hel32
|
Dobro jutro Ste se naspale? Jaz zdaj malo boljše spim,malo še pa bo polovica,kak fajn. Sams,hvala za tolažbo,pa saj vem,da imajo veliko pacientk,si pa tudi mislijo,da so najbolj bogi.Meni vedno meri maternišni vrat, še trebuh mi je zmeril zdaj, nevem mogoče zato ker imam kr obilnega ,na koncu bom kot slonica Ja vse ,ki ste v bolniški,jaz sem zdaj že 3 mesece: -po 1 mesecu moraš od ginek. prinesti beli papir-predlog za bolniško,k osebnemu dr. -osebni dr. vse dokumentacijo pošlje na komisijo,na odgovor čakaš en teden, -pozorno poglejte koko dolgo imate odobreno bolniško, -kajti,nato je potrebno vse ponovno nardit in spet čakat na komisijo, -nslednje,za bolniško,oz.nakazilo je potrebno bolniški list za cel mesec oddati pri delodajalcu oz. če je katera na zavodu na zavod,z odločbo od komisije vred (fotokopijo odločbe).Tako to je to,jez bom v bolniški do porodniške. Zdaj pa čakam,da mi pripeljejo posteljico, od Lip Poljčane, in sicer otroško mladinska posteljica Franceska.