mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: mlavla joj drage moje tako čvekate, da vam sploh ne dohajam... po eni strani bi že kar šla v P..po drugi bi pa še mal počakala... ma me mal hormoni dajejo.. zanima me kaj boste oz.ste pripravile za oblečt za ..zanima me točno koliko kosov... mi smo imeli prvo zimsko ..zdej pa nevem kaj naj pripravim..upam,da mi bo katera čim prej odgovorila... Jst sem pripravila: 2 * body, nogavičke, kapico, 2* kompletka (ta lepa, topla,... ), oboje različni št. za vsak slučaj, upam, da nisem kaj pozabila,..... aja pa dekico za jajčko,..... kaj pa kakšne žabice, pa kapico in copatke?..al je to že preveč samoumevno... a bodija imaš dva enake št...ker ponavadi se oblači dvojne rokavčke.. ma nevem jst sem čist zmedena..sorči.. Ja žabice, copatke in kapico tudi imam, pa one rokavičke,.... Ja tudi to,.... Bodija imam različni št. ,... sej 2* rokavčki pa so ker potem je še tist od kompletka, ki imam tudi za vsak slučaj dve št..... aha..no sej pol pa nisem tko narobe razmišljala.. ma mi zdele dela cele akrobacije v bušiju.. pa še ful mi otrdeva.. zdele me pa čaka še večerna porcija malinovega čaja.. ga ti tud piješ? kot vidim si že čez rok..upam,da ti folk ne teži preveč? Sam da miga Ne ne pijem ga,.... se zanašam kr na akupunkturo in da hojo po stopnicah,... itd Ja ja telefonov je pa res dosti, malo je smotan, sam po drugi strani jih je pa treba štekat da jih zanima, pa sej veš,... zdej smo malo bolj občutljive in ,.... ja men je šlo v prvi to blazno na živce, ker mi je folk tko težil..sploh ker sem bila 14 dni čez rok.. zato zdej nisem nikomur razlagala točnega PDP..ja