![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 15:14:13
|
|
|
|
lunca14
|
Se vidi da je vikend,ko ni nobene gor,pa še sonček se malo sveti,bo spet čez vikend zatišje tu gor.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 16:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Nalagam en video,da vidite mojo utrganko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 16:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim,da ze v vrsti cakate Na zalost je slika postrani,sem prepozno ugotovila...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 17:06:41
|
|
|
|
lunca14
|
Ja res je spulena tale tvoja mala,pa všeč mi je to ,da sem slišala tebe kako se potihem smeješ odzadej ......................ampak očki so pa ful lepi od meri ......................dej še tali,kdaj posnami na skrivaj......
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 17:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je slo tko na smeh,sem se komaj zadrzala,ker v zivo je huje . Da tali na skrivaj posnamem...kaj le,kako se odgovarja naprimer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 17:29:42
|
|
|
|
NinKa
|
Pozdravljene punce, že dolgo vas nisem nič kaj brala. Pri nas je vse bolj ali manj po starem. Samo stresno. Mož je že cel teden na bolniški, ker ga je v križu vsekalo. Jaz imam v ponedeljek izpit. Patrick hoče bit znova dojenček. Ljubosumje je po moje kr krepoko ven vdarilo. Po novem se carta, nič ne posluša. Če mu kaj rečem, da ne sme sem "grda mama" ali "grdi ati". Vglavnem veliko dela imamo sedaj s Patrickom. Hvala bogu gremo za veliko noč že v sredo na počitnice na Pohorje. JUPILI.Pa da bo vreme malo lepše kot zadnje dni. Baje napoved ni najslabša. Nickec pa ...dons smo pojedli tortico za 9 mesecev. Malo sva šopingala Lindove zajčke pa igrače in cotike. AJa, pa ko sva hodila po Supernovi so spodaj pred Muellerjem sedele ene nosečke z velikimi trebuščki. Sem si mislila, lani tega časa smo pa tut me hodile okoli s trebuščki, ampak men je sedaj lepše. Ko nabašem v marelo in če je lačen na poti mu lahko daš kak keks, sokec, fruchtzwerg....superca. Ne več unih termovk s prekuhano vodo in AM mini vrečkicami. Za pregled se moramo še najavit, tako da mer še ne morem sporočit. Bom ko bomo merli in vagali našo malo srakico. Drugalče pa...kako je pri vas z vrtci. Jaz sem našega Nickca vpisala že lani 22.7 v tri Ljubljanske vrtce in našega lokalnega. In vsi so mi sedaj bolj ali manj zagotovili da prostora ne bom dobila ne za 1.7 ne za 1.9. In pri naši hiši to pomeni, da jaz ne odhajam v službo, ampak bom do nadaljnega doma z Nickom. Ker moj možek dobiva kurjo kožo in še kaj ob predstavi, da bi njegovega otroka čuvala kr ena tetka. A ste ve vse dobile vrtce?? Uživajte in lepo "premartinčkajte" vikend
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 19:27:37
|
|
|
|
babysolza
|
hOJLA! ojoj Kleo, Meri bo kmal v prvi vrsti na kakem metal žuru Samsa, saj bi prišla, sam se naše rakete kr mal bojim in mam jutri inštrukcije. Pa tudi čistilna obsedenost me je že minila, danes smo sam martinčkale Rože - jaz nisem ravno neki oboževalec rož, sploh pa jih ne maram imeti na oknu, da mi kradejo svetlobo. Balkona imam sicer dva, sam oba zastekljena, tako da tudi 'bršljanke' odpadejo. Bom pa najbrž v lonce posjala kake začimbe, so sveže čist neki drugega. Pa še take fensi šmensi posode mam kot Didlina.
< Sporočilo je popravil babysolza -- 3.4.2009 19:28:17 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 20:23:48
|
|
|
|
Samsa
|
čer Kako ste kaj? IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Kje je pa ninny?? Ji bom plavega pisala ninny se javlja na raport samo plavega mi ne pisat prosim Ja nič se pozna, da je moj cele dneve delal in ni bilo toliko časa za računalnik. Danes je sicer frej, samo moramo mal v trgovino, Maša je pri tašči to popoldne- mi gremo pa tud mal na sonček Pridna ninny Upam, da ste fajn šopingirali in da je Ema bila pridna ter da si je MAša pri tašči spočila IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Se vidi da je vikend,ko ni nobene gor,pa še sonček se malo sveti,bo spet čez vikend zatišje tu gor. je, take čudeže dela sonček... se mi zdi, da smo kot martinčki, ki jih privabi svetloba in toplota IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 vidim,da ze v vrsti cakate Na zalost je slika postrani,sem prepozno ugotovila... raztura Meri - taman za kako heavy metal skupino Kleo si poskrbela za našo telovadbo - sem malo glavo obračala in mi je skoraj vrat zaštekal oooo Ninka - le večkrat se javi BS: jaz sem se pa že veselila, da bom imela tipi topi spucano in uspešne inštrukcije vodenja rakete ti želim
< Sporočilo je popravil Samsa -- 3.4.2009 20:24:40 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 20:28:03
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla Ninka...smola z vrtci res. Jaz sem Anjo vpisala septembra za maj in so mi rekli, da bo težka. Ker pa je med letombilo še nekaj takih...dali nekaj tavečjih k večji skupini, da bo prostor za naše malčke. Je pa res, da ker je Anja zadnja vpisana (maj ) za to šolsko leto...je še zanjo tam zmanjkalo prostora, čeprav mi je mesec nazaj obljubila, da bo. Dali so mi pa možnost, da gre za ta dva meseca k eno leto starejšim, saj tam je eno prosto mesto...in sem seveda prejela. Res mi ni panike, ker bo Anja hodila v vrtec ob 11.00...pol je kmalu kosilo in takoj spanje. Po spanju pa jo dvigne stara mama. Zato mi za ta dva meseca tako ni problem. Bo imela Anja vsaj več pomoči pri kosilu, saj drugi že vsi znajo lepo jest sami. Poleti pa sem itak doma. Mi je pa zato ni treba bilo vpisovati septembra, ker zdaj je prišla notri in bo notri, dolker je ne izpišem. In sem tudi zvedla, da je pri nas gorzen naval za septembra in Anja sigurno ne bi bila sprejeta. K sreči smo jo vpisali že za zdaj, čeprav smo mislili, da bomo ta dva meseca malo dopuste kombinirali (mame...moj...sestra). Drgač pa obstaja zakon, da mora občina zagotoviti mesto vsem otrokom (kar je danes težko)...pol pa vedi. Imaš drugače v Ljubljani veliko možnosti s temi mini privat vrtcu. RAvno moj brat je hotel dati Svojo hčerkico k eni družini, kerr mata mož in žena skupaj varsto (mislim da vsaj 5 otrok). Bila sta na razgovoru...jima je bilo všeč..prostorin človeka. Vendar zaradi specifičnih zdravstvenih tećav potem nista šla v to varianto...ampak sta najela privat varuško na domu. Res , da je dražje...vendar tudi jaz bom plačevala 240€ za Anjo. Lahko vprašam, za to družino, če te zanima.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 20:33:11
|
|
|
|
Samsa
|
čer Tina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 20:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Pridne čvekice. Mi smo se sončkali, martinčkali
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 20:33:46
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...Meri je ful faca..prava plesalka res...je Anja kar ušesa dvignila, ko jo je slišala vriskati...in se nasmejala. Drgač pa jo danes spet na terebuh vleče...očitno se je preveč navadla na tak način premikanja. Zdaj vidim, da bi šlo...sam njej je očitno po trebuhu všeč. Jo dam na kolena...naredi pol metra...pol pa po vojaško. Eh..kakor hoče Lunca..upam, da ste mel potemsončka. Jaz sem že več kot teden dni noter...danes sva se z Anjo za 10 min ven usedle, da sem mal prekontrolirala kaj ga Nejc biksa...sem ga kar ven pošibala..pa mu peskovnik odprla in pol mah skoz okno in zunaj precverjala kako se ima. Najprej sploh ni ven hotu...na koncu pa tud not ne. Sva mela za kosilo kar zunaj homemade hotdog, ker je moj moral službeno v Avsdtrijo in sva lahko prej jedla...zdaj je pa juhca padla. Sem pa ful utrujena...verjetno ker mam zaribano mašino, ki nič ne pospeši...Samo linija soba- kuhinja, kuhinja-kopalnica, soba -kopalnica....in seveda tisočkrat skloniti k Anji..uf
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 20:34:20
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer. Pridne čvekice. Mi smo se sončkali, martinčkali čer čveka si se le poštemplala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 20:36:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas vrtec odpade do septembra Lahko bi šla normalno v jasli meseca maja, če bi se še nekateri strinjali starši, da se odpre nov odeelek jasli v vrtcu podružničnem 4 km stran, pa ni dovolj interesov, kao ne bomo stran od kraja samega vozil otroka. Budale. In bo naša mala v varstvu pri naših, mal pri tašči, če ne grem v službo, bo pa kar doma.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 20:39:19
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pri nas vrtec odpade do septembra Lahko bi šla normalno v jasli meseca maja, če bi se še nekateri strinjali starši, da se odpre nov odeelek jasli v vrtcu podružničnem 4 km stran, pa ni dovolj interesov, kao ne bomo stran od kraja samega vozil otroka. Budale. In bo naša mala v varstvu pri naših, mal pri tašči, če ne grem v službo, bo pa kar doma. mislim res...sigurno se niso strinjali starši,ki imajo otroke že v vrtcu in nobenega več ne mislijo imet.. Danes bi za vsak kvadratni meter...pa ni važno kolk daleč...starši mogli biti takoj za. Ker se normativi in standardi za vrtce spreminjajo in bo treba zmanjšati število otrok za v taisti igralnici...in seveda povečevat vrtce. Kaj je lažje...zmanjšati število otrok...ali povečati in adaptirati vrtec. Same veste, ane!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 20:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer. Pridne čvekice. Mi smo se sončkali, martinčkali čer čveka si se le poštemplala Čakam večerjo na dom. Se mi ne da nič gledat v hladilnik, ker vem da je prazen.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 20:45:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pri nas vrtec odpade do septembra Lahko bi šla normalno v jasli meseca maja, če bi se še nekateri strinjali starši, da se odpre nov odeelek jasli v vrtcu podružničnem 4 km stran, pa ni dovolj interesov, kao ne bomo stran od kraja samega vozil otroka. Budale. In bo naša mala v varstvu pri naših, mal pri tašči, če ne grem v službo, bo pa kar doma. mislim res...sigurno se niso strinjali starši,ki imajo otroke že v vrtcu in nobenega več ne mislijo imet.. Danes bi za vsak kvadratni meter...pa ni važno kolk daleč...starši mogli biti takoj za. Ker se normativi in standardi za vrtce spreminjajo in bo treba zmanjšati število otrok za v taisti igralnici...in seveda povečevat vrtce. Kaj je lažje...zmanjšati število otrok...ali povečati in adaptirati vrtec. Same veste, ane! Ja, pa tako fajn ravnateljico imamo v našem kraju, ki ne zna zaropotat in preprečit staršem,da imajo otroke v samem štabu vrtca, če je možnost odprtja novega oddelka v podružnici, tam kjer so starši doma. Katastrofa, ti povem. Sej zdej se ful bunijo vsi. V bistvu jaz nimam niti za september potrjeno, če ne bo sprejeta, grem direkt do župana, pa povem vse greške našega vrtca...preveč jih vem. Pa še v medije jih dam vse po spisku. Pa ne bom sama naredila tega koraka, nas bo kar par takih. Ena kolegica je vpisala otroka,pa ni dobila mesta med letom. Vrtec pa je zaposlil glih med letom novo vzgojiteljico in verjeli ali ne, za njenega otroka iz druge občine pa je bil plac. Pa par takih cvetk je še, to ni še nič v primerjavi s tem kar lahko pride na dan. Skratka, smo v pripravljenosti mamice tukaj pri nas.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 20:47:08
|
|
|
|
Tina 28
|
Poštemplala ...a mam lahko skrajšan delovni čas...4.-urni . Drgač bi pa jaz tud večerjo na dom. Ko sem bla še v ljubljani, kolk je blo fajn kdaj zabon eno razrezano pico naročit...zdaj pa moram kar bult v hladilnik, kaj se bo našlo. Se mi pa tko že kitajske hrane luta, da bom kar znorela.Sam moj kar nima nič časa...zdaj bom en dan zaropotala, da me mora nekaj peljat . sam potih pač sparam in si mislim,da je vseeno tko boljš. sem si pa naredila najožji izbor izletov (oz. dogodkov), ki jih bomo obiskal! Lako še kakšno idejo tu dobim...bom vesela. Ne govorim o tistih sprehodih, ki jih začneš pred hišo...ampak se pelješ najprej z avtom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 21:11:51
|
|
|
|
lunca14
|
Hej-hoj............čvekice,mi nismo meli danes nič sonca,se pa je ogrelo in ni deževalo,tako,da smo bili zunaj,midva z lunom,pa sva skočila še na eno kavo k prijateljici.Oj vrtec,jaz sem ta teden oddala vlogo za vrtec za eneja in luna v eno občino,kjer bo hodil maj v šolo,in drugo,če slučajno ne bo prostora,da imam rezervo,no do sedaj ni bilo problema pri vpisu,letos,pa kar malo cvikam,ker je več otrok,bomo videli,drugače bom pa sama odprla vrtec,na črno,drugače ne morem,pa bom vzela še tri otročke,pa bomo doma.Tina,no lepo da si se vsaj malo martinčkala zunaj,a,kaj k vam ne dostavljajo hrane?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 21:19:17
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Hej-hoj............čvekice,mi nismo meli danes nič sonca,se pa je ogrelo in ni deževalo,tako,da smo bili zunaj,midva z lunom,pa sva skočila še na eno kavo k prijateljici.Oj vrtec,jaz sem ta teden oddala vlogo za vrtec za eneja in luna v eno občino,kjer bo hodil maj v šolo,in drugo,če slučajno ne bo prostora,da imam rezervo,no do sedaj ni bilo problema pri vpisu,letos,pa kar malo cvikam,ker je več otrok,bomo videli,drugače bom pa sama odprla vrtec,na črno,drugače ne morem,pa bom vzela še tri otročke,pa bomo doma.Tina,no lepo da si se vsaj malo martinčkala zunaj,a,kaj k vam ne dostavljajo hrane? Dostava hrane v Bohinju ...ja bilo bi fajn. kolkokrat ta teden nisem niti po kruh mogla, ko je bla Anja boga...sem se vedno spomnila, kako brat v taki stiski (LJ) lepo prižgee računalnik...obkljuka artikle in jih dobi na dom iz merkatorja..al kako že
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 21:22:59
|
|
|
|
lunca14
|
Ja to že,ampak ima tvoj brat,tak zrak,kot ga maš ti v bohinju,in tak mir in idilo,kjer se tvoji otroci lahko zunaj igrajo in tečejo po travnikih-ne menjam za noben seznam na računalniku.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 21:27:20
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ja to že,ampak ima tvoj brat,tak zrak,kot ga maš ti v bohinju,in tak mir in idilo,kjer se tvoji otroci lahko zunaj igrajo in tečejo po travnikih-ne menjam za noben seznam na računalniku. Ja to pa res...sam med tednom itak delo poje...za vikend pa večkrat pridejo domov, k majo možnost pri obeh starih starših sestavit poln penzion . Tko, da zrak jih res nazaj prižene..in pol izkoristijo. Mata pač take službe, da je za bit v LJ...korenine so pa le korenine. Dajete mi kako idejo, kako naj mami presentno za 1. maj...bo 50-ka padla. Ni pa tip, ki hoče ven sekat...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 21:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam take luštne razgovore z veselo veselko po ZS-jih Sem danes dobila odgovor od nje še od zadnjič. Da crkneš od smeha. Kopiram: 1-danes na vprašanje: Čuj, kaj si ti po poklicu, da imaš vedno tako zastavljena vprašanja na forumih: vprašanje? Bi mogla mal bolj se osredotočit kaj želiš vprašat, pa tudi več odgovorov bi bilo. Pa brez zamere. Lp hehe...ves Didlinaa to je poklicna deformacija, kaj ces .... pa brez zamere in lep pozdrav. 2- danes na vprašanje: Poklicna deformacija katerega poklica? Se lahko malo bolj distanciraš? le zakaj ti odgovoriti? Morda zato, ker si me toliko skritizirala in se norcevala? In to javno???? Ves, to mi je veckrat padlo na pamet in sem si tudi zapomnila tvoj nick. Ce bi te jaz hotla kaj skritizirat, bi ti takoj poslala zasebno sporocilo, ne pa da ti odgovarjam tako da lahko vsi berejo. Ne vem no, nisem pac taksna. Kar se tice pa teme....ja, je res poklicna deformacija in ne morem si pomagati, studij in sluzba sta zal naredila svoje ... vseeno lep pozdrav od vesele veselke :))) 3-danes na vprašanje: ja, če menjaš tolk nickov, ni čudno da se vsi norčujejo iz tebe. Študij in delo? No ja, mal obnovitev slovenščine ti ne bi nič škodilo. Pa lep pozdrav od Didline kako to mislis menjam nick-e? Moj nick je vesela veselka .... in drugo - znanje slovenscije?? Hehehehhe, o tem bi tudi lahko kaj rekli .... vidim, da si zares grozna oseba ... fujjjj .... pa prosim te, ne mi nikoli več odgovarjat, na nobeno moje vprasanje ... Pa se daj, če se moreš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 21:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Dajete mi kako idejo, kako naj mami presentno za 1. maj...bo 50-ka padla. Ni pa tip, ki hoče ven sekat... Dopoldan naj gre kam na pohod, ta čas se pa vsi zberzte na njenem domu in jo pričakajte, presenetite . Tako, mal skrivnostno, se skrijete Pa upam, da ne berete novih dogodivščin vesele veselke. http://www.ringaraja.net/forum/vprasanje/m_4024896/mpage_1/tm.htm#4024921
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 21:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
"Dober večer, danes sva imela z mamico prav prijeten obisk - gostila sva dve bejbi in dve mamici. Super je bilo. Najprej sva z Lano sej se je spomnite - uživala v kuhi moje mami (no, eni bolj, drugi manj ). Potem sva se veselo zabavala v moji prenosni posteljici - seveda mora bit nekdo v bližini, da se mu lahko smejiva Medtem ko sva midva norela po stanovanju, je ta druga bejba Metka mirno spala v ležalniku - v najini bližini - in prav nič ni zgledalo, da jo moti najino vriskanje Ne boste verjeli, ampak tudi mene je zdelalo, pa me je mami odnesla v posteljico, Lana pa je v tem času sprobavala moje nove teniske No, Metka je še čisto majhna in se rada crklja, tako pri moji kot pri Lanini mamici In prav nič naju ni motilo, da sta jo crkljali, midva sva se zabavala po svoje Naj povem še tole, da je Lanina mamica fuuuuuuuuul zabavna. Do danes nisem vedel, da je pametni kuža tko smešen In če ne verjamete fotkam, poglejte tale video V glavnem, upam da tole še kdaj ponovimo, mami je rekla, da itak, sam sej veste, kake so mame - skoz jim primanjkuje časa. No, pa lep pozdrav vsem skupaj in dobr spite - jaz bom takrat, ko boste vi to brali že veselo spančkal, poln lepih spominov na današnji dan. Luka Patrik"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.