![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 10:45:14
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Hvala mismis za kavico, men se danes nekako ni dalo iz postelje, ko je tako vreme, pa sma s pikico kr do 10. potegnile Vidim, da je tud mojsonček danes mal poležala, paše včasih a ne? Za seznam se pofočkam - Reby (okolica Mismisa) Da grem najprej lepo vrsti: Miška - ti si ena važička, bravo za dva mala lepotca Lsica - dobra ideja, sem se z mojim včeraj pogovarjala, bova tud darovala Se* - super, da je vse ok, a detece, pa da se takle skriva. Ja nič, bo pa presenečenje, kar je pa po eni strani tud lušno , jaz tud komi čakam na jutri. Bumo - a zdej že čutiš detece? Lepe pozdravčke vsem ostalim, zdej grem pa mal likat, da hitreje mine dan.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 11:29:24
|
|
|
|
spelka12
|
reby ojoj ti pa res nimaš sreče . Samo, da sta z ok. blaaaaaaanč sem te tolk pogrešala. PARČEK wiiiiiiiiiiii kako lepo. podganca super za tvoja korenjaka, za materinsko (jest jo kr mal pogrešam ) pa za nuhalno(kam jo boš pa šla delat?) seki pol je sigurn fantek, če ga tako vztrajno skriva . Glavno, da je vse ostalo ok. Kje pa imajo tako slab UZ?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 13:00:45
|
|
|
|
Bumo
|
Zarja nimam pojma,kaj bo. Mam ta mesec morfologijo, pa če bo sreča, mi bodo tam povedali. Reby, ja na srečo sem začutla spet bebiko. Sem si že na začetku govorila, da ne bom paničarila, če bo vmes kak dan,ko bebice ne bom čutila....hja....aha...zarečenega kruha. Grozno je, ko res čutiš premike vsak dan, pol pa dan in pol nič.....no, me je spet začela rahlo brcat in sem vsa happy.... Mismis, full fajn, da organiziraš srečanje!!! mejte se lepo babnice, jaz bi prišla, pa mi je malo daleč, tak, da bom z mislimi z vami!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 13:43:59
|
|
|
|
mojsonček
|
Dons smo pa zgleda vse bl vremenu primerno... jst sm mela take plane... mal v šoping v KR al pa LJ kkšno luštno odejico za bebico kupit pa še druge malenkosti in drobnarije pa se kr prekladam doma iz postelje na kavč pa mal za mizo pa spet v posteljo... čist nč nisem nardila dons... sam cotke sem prala zdej se pa res zbašem k peglanju pa tamauč pride iz šole mu moram bit za zgled LSIČKA hvala za info... bom načekirala v detajle... kolkr sem spremljala je treba najkasneje do 34 tedna imet spedenan, če ti odobrijo...se mi zdi, da je začel čas hitreje minevat sploh zdej, ko sem doma... jutr nafilam 30 tednov.... madoniš... nekaj smo pa že dal skozi... nč zdej pa grem... likalnik že piska, da je stedi-redi... piške, lepo bodite... tut vreme se bo zrihtal in bomo lahko uživali v spomladanskem vikendu (i hope so ) dons je pa tak fajn dan za crkljanje bemtiš.... KJE JE LUČKA????
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 16:32:11
|
|
|
|
Kicsi
|
En lep sončen in vroč pozdrav. Te kar mal dvigne to lepo vreme,a ne? Kako ste kaj? Jaz sem to noč po dolgem času spala od 2h zjutraj do 8h.Sem kar preveč naspana . Sem pa tudi pisala dr.Pušenjaku za te moje bolečine v nogah,pa mi je reku,da naj jemljem 1g Magnezija in 1g Kalcija na dan,če ne bo boljše,pa lahko tudi več. Sensilab Ca+Mg+D3 pa tudi lahko jemljemo nosečke.Pa da vidimo kdaj bo pojenjala ta moja bolečina.Sem šla danes malo na sprehod z mojim ,pa nisva daleč prišla,ker sem mislila,da mi bodo noge zaštekale od bolečine.Tako da je potem moj dragi nadaljeval s sprehodom,jaz sem se pa obrnila,pa dam . Blanči,tebi pa čestitke za parček.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 16:45:05
|
|
|
|
mismis
|
Še tukaj moram malo navijati za jutrišnje borke... Petek, 03.04. mlinčka - pregled Reby - morfologija Sempervivum - pregled
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 18:00:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Še tukaj moram malo navijati za jutrišnje borke... Petek, 03.04. mlinčka - pregled Reby - morfologija Sempervivum - pregled navijam (še za sebe ) kako ste kaj, nosečke moje? midva imava uradno še samo 39. dni... ampak upam, da bo kaj prej. ko hodim, tišči dol, pa vsake pol ure je treba lulat po celem centru lj mam punkte, kje majo ok WCje vam pa nekaj svetujem - ostanite v gibanju, če le lahko (rizične seveda ne!) in kolikor časa lahko! jaz sem presenetljivo fit, še hodim na pilates, pa na krajše ali daljše sprehode. najhuje mi je bit na kavču, me po pol ure začne križ bolet podganca ma pa materinsko nekak se mi zdi, da maš parček špelči, kdaj pa ti dobiš materinsko? mišmiš, kar navadi se na ta forum
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 18:26:23
|
|
|
|
miska73
|
mišmiš, kar navadi se na ta forum Pod tole se pa moram podpisat. Ajsi pa ka se men sam zdi al si se ti preoblekla... seksi kot vedno. Jst te prav občudujem k si tolk aktivna. Pridna. Špelkec moj, tebe pa pogrešam mal več tle gor. Nuhalna mi pa pripada zastonj, kar pomeni, da si glih ne morem velik zbirat kam bom šla. Tak da grem v LJ porodnišnico. Saj veš, moram spet otroke peljat na obisk tja blizu, kjer smo jih naredili Pa ti? Kam greš na nuhalno? Pa kdaj dobiš materinsko? Drgač pa jst kr naprej mal prehitevam... Ampak je moja G tolk zlata, da me kar na 2 tedna naroča. Kicsi upam, da ti bo Ca+Mg vendarle pomagal. Reby kaj ti pa že morfologijo? Pa gre res hitro čas.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 19:17:00
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Še tukaj moram malo navijati za jutrišnje borke... Petek, 03.04. mlinčka - pregled Reby - morfologija Sempervivum - pregled mi tudi!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 20:10:01
|
|
|
|
obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Še tukaj moram malo navijati za jutrišnje borke... Petek, 03.04. mlinčka - pregled Reby - morfologija Sempervivum - pregled sem se pršla pridružit pri navijanju!! Reby, kdo ti bo delal morfologijo? Tvoj G? Danes sem bila že pri novi zdravnici in se je za glavo držala, kaj je delala 'stara' glede moje bolniške... v glavnem, je poslala naprej in zdaj spet čakam na pošto. Ampak glede na to, da v ponedeljek verjetno še ne bo nič, bo treba it delat... da ne bo spet takih problemov kot prejšnji mesec. Je pa šefe celo nekaj omenjal, da bi 2x-3x/teden se vozila v službo, sicer bi pa delala doma (ampak po njegovo ne glede na to, če sem na bolniški al pa ne...) Pa pustmo to, nočem niti razmišljat, grem rajš večerjico prpravt, pa moj pride kmal domov in se bom mal k njemu stisnla, pa bo. .....je že 2 tedna od AC....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 20:30:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Nuhalna mi pa pripada zastonj, kar pomeni, da si glih ne morem velik zbirat kam bom šla. Tak da grem v LJ porodnišnico. Pripadajočo njuhalno lahko greš delati k vsakemu ginekologu ki ima koncesijo za opravljenje te storitve. Naprimer pri ateju jo opravljajo njegova hči in še 2 ginekologa.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 21:05:52
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis Še tukaj moram malo navijati za jutrišnje borke... Petek, 03.04. mlinčka - pregled Reby - morfologija Sempervivum - pregled navijam (še za sebe ) Tudi jaz se pridružujem ... zase tudi, seveda Sem se danes že šla polulat v laboratorij ![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif) ... tko da upam, da bo jutri vse OK ![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif) Mal sem sicer skeptična, če bo UZ, no pa saj bom videli ... Naš mali zdej že ful brca ![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif) , včeraj je tudi očka ful čutil brcike in je bil čist navdušen Kruceju še nisem čestitala za opravljen izpit .... BRAVO! Blanči tudi ne za parček ... luštno, ni kaj! Upam, da bo tudi počutje sedaj v redu in da do julija ne bo več treba v bolnišnico Kicsi, upam da bo sedaj, ko si opremljena z nasveti in šumečkami kaj bolje ... Mismis, a ti greš pa po tvoje otroke ane? Naj se lepo ugnezdijo ... držim pesti Miška, tudi tebi čestitke za materinsko in predvsem za zdrava Špelka, Bumo, Naska in morebitni nehote izpuščeni ... za vsakega od vas pa ena pomladanska
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 21:13:42
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Še tukaj moram malo navijati za jutrišnje borke... Petek, 03.04. mlinčka - pregled Reby - morfologija Sempervivum - pregled jst tut navijala za jutr dobr opravite! lahko nočko vsem pa čim manj prisilnega ponočevanja
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 21:23:15
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Še tukaj moram malo navijati za jutrišnje borke... Petek, 03.04. mlinčka - pregled Reby - morfologija Sempervivum - pregled Tut jaz navijam!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 21:24:23
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo Reby, kdo ti bo delal morfologijo? Tvoj G? Ja, kar moj G bo naredil, je super, pa še ful dober UZ ma. Bravo za novo zdravnico, upam, da ti bo sedaj ratalo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 21:26:02
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Reby kaj ti pa že morfologijo? Pa gre res hitro čas. Ja, saj boš videla, kako hitro gre čas...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.4.2009 21:32:57
|
|
|
|
Shuka
|
Nosečkice - vse dobro jutri na pregledih.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.4.2009 6:23:27
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jutro!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.4.2009 7:32:03
|
|
|
|
mojsonček
|
Ooooo KRUCE nam je kavico skuhal pa tortico zravn... uf, si mi lušte naredu... že navsezgodaj zjutraj... Kako pa kaj mali KRUCKO... ima že kkšne priprave na fuzbalersko kariero?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.4.2009 9:13:11
|
|
|
|
Bumo
|
Dobro jutro lubice!!! Sempervivum, hvala ti za rožico!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.4.2009 9:50:09
|
|
|
|
Kicsi
|
Dobro jutro nosečke. Meni pa gre očitno vsak dan bolje .Sem spala danes vse do 9.30.Se ne spomnim kdaj sem nazadnje tako dolgo potegnila.Pa še leva noga me je nehala bolet,desna še boli,ampak ne tok hudo,da bi človk ne prenesu.Pa tudi H so mi zginli. Pa še v sončen dan sem se zbudla.Dans je vse tako lepo. Pa še Kruce je s tok dobro kavo in torto postregu. Ledenka,Mlinčka,Reby in Sempervivum vam pa tud želim en lep dan,pa same lepe novičke prosim.
< Sporočilo je popravil Kicsi -- 3.4.2009 9:51:01 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.4.2009 10:15:15
|
|
|
|
ledenka
|
jaz sem že nazaj s pregleda vse bp, urin je tokrat ok (čeprav je groza stisnit dovolj, zjutraj malo lulam, zato pa popoldan bistveno več). naslednji pregled je 24.4.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.4.2009 13:34:45
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Nuhalna mi pa pripada zastonj, kar pomeni, da si glih ne morem velik zbirat kam bom šla. Tak da grem v LJ porodnišnico. Pripadajočo njuhalno lahko greš delati k vsakemu ginekologu ki ima koncesijo za opravljenje te storitve. Naprimer pri ateju jo opravljajo njegova hči in še 2 ginekologa. Na napotnico pa tile ne delajo naredijo samo v porodnišnici
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.4.2009 16:46:00
|
|
|
|
Sempervivum
|
No, jest sem pa šele zdaj s pregleda ... sem šla še k frizerju Ja, nesrečna sem, totalno. Prvič se mi je zgodilo, da nisem zadovoljna. Do sedaj sem jim ful zaupala ... končala sem oranžna v glavo, šla pa sem si narest blond pramene. Nisem imela časa it tja kot ponavadi, no zdej pa mam ... Upam, da se do poroda že kaj spere, hehe Ja, ni kaj, bomo že preživeli. Pri G pa same vesele novice. Celo UZ mi je naredila, vaginalno zaradi posteljice, če je šla že kaj gor, pa miom sva pogledali, če kaj raste (k sreči ne) in tudi od materničnega ustja se je umaknil. Tko da bom lahko rodila naravno Potem sva pa še otročka na hitro pogledali. Vse OK. Napisala mi je celo obvestilo zdravniku za bolniško, ampak spet je nekaj jamrala zraven ... Mah, bo že. Naslednjič pa pregled urina, krvi in cukrana voda. A ste vedeli, da lahko limonco s sabo prineseš, da je malo manj ogabno spit? No, to mi je danes sestra svetovala Za vse, ki vas to še čaka ... Naslednji pregled mam 4. maja. Kicsi, super za tvoje počutje , pa spanje in da nimaš več krčev. Zunaj je pa Uživajte!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.4.2009 17:12:55
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Nuhalna mi pa pripada zastonj, kar pomeni, da si glih ne morem velik zbirat kam bom šla. Tak da grem v LJ porodnišnico. Pripadajočo njuhalno lahko greš delati k vsakemu ginekologu ki ima koncesijo za opravljenje te storitve. Naprimer pri ateju jo opravljajo njegova hči in še 2 ginekologa. Na napotnico pa tile ne delajo naredijo samo v porodnišnici Pol pa ne vem! Men je Reško ponujal te usluge in govora je bilo o napotnici. Tudi v Postojni nuhalno opravljata Reševa ginekologa in seveda na napotnico!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.