|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
3.4.2009 21:12:41   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ja dons sem pa res super...user posted image user posted image user posted image  ze cel dan...si je moj kr dopust uzel

KatMat, da ne bomo jutri brali, kako te krči dajejo... user posted image user posted image user posted image Sej ne, malo faušije user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.4.2009 21:15:27   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

ja dons sem pa res super...user posted image user posted image user posted image  ze cel dan...si je moj kr dopust uzel

KatMat, da ne bomo jutri brali, kako te krči dajejo... user posted image user posted image user posted image Sej ne, malo faušije user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

A zdej imata pavzo, da se spočijeta? user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.4.2009 21:54:22   
KatMat
A??
je ze nova runda padlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.4.2009 21:54:47   
KatMat
zdej sem pa ze lacna pa utrujena!nocko!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.4.2009 23:08:03   
Anonimen
Pozdravček!

Čim več punčk, da bosta moja fanta imela izbiro.user posted image  

Drugače pa: čestitke vsem, ki ste danes opravile uspešen pregled.user posted image

ttmmbb, pri meni pa piše obseg glavice (HC) 6,1?!
Masi, upam, da bo na glukoznem testu vse ok!

Danes sem zvečer bolj lena kot ne... a mi je končno uspelo malo polikati tetra pleničke in cunjice za Urbanov odhod iz porodnišnice... ostalo sledi kasneje. Me je sončen dan izkoristil in me vzel med svoje trenutke. Kar prija po dežju vonjati rožice in opazovati razgrajače... zopet sem morala tekati (kolikor se lahko tako še reče mojemu hitremu premikanju) za neubogljivim traktoristom (mi kar živčki takrat gledajo iz glave namesto las!user posted image )

Ja, grem kar v mižale. Še tipkati sem začela bolj sanjavo počasi... lahko noč vam želim in veliko veliko lepih trenutkov z malčki v vaših trebuščkih!
Se je že kateri sanjalo o otročku? O rojstvu?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
4.4.2009 0:48:41   
ttmmbb
Jst sem pa danes vse zrihtala na CSD-ju.
Tanja, kar se tiče porodniške, nikakor ni prepozno. Jaz jo nastopin 15.4. Plače so mi izpolnili 20.3, a sem toliko časa zavlačevala z oddajo papirjev. V službi so mi govorili, da kokr ne morejo vključiti marčevske plače, ker nastopim P 15.4, takrat pa so izplačila. Vraga ne morejo, ne da se jim. No danes na CSD mi reče, da glede na to, da sem vloge prinesla v mesecu aprilu mi morajo v službi vpisat še marčevsko plačo in da nikar ne skrbim, da se bodo že oni med sabo povezal. Se pravi, če bi do konca marca oddala bi bila zadnja februarska plača, ker pa sem aprila je marčevska. Nategnt te pa res hočjo vse povsod.
Enkratno pomoč ob rojstvu dobim 9.4, dobila pa sem danes dohodnino. Oba morva plačat, jaz 72 EUR, mož pa 62 EUR, s tem da bomo vložili ugovor, ker nisva do 31.1. v olajšavo vpisala tamale. Vpisal jo bo on tko da bomo dobil dobrih 800 evrčkov, če pa bi jst pa dobrih 300. Ni važno kadarkoli bo prav prišlo.

Barby - res TOPLO ti priporočam počitek. Kot prvo da se ti ne sproži porod, kot drugo pa da dete ostane v tem položaju. Če bi opazila, da se ti hoče obrnit, z obema rokama ob strani stisni zgornji del trebuha, tako ne bo imel placa za obrat. Sori, ne želim te strašit, a baje to radi naredijo. 

k-tja -  Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> obseg glavice (HC) 6,1?!? Je možno, da je to kaka druga mera. To pa je čudn.

A še kakšno daje zgaga? Mene danes ful peče. Zgleda bomo mel veliko las user posted image

Matr ste mi nardile lušta s cukrom. Grem pogledat kaj bi še vase vrgla.

Nočka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
4.4.2009 0:50:07   
ttmmbb
k-tja -   obseg glavice (HC) 6,1?!? Je možno, da je to kaka druga mera??? To pa je čudn.

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
4.4.2009 7:30:34   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
4.4.2009 7:59:09   
Anonimen
dobro jutro

no mi smo danes spali kot angelčkiuser posted image še sinko je danes spal do 7:15 tako da smo se spučiluser posted image user posted image user posted image

tast in možek že zunaj delata jz pa tašča sva se pa dogovorile da bo kosilo kr ona kuhala, sam k se je odločila za svinjino, pa je jz ne smemuser posted image sem ji podturila še  piščančka, tako da bom še jz lahko jedlauser posted image user posted image user posted image
tako da danes kuha taščauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1684
4.4.2009 8:10:26   
Dudica1
no tud jaz sm spala ko ubita...user posted image ...sploh nism šla na wc...luksuz user posted image
bolelo me ni nč tako da upam da so bili lažni popadki in da so minili za nekaj časa...user posted image

zdaj smo pa že po zajtrku...in eni gledajo risanke eni pa bomo mal pospravili...ne dost sam tok da bomo skoz lahko hodili...user posted image

kaj boste pa kaj kuhale...jaz nimam pojma...user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 4.4.2009 8:11:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
4.4.2009 8:14:19   
Anonimen
k.tja.: jz že kr neki časa sanjam o user posted image sam samo lepe stvari, kako ga imam v naročju, no ja ampak vedno sanjam da sem rodila en mesec prezgodajuser posted image tako da bomo videl kaj bo resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
4.4.2009 9:00:44   
Anonimen
a še vse spiteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1687
4.4.2009 9:03:07   
lake
Dobro jutro! Jst sm tud že ene parkrat sanjala o user posted image , pa o tem da rojevam, samo samo rojstvo sm spustila, samo prihod v porodnišnico in ko jo imam že v roki. Ko bi blo res tko, ampak je treba še čez bolečine user posted image .

Jst sm mela že svoj čokolino za zajtrk, zdej pa počas v trgovino, popoldan bom pa maffine pekla. Jih bom slikala pa prpopala gor, če mi bolo lepi ratal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
4.4.2009 9:03:29   
FLASK_A

user posted image
moj si pa nikol ne vzame fraj da bi se imela malo finouser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
4.4.2009 9:08:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image
moj si pa nikol ne vzame fraj da bi se imela malo finouser posted image user posted image user posted image

moj si pa vedno vzame frej, če jz kej rabim, tako da v četrtek bo moj frej k bom jz v P.user posted image da bo lahko našga frajerja mirkaluser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
4.4.2009 9:22:18   
FLASK_A
Cveki, bravo za tvojega možekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
4.4.2009 9:47:39   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb

Jst sem pa danes vse zrihtala na CSD-ju.
Tanja, kar se tiče porodniške, nikakor ni prepozno. Jaz jo nastopin 15.4. Plače so mi izpolnili 20.3, a sem toliko časa zavlačevala z oddajo papirjev. V službi so mi govorili, da kokr ne morejo vključiti marčevske plače, ker nastopim P 15.4, takrat pa so izplačila. Vraga ne morejo, ne da se jim. No danes na CSD mi reče, da glede na to, da sem vloge prinesla v mesecu aprilu mi morajo v službi vpisat še marčevsko plačo in da nikar ne skrbim, da se bodo že oni med sabo povezal. Se pravi, če bi do konca marca oddala bi bila zadnja februarska plača, ker pa sem aprila je marčevska. Nategnt te pa res hočjo vse povsod.

Ja, to je res. Jaz danes uradno nastopim porodnisko. Pa sem na strani CSD siska izracunala porodnisko, pa mi je vzelo podatke do februarja, kar se mi ni zdelo fer. No, in ker sem toliko odlasala z odhodom na davcno, da mi potrdijo placilo prispevkov (sem s.p.), mi je konec marca rekla gospa na davcni: ja, ce ze boste placali marcevske prispevke, potem jih tudi vpisite. Vam bo malo zvisalo porodnisko (ker nisem 12 mesecev zaposlena). SUPERuser posted image  par evrov vec kar prav pride.
No, in gospa na CSD mi je rekla, naj dokumente posljem 31.3., da pridejo v mesecu aprilu in se tako lahko upostevajo se marcevski prispevki (samo ne s priporoceno, ker se steje potem tisti datum). Vceraj sem jo klicala in je rekla, da se ni pogledala poste, ampak da je tajnica vknjizila tisto posto na dan prejema in da naj se ne sekiram za zacetek porodniske, ker ostane isti- torej danes.
Moram pa rect, da sem imela zelo dobre izkusnje glede urejanja teh dokumentovuser posted image  Kar presenecena semuser posted image

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
4.4.2009 9:51:58   
Dudica1
no tudi moj si vzame frej da se mava luštno...ampak za user posted image si pa ne vzame frej...user posted image

copka super da si lepo zrihtala papirje...pa da je bla prjazna...no tud jaz sm mela prijazno...aja sej si bla v logatcu a neuser posted image ...pol je ista...user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
4.4.2009 10:16:12   
KatMat
hello punce!!!

jaz sem svojmu srcku kr lepo rekla da se ga noro zelim objemat cel dan  ker pac rabim zdej malo vec pozornosti in je reku da to vidi in da bo v sredo in v cetrtek malo vec podelal in si v petek uzame cas samo zame...pa me je cel dan objemcku pa bozal pa lupckal...ah...tok ga mam rada

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
4.4.2009 10:25:11   
Anonimen
no sem zdele bla mal preveč pridna sem samo postopnicah šla k tašči da sem nesla piščančka ker bo panirala, pa mi je zmankal kisika in sem se mogla kr ležt k se mi je začel vrtet, a je to normalno da sem čist zadihana kot da bi šprintala na triglavuser posted image

drugač si pa moj če ma čas vzame par minutk vsak dan zame in me objame, se mal certava, pa ni nič user posted image pa glih tako se samo objemava, včasih se pa dud skregava se mava pol rajšuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
4.4.2009 10:27:39   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no tudi moj si vzame frej da se mava luštno...ampak za user posted image si pa ne vzame frej...user posted image

copka super da si lepo zrihtala papirje...pa da je bla prjazna...no tud jaz sm mela prijazno...aja sej si bla v logatcu a neuser posted image ...pol je ista...user posted image

Davcna svetovalka je bila iz logatca, sam so jih zdej preselili v ljubljano (oddelek pravnih oseb), iz CSD pa ni bila iz logatca, ker imam stalno drugje, sem pa, preden sem poslala, sla na CSD logatec vprasat ce sem prav izpolnila, pa sta bili obe zelo prijazni.

No, moj pa danes dela. Pa cel teden sva se bolj malo videla, ker je po sluzbi sel k stari mami belit z zeleno barvouser posted image  Vceraj je revez prisel ob 17h se ulegel v posteljo in brez da stejem tiste pol ure, ko se je sel zrihtat za spat, spal od 17- 6.30.user posted image

Danes grem pa na tastovih 60 let. Spet bomo jedli ko pujskiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
4.4.2009 10:31:11   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no sem zdele bla mal preveč pridna sem samo postopnicah šla k tašči da sem nesla piščančka ker bo panirala, pa mi je zmankal kisika in sem se mogla kr ležt k se mi je začel vrtet, a je to normalno da sem čist zadihana kot da bi šprintala na triglavuser posted image

Meni se tudi to dogaja. Sem zadnjic sla gor na hitro nekaj nest, pa sem mislila, da bom izdahnila. Pa tusiranje mi tudi vcasih vzame sapo, da se moram mal ulezt na posteljouser posted image

Jaz bi sla kar zdej rodit. Nisem navajena, da sem tako iz forme oz. da ne vem kje so moje omejitve, ampak moram to vedno sproti ugotavljati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
4.4.2009 10:32:36   
KatMat
men ze tok pritiska na pljuča vse da tud orng ne morm zazehat ucasih

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
4.4.2009 10:36:01   
Anonimen
no sej bomo zdržale se ta mesec pol bomo pa tako in tako vse hodile v P. kr po spiskuuser posted image sej zdej k ležim je že boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
4.4.2009 10:37:25   
Anonimen
copka midve se pa morve enkrat kje dobt, k si skor mahave iz hiše v hišo, da bove pol lahko skup hodile na sprehoduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?