Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.4.2009 18:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Jezus živa, kam si pa ti to padla - odpustili so te kot nosečnico, negativna ocena, negativna stimulacija...hudo...... Take pa še ne, tud jaz ne bi hotla tam delat. Živa, a si si ti mislila, da nosiš fantka? A se nismo neki zadnjič na to temo pogovarjal? Mah kaj pa vem... Po moje sem bolj mislila da mam pupo... Ampak mi je že Pušenjak fantiča napovedal, tko da... Ampak sej pravim... meni je vseeno - samo da se bo rodil zdrav in OK.. Ja res mam srečo s temi delodajalci
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.4.2009 20:06:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Hej punce! Jst sm pa od dons na dopustu, pa bi se oglasla v torek, sam mi je malo nerodno, ker se ve že vse poznate med sabo, jst pa še nikol nisem bila na kakem mitingu . Drgač sm pa dons 32 tednov napolnila, imela pregled, dete je okej, jst pa mam nizek hemoglobin, tko da sm si prslužla Retafer in se ga kar bojim jemat, k zapira, jst mam pa že itak ful probleme s prebavo. No, toliko zaenkrat.... a dej dej, kakšne bedarije pa čvekaš... jz sem jih zadnjič prvič videla... vse... pa nas je bilo 8 al 9 vse skupi... tkoda nimaš se kaj za bat... ti sam prid... te bom kr na seznam dala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.4.2009 20:07:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
Torej, ponovno snidenje... torek, 7.4.2009 ob 16h... v Čolnarni (ker bo upam da lepo toplo, sonček, pa bomo zunaj sedele...) .. Pa še link za lažjo pomoč http://www.colnarna.com/leona.pdf 1. Blueeyes (???) 2. Lsica 3. tej_a 4. katrinka 5. šivilja 6. vim 7. k.tja 8. ana** 9. angelito 10. Tanja_ 11. 12. 13. 14. 15.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.4.2009 20:16:31
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, ti kar pridi, grizemo ne (samo tortice oziroma palačinke) , spoznale smo se pa večinoma prvič. Modrooka, kaj se pa vam dogaja na majčicah pa aprilčicah? Da ne bo res katera prehitro rodila.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.4.2009 20:19:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, ti kar pridi, grizemo ne (samo tortice oziroma palačinke) , spoznale smo se pa večinoma prvič. Modrooka, kaj se pa vam dogaja na majčicah pa aprilčicah? Da ne bo res katera prehitro rodila. he he, a si šla brat al kaj... nam manjka očitno.. he he... tekmujemo za pomočnike
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.4.2009 22:03:16
|
|
|
|
majana79
|
Slučajno sem malo brskala, ko stalno neki pišete pa me je zanimalo kaj. Še malo potrpite pa bo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.4.2009 22:36:43
|
|
|
|
Lsica
|
takole, sem se malo potepala popoldne (kupovala sva vrtno klop, pa še neke stvari pogledala za v stanovanje,....), pol pa dnevnik, tuš...pa je spet tako pozna ura. V glavnem, Blueeyes - navijam za jutri Tanja - me veseli, da se nam pridružiš Majana, upam da nisem prepozna - (maš ZS), ampak itak je vse tako kot mora bit, tko da se nič sekirat, ana se ni pa nič javila - upam da to pomeni da je vse OK. pa aja, me firbec matra, tko da grem še jaz pogledat kaj to trga naše majčice oz aprilčice... Se čujemo jutri. Lahko nočko vsem...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.4.2009 9:51:31
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro cveke blueeyes - oh, se mi kr sline cedijo k gledam borovnice...sm jih včeri dubla k sm bla pr očiju na obisku, danes vem da mas pregled - javi se nam, drzim pesti da bo vse kot more bit tanja - ah nehi no, ti kr prid, men je blo tud nerodn prvic, pa je blo prav luštn, jaz sm bla ze 2krat pa bom spet tuhtala kere so prave - k obrazov ni ne znam hitr zapomnit ziva - take sefe bi dala na grmado pa przgala, upam da ti uspre da dobis denar nazaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.4.2009 10:55:11
|
|
|
|
Lsica
|
O katrinka, pridna, si se že pofočkala... Jaz bom tud še mal tu gor, pol pa mam cel kup opravkov...2 knjižnici, fotokopirnica, fax... Majana, kako si se zmenila danes v službi? Blueeyes, koliko še do pregleda...? Uživajte v dežku, če si na suhem prav fletno štropota po oknu...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.4.2009 11:12:25
|
|
|
|
bjondi
|
Blueeyes dobro opravi... Jaz pa grem tud čez pol ure najprej na Šlajmerjevo po enekcijo pa jo nesem do G da mi jo da ,ker sem RHD- ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.4.2009 13:39:50
|
|
|
|
majana79
|
Dober dan vsem! Danes sem pozna, sem imela en sestanek (bljak, predolgo sedenje me utruja)... Modrooka, javi se, kako je s pregledom, veš da nas skrbi. Lsica, hvala za ZS, sem danes vse uredila in razjasnila. Naštimali mi bodo 4 urni delovnik, moram samo pazit da se res štempljam točno po 4 urah in nič več. Hvala za pojasnila in pomoč. Sem pa brala tvoje peripetije pri junijkah, in vidim da je tvoja tašča ena taka cvetka kot moja. Zadnjič mi je dala denar za tamalega da naj mu kej kupmo, a po drugi strani pa midva zanjo za položnice zalagava... Kaj pa patronažna misli pa razen nege sploh ni pomembno. Bjondi, upam da ne bo preveč bolelo. Joj kako pri nas v tem trenutku lije... Bi si mogla res nabavit ene gumijaste škornje, da bom hodila lahko peš v takem domov, če ne bom čisto premočena... Ej kje so naše nosečke? A se meni samo zdi, al se vim spet ni neki časa oglasila? Kaj pa tiste, ki bi morale bit že mamice, je kej novega??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.4.2009 14:02:56
|
|
|
|
ana**
|
ojla bejbe. Blueeyes me je prosila,da vam sporočim da na pregledu ni bilo OK. Ima premalo plodovnice!!! Tudi Gaja je ful mirna tko,da če ne bo boljše gre zvečer v P. Vas pa vse lepo pozdravlja! Me pa bomo držale pesti za njo in njeno punčko,ane?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.4.2009 14:38:19
|
|
|
|
majana79
|
Ja šment no, tejle pupi Gaji se pa očitno kar ven mudi. Seveda bomo držale pesti za njiju. Hvala ana, ker si sporočila. Kako je pa s tabo in tvojim tamalim??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.4.2009 14:39:08
|
|
|
|
PapuaNG
|
ojej Upam, da ne bo kaj hujšega...se je do zdaj tako dobro držala, da bo verjetno pa zdržala še tole malo, kar je ostalo. Me je kar stisnilo, ko sem prebrala tole sporočilo...Vsekakor bomo držali pesti, ne? Jst se pa probam zamotit z delom - še malo,pa bom konec z zoprnimi zadevami na šihtu, tako da upam, da naslednji teden bolj ko ne lenarim V sredo imamo itak mojega poslovilca (tako da če ostane kej futra, lahko še do konca tedna pojemo ). aja, kako ti pa zmerijo, če imaš premalo plodovnice? A to sam proti koncu merijo? Me pa nekaj grlo praska...upam, da se ne razvije v kak prehlad Sem bla čist zdrava celo nosečnost, tako da res ni razloga za prehlad ravno zdaj na koncu...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.4.2009 14:52:57
|
|
|
|
vim
|
Ja kriza tole z našo Blueeyes no, mislim ni še njen čas. Ampak a ni zanimivo, je skoz govorila, da se nam pridruži, če jo že kaj ne preseneti. Ampak prv je, da Gaja še malo notri počaka. Živa25 jaz sem rekla, da imaš fanta hehehehe in evo, spodaj je podoben očku. Za kilce si pa zeloooooo pridna se nisi nič zredila preveč, vse čestitke. Katrinka še malo pa boš gospa.....jejejeje upam, da ti bo vreme naklonjeno in da te tvoja bebica, go bosta rekla DA, brcne tako močno da bo tisti da slišan po celi Ljubljani. In še moje novičke:Sem bila danes na 3D74D UZ smoplačniško, in je G opazila povečano sluz, vzela bris in obstaja možnost okužbe. In potem je vse lepo napisala za mojo G, da bo vedela ukrepat je pa moja G malo nos zavihala, da vodim nosečnost pri dveh G. Ampak to sploh ni res, ker jaz sem šla samo na 3D/4d UZ ker sem hotela filmček in slikce. Eh drek imam zdaj, so pa res občutljivi teli dohtarji. A je to tako zelo narobe, saj jaz ne težim moji G, ona mi itak dela vse kar mi pripada in je odlična jo moram pohvalit.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.4.2009 14:55:18
|
|
|
|
Pat74
|
Blue* drži se!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.4.2009 20:58:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Blueeyes me je prosila,da vam sporočim da na pregledu ni bilo OK. Ima premalo plodovnice!!! Tudi Gaja je ful mirna tko,da če ne bo boljše gre zvečer v P. Vas pa vse lepo pozdravlja! Me pa bomo držale pesti za njo in njeno punčko,ane? Me in naši malčki tudi!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.4.2009 23:27:54
|
|
|
|
Lsica
|
Blueyes , veš da jaz šele zvečer pridem na RR in kaj berem? si zdaj v bolnici? Upam, da se zadeva čimprej uredi - saj gotovo imajo kaj, da lahko tudi to popravijo ali ne? - in boš v aprilu še z Gajo v bušiju. Seveda pa držimo vse pesti, kar jih imamo... Oglasi se, če boš lahko. Vsaj preko ane, pa se nam bo tako še ana večkrat javila... majana, super da si vse uredila, sem prepričana da ti bo zdaj ful lažje. Še nekaj časa, potem jih pa itak zapustiš za eno leto, a ne? Tele s taščami so ti pa znane, praviš . Mene so izjave te vrste najprej jezile, ker sem jo sodila po sebi in sem mislia da to zanalašč počne, zdaj pa se ne sekiram več, sam povem ji, da žal tako ne bo šlo... glih patronažno bo zanimalo kake so ploščice v kopalnici . katrinka še mal, pa boš dobila rinko in boš omožena . Veliko veliko veselja na poroki ti želim, in seveda tudi potem, v vajinem zakonu.... Pa lep spanček vsem...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 9:16:42
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Bjondi, upam da ne bo preveč bolelo. Ni blo sile ,dans mal ramo čutim,sam bo za prežvet... Blueeyes- zate in za Gajo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 9:21:09
|
|
|
|
majana79
|
Jutro žabarke! Kje je naša ana, da bi povedala če je kaj novega z modrooko? Vse ostale, ki delate, ste kaj vesele da je petek? Grem malo gledat ostale forume, če kje kaj piše o blue...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 9:42:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
dobro jutro... hvala vsem k ste mislile na mene... da se vam samo na hitro javim... sem se odločila da noč prespim doma, dons grem pa v P, ker je gaja zelo mirna.... tko da ne vem še a grem smo na pregled al ostanem not... ampak glede na stanje plodovnice najbrž ostanem not.... bomo mogoče uspela vidt še našo mucko25 (majčico) k je rodila.... pa še naša ljubljančica (moja kolegica) BrinaBA je dons rodila... in socer ob 6.26 je rodila 3030g in 50cm punčko Zalo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 9:46:56
|
|
|
|
katrinka
|
jutro nosečke blueeyes - upam da bo vse uredu, si v mojih misli, če bos loh se nam kaj javi ja se mal pa bom gaspa...haha...zivci so ze prisotni....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 9:50:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka jutro nosečke blueeyes - upam da bo vse uredu, si v mojih misli, če bos loh se nam kaj javi ja se mal pa bom gaspa...haha...zivci so ze prisotni.... seveda.... bom javila ani al pa majani.. od njiju mam mobitel kako je kej, pa bosta one sporočale naprej.... ja ja, jutri izrečeš svoj usodni da... veliko sreče na uradni skupni poti vama želim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.4.2009 9:53:30
|
|
|
|
majana79
|
Čestitke naši ljubljančanki Brini Mogoče se nam potem kdaj pridruži na vozičkanju pa torticah. Blue, držimo pesti še naprej, pa ko boš lahko se javi. katrinka, sem ti kar fovš, mojega nikakor ne morem pripravit, da bi se poročila.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?