|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
3.4.2009 19:44:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: copka

user posted image  vidim, da prihajajo mali soncki kot po tekocem trakuuser posted image  JUPI!!

CESTITKE VSEM NOVOPECENIM MAMICAM!!!!

Za vse v nizkem startu pa: cimlazji porod!!
res je tudi majčice so že lepo začele user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
3.4.2009 19:51:15   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nmag,detelja: hvala user posted image
kpmk:m,oja g je dežurna 7 ko boš ti rodila user posted image user posted image user posted image je pa full super,dr.Korana Kuštrinuser posted image user posted image user posted image user posted image

a 7. bom rodila? Dobr, se bom pripravila, aha torek torej, no sej do takrat si bom pa še brez slabe vesti kako kepico privoščila user posted image  Pol pa tko ok če je takrat tvoja dežurna, ampak da je res ok user posted image  
Pol pa res moram še v ponedeljek na akupunkturo, da bo v torek pol 100% user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
3.4.2009 19:52:26   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

čestitam vsem za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim pa da se kpmk ni nič javila danesuser posted image ...morda pa izvemo lepo novičko.
Pa junonca še  tudi ni nič poročala iz pregledauser posted image

user posted image user posted image user posted image  še ni nič in še najbrž ne bo, je imela sonček prav, da bomo kr lepo kak teden po roku user posted image user posted image user posted image  no sej če je user posted image  ok, potem prav, sam tak bi ga/jo rada videla in cartala user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja mogoče sem, pa čarovnica in prav napovedujem,bomo videli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po moje ti tole napovedovanje ne gre slabo,.. no sej če si meni napovedala 7.,..... ok se bom že sprijaznila, samo ne si premislit in ne podaljšuj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
3.4.2009 19:54:33   
sonček85

kpmk:m,oja g je dežurna 7 ko boš ti rodila user posted image user posted image user posted image je pa full super,dr.Korana Kuštrinuser posted image user posted image user posted image user posted image

a 7. bom rodila? Dobr, se bom pripravila, aha torek torej, no sej do takrat si bom pa še brez slabe vesti kako kepico privoščila user posted image  Pol pa tko ok če je takrat tvoja dežurna, ampak da je res ok user posted image  
Pol pa res moram še v ponedeljek na akupunkturo, da bo v torek pol 100% user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja moja je super ,sem res zadovoljna z njo ,pa junona jo je 1x imela k se z njenim G menjavata če mora kam it kir user posted image user posted image user posted image Ja okoli 7 boš rodila user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
3.4.2009 19:55:44   
sonček85
tko za danes je dovolj ,junona daj k boš lahko uredila slikco od Brine jo daj ,seznamčki so pa na s strani 149user posted image user posted image

Lahko noč vsemmmmmmmmmuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
3.4.2009 19:56:14   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene.user posted image

Nisem vas brala za nazaj, sem tako utrujena, da komaj gledam.user posted image

Detelja, kaj ti imaš tudi streptokoka?

Poročilo iz pregleda: CTG ok, UZ ok, plodovnice dovoj, posteljica lepa. Sem zaprta. Urin bp, dobila sem še eno Canesten svečko. Imam pa tako vrsto streptokoka B, ki je odporen na penicilin, tako da pri porodu dobim nek drug ab. Naslednja dva pregleda: 14.4. in 24.4..

Zdaj pa grem malo zalegnat.user posted image

jaz sem imela streptokoka pred časom...in ker se baje, ko si že enkrat imel v nosečnosti rad ponovi mi je v mk napisala, da mi morajo ob porodu dat antibiotik...če ga pa ima pa zdaj pa res nevem, ker me ni testirala...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
3.4.2009 19:57:54   
detelja

Punce, a ste ve tut tak utrujene? Js sem taka ko da bi pomirjevalo vzela.user posted image

jaz sem že nekaj časa taka kot cota...sam bi spala ali pa se pred tv sem pa tja po kavču predajala...sploh me nič ne motivira..ko pa grem po stopnicah do 2. štuka pa mislim, da sem pretekla 40 km maratonauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
3.4.2009 19:59:40   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Punce, a ste ve tut tak utrujene? Js sem taka ko da bi pomirjevalo vzela.user posted image

Jaz isto, pa še ful sem neka žalostna...nevem kaj mi jeuser posted image
Sploh se mi ne da nič pisat...komaj čakam da tamalo spat dam, pol pa še nevem kaj....
Čao punce!

eh ne bit žalostna...mal nas beri na rr pa te bomo takoj v smeh spravile...mogoče pa je to že ta nosečniška otožnost...sicer pa vačsih tako pride...meni tudi včasih kdo sam prst pokaže pa že jočem...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
3.4.2009 20:02:20   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

čestitam vsem za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim pa da se kpmk ni nič javila danesuser posted image ...morda pa izvemo lepo novičko.
Pa junonca še  tudi ni nič poročala iz pregledauser posted image

user posted image user posted image user posted image  še ni nič in še najbrž ne bo, je imela sonček prav, da bomo kr lepo kak teden po roku user posted image user posted image user posted image  no sej če je user posted image  ok, potem prav, sam tak bi ga/jo rada videla in cartala user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja mogoče sem, pa čarovnica in prav napovedujem,bomo videli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vedela, da si ti taka mala čarovnicauser posted image user posted image user posted image  ker vedno, ko ti kateri kaj rečeš kdaj bo šla potem kar z lepa izgine...mene pusti še do pon. lepo lepo prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image  da grem še na pregled pa pol pridem nazaj z veselo novico pa pol mi lahko rečeš, da grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image  aja, v pon. verjetno ne bo zajtrka ker moram ful zgodaj k gin.user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
3.4.2009 20:04:36   
detelja

tko za danes je dovolj ,junona daj k boš lahko uredila slikco od Brine jo daj ,seznamčki so pa na s strani 149user posted image user posted image

Lahko noč vsemmmmmmmmmuser posted image

a greš rožico zalivat??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jagode si že popapcala zdaj pa še sam mal smetane pa mičkeno penine...pa potem akcijauser posted image user posted image user posted image  sam ne, da te jutri ne bi bilo na rr....bi sam enkrat pisal sonček pa je rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
3.4.2009 20:15:06   
detelja
se opazi, da smo pred vikendom...je postalo tako zatišje na rruser posted image  no tudi jaz grem počasi pred tv...upam, da pride dragi hitr domov...lepo se imejte, lep večer, uživajte, božajte buščije pa upam, da bo noč čimbolj prespana z čim manj krči itd...in naj bo norma dosežena-rožice zaliteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da ne pobegnem to noč v rimuser posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
3.4.2009 21:16:17   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jaz sem že nekaj časa taka kot cota...sam bi spala ali pa se pred tv sem pa tja po kavču predajala...sploh me nič ne motivira..ko pa grem po stopnicah do 2. štuka pa mislim, da sem pretekla 40 km maratonauser posted image

Js isto.user posted image

Štorkljica, ne bit žalostna.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
3.4.2009 21:16:38   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja moja je super ,sem res zadovoljna z njo ,pa junona jo je 1x imela k se z njenim G menjavata če mora kam it kir user posted image user posted image user posted image Ja okoli 7 boš rodila user posted image user posted image user posted image

Ja, res je fajna.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
3.4.2009 21:17:20   
*Junona*

Kpmk, sem danes vprašala, kdaj G dežura v P in mi je sestra rekla da 20. in 22. aprila...ne boš čakala, kajne?user posted image user posted image user posted image

A prej ne????? Pišuka a pol jst nimam več nobenega opravka s svojim G.? user posted image  To je to????? Kak smotan,.....
Joj do 20 me pa ja ne bodo pustili, saj čakajo 14 dni čez rok, najbrž več ne,...

Nč mi ni rekla, da kej prej.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
3.4.2009 21:20:03   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )  SPOL KRAJ

user posted image NAŠIH APRILK MALO ŠTRAJKAJO user posted image
01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )                     CE  
2.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
3.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                user posted image CE 
4.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image

02.04.
5.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)             user posted image    LJ
6.malcekvita                   (št. 1, št. 0)ŽE  CARTA user posted image  
7.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0) ŽE  CARTA user posted image
8._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)
LE KATERA BO NASLEDNJA
user posted image

03.04.
9.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
10.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image  
11.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             user posted image
12.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
13.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG                      
04.04.   
14.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
15.janja*                          (št. 5, št. 3)
ŽE CARTAuser posted image   
16.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
17.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)ŽE CARTAuser posted image
18.Nalini                           (št. 1, št. 0)ŽE  CARTA user posted image              
05.04.
19.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            user posted image LJ
20.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)
ŽE  CARTA user posted image                 
22.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

22.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
23.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
24.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)ŽE  CARTA user posted image   LJ
25.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
26.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
27.jernejav                      (št. 1, št.  0)
ŽE CARTA user posted image         
28.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
29.Artičoka                      (št. 2, št. 1) ŽE CARTAuser posted image

30.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 

31.tia12                            (št. ?, št. ?  )    
 08.04.
32.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
33.bineti                           (št. ?, št. ?)   
34.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
35.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
36.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)                     LJ
37.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
38.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
39.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ 
40.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ                         
11.04.              
41.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )           user posted image LJ
42.aljab                            (št. 2, št. 1)            user posted image
43.matt                             (št. 1, št. 0)        

44.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)            user posted image                                   
45.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            user posted image LJ
46.matcar                         
(št. 3, št. 2) ŽE CARTA user posted image                       
12.04.
47.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
48.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
49.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            user posted image MB
50.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            user posted image CE  
13.04.
51.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
52. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
53.zanchy                         (št. 3, št. 2)           user posted image                               
54.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           user posted image MB/CE  
55.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
56.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
57.pat                               (št. 2, št. 1)                                
58.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
59.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          user posted image   LJ      
60.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
61.lily32                           (št. 1, št. 0)
62.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          user posted image SG      

17.04.

63.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)          user posted image   KR
64.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
65.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          user posted image LJ
66*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
67.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
68.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
69.pikatara                        
(št. ?, št. ?) ŽE CARTA user posted image user posted image
70.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
71.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
72.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
73.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         user posted image  PO  
74.malapikica(36)            (št. 3, št. )           user posted image MS

75.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
76.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
77.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         user posted image TRB
20.04.
78.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
79.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)
80.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        user posted image MB        
81.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

82.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
83.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
84.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
85.PikaV                             (št.3, št.1)          user posted image  
86.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
87.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
88.NenaLena (32)            (št. 1 , št. 0)       user posted image PT             
89.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
90.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)          user posted image CE
91.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
92.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         user posted image MB
93.ninica23                        (št. 1, št. 0)         user posted image CE  

25.04. 
94.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
95.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          user posted image PO
96.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
97.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          user posted image LJ         
98.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
99.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
100.štorkljica                      (št. 2, št. 1)         user posted image
101.barboom                       (št. 1, št.  0)        user posted image PO                     
102.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
103.anchika                        (št. 2, št. 1)           
104.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
105.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
106.ella. (33)                     (št.1, št. 0)          user posted image
107.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
108.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
109.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
110.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
111.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
112.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

113.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
114.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
115.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
116.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
117.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

06.04

Brigita 23
ninica23
Detelja
Blančica CTG
pikaro
07.04
Pat74
Artičoka
duda1 -CTG
L&L -amnio
klavdyk
Sonček 85 CTG
08.04
mišk
m...tina 
diti
09.04
zupancdam
duda1
Nena Lena
mlavla
10.04
Cveta28
malapikica
Ntaša
14.04
m...tina CTG
*Junona* CTG
štorkljica CTG +UZ
SKUPAJ NAS JE: 117nosečk

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
3.4.2009 21:20:03   
*Junona*

user posted image Detelja/38t2d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 36t3d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image
Sonček85 /35t4d
user posted image Junona/36t
user posted image  Blančica /36t
user posted image frutolina /36t
user posted image NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /37t2d
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja
/37t4d
user posted image kpmk /36t

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
3.4.2009 21:20:30   
*Junona*
user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.         02.04.2009      MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82          21.03.         04.04.2009      SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03       05.04.2009      GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.         04.04.2009      ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.        17.04.2009      PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03         07.04.2009      ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
malcekvita 30.03.        02.04.2009      JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

user posted image

APRILSKE user posted image INuser posted image ,KI SO ROJENI V APRILU user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

matcar        02.04.       11.04.2009        SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
Artičoka      02.04.       07.04.2009        BRINA (3200g -51 cm )
user posted image
BrinaBa       03.04.      20.04.2009         ZALA (3030g -50 cm )
user posted image

ČESTITKEEE user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image matcar -Saš
user posted image BrinaBa - Zala

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
3.4.2009 21:23:15   
*Junona*
Evo, uredila seznamčke.user posted image

Stuširana sem, laski so umiti, zdej pa grem pred TV, ampak bom kmalu zaspala.user posted image

Lepo spite, se jutri beremo.

Nočko.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
3.4.2009 21:34:03   
mlavla
joj drage moje tako čvekate, da vam sploh ne dohajam...

po eni strani bi že kar šla v P..po drugi bi pa še mal počakala...
ma me mal hormoni dajejo..

zanima me kaj boste oz.ste pripravile za oblečt za user posted image ..zanima me točno koliko kosov...
mi smo imeli prvo zimskouser posted image ..zdej pa nevem kaj naj pripravim..upam,da mi bo katera čim prej odgovorila...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
3.4.2009 21:37:43   
mlavla
pa že ves čas me  skrbi..če bo mož lahko prisoten pri porodu,saj si to res želim...
pa ma tako službo ,da je veliko na terenu..jutri gre naprimer v Gornjo Radgono..

že prvič je komaj ujel..
pa še v primeru, da ga ne bi bilo doma bi morala klicat rešilca...
no pol pa še varstvo za tamalo..mah sploh nevem kaj mi je..

se opravičujem..sam se moram mal spucat..pa mal iz sebe dat..
saj se mi zadnje dneve že kar mal rola, ker sva s tamalo skoz sami doma..pa še ful je neki tečna, ji zobki rastejo..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
3.4.2009 21:38:52   
kpmk

Kpmk, sem danes vprašala, kdaj G dežura v P in mi je sestra rekla da 20. in 22. aprila...ne boš čakala, kajne?user posted image user posted image user posted image

A prej ne????? Pišuka a pol jst nimam več nobenega opravka s svojim G.? user posted image  To je to????? Kak smotan,.....
Joj do 20 me pa ja ne bodo pustili, saj čakajo 14 dni čez rok, najbrž več ne,...

Nč mi ni rekla, da kej prej.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
3.4.2009 21:39:12   
blaža
Aha tu si mlavla, sem te izsledilauser posted image , kaj pa pri februarčkih, kaj nič več ne prideš k nam?user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
3.4.2009 21:39:31   
mlavla
včeraj po pregledu sva šla celo v kino...in to po več kot letu dni...nazadnje sva šla lani malo pred PDP..jem
sam je bilo kmal romantike konec, ker je fasal nek hud glavobol...mah sam jamram vam..najboljš da grem kar dol z rr

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
3.4.2009 21:40:49   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Aha tu si mlavla, sem te izsledilauser posted image , kaj pa pri februarčkih, kaj nič več ne prideš k nam?user posted image user posted image

o blaža..user posted image

ja mi ne uspe sploh brat rr..kaj šele da bi bila na obeh temah..

sam ponavadi ko jst gor pridem pa ni nikjer nobene...user posted image

mogoče pa še mal k vam pridem..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
3.4.2009 21:43:25   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

o blaža..user posted image

ja mi ne uspe sploh brat rr..kaj šele da bi bila na obeh temah..

sam ponavadi ko jst gor pridem pa ni nikjer nobene...user posted image

mogoče pa še mal k vam pridem..

Pridi pridi, pa sporoči če bo kej novega. Navadi tvojga da javiuser posted image Zdej bo kamlu, a ne?

Jutri pridemo v LJ k Stipičem, ma ti verjetno ne hodiš več preveč naokoli. Kar čuvaj se, pa srečno na porodu.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?