|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
4.4.2009 14:45:26   
Serendipity
En lep sončen pozdravček!

Mene tole sončece dobesedno razganja. Še moj se čudi, da sem cel dan nasmejana user posted image user posted image Danes vrtičkamo. Tak na easy pa full paše bit na sončku, čeprav prižiga 100/uro. Sicer delam ko kaka penzionistka z ogrooomnoo pavz in počasi kot debelušast polž, ko leze navkreber strmega hriba. Hja, nismo navajeni nekega vrtičkanja. te pa raje na easy in varno... user posted image

Je pa bilo danes tak kjut - pride nečakinja (5 let) k meni, se stisne, da uho na bušija in tak ostane in posluša. Ko sem jo vprašala, kaj dela, je rekla - jah, kaj - dojenčeka poslušam ali se mu kolca user posted image user posted image user posted image

obi - uh, še malo pa bo morfo tudi pri vas. Uživaj ob pogledu na svojega bebija. Jaz sem mislila, da kar v reko solz padem od čudovitih občutkov user posted image user posted image Ja, proti večeru pa res tale žogica naraste user posted image user posted image

*hugs* za vse!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.4.2009 14:47:22 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
4.4.2009 16:35:20   
Kicsi
Dans je pa tako lepo,da skoraj ne morem verjet.Sonček je,toplo je,pa še frizerka me je tok dobro zrihtala,da sem še sama sebi všeč user posted image .

Nič,zdaj pa grem še mal na teraso se martinčkat dokler je še sonček user posted image .

Vse kar me danes moti je to,da sta moja dva cukrčka tok mirna,da mi prav ni všeč.user posted image

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 4.4.2009 16:36:30 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
4.4.2009 18:57:33   
ledenka
kicsi, pojej kaj sladkega in na bok, pa se bosta javila user posted image

joj, punce, kolk sem jaz crknjena... čist nič se mi ne da.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
4.4.2009 20:03:29   
ledenka
tole sem našla pri dvojčkih user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dobrovoljčica

Pozdravljene mamice in bodoče mamice. Žena mi je naročila, da vam moram sporočiti, da sta se nama danes ob 9:12 rodila hčerkica Eva in sinček Maj.Težka sta bila 1740 in 2100g, velika pa 44 in 46 cm. Mamica je tudi uredu. Kaj več vam sporoči ko pride iz porodnišnice.
lpuser posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
4.4.2009 22:54:58   
Lsica
user posted image user posted image user posted image dobrovoljčica čestitke za Evo in Maja, ki sta malce pohitela...

Pravite, da je bil danes lep dan, jaz pa sem bila kar bolj kot ne doma. Čakam jutrišnje sončece, me bo moj presenetil z enim lepim nedeljskim izletkomuser posted image .

Sem pa tud jaz hotla obiskat frizerja, sem bla že tam, sam sem se pol premislila, ker se neki nisem ravno dobro počutila. Pol sem se pa doma s kano pobarvala pa je tud v redu, sam da je mal spremembe... pa da pokrije tiste "tri" sive lase user posted image .

Obay... a ti greš pa kar v službo v pon.? Jaz bom pa vseeno počakala na odločbo, oz. v pon jih bom poklicala, pa vprašala kaj zdaj... Najbolj me jezi, ker bi lahko imela vse pravočasno urejeno, pa je neka med. sestra, ki je takrat nadomeščala mojo, bila tako user posted image pametna..., in 23. je bilo zanjo pač prezgodaj,...pa si pomagaj, če lahko...

Uživajte v preostalem vikendu...v sončku in pomladi...  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
5.4.2009 0:01:06   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tole sem našla pri dvojčkih user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dobrovoljčica

Pozdravljene mamice in bodoče mamice. Žena mi je naročila, da vam moram sporočiti, da sta se nama danes ob 9:12 rodila hčerkica Eva in sinček Maj.Težka sta bila 1740 in 2100g, velika pa 44 in 46 cm. Mamica je tudi uredu. Kaj več vam sporoči ko pride iz porodnišnice.
lpuser posted image user posted image

user posted image ČESTITKE user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
5.4.2009 7:12:20   
Lsica
Kicsi, te je spet nespečka matrala?

Aja, kavica za user posted image dobro jutro pravite.... taka dooobraaa.....................

Jaz sem pa že navsezgodaj pridna (pobrala in obesila perilo, zalila rože, pripravila zajtrk,...). Pa komaj čakam, da bova šla mal na sončekuser posted image .

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
5.4.2009 7:57:49   
Reby
Dobro jutro! Vidim, da je bla Lsica že pridna. Danes smo spet en lep sončen dan.
Čestitke Dobrovoljčici za Evo in Maja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
5.4.2009 8:10:24   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan! Da se še jaz javim s pregleda.. Vse ok, veliki smo skoraj 23 cm, težki 380 g. Pa prosim popravek na seznamček - imeli bomo fantka user posted image  Je mulc čez cel ekran razkazoval svoje premoženje user posted image  Naslednji pregled imam 4.5.

O reby, čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
5.4.2009 8:11:36   
Bumo
Dobrovoljčica, čestitke za Evo in Maja!!! Se veselim s tabo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro in čudovit dan vam želim vsem!!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
5.4.2009 8:39:16   
Kruce Fiks
Dobro jutro!
Tudi mi smo že pridni..........
Trenutno zajtrkujemo in gledamo oddajo "v maternici" National G.....
Krvavitve se še niso poslovile, celo močnejše so bile včerajuser posted image
V torek zjutraj gremo cela familija k G., bom jaz zahteval kakšen bolj konkreten odgovor glede tega!
Danes pričnem podirati dnevno, iz katere bosta nastali 2 spalnici, kaj čmo, več nas bo!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
5.4.2009 8:45:46   
Lsica
Tako radostan dan, ptice pjevaju aleluja,...

Kruce, pa menda ja ne boš tako lepe nedelje spremenil v delovni dan...danes je ja Gospodov dan, ko se ne sme nič delat, sam počivat in uživat v sadovihuser posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1337
5.4.2009 8:58:34   
Kruce Fiks
Bom šel tudi malce v sadovnjak....

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
5.4.2009 9:12:05   
Lsica
Tam pa zdaj sam rožce cvetouser posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1339
5.4.2009 9:46:25   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Dan! Da se še jaz javim s pregleda.. Vse ok, veliki smo skoraj 23 cm, težki 380 g. Pa prosim popravek na seznamček - imeli bomo fantka user posted image  Je mulc čez cel ekran razkazoval svoje premoženje user posted image  Naslednji pregled imam 4.5.

O reby, čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image  Kako sta L&Z? Aja, pa včeraj sem šla že prvič zapravljat za fantka. Sem dobla ful velik lepih cunjic v H&M. Moj je bil čist navdušen in morma danes spet it skupi pogledat user posted image

Kruce - kaj je zdej z vašimi krvavitvami? Tole pa ni vredu, a Krucika ne da miru? Mora mal bolj počivat... Men se je pa posteljica malo dvignila in zdej ni več take nevarnosti.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
5.4.2009 10:16:10   
Kruce Fiks

Kruce - kaj je zdej z vašimi krvavitvami? Tole pa ni vredu, a Krucika ne da miru? Mora mal bolj počivat... Men se je pa posteljica malo dvignila in zdej ni več take nevarnosti.

Jah sej veš, človek ne more cel dan kavčat........
Pelje kdaj psa pi-pi, kaj skuha, opere drgač pa pridno počiva.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
5.4.2009 14:37:02   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Sem prišla mal okol, da se nalezem user posted image
Prav prijetno je bilo vse te poznane nicke na tako lepi temi videt.
Režim vidim, da je enak (kava, zajtrk ... ), sam nagcev nimate gor pripopanihuser posted image .

Srečke nosečke, naj vam bo sreča še naprej naklonjena!

Halo Dajamaja kako?? Berem pri sosedih da že greješ....
Kdaj lulamo, al smo že??
Navijam!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
6.4.2009 6:36:09   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1343
6.4.2009 7:09:03   
Lsica
O, Reby, danes smo se pa zgodaj zbudili.  Dobro jutro in hvala za kavico.
Jaz pa čakam, da bo toliko ura, da lahko pokličem na komisijo, kaj je z mojo odločbo.  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
6.4.2009 7:19:48   
Bumo
Reby, hvala za kavico...kot zmerajuser posted image

Jaz sem pa mela take smešne sanje....sem mela bebico, nimam pojma kterega spola, enkrat je bila fantek, drugič pupa user posted image . In je bila taka panika, ker je prišla na svet, pa še nič nismo meli zrihtanouser posted image  Pa dojit sem jo mogla, pa nisem mela pojma kakuser posted image
Pa skoraj vem, da to ni možno, ker sva možekom že lepo pridno začela nabavljat material za otroško sobico
(laminat, pa barvo in take stvari). Naj nas samo ne zafrkne, pa pride ven že pred 8 mesecem....te čist zmedejo te sanje. Po eni strani tak srečen občutek, po drugi strani pa panika....mene že malo psiha j......očitnouser posted image .
Sem pa opazila, da me v trgovini ful vleče k cotikam od bebijev in to k dekliškimuser posted image , pa čeprav sva rekla, da bi tudi fantek bil krasen.
En lep dan lubice in lubeki vam želim.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
6.4.2009 8:45:26   
mismis
user posted image  
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (20.07.2009)
Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Sempervivum (28.07.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)

LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   ,  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica  user posted image Maj&Eva

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

Torek, 07.04.
Kruce Fiks - UZ
Bumo - pregled

Sreda, 08.04.
Lučka25 - posvetovalnica
Reby - UZ plodovega srčka 

Četrtek, 09.04.
Kicsi - pregled
Špelka12 - NS

Torek, 14.04.
efika - pregled

Sreda, 15.04.
Naska - pregled
miška73 - pregled

Ponedeljek, 20.04.
Lsica - pregled
Obayifo - morfologija

Torek, 21.04.
efika - NS
spelka12 - pregled

Četrtek, 23.04.
mojsonček - pregled

Petek, 24.04.
miška73 - NS
Ledenka - pregled

Sreda, 29.04.
Kicsi - UZ (prim. Cerar)

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled 
Reby - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v APRILU: user posted image user posted image

čakamo prvo aprilske user posted image user posted image

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice 

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
6.4.2009 9:21:53   
Lsica
O kaj vidim, Bumo in Krucetova jutri pregled...navijamouser posted image user posted image user posted image že danes...
Upam,  da bo jutri kaj bolje Kruce, kar zagrabi G., naj vam pomaga ali razloži kaj se dogaja. 

A prvoaprilskih nosečk pa še ni?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
6.4.2009 10:58:12   
obayifo
Lsica, kako? si že kaj zvedla? jaz sem kar lepo v službi, pa še 'častit' moram, k sm mela RD... skratka, delam na polno, ko da sem bla prejšnji teden nazadnje tukaj. ampak prpravlam pa teren, če dobim odločbo, da se jutri ne bom več vozila... sej bo itak treba še doma kej nardit. sem pa samo 2 uri spala in bom najbrž popoldan čist fuč, bom sam še dol padla...
Kruce kako kaže na vrtu? upam, da se krvavitve ustavijo in da boste opazovali samo še brce malega junaka, naj se vam jutri lepo nastavi
Bumo, pri nas moramo tut še sobo zrihtat, ni še parketa, belt bo treba pa še vso opremo nabavit... k cunjicam me pa zaenkrat še ne vleče, ker malo čakam, da vidim, kaj bom dobila in pa zato, ker nikamor ne grem user posted image

zdej pa še kej nardit... do 16. je še dooooolga

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
6.4.2009 11:30:31   
Lsica
Obayifo, VSE NAJBOLJŠE za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Jaz sem zvedla..user posted image ...da še niso vzel v obravnavo moje zadeve. So komi 1. 4. dobil pošto, tko da konec tega tedna naj bi dobila pošto. Sem jo še vprašala, kaj mi predlaga da zdaj naredim, pa je rekla da naj se ravnam po navodilu svoje zdravnice. To jemljem tako, da naj ostanem domauser posted image . Upam da se ne motim...

A ti pa delaš pa na odločbo čakaš...kako pa to?

< Sporočilo je popravil Lsica -- 6.4.2009 11:32:01 >

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
6.4.2009 11:34:28   
obayifo
ja, točno taka je bila pri meni situacija prejšnji mesec, zdravnica je rekla, naj ostanem doma, da bojo itak podaljšal... pa niso. potem je po težkih mukah in posvetovanjih nekako odprla novo bolniško, šef je itak do stropa skakal, ker je bolniška spet na firmi... zato zdaj nisem hotla 'reskirat' in sem se lepo odpelala delat, čeprav je G rekla, da naj počivam. zaenkrat se počutim v redu, če pa ne bo šlo, bom pa lepo 'spokala'

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.