Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:07:01
|
|
|
|
Dudica1
|
NICK PDP RODILA SPOL IME VEL. TEŽA 1. Šmarnogorka 15.5.09 20.03.09 Bor 1700 g 15.5.09 20.03.09 Vid 1340 g 2. mucka25 08.05.09 02.04.09 Tina 1530 g 08.05.09 02.04.09 Nina 1970 g
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
majuška10: kako to da je bil v nočni in ob dveh spet služba, kolk dni na teden pa mora delat oz ur jz bom dones naredila makarone s tuno in zeleno solato, in to je vse k bo za kosilo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
katmat kaj delaš da nimaš časa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:10:03
|
|
|
|
pokica_
|
Lep pozdravček vsem! Jst sem šele prej ustala , sem spala ko ubita! Zdaj vas pa grem za nazaj brat. Dudi, z-majčki 2009 je super videt!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
pokica kr dej zdej spat k pol ne boš mogla nikol več ne boš tako spala kot zdaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:15:55
|
|
|
|
Dudica1
|
POKICA SEJ JE MODROOKA TO ZRIHTALA...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:26:54
|
|
|
|
zoja10
|
še jaz da se mal javim... sm tud pravkar s postelje, sm hribarja poslušala...res je smešn.. Modra...tud jaz z mislimi pri tebi...(upam da si zibelko in vse ze pripravla ) drgač mamo pa mi tud delavce...(zgleda je tak cajt) glede kopalnice se prerekamo, kam bo kej šlo pa kakšno bo... mi ni dougčas... danes pa tašča kuha, tko da mi ni treba...sam ...hm mogoč bo kej not nasula...da se znebi ta-mlade aja dudi midve jutri uradno nastopmo porodniško, si morš mislt....končno bomo mal doma (ha ha ha)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:29:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 aja dudi midve jutri uradno nastopmo porodniško, si morš mislt....končno bomo mal doma (ha ha ha) hja ko bi pol vsej še dobivale tisto pravo porodniško ne... pr nas danes za kosilo : pečen piščanček in zraven pečen krompirček pa rdeča pesa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:32:31
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mene pa od včeraj ko hudič boli spodaj - sramna kost, šive od prvič čutim kot bi bili sveži. Nimam občutka, da bi mi trebuh dol tiščalo. A še katero tako boli? Vsake tolko me tako, da komaj nardim par korakov. Mene tudi spodaj vse kosti bolijo, pa tudi stegenske zraven. Menda se širi medenica in pripravlja na porod, ane? Včasih že hodim kot račka, tk me boli. Pol mi je pa hecno kako hodim . Modrooka bomo še naprej stiskale pesti zate in ! Še vsaj dober teden-dva naj se mala Gaja greje pri tebi v bušiju. Cveki, saj zato si pa zdaj še dajem duška! Še zadnji dnevi pred novim načinom življenja. Dudica1, sem zdaj prebrala ja, da je Modra poštimala napis. Traja, dokler vse preberem...čvekulje ste ta prave. No, sj js tudi Jaz tudi nevem kakšno težo ima naš miško, nazadnje ko sem bila v P, so mi delali uz v 27t/5d in je tehtal 1100g, upam da se je poredil na 2000 g,...po buščiju sodeč se je full. Upam, da ni samo ogromno plodovnice. Verjetno mi bo še delala kak UZ pred porodom, upam,...ker niti ne vemo kako lego ima mali. Jaz bom pa danes naredla langaš + solato...enostavno petkovo kosilo. Popoldan se boma pa lubim malo zapeljala na gradbeni sejem v Gornjo Radgono, je dobo 2 gratis karti, pa grem malo prošetat,...tako čist na easy 1h.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:37:17
|
|
|
|
Dudica1
|
pokica kaj je to langaš???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pokica kako se pa to naredi langaš
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:42:49
|
|
|
|
girly
|
Čestitke Šmarnogorki in Mucki25!!! upam, da so vaši otročki zdravi in pridno rastejo.... blueeyes...držim pesti, da zdržita do 37.tedna!!! no,da se še jaz na kratko javim.danes sem imela pregled.izvidi krvi so , toxa negativna , prav tako hepatitis B . so mi pa danes ugotovili beljakovine v urinu in rahlo povišan pritisk pa tudi zatekam precej. tako da sem sedaj na neslani dieti,omejenemu pitju tekočine (samo en liter na dan ) in ležanju. naslednji pregled pa imam 15.4., ko bomo ravno 37.tednov dopolnili. grem ležat zdej...lepo bodite
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:44:34
|
|
|
|
lake
|
iiiiiii, pr nas se pa sonček kaže. Jst mam občutek da hodm k slon, čeprov nimam tok velizga trebuha . Pr nas so delavci vsaj nehal vrtat, zdej samo še razbijajo . Ma je treba vse zrihtat pred majem, ni kej. Za kosilo bo pa pr nas kr rižota od včeri, ker sm jo preveč nardila. Pr rižu res nikol nimam mere, kok ga je treba dat za dve osebi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro hehe spet sem spala ko ubita... sicer pa čestitke prvim z-majčkom. Kako lepooooo . Mi smo včeraj meli še UZ in razen tega, da mala bubica zeha ne vemo kaj dosti. Torej dobimo maja paket presenečenja.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:47:32
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pokica kaj je to langaš??? Pr nas v prekmurju se ta jed velikrat dela, ker je hitra za pripravo in tudi za goste, če kdo pride na hitro ocvreš in ponudiš, je zelo sitosno. Poleti, ko so pri nas veselice in občinski prazniki je to velikrat v gostinski ponudbi. Še recept, če bo ktera kdaj slučajno pokusla. http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4349
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:50:55
|
|
|
|
Dudica1
|
sem si ogledala...zanimivo...predvsem pa res enostavno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:51:02
|
|
|
|
pokica_
|
Girly, Majch čestitke za pregled in UZ. Girly, pol si ti tud na neslani dieti, kot jst...ampak jaz sem zarad visokega tlaka. Sam zdaj ko mam tele tablete, ki mi uravnavajo tlak imam normalni pritisk, tako da jem normalno, ampak resda ne solim tako zelo kot prej. Drugače se pa meni tudi zdi, da začenjam zatekat malo . Me je zadnjič G vprašala če zatekam, pa sem rekla da ne.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala bom probala enkrat, to je k en kruh z jogurtom
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 11:57:05
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 hvala bom probala enkrat, to je k en kruh z jogurtom Ja pokusite, res. Moj je dolenc, pa ko je prvič to videl, se je neki hecal,...je pa pokusil in zdaj obožuje langaš. Pride pa tako rahlo testo, ko ga razvlečeš malo, tako kot pico, pa daš ocvret.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 12:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
spet me kuha, a ma še kera navale da ji je vroče pa spet ne in tako naprej?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 12:05:18
|
|
|
|
Dudica1
|
iii...men je pa zdle tašča gor prnesla regrat pa motovilc...in to že spucan in opran... tako da bo to namesto rdeče pese popoldne bom pa mojga nahecala pa mi bo šou še po regrat jaz ga bom pa pol pucala ...to bom pa že lohk...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 12:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa se izobražujemo v kulinaričnem smislu. Fajn...se sliši enostavno in dobro. Midva sva pa aparat za kruh nabavla. Najprej sva resno dvomila, da dela, ampak se je izkazalo, da bo ok. Kruh se je za prvič super posrečil. Računava, da bova kaj prišparala, ker vsakič ko grem po kruh kupim še miljon drugih bedarij. Čisto po babje. Pa ostankov bo najbrž manj. No, upam.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 12:08:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj čveka, jaz sem najbolj zmrznjen osebek v vesolju, zdaj pa mi je skoz vroče. Od februarja okrog hodim v kratkih rokavih...še nikol se mi ni to zgodilo. Hehe..najbrž me bubica greje ko pečka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 12:12:51
|
|
|
|
OliveOyl
|
mucka25 čestitam še tukaj.. blue drži se,nič hudega če te zadržijo, boš vsaj pod kontrolo tam..v vsaki slabi stvari je nekaj dobrega,če pa ti slučajno sprožijo porod-naj bo čimlažji in čimkrajši... za našega pikota nič ne vejo kaj bi bilo,zdaj so mnde že 4-je v njegovi skupini.je rekla,da bi bila mogoče peta bolezen,sam jo je imel 14 dni nazaj..vglavnem še ena bolezen s pikami.klinc pa taki dohtarji.je komentirala dohtarca,da mami slabše zgleda kt sin..ja sigurno,če komaj živim.. naša je v sredo tehtala 2100g,teče pa 34.teden-menda.. je pa precej dolga,tako kot mami.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 12:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
majch: jz mam ta pekač za kruh kr neki časa že in je super, ga kupim sam vsake toliko časa za v skrinjo če slučajno kdo pride jz pa nimam kruha kupujem pa po listku vedno k si več ne morem prvošt
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?