|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 13:16:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
3.4.2009 13:17:35   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

No Tian spi že 2 uri in 15 min., ampak res kot zanalašč takrat ko ni trebauser posted image , očitno noče, da preveč letava po trgovinah

Vidiš, vidiš, lepo skrbi za tvoj tošluser posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.4.2009 13:22:57   
ilatic
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

ksenci

Objave: 1111
Status: prisoten

poglejte, kot moje ocene v srednji pr matematikiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pr men pa italijanščina!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa francoščina. user posted image

user posted image user posted image zdaj pa ve tri poglejte še številko Neposredne povezave do sporočila (od Flower)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image flower ti jih še vedno dobivaš

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 13:26:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 13:30:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1155
3.4.2009 13:38:16   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

3jeMi - a si kupila št. 6-12, ker nekaj takega sem tudi jaz gledala (o Pediped govorim) S previjanjem je imela pa moja mami problem, ko je prvega vnuka dobila (prej je imela naju s sestro, pa eno vnukinjo). Še bolj smešna je bila pa ko je prvič pamperske v roke dobila pri prvi vnukinji.

Kopanje - ja, pri nas je tudi poplava vsak večer - takrat ni nikoli preutruje, pa nič ga ušes ne boli, pa nič ga vročina ne matra. Drugače pa skoz stoji v banjici, tako da se hecava, da imamo samo še lavor za noge namakat

ja, vzela sem 6-12 in imajo še kar nekaj lufta... imaš pa tam možnost (Kako izberem pravilno velikost obutve?), da si sprintaš in izmeriš velikost noge...

lavor... user posted image ... pri nas tudi... stoji, se drži za rob in se gleda v ogledalo... zdravn pa frise poka in vriska... vsede se samo, ko dobi svojo zobno ščetko v roke in si "čisti" zobke...

Neposredna povezava do sporočila: 1156
3.4.2009 13:38:50   
tims
Ooooo, Mojcek, kok lepe fotke. Sploh tam k spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1157
3.4.2009 13:39:37   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Lara je oddrnjohala dopoldanski 2uri in pol, pojedla kosilo sedaj pa šibava k tašči na kofe.

Dragi mi grozi da me jutri v Nassfeld na skijanje peljeuser posted image , ouje bom švignila po strmini................1*, ker pol bodo noge bolele in bo treba na kuhančkauser posted image user posted image user posted image

user posted image  Lara

in user posted image  ati Populis... bejbi, uživaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1158
3.4.2009 13:39:41   
glugluglu
mojcek user posted image luštne slikce, ko spijo so pa res prav luštni, ja pa naš še vedno spi, očitno bo Mitja moral peš domovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1159
3.4.2009 13:42:07   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Mater, kličem 100x za izvide - jih, še ni, jih še ni. No zdaj ko pa so, je pa P že šla. In pol mi sestra reče, ja je viroza in je dr rekla, da ni treba nobene terapije. In pol jo vprašam kaj to pomeni, da naj neha AB jemat ali kaj in reče, kar naj ga jemlje do ponedeljka in pol naj še enkrat pokličem. Od sedaj naprej bom vsakič ko mu do hitela dat AB zahteva takoj pregled krvi. 3jeMi to velja tudi zate, ker imaš isto doktorco

tenx...

user posted image ... meni sta bili te dve že od začetka "sumljivi"... ena bolj zmedena kot ta druga...

Neposredna povezava do sporočila: 1160
3.4.2009 13:45:02   
3jeMi
mojcek... user posted image   lušna je tale tvoja živahna Živa...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 14:07:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 14:34:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 14:37:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 14:40:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1165
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 16:55:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1166
3.4.2009 17:08:35   
lex
helow helow

no naša dva sta v vrtcu od torka, sedaj pa je Alina spet doma ker ima vodene koze - upssssss ovce (upam, da me ni slišala, da ma koze ker ona vztraja da so ovceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) no upam, da jih dobi še Vita in zaključimo s tem.

Vidim da ste pridne s pisanjem, mogoče vas pridem zvečer še kaj pogledat in poklepetat. Če ne dtuga bom fotke pregledla - mojcek vaše so supercauser posted image user posted image user posted image  sploh una z grozdjem- aja vita je začela jest, zgleda da je končno konec prehlada in kašlja (takrat je samo na zizi visela) in da nama zalaufa
pa še to, če ima rada frutzwergw ji daj. moji jih jejo pa ni z nobenim nič narobe. tej pa tej jih dobijo, drugač pa bolj jogurte filamo. une male skute so premale za nas se vita kar buni in jeziuser posted image

nič grem zdaj našo kozico krotit. namreč nima vročine in je divjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1167
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 18:27:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
3.4.2009 19:20:08   
ksenci
Aljaž je dans več kot pol ure čofotl- no potapljal kopalnicouser posted image zdaj pa že pol ure spi kot top. grem še kupček zlikat, ki me čaka že cel dan, pol pa mal cartat ob filmu- že dolg nisva cel film skup pogledala.
AAA- če je Aljaž sit včasih noče jest GH, pa mu naštimam rižolino po flaši, se fajn naje in pol vredu spi.
neboglasnica- pa ka tebe prst hecauser posted image jz pa nimam več povit in tud nov noht je že mal pogledu vn. upam, da bo kmal zrastu. ampak čevljev pa še vseen nobenih ne mormobut, razn številko večjih tenisk.
mojcek- čokolino mislim naredit z aptamilom. jz bom še počakala s kravjim, kr je alergik. jz pa kopujem frutolino, rižolino, grisolino od linota- je zlo fajn! grozdje že komot lahk jejo, slikce so pa superuser posted image
umpa- mislim, da luka sploh ni pretežek in se ti ni treba nč sekiratuser posted image
lex- čimprej odžente ovčkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1169
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 20:21:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 20:23:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1171
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 20:38:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.4.2009 21:43:39   
Majuska
Ojla,

končno smo prisopihali domov ... najprej sva bila na obisku pri Tims, prav luštno je blo. Najlepše je bilo pa videti Tims, ko je ugriznila v mafin in je kr mal zajamrala od luštnega user posted image   samo ne vem, kaj je bilo Aleksandru. Vsa pridnost, ki jo ponavadi opevam, je izpuhtela - jokal je vsakič, ko se je Nina malo oglasila user posted image   v avtu je jasno takoj zaspal ... tako da sem v miru pobrala očka in smo šli še v šoping. A ve že vse vozite malčke tako, da sedijo v trgovinskem vozičku? Mi smo to uvedli pred kratkim in mali ful uživa, pa vriska zraven user posted image

Smo srečal še šefa od moža, pa smo mal počvekali, ker v redu možakar, potlej pa šli en krog do Kamnika, ker je Aleksandra seveda spet zmanjkalo v avtu. Zdajle pa vriska v sobi in se pogovarja s prazno flašo user posted image

Prav vesela sem, da je petek ... da jutri skupaj malce poležimo. Popoldne gremo menda na en obisk v Višnjo Goro k prijateljem, s katerimi se že ful dolgo nismo videli.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.4.2009 21:44:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

ksenci; a vse od Linota delaš z aptamilom al z vodo? Jaz sem mela samo rižolino od začetka pa sem ga kr z vodo delala.

Meni so ene kaše  ful čudne prišle, ko sem jih delala z vodo ... tako da z vodo naredim le Frutolino, riž-koruzo in ostale pa z Aptamilom zmešam.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1174
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 21:54:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?