brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Dobro jutro babuške! Kako je fajn to citiranje . Jaz sem že pokonci, spala tako za eno solidno trojko, ker me je nekaj matralo črevesje . Ni kaj, bo treba te moje sladkarije malo zmanjšat. Težka bo . Toda če pomislim, da ima Ela svoj domek nad črevesjem in gotovo tudi njo moti, bo treba stisnit in ji dat dovolj prostora. Še posebej zdaj, ko je že tako stisnjena, da revica niti nog ne more iztegniti . Drugače sem danes kar nekako evforične volje . Očitno me je prevzelo petkovo navdušenje, pa cel vikend bova skupaj z dragim, jupi! Pa G me je včeraj res zelo pomirila, da je otrdevanje bušija nekaj, kar je ok in celo koristno, tako da sem včeraj celo malo zaplesala ob radiu . Baje kroženje z boki ful pomaga pri odpiranju (tudi med porodom) - sem dragemu že rekla, da bova med vikendom malo plesala rumbo . V glavnem, odločila sem se, da se bom te tri tedne, ki me še čakajo, imela fajn, pa ne glede na to, da me bolijo vse kite in mišice, da čutim konstanten pritisk na nožnico, da mi otrdeva buši, da se komaj premikam ... vse to bom vzela kot nekaj, kar paše k nosečnosti in pač mora biti tam, toda jaz bom uživala te zadnje dni, ko čutim, kako Ela Nora brca v mojem bušiju . A ne, da sem se dobro odločila, babuške moje? Super si tole povedala, tudi mi smo se tako odločili ...a praviš da kroženje z boki pomaga...hm. ....bomo še pa to puskusl, pa malinov čaj, pa , pa stopnice v 2. nadstropje.....ja pikola, pol pa če ne bo maternični vrat zmehčan pol pa tudi nič nočem