majana79
|
Evo mene, sem v bistvu že nazaj, samo imam pokvarjen dan, pa se mi ni dalo pisat... V glavnem, z malim je vse ok, mi je zmerila trebuh pa poslušala srčka, potem pa je ugotovila, da zadnjič ni vpisala vseh meritev in je delala še enkrat UZ, ampak je bučko spet ležal tako hecno, da ga nismo mogle pogledat od strani. Aja, sem spraševala glede MV (sva ga merili na MF in je bil 4), pa je rekla da glede na zadnje meritve nisem rizična in pa da če nimam posebnih težav (izcedki, redni krči), potem ona ne dela dodatnih gin. pregledov, da se MV čim manj 'vznemirja'. Naslednji pregled imam 5.5., za v evidenco vpisat. Drugače mi je pa dala predlog za bolniško za 4 ure, kar je meni fino, ni mi pa fino povedat v službi ker bo zihr spet gledanje postrani s strani vseh... Pa še moji osebni zdravnici (imam še šolsko, ker smo družinski prijatelji in lahko vse uredim brez problemov) ni čisto jasno kako naj mi zdaj to bolniško odpre in kako potem naprej... Je sicer rekla da bo vprašala in naj jo pokličem kasneje, ampak sem bila kar šokirana, negativno seveda. A je imela katera kdaj bolniško samo za 4 ure pa da ve kako je s tem tudi potem v službi? So mi pa v službi na podlagi potrdila da sem bila tam, upoštevali odsotnost in ne rabim dajat dopusta oziroma ur, kar je vsaj ena dobra stvar danes. Zadnja stvar je pa moj 'mož', oziroma MOL, ker imamo neke stvari z njimi in nam nudijo sama neka trapasta stanovanja, meni je pa tukaj všeč kjer smo. Ne razumem, zakaj forsirajo svoje, če smo jasno postavili pogoje, poleg vsega pa lahko delamo oglede samo dopoldne? Ah, bom še bolj slabe volje... Malo sem se 'izjadala', ne bit hude. Sej ko potem berem o težavah drugih, se sama sebi zdim trapasta... V bistvu vam vsem pošiljam en , sploh živi in modrooki.
|