeno lahko postergla ,da vidmo kako so ji uspele.Ta vikend jim je pa vreme naklonjeno,super se bojo imeli user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz sem pa delala biskvit s čokolado in koksomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj malček nori v trebuhu k nor,sem rekla če bi rad šel ven bo mami z veseljem letela v P,atiju je tko dala meso pa vse za jutri ven iz skrinje da bo kosilo,pecivo je napečeno za prvo silo če bi bilo potrebno,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa sem mojemu bebiju rekla, da naj še mal počaka...da greva v v pon. na uz pa ctg in pol popoldan lahko...zdaj pa ne vem kaj se bo sam odločil...user posted image user posted image  uuuu jaz bi tudi kokosove kocke...mam ful rada kokos...
ti kr prid jih je dost za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja malček tvoj bo počakal do 7 boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
4.4.2009 18:12:41   
sonček85
evo to bomo delale po poroduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/erotika/shujsala-s-spermo.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
4.4.2009 18:51:00   
krfjolca
Evo, še jaz se javljam. Mi očitno ni usojeno, da bi imela brezskrbne zadnje tedne nosečnosti user posted image . Smo spet pokasirali virus od naših predragih sosedov (zanimivo, v prejšnji nosečnosti so dobili norice in smo imeli celo paniko, ker jih jaz še nisem prebolela). Tako da sva zdaj oba z dragim čisto boga, oba 38 vročine, jaz sem že ponoči letala na skret in nisem vedela, kako naj se obrnem - s katere strani bo usekalo user posted image . Na koncu sem kar sedela na wcju z lavorčkom pred sabo, je bilo najbolj "varno". user posted image Zdaj ne bruham več (saj nimam česa), mi je pa že cel dan slabo in čisto sem fuč. Dobro, da je mami odpeljala bučkota na vikend. On je zaenkrat še OK, vprašanje pa, do kdaj ...

Zdaj pa samo upam, da ne bo kaj narobe z user posted image . Sem prejle za vsak slučaj poklicala v P, če bi me moralo kaj skrbeti, pa so mi kar naročili, naj se pridem pokazat. So me priklopili na CTG, pa je z malo vse v redu, je pa pokazal že kar en orenk popadek. Sem imela čez dan že kar nekaj, pa kar boleči so že. Očitno jih je sprožilo tole nenačrtovano "klistiranje" user posted image . Zdaj pa samo upam, da se ne bodo stopnjevali, ker trenutno mi RES ni za rodit. Kot prvo sem jaz čisto brez enrgije, pa še mala se lahko okuži. Nič ne vem, ali sem že kaj odprta, ker je rekla babica, da s pregledom lahko kaj sproži in tvega okužbo, mi je pa izmerila PH nožnice in so očitno ovoji še celi, se pravi mala zaščitena. Če bi pa bilo kaj huje, moram pa nazaj prit.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
4.4.2009 18:54:57   
detelja

evo to bomo delale po poroduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sem brala zjutraj...no, ja...ne vem kaj ti naj rečem na touser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
4.4.2009 18:57:32   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Evo, še jaz se javljam. Mi očitno ni usojeno, da bi imela brezskrbne zadnje tedne nosečnosti user posted image . Smo spet pokasirali virus od naših predragih sosedov (zanimivo, v prejšnji nosečnosti so dobili norice in smo imeli celo paniko, ker jih jaz še nisem prebolela). Tako da sva zdaj oba z dragim čisto boga, oba 38 vročine, jaz sem že ponoči letala na skret in nisem vedela, kako naj se obrnem - s katere strani bo usekalo user posted image . Na koncu sem kar sedela na wcju z lavorčkom pred sabo, je bilo najbolj "varno". user posted image Zdaj ne bruham več (saj nimam česa), mi je pa že cel dan slabo in čisto sem fuč. Dobro, da je mami odpeljala bučkota na vikend. On je zaenkrat še OK, vprašanje pa, do kdaj ...

Zdaj pa samo upam, da ne bo kaj narobe z user posted image . Sem prejle za vsak slučaj poklicala v P, če bi me moralo kaj skrbeti, pa so mi kar naročili, naj se pridem pokazat. So me priklopili na CTG, pa je z malo vse v redu, je pa pokazal že kar en orenk popadek. Sem imela čez dan že kar nekaj, pa kar boleči so že. Očitno jih je sprožilo tole nenačrtovano "klistiranje" user posted image . Zdaj pa samo upam, da se ne bodo stopnjevali, ker trenutno mi RES ni za rodit. Kot prvo sem jaz čisto brez enrgije, pa še mala se lahko okuži. Nič ne vem, ali sem že kaj odprta, ker je rekla babica, da s pregledom lahko kaj sproži in tvega okužbo, mi je pa izmerila PH nožnice in so očitno ovoji še celi, se pravi mala zaščitena. Če bi pa bilo kaj huje, moram pa nazaj prit.

ojej, revica...vem kako se počutiš...pred dvema tednoma ko sem postala prehlajena sem se najbolj bala, da bom šla rodit...sploh si nisem mogla predstavljat kako bi to izgledalo...iz nosu je teklo tko, iz oči je teklo...komaj sem dihala...čist sem bila praf...upam, da se boš čimprej pozdravila in da bo malček me mal počakal...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
4.4.2009 19:22:30   
brigita23
punce na pomoč

kaj mislite da bi lahko bilo to, da me boli cel trebuhuser posted image user posted image user posted image ...pa tudi bolj trd jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
4.4.2009 19:23:42   
brigita23

to sem brala zjutraj...no, ja...ne vem kaj ti naj rečem na touser posted image user posted image user posted image

za probat bo a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
4.4.2009 19:41:01   
klavdyk
hojla user posted image
js sm boljši-moj zobobol je boljši-upam in trkam na les, da ne bo več bolelo.
pri nas dela dež zobozdravnik sm dop od 8-11 in jutr mislim da isto-v ZDju. v bolnici pa sploh ne vem če je kak. no hvalabogu da je bolljš.
drugače smo bili pa pol od 15 do 18 odzuni. je mali spal do pol treh pol sva pa se peljala do sestre, ki ma tut malega. sm zunaj čvekale-tamali so se pa igrali-no ona je še rože sadila-js sm pa mela kontrolo nad njenim delomuser posted image user posted image user posted image
m..tina
- vi ste verjetno poležavali celo popoldne. od B-mama pa ata sta bila zuni, vidva sta se pa verjetno crkljala- al narobe sklepamuser posted image user posted image sej bi poklicale s S. pa se nekot nisva upaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka pa veš!!

drugače pa še vedno v enem kosu-sn glih gledala, da sem pri gregorju imela rok po M-05.03, PDP pa 12.03-in sm rodila 05.03. zdaj mam po PDP rok 17.04, po M pa 05.04-tk da ne vemo kaj nas jutr čaka.  mogoče pa nov bebiuser posted image user posted image user posted image user posted image -čeprav še nisem pripravljena in upam,da bebi počaka do petka

lep dan še naprej

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
4.4.2009 19:42:46   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

punce na pomoč

kaj mislite da bi lahko bilo to, da me boli cel trebuhuser posted image user posted image user posted image ...pa tudi bolj trd jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahk da se pripravlja počasi. mene prvič nič ni matralo prej. zdaj sm pa že ene 3krat mela kr oreng popadek-vsaj zdi se mi-no minlo je in ni se nadaljevalo v kaj več

Neposredna povezava do sporočila: 3860
4.4.2009 19:45:22   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

punce na pomoč

lahk da se pripravlja počasi. mene prvič nič ni matralo prej. zdaj sm pa že ene 3krat mela kr oreng popadek-vsaj zdi se mi-no minlo je in ni se nadaljevalo v kaj več

pa misliš da je možno da me cel trebuh boliuser posted image user posted image user posted image .....joj sem jst en panik, sam mene sam za bebija skrbi pa prvorodka semuser posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
4.4.2009 19:47:46   
brigita23
sem pa vesela da je z zobom boljeuser posted image user posted image user posted image ....jst sem imela nekaj časa nazaj full probleme z hemeroidi in lahko trdim da sta bolečina zoba in bolečina hemeroidov do zdej najbolj nedležni in boleči ko user posted image user posted image user posted image user posted image ....res pa je da me porod še čakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3862
4.4.2009 19:49:13   
klavdyk

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

punce na pomoč

pa misliš da je možno da me cel trebuh boliuser posted image user posted image user posted image .....joj sem jst en panik, sam mene sam za bebija skrbi pa prvorodka semuser posted image

sej js sm prvič tut bla ful panična. no se mi zdi, da sem zdaj še boljuser posted image user posted image . kaj pa če si preveč delala danes? probaj zdaj počivat, če pa ne bo boljši pa se greš mogoče pokazat v B? verjetno te skoz ne more boleti, če pa te, pa so lahk tut popadki-moje mnenje

Neposredna povezava do sporočila: 3863
4.4.2009 19:50:19   
klavdyk

sem pa vesela da je z zobom boljeuser posted image user posted image user posted image ....jst sem imela nekaj časa nazaj full probleme z hemeroidi in lahko trdim da sta bolečina zoba in bolečina hemeroidov do zdej najbolj nedležni in boleči ko user posted image user posted image user posted image user posted image ....res pa je da me porod še čakauser posted image

js mrem potrkat da s hemeroidi nimam problemov-čeprav so prisotni. ne pa bolijo in hvalabogu.

Neposredna povezava do sporočila: 3864
4.4.2009 19:53:04   
klavdyk
men je bil porod prvič res tk na izi-zdaj se sploh ne spomnem kk je bolelo. sm pa brala, da mreš med popadki bit sproščen. no prvič js nisem bla in ko je prišel popadek sm se čist skup potegnala-avtomatsko ko te neki boli-upam, da bom zdaj lahk mal kontrolirala bolečino. no prvič sploh nisem dihala kaj-tisto pravilno-zdaj bom pa probala. čeprav mi je setra rekla, da ko je ona rojevala in ji je njen mož govoru, pravilno dihaj, je rekla, da je ona kr brez zraka ostajala-no bo videli kk bo

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
4.4.2009 19:54:14   
klavdyk
kk ste pa vi-ko ste že rodile-prebrodle popadkeuser posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
4.4.2009 19:55:55   
detelja

punce na pomoč

mogoče pa te boli zaradi otrdelosti...mene tu pa tam tudi cel trebuh boli posebj ko mi otrdi...mogoče je kak čuden krč...ali pa otrok kako čudno pristiska...mene je zadnjič cel dan samo desna stran trebuha bolela...komaj sm hodila...edino sedenje in ležanje je pomagalo...

Neposredna povezava do sporočila: 3867
4.4.2009 20:00:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

alo bejbe

ste pridne...lepo čvekate, sej pravuser posted image user posted image user posted image ...

Evo jst sem dala slikce v album kot sem obljubila, zdej sam prosim sončka ali junonco, če mi lahko da novo slikco bušija gor iz albuma....user posted image

Sem pogledala slikice, ful je lep plašček, resnično zelo neklasičen. user posted image Pa tako mehak izgleda. Toda se pa ve, da dobi pravo podobo šele, ko ga ti oblečeš user posted image . Pa zdi se mi brigita, da imava podobno obliko trebuščka ... saj res, jaz ga tudi moram še pofotkat, preden odletim za Rim. Sva se z dragim dogovorila, da imava ta vikend foto session, ker sploh nimava nobene fotke, da sem jaz noseča in on zraven. Pa vse moje nosečniške oblekce si bom oblekla ... to bo prava modna revija user posted image user posted image user posted image .

hvala za kompliment plaščkuuser posted image ...ja je pa res full mehek, pa spodaj imam isto pižamo pa pride tak cartuser posted image ....no le pofotkaj se malo da vidim tvojga bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image ...midva z dragim imava tudi mnda samo eno ali dve slike skupaj v nosečnosti, druga so pa vse ali sem jst njega slikala ko je posteljco sestavljal pa voziček pa to....ali pa on mene in mojo žogicouser posted image user posted image user posted image ....morava mal revije naredit preden gremo v Rimuser posted image

Ja, jaz tudi upam, da bom prišla do modne revije preden pride moj let za Rim user posted image user posted image user posted image . Imam v načrtu jutri, čeprav imava ene obiske. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3868
4.4.2009 20:01:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Lepi bušiiiii.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lepe slikice, šlafrok je pa tudi super. Bom šla js tut po njega... te bom kopirala.user posted image user posted image user posted image

hvala...ti kr pojdi, je res fajni...Znotraj je tak kot iz flisa zunaj pa bombaž tak kot trenerka...pa isto pižamico mam zravenuser posted image

Brigita, daj pofotkaj še pidžamico! user posted image user posted image user posted image

BOMuser posted image user posted image user posted image ...mal kasnej, zdle sem lenauser posted image user posted image

Ta lenobica pa mi je nekam znana. A si ti mogoče noseča? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3869
4.4.2009 20:05:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nmag

PA SMO JO DOBILI,NAŠO ZALO ,OB 6.26 SE JE RODILA ŠE ENA PRINCESKA TEŽKA 3030G IN VELIKA 50CM

BrinaBA

Zelo zares je vzela tole najino srečanje za današnji dan,no me je prehitela,dan je sicer še dolg,ob 11h imam G pa vam potem javim še moje stanje.
Torej tudi naša BrinaBA, že carta.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII čestitkeuser posted image user posted image

joj, vsak dan ena rodi...naši datumi/roki so tu...jaz pa se še kar ne zavedam, da lahk vsak čas grem v rimuser posted image  to noč me je neki bolelo, ko je naš bebi imel fešto pa sem mislila, danes pa nekaj bo...sicer zdaj je čist mirno bomo videli kaj bo...ampak jaz imam občutek, da je še ful daleč do rokauser posted image ...danes smo dopolnili 39t..še 7 dni do roka...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj detelja kok te bomo pogrešale....našo prekmurko, ki nam vsako jutro tak fajn zajtrke pripravljauser posted image

oooooooooo kako lepo...saj pa tudi ne bom za vedno ostala v rimu...se kar hitro vrnem in ko bo čas bom prišla na rr...mogoče ne z zajtrkom, mogoče bo kosilo, popoldanska malica ali pa večerja, pa bo tudi dobr ali?user posted image user posted image

Detelja vsekakor se priporočamo za tvoje specialitete, četudi bo malica ali večerja. user posted image user posted image user posted image Sam' da ne bo tvoj postal kaj ljubosumen na tvojo kuharijo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3870
4.4.2009 20:09:02   
Anonimen

nena:oohhhh seveda bo držal besedo user posted image user posted image user posted image user posted image jagode so super,niso še tiste čisto prave so malo vodene ,so pa slastne ker si jih mlo pocukram in dam smetano gor user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda, jaz tepka, s sladkorjem in smetano, takšne jagode pa bi jaz tudi user posted image user posted image user posted image . Sva jih ravno danes kupila, pa še smetano imava, no to pa bo poslastica za jutri user posted image . Toda, ko obisk odide, da bom lahko vse sama pojedla user posted image . Kakšna požrešnica in egoistka sem, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3871
4.4.2009 20:12:58   
Anonimen

Sonček85 - Držim pesti za tvojega atija user posted image ! A sedaj že vedo, kaj mu je? user posted image
ja na črevesju niso našli nič rakavega ,bula ki je v notranjosti trebuha pa še ne vejo ,v pon.gre v LJ na operacijo,je pa čisto spremenjen,nisem ga videla 4 dni in je danes ves neprepoznaven,....nebi o tem več k me moramo biti tukaj vesele in ne žalostne.Vem da ste z mano in da držite pesti  za atija ,samo ne bom vam morila s tem.

Res hvala še  vsem ki ste z mano ,to zelo cenim

Sonček ti se kar razjoči, če ti bo hudo user posted image . Pa tudi nam se lahko potožiš, se bomo s tabo zjokale user posted image user posted image user posted image . Saj veš, ni dobro teh čustev zadrževati v sebi, ker Alesk vse čuti s tabo. Solze so pa itak zdravilne. Pa še na nosečniške hormone se lahko izgovoriš. Tvojemu atiju pa pošiljam pozitivno energijo in držim pesti, da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
4.4.2009 20:15:36   
NinaMM
Ej, user posted image !

Nejprej iskrene čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image  (fouš) Hihi.

Tudi mi še vedno 2v1. In čakamo. V sredo imam CTG, če se prej kaj ne začne dogajat user posted image  Moram pa priznat, da bi mi prav pasalo, če bi že kaj bilo. Včeraj me je že kar pošteno stiskalo - pa mislim, da mi je čep šel. Nisem čist prepričana ... Po user posted image sem šla pod tuš in je bila ena taka rjavkasto-bela sluz pa malo krvi. Kaj jaz vem ... Potem sva šla pa popoldan s user posted image  kupit še ene ribice za v akvarij, pa me je ene parkrat full zaštihalo.

Sicer sem bila pa bolna. Prehlad, mandlji pa taki, da ne morem povedat. Nekaj vročine, pa standard. Ampak nisem nobenih zdravil hotla jemat, tako da dobra stara babičina lekarna. Črna redkev z medom ZALEŽE! In danes sem že skoraj ok user posted image  Mala pa itak brca lepo, čeprav se je tudi malo umirila. Mogoče mi pa rata rodit na rojstni dan drug teden, ko je še polna luna.

Razpizdili so me s paketom. Sva naročila previjalno in banjico pa še par malenkosti, pa so nama na pošti zgubili. Ali pa niso sploh oddali, zdaj čez vikend itak ne moreva nič izvedet user posted image  Čist sem besna, pa sem kar mojemu pustila, da to ureja. Ker jaz bi komu glavo oddrobila, častna. Sem upala, da bova ta vikend že vse sestavila in potem RES lahko grem rodit. Ampak ne. No, zibko sva danes sestavila, je res lepa user posted image

A sem še kaj hotla povedat? Mmmmmmmmm ... Ne vem user posted image  Sem zblojena.

Lep večer, stiskajte se pa cartajte!

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
4.4.2009 20:17:11   
Anonimen

halo punce

Še malo pa bomo prišle do 5.delauser posted image user posted image user posted image ....če bomo še naprej tako pridno čvekale, se zna kar hitro zgodituser posted image .

Jst sem se sfrizeralauser posted image user posted image user posted image ....potem sva šla z dragim kr v Spar nekaj pojest, zdej pa grem mal počivat....ne vem zakaj sem čist brez energijeuser posted image user posted image user posted image

planičke KIK- no naj vam povem nekaj zanimivega, Junonca ti si jih prala na 40 a ne? Ena ne vem točno kira jih je prala na 60 pa je rekla, da so se ji čist razbarvaleuser posted image user posted image user posted image ....Jst pa sem jih kljub vsemu prekuhala na 95, posušila v sušilcu in planičke so takne kot takrat ko sem jih kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image ....razen da so bolj mehkeuser posted image user posted image user posted image  Tako da vesteuser posted image

Zdej vas pa moram it mal prebrat da vidim kaj je novegauser posted image

Super za fruziro! user posted image Jaz sem ravno včeraj razmišljala, kdaj je manj škodljivo za bebico, da se barvam, ali sedaj v nosečnosti ali potem, ko bom dojila, pa sem se odločila, da se bom barvala kar po porodu, ko vse, kar pride v mojo kri, ne pride direktno do Ele. A katera ve, ali barva (jaz se barvam na svetlo) kaj manj prime, če ženska doji? user posted image

jst se barvam brez amonijaka....tako da ni škodlivo za mojga bebijauser posted image , so naravne barve...kar se pa tiče kako prime barva pa pojma nimam, sam vem da men prej temna ni prjela ker sem po naravi pol svetle barve...zdej mama pa full temnouser posted image

Saj jaz se tudi že nekaj časa spravljam k naravni barvi brez amoniaka, samo ne verjamem, da si jih brez amoniaka lahko tako zelo posvetlim, kot jaz hočem user posted image . Najbrž pa res vsi ti hormoni vplivajo, tako kot včasih ženske niso šle na trajno, ko so imele menstruacijo, ker je baje slabše prijela.

Neposredna povezava do sporočila: 3874
4.4.2009 20:19:24   
NinaMM
Aaaaaa! Še sem hotla nekaj povedat user posted image

Jaz imam tudi jagode v hladilniku, danes je očitno tak dan! Jih bom šla zdajle počas jest user posted image

Sicer pa imam novo obsesijo s čebulnimi kalčki. Povsod grejo. V solato, sendvič, ni da ni. Hihi user posted image

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?