|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
2.4.2009 19:41:15   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Jogi bo pa kar dormeo.

Oh, še to te MORAM citirat. Namreč, ko sem jaz spoznala svojega user posted image , je glih nekaj okrog govoril, da je Dormeo zakon in to je edini jogi itd.itd. In sem si mislila, da mora biti nek čudak, da mu je en jogi tako noro všeč. No nekaj časa potem, ko sva skupaj kupila najin Dormeo, sem tudi jaz videla, da je to jogi 1A. In tudi user posted image  ga ima, in drugi ga bo tudi!!!!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
2.4.2009 19:45:13   
HeGa
Mi smo tud probal ogromno plenic in na koncu pristali na Müllerjevih. So mi čist super.

Kar se pa letošnjega dopusta tiče, pa ga bom jst kr prej porabla. Saj nam potem po 30.06.10 letošnji propade - al se motim? No vsaj pri nas v firmi je tako. Porodniška se nam pa julija izteče.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
2.4.2009 20:03:16   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

Tud jst sm včer naročila voziček z lupinico, košaro, dons pa jim nakazala denar. UPAM, da nisem kaj zafrknila, ker se bom pojedla, ker ni mal denarja!! Zdaj pa čakam ...user posted image

Si šla na banko ali si delala preko klika (ali česa podobnega)? Moj je samo nesel tisti list, ki ga je sprintal, na banko in je tam vse bančna uslužbenka uredila. Traja pa kak dan ali dva, da dobijo v tujini nakazano, če si plačala popoldne pa sploh. Moj je v sredo popoldne, pa so mu rekli, da bo najkasneje v pon nakazano, pa je bilo v petek. Bo pa vse OK, potem ti pošljejo še link, na katerem vidiš, kaj se dogaja s tvojo pošiljko. Če ti ga v 3 dneh ne bodo, pa jim piši, ker se lahko zgodi, da pozabijo.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
2.4.2009 20:05:55   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: levček1

Kar se tiče Mullerja, se strinjam z vami, odkar so ga odprli v Velenju sem odvisna od njega, vso kozmetiko kupujem tam, čeprav nisem iz Velenja. Za planice sem slišala same pohvale in večina mojih prijateljic jih uporablja pri svojih otrocih.

Sem bila odvisnica že, ko sem bila v lj, potem pa je bilo konec študentskega življenja in Mullerja. Ampak na srečo so ga kmalu za tam odprli v Velenju in sedaj sem tam redna obiskovalka. S plenicami pa zalagam tudi svojo sestro in sosedo. Obe sta ekstra zadovoljni z njimi js pa pridobivam prakso pri kupovanju plenic, ki mi bo koristila čez 5 mesecev.

(odgovor članu levček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
2.4.2009 20:07:50   
go_ta
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

Tud jst sm včer naročila voziček z lupinico, košaro, dons pa jim nakazala denar. UPAM, da nisem kaj zafrknila, ker se bom pojedla, ker ni mal denarja!! Zdaj pa čakam ...user posted image

Si šla na banko ali si delala preko klika (ali česa podobnega)? Moj je samo nesel tisti list, ki ga je sprintal, na banko in je tam vse bančna uslužbenka uredila. Traja pa kak dan ali dva, da dobijo v tujini nakazano, če si plačala popoldne pa sploh. Moj je v sredo popoldne, pa so mu rekli, da bo najkasneje v pon nakazano, pa je bilo v petek. Bo pa vse OK, potem ti pošljejo še link, na katerem vidiš, kaj se dogaja s tvojo pošiljko. Če ti ga v 3 dneh ne bodo, pa jim piši, ker se lahko zgodi, da pozabijo.

Plačala sem prek banke. Nesla sem tiste podatke, ki so mi jih poslali v mailu in je tista na banki to izpoolnila. Ampak če je nekaj prvič, se bojiš, kaj bo. Upam, da bo vozek kmal pri naju, da ga sprobavauser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
2.4.2009 20:16:42   
tulpek
Potem bo vse vredu! Oni že vedo, kako to gre. Naj ti čakanje na pošiljko hitro mine, js sem vsak dan upala, da danes pa bo... in potem je res prišel user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
2.4.2009 22:03:41   
aprilčica07
sams: ej, to bi bil prizoruser posted image user posted image dedci z mularijo, midve pa ob tv-juuser posted image user posted image user posted image
go_ta: alora bo drugo leto pestro, bomo res stavle kako in kaj, si kr predstavljamuser posted image

Malo prevč pišete, pa sproti pozabim kaj sem hotla pokomentirat.. v glavnem ta vikend grem v šoping, sem se danes malo gledala v špegel, in je trebuh še kr konkreten, tak čuden, ko ena raketa.. moram malo garderobo poštimat, da ne bom ko en revež klatla okoli...user posted image   Smo bli pa danes pri moji sestrični na obisku, ima dete staro 6mesecev in enga mulčka že malo večjega.. in tam je blo bagrov, in strojev in traktorjev, da naš jakob ni tel it domov, je hotel kr tam ostat..user posted image

Tako, zdaj grem še malo pred tv, je moj csi, pol pa počivat.....

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
2.4.2009 22:06:00   
modrasmotka
jst sm se pa v 22 tednu in sm se zredila samo za 2 kilceuser posted image user posted image .kk se mi fajn zdi.drgač smo pa dons bli na uz.poteka vse normalno spola še vedno ni pokazal ka skriva,ga pa nosim bolj uzadi zato težave z križem in ritko imamo odspodi,to pomeni da mi lepo sedi.
no toliko da se vam  malo javim.drgač sem še vedno v  bolniški na čakanju na komisijo kaj mi bodo napisali.
no pa lep pozdrav že malo zatemnjenega okoliša celja.
aja.sm opazla da pod 10 avgust nisem več sama napisana sem dobila spremljevalko tudi iz celja.no mogoč pa se še kje v kakšni bolnici srečamouser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
2.4.2009 22:12:05   
gabi05

23.8.
Gabi - 25, IZS, ČRNA, ( user posted image , user posted image user posted image ) + 5 , MF - 8.4.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
3.4.2009 6:44:48   
Anonimen
jutro punce!!!!
user posted image user posted image user posted image evoooo, danes smo dopolnili 20 tednov in skocili v drugo polovico nosecnostiuser posted image user posted image user posted image
simonalokar:jst se sploh nisem bila na socialni, tko da tocno ne vem. od zavoda mi pripada 8 mesecno nadomestilo in se mi lih poklapauser posted image zadnje nadomestilo iz zavoda bo za julij, 23.7. pa grem na porodnisko.
pol, ko bove malo pred zacetkom porodniske, je treba na socialno dat vlogo (al kaj jst vem kaj) na zavodu nama bojo vse razlozili...
sam pol pa bom jst istosasno dala vlogo za redno in itredno socialno pomoc....mogoce pa mo kaj pripada , saj bomo 5 clanska druzina. drzimo pesti....
pa lep dan vsem!!!

(odgovor članu gabi05)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
3.4.2009 6:46:58   
5ra83
Pozdravljene,

da se Vam še jaz malo javim. Toliko ste napisale v teh parih dneh, ko me ni bilo na forumu, da niti več ne sledim. V službi so mi našli zamenjavo, tako,da zdaj uvajamuser posted image  in nimam časa sploh prit kaj pogledat gor. Sem imela v ponedeljek 3D ultrazvok. Sedaj smo 100% da je user posted image . Vse je ok, ampak naša gospodična ni hotela pokazat obraza, tako,da greva z možem 20.4. še enkrat. Nič, grem si nardit jutranjo kavico, da se spravim k sebi, ker sem že cel teden tako prehlajena.

Uživajte souser posted image .

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
3.4.2009 6:49:08   
Tanchy
modrasmotka kaj vse si morala predložiti za komisijo? In ali ti že potem tečejo dnevi, ko ti splošni zdravnik ne more dat bolniške ali ne? Meni se naslednji teden izteče, samo še ne vem kako in kaj, saj imam v sredo G pregled. Koliko časa pa naj bi se čakal na odločbo komisije?

Vse lepo...ja pa Aprilčica 07 - bravo za uspešne rezultate!!! user posted image user posted image user posted image

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
3.4.2009 8:25:49   
DeLucia
Za seznam podatki 27, ? ,  LJ , ( 1user posted image , / 0user posted image ), +4 , user posted image , 05.05.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
3.4.2009 8:33:37   
simonalokar
dobro jutro

spet mračen dan upam, da bo čez vikend kj sonček posijal.
vidim da se pogovarjate o dormeu mivda ga tud imava moj je že prvo noč ful dobr spal, jaz pa sem se morala še navadt na trdoto- zdaj je pa kul in tudi za otročka bomo kupili. sam eni pravjo da ne smem trdega kupit zdaj pa nevem več kajuser posted image . al lahko al neuser posted image .

včeraj sem izvedela da je ena znanka že rodila samo da je rodila z 6 meseci- upam da bo z obema vredu. ima 2 anta sam sta težka okoli 900 g.  ko to izvem me kar mal stistne ker sem tudi jaz že v 22 t in pomislm da bi rodila že čez 2 tedna mi je kar slabo.

punce jaz nimam več idej kaj naj jem za zajtrk izbirčna sem ratala  user posted image user posted image user posted image pa ve kaj si kj prvoščite.

no pa pa

simona

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
3.4.2009 8:45:56   
hel32
Dobro jutrouser posted image
Ste se naspale? Jaz zdaj malo boljše spim,malo še pa bo polovica,kak fajn.
Sams,hvala za tolažbo,pa saj vem,da imajo veliko pacientk,si pa tudi mislijo,da so najbolj bogi.Meni vedno meri maternišni vrat, še trebuh mi je zmeril zdaj, nevem mogoče zato ker imam kr obilnegauser posted image user posted image ,na koncu bom kot slonica user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja vse ,ki ste v bolniški,jaz sem zdaj že 3 mesece:
-po 1 mesecu moraš od ginek. prinesti beli papir-predlog za bolniško,k osebnemu dr.
-osebni dr. vse dokumentacijo pošlje na komisijo,na odgovor čakaš en teden,
-pozorno poglejte koko dolgo imate odobreno bolniško,
-kajti,nato je potrebno vse ponovno nardit in spet čakat na komisijo,
-nslednje,za bolniško,oz.nakazilo je potrebno bolniški list za cel mesec oddati pri delodajalcu oz. če je katera na zavodu na zavod,z odločbo od komisije vred (fotokopijo odločbe).Tako to je to,jez bom v bolniški do porodniške.
Zdaj pa čakam,da mi pripeljejo posteljico, od Lip Poljčane, in sicer otroško mladinska posteljica Franceska.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
3.4.2009 8:53:40   
hel32
Simonalokar: vem, da zdaj,ko smouser posted image ,vse mogoče poslušamo, pa nas je strah za svojeuser posted image ,da bodo zdrave,
poglej jaz sama nisem brez težav,ne bom pisala kaj vse,ampak ostajam optimistična in se veselim vsakega dne in vsake brcike,
če se je v prvo izteklo vse tako,mora tudi zdaj biti vse v redu,in tudi to. Takoh stvari si pa ne smeš preveč gnati k srcu, vedi da je vsaka nosečnost drugačna,
pa praviš,da sta bila 2 fantka,tvoja nosečnost je drugačna!
Uživaj, in božaj bušija, pa lep dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
3.4.2009 10:03:05   
Tanchy
Hel32 najlepša hvala za izičrpne informacije!

Zakaj pa ste (tiste, katere ste) na bolniški, kakšne težave imate, če ni seveda skrivnost? Jaz imam vrtoglavice in močne slabosti na določene trenutke, kljub temu, da se trudim, da jem kakor je potrebno. Poleg tega me vleče dol in tišči, kot bi mogla it že rodit user posted image . Stanje se na srečo izboljšuje, ne vem pa kaj bo rekla G.

Pozdravček!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
3.4.2009 10:08:12   
Flora2
Kje ste čveke, nikjer nobene a še spiteuser posted image ?

Ne vem ali se meni samo zdi, ampak določenih uporabnic ni več zaslediti, kerala, cowgirl, sisy že sto let ni, ....a so se nam odpovedaleuser posted image

Drugače ja pa dons super dan ker je petek in počasi počasi dojemam da bo res super ko bom doma in odmislila službo in vse take tsvari ki mi po nepotrebnem jemljejo energijo.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
3.4.2009 10:36:07   
go_ta
Juhuhu, peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekuser posted image  Še 4 urce, pol pa domov!!!
Simonalokar, men za zajtrk vedno paše čokolino (+ dodam še zmečkano banano - vem, vem, enim ni jasno, kako lahko to jem, sam men je superuser posted image
Flora, tud jst sm zadnjič pomislila, da se nekatere že dolgo niso oglasile ... Vrjetn so zaposlene, otroci, pa se hitro nabere ... Ja, zdj je pred nami vikend, v nedeljo bo sploh lepo, tko da bomo uživaliuser posted image
Aja, punce, vam gre čas do avgusta hitro al počas? Men se tolk vlečeeeeuser posted image  Sj vem, da bomo še prehitro imele druge 'težave'user posted image  pa bom pogrešala te brcike pa vse, ampak me ful zanima, kaj sva z user posted image  naredila he he.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
3.4.2009 10:45:28   
hel32
Jaz sem v bolniški zaradi visokega pritiska (nosečniškega),kar je zelo nevarno,
merim si ga 3 krat na dan,lahko je ogrožen plod in mama,če se ne paziš, če pa se pa je
zelo boljše- stroga dieta,3l tekočine na dan,2 krat na teden sadni dan!
Če se tega ne držim mi grozi bolnica in ležanje do poroda,zdaj pa pride še poletje in vročina,me je kr malop strah,
sreča mam v bajti klimo!
go-ta, tudi meni se zelovleeeeeeeeeeeeeeeeeeeče,kje je šele avgust,ampak,uživajmo potem nebomo imele več toliko časa zase.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
3.4.2009 10:46:34   
Flora2
Ja res enih že dolgo ni bilo zaslediti tukaj goruser posted image , itak pa vem da je obveznosti vsak dan ogromno sploh če imaš kakšnega user posted image že doma, še dobro da imam tako službo da mi znese prebirat in pisat na RRuser posted image .

Meni pa čas tako hitro mineva včeraj je bilo točno 4mesece do mojega PDP, meni ni nič jasno res neuser posted image , seveda  se pa  veselim dneva ko se spoznamo z user posted image , edino to me mori ker sva še v fazi prenove stanovanja in bi rada da je do maja vse narejeno, pa upam da nisem preveč optimistična.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
3.4.2009 11:52:50   
Sanikaa
hel32 Prosim te za majhno pojasnilo. Zdaj imam od 30.3. odprto bolniško. Zdaj ko mi poteče en mesec na bolniški ,ali moram prej prinesti mnenje ginekologa k osebni zdravnici, ali si ti ko ti je potekel mesec. Sestra pri zdravnici mi je rekla prej, in mi se vse komplicira ker so vsi pred 1.5. na dopustu! Vprašala sem je če lahko v prvem tednu Maja ..je rekla da po njeni izkušnji bo komisija tražila mojo kartoteko in bla bla..zdravnico nisem nit vidla niti slišala.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
3.4.2009 12:11:04   
hel32
sanikaa, po mojih izkušnjah menim,da prineseš predlog od ginek.pred iztekom 1 meseca,
saj vem,meni je blo tudi vse nejasno zdaj pa sem že kr not padla,
ni nobena umetnost,ti prosi ginek. za prdlog bolniške in tisti beli list nesi os. zdravnici,
PREJ,KO TI POTEČE BOLNIŠKA,KER MORA ONA ŠE NA KOMISIJO POSLAT,IN TA RABI 1 TEDEN, DA
ODPOŠLJE!
Upam,da si razumela,če ne pa kr vpraši.
Evo glih so mi prpelali postlico in pisarniško mizo,ker moramo malo preuredit vse skupi,
da bo bebi imel lepo sobico.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
3.4.2009 12:12:38   
SAŠA77
sanika da ti odgovorim,moraš 6 delovnih dni pred iztekom prinest osebnemu zdravniku izvid od ginekologinje za podaljšanje,tako da okoli 22.4,bi bilo fajn če greš urejat,
imeli smo da nes pregled,vse oki,MF imamo 23,4.,,,ooo kok dolgo
bo treba čakat,do sedaj sem skupaj pridelaka od začetka +2,
želim vam prelep vikend,lpuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
3.4.2009 12:20:45   
Sanikaa
Jaz sem na bolniški, po porabljenem celem letošnjem dopustu (ker smo avgustovke bo nam letošnji  dopust , ko nam se prekine porodniška propadel) Slišala sem za še eno možnost in ta je da na koncu del porodniške prepustimo očetu in mi izkoristimo 2009dopust seveda to bi moralo biti pred 30.6. 2010. In ste skupaj lepo vsi doma :).
Moja bolniška je zaradi narave dela. Sedim in sem nagnjena naprej (precej boleče in težko z trebuhom) in delam z virusi in bakterijami , kaj glih ni okolje za nosečnico:( Prav me zanima kj bo komisija rekla na to !?!user posted image

Porodniško nadomestilo: Njih za izračun zanima zadnjih 12 dohodkov na katere so plačani prispevki (bruto dohodki) v našem primeru so to dokodki od junija 2007 do maja 2008, če prošnjo dajete v juniju. Po spominu..za tiste mesece ko nisem imela prihodke so mi uzeli v izračun pol minimalne plače v Sloveniji za tisto leto. To je bilo leta 2005 zdaj je mogoče kaj drugače ..še ne vem.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

jutranja tabletka
nimavezee

ali je pomembno s cim sem spila jutranjo tabletko..spila sem jo s kokakolo pise pa da je treba z vodo..vse tablet3 pijem s sokom oz.s vim podobnim zato nisem bila pozorna..hvala za odg.

ni problema (76%)

je problem (24%)

Število vseh glasov: 128

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!