|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
2.4.2009 21:14:43   
Tejčika29
Valla - ja prosim daj še enkrat razloži kako otroke učimo obrate delat in tudi sedet, ti bomo ful hvaležne, kajne punce?!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
2.4.2009 21:15:20   
Tejčika29
Nova stran, brez štetja prosim... Bye bye.

Neposredna povezava do sporočila: 4552
2.4.2009 21:18:40   
Mandek
No, ne bit zdej preuč važna za novo stran, Tejčikauser posted image . Da ti ne pride v kriuser posted image

Valla, te prosim isto kot Tejčk.

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 4553
2.4.2009 21:21:54   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Evo, se vam samo na hitro javim. V RA smo dobro opravili. Je rekla, da se lepo razvija, ampak ekstenzijski vzorec je še vedno prisoten. Zdaj ga lahko že posedam in se tako igrava. Je pa prejšnji teden začel ful ritko dvigovati (tako kot je 1x pisala Pšemek, se mi zdi) in je rekla, da to ni ok in naj mu preprečujem in ga motiviram z drugimi stvarmi.
Za konec me je pa še slučajno videla s slingom (ker je tako lilo, da sem šla raje s slingom kot z vozičkom) in je bla čist navdušena. Še drugim sem se mogla it pokazat, kako dobro ta zadeva funkcionira user posted image

Imeli smo tortico - sem dobila tako luštno, v obliki polkroga. Tako sem lahko lepo Niku razložila, da je Tilen star samo pol leta. In on je seveda ves navdušen pihal svečko. Lepo, res.

Lahko noč punce!

po čem je pa ocenila, da je ekstenzija še prisotna??? a samo po tem dvigovanju ritke? a imata še kako kontrolo? Mi se gremo jutri pokazat....me ful zanima, kaj bo rekla nevrologinja in kako za naprej - sedenje, dvigovanje, športni del vozička...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
2.4.2009 21:24:27   
Lucka1
sicer pa nori dan danes....CEL DAN SAMA z user posted image - sva se imela prav lušno...tatija je pa videl le 5 minut, ker je prišel po službi in fitnesu se stuširat, pa šibal po opravkih naprej in prišel domov, ko sem user posted image že skopala, nahranila in je že lepo spal....BRAVO MAMI user posted image user posted image user posted image

lep večer, grem se malo spočituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
2.4.2009 21:25:45   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

k ste debatitale od oktobrk nas je kr nekaj tule z različnimi letnicami

evo jaz sem najstarejšauser posted image user posted image user posted image

janja27 - 77
valla - 79
gogabojan - 80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mater ma sem res starauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še polna sivih lasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, evo še ena 1977 - jaz :)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
2.4.2009 21:27:43   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mislim kdaj se bom jaz naspala ne vem.... sem že toliko zdrkana od tega spanja, da ponoči ko samo slišim kako stokanje, se počutim kot bi mi kdo nož zaril v srce...kr neki. Sploh več ne morem spat, še takrat ko vsi spijo, ker itak se že 6 mesecev nonstop neki zbujam in sploh ne znam več spat. A je to normalno? A rabim kakšno pomoč v obliki škatle uspavalnih tablet?

jolly mogoče poskusi s čem naravnim raje... user posted image ...jaz se sice ne spoznam, ampak sigurno so kaka zelišča in čaji, ki olajšajo uspavanje, pa ne moreš ratat odvisna....ker od tablet prehitro postaneš odvisen in potem je še slabše.....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
2.4.2009 21:27:58   
afnica mala

kolk nas je sedaj k bomo hujšale napišem mal po vrstnem redu pa tista k se hoče dodat naj sam citira seznamček in se napiše...bom počakala še dva dni pa potem uredim kaj in kako

pikicastonoga
lakrneš
janja27
dream
pšemek
talcy
marisha

mogoče sem katero napisala pa ne bo v tej igri pa naj se potem zbrišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še jaz se javim!
Danes ni bil dan za hujšatuser posted image , že ves dan samo jem. Neli je šla ob pol osmih spat, do osmih sem pospravila, naredila riževo sluz, prevrela vodo zanjo, pol sem pa jedla,jedla in gledala tv. Zdaj enkrat bo prišel domov user posted image , še kar dela- bogi. Se potrudi priti do 22h, da lahko še Neli nahrani, pol jo pa še polupčka, ker je ves dan ni videluser posted image - sam, da je ne zbudi.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
2.4.2009 21:29:03   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

janja27 - 77
valla - 79
gogabojan - 80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mater ma sem res starauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še polna sivih lasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še ena- a smo res najstareješ? Se sploh ne počutim

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
2.4.2009 21:30:31   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

janja27 - 77
valla - 79
gogabojan - 80

Punce za tolažbo - jaz sem 1976

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
2.4.2009 21:31:32   
Mandek
aha, jaz se ju3 pridružim hujšanju....danes ne, ker trenutno pospravljam banano z nutellouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4561
2.4.2009 21:48:52   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

aha, jaz se ju3 pridružim hujšanju....danes ne, ker trenutno pospravljam banano z nutellouser posted image

Ojoj,kako ti pa to rata jestuser posted image user posted image user posted image
Mene za nič ne pripraviš.Nutele sploh ne kupujem,ker bi jo jedla na drugačen način,zato naj bo kar tam kjer jeuser posted image user posted image ,no ja banano pa že.
Sploh ne vem več kaj naj kuham pa jem in spet in spet vsdak dan istouser posted image user posted image user posted image
Tejčika,a sem te kje že videla???user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
2.4.2009 21:53:46   
irma78
Čer,

kako smo mamice? Upam, da vredu, kljub ubitačnemu vremenu.

Najprej Valla in Janja27, vse naj naj za 6 mesecev vajinih sončkov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ne, kako gre hitro čas?

Jaz sem kljub celodnevnemu dežju imela toliko opravkov, da vas nisem uspela še nič prebrat. Sem si urejala prenos bonifikacije iz babice na mene, pa še v trgovino sem morala it, Niki pa se je ta čas pazil pri mojih starih starših. Sem bila kar malo v skrbeh, sploh ker sta že oba v letih (imata jih že 78) in ker bi rada na vsak način Nika hranila z vsem živim. No ko sem prišla po Nika je izgledalo, kot da je bilo vse OK, verjetno pa bolje da ne vem, kaj se je dogajalo. user posted image user posted image user posted image

Potem sem pa še malo pospravljala, pa se z Nikom ukvarjala, ki je danes nenormalno veliko kakal (4 krat), pa koslilo kuhala in ura je bila kar na enkrat 20, ko sem šla Nikija kopat. Sem ga morala pa danes kar dolgo časa uspavat, ni in ni hotel zaspat. Se očitno pozna, da ni bil nič na zraku. Upam, da bo jutri zunaj vsaj oblačno, da bova šla lahko na kakšen giro.

Evo, toliko na hitro, sedaj vas grem pa prebrat za nazaj in malo pokomentirat.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
2.4.2009 21:54:32   
Mandek
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Ojoj,kako ti pa to rata jestuser posted image user posted image user posted image
Mene za nič ne pripraviš.Nutele sploh ne kupujem,ker bi jo jedla na drugačen način,zato naj bo kar tam kjer jeuser posted image user posted image ,no ja banano pa že.
Sploh ne vem več kaj naj kuham pa jem in spet in spet vsdak dan istouser posted image user posted image user posted image
Tejčika,a sem te kje že videla???user posted image user posted image user posted image

oh,mbd0411, men vse rata. Še jetrca, kaj šele banane z nutello...user posted image
Poznam folk, ki da v krof suho salamo...user posted image user posted image user posted image

Ampak jutr pa res ne bom jedla več vsake packarije, ki se načeloma lahko da v usta. uf, dvoumnouser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
2.4.2009 21:59:43   
mbd0411
Mene pa zanima,ali so v vaših občinah kaj pozorni do mamic in dojenčkov??Karkoli?Razen denarja seveda,ki ga vsepovsod dobite več kot pri nas.Ali kako društvo....?????
Kje so kaj seznami????
Jaz ponavadi hodim kaj kukat...zdaj pa jih že kar dolgo ni..?
Še malo pa 200..Po moje jutri,100%

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
2.4.2009 22:02:43   
mbd0411
Aja,danes sem bila na govorilnih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo moj velik sineuser posted image user posted image user posted image Priden, ustrežljiv,redoljuben,delaven.....rad bere,nastopa s pripovedjo pred razredom,bolj tak tak piše-grdo po moje,naloge ima vedno,prinese tudi vse med prvimi,kar pač naročijo...sodeluje...Sem vesela,ker sam mi bolj malo poroča.Nič naloge reče,ko sropi skozi vrata,potem bere in pred tv....pisat pa ne..user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
2.4.2009 22:03:42   
laknerš
Punce trikrat hura za mojga lubija!!!

Sem bla danes pri Pikicistonogi (BTW blo je super) in sva se pogovarjali o 90 dnevni ločevalni dieti. Pol sem pa prišla domov sem lubiju razlagala kako to poteka in kako se je drži pikicin mož in kako je to zdravo ter da mi mora pomagat če hoče da shujšam itd... Sva mela precej dolg pogovor o hujšanju in zdravem življeju.  No končno povem bistvo. Možek moj je reku da ko končam 90dnevno dieto se bomo vsi poskusili spreobrniti in začeli jesti ločevalno.  Joj to je napredek stoletja, ker moj mož je tipičen primer slovenskega deca. Bistvo kosila je meso.

Ma sem tolk vesela da človek ne more verjet!!! Še čike pusti pa sva na konju.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
2.4.2009 22:04:04   
iraira

Aja,danes sem bila na govorilnih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo moj velik sineuser posted image user posted image user posted image Priden, ustrežljiv,redoljuben,delaven.....rad bere,nastopa s pripovedjo pred razredom,bolj tak tak piše-grdo po moje,naloge ima vedno,prinese tudi vse med prvimi,kar pač naročijo...sodeluje...Sem vesela,ker sam mi bolj malo poroča.Nič naloge reče,ko sropi skozi vrata,potem bere in pred tv....pisat pa ne..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sinkota, super da je tako priden

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
2.4.2009 22:04:51   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Gogabojan ko si že ravno tu, bi te nekaj vprašala. Berem komentarje za nazaj in vidim, da si napisala, da ne pretiravaš ravno s kapico. Kaj konkretno to pomeni? Da Roku kmalu ne boš več dajala kapice na glavo al kako?

Sem danes s tem v zvezi vprašala pediatrinjo in je rekla, da ko je 15 stopinj, ni treba dajat več kapice gor. Če pa malo zapiha, mu daš pa trak, pa je kul. Evo, tako pravi stroka, jaz pa mislim, da moramo mamice delat tako kot se nam zdi najbolj prav za našega otroka. Me ga itak najbolj poznamo.

a res? če bo naslednji teden na morju res 20 stopinj, pol je trak zadosti? Moram v nabavo. Ste jih kje videle?

Jaz sem jih včeraj videla v BC. Ne vem pa kakšna je cena, ker sem šla samo na hitro mimo. Sem iskala namreč kakšno tanko bombažno kapico za user posted image , ker so mu že vse premajhne.

Neposredna povezava do sporočila: 4569
2.4.2009 22:05:25   
iraira
Laknerš tvoj je pa res edinstven primerek moške vrsteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vesela zate

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
2.4.2009 22:16:08   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Punce trikrat hura za mojga lubija!!!

Sem bla danes pri Pikicistonogi (BTW blo je super) in sva se pogovarjali o 90 dnevni ločevalni dieti. Pol sem pa prišla domov sem lubiju razlagala kako to poteka in kako se je drži pikicin mož in kako je to zdravo ter da mi mora pomagat če hoče da shujšam itd... Sva mela precej dolg pogovor o hujšanju in zdravem življeju.  No končno povem bistvo. Možek moj je reku da ko končam 90dnevno dieto se bomo vsi poskusili spreobrniti in začeli jesti ločevalno.  Joj to je napredek stoletja, ker moj mož je tipičen primer slovenskega deca. Bistvo kosila je meso.

Ma sem tolk vesela da človek ne more verjet!!! Še čike pusti pa sva na konju.

Ja to je pa fulllll fino. Če bosta oba za to bo šlo lažje user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
2.4.2009 22:17:59   
coccinella

Mene pa zanima,ali so v vaših občinah kaj pozorni do mamic in dojenčkov??Karkoli?Razen denarja seveda,ki ga vsepovsod dobite več kot pri nas.Ali kako društvo....?????
Kje so kaj seznami????
Jaz ponavadi hodim kaj kukat...zdaj pa jih že kar dolgo ni..?
Še malo pa 200..Po moje jutri,100%

Kako to misliš pozorni?
Drugače pa v naši občini mi tudi denarja nismo dobili   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
2.4.2009 22:19:21   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

janja27 - 77
valla - 79
gogabojan - 80

Punce za tolažbo - jaz sem 1976

Jaz sem 1978 user posted image
Za enkrat smo vse nekje tu okoli user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
2.4.2009 22:19:40   
irma78

kolk nas je sedaj k bomo hujšale napišem mal po vrstnem redu pa tista k se hoče dodat naj sam citira seznamček in se napiše...bom počakala še dva dni pa potem uredim kaj in kako

pikicastonoga
lakrneš
janja27
dream
pšemek
talcy
marisha

mogoče sem katero napisala pa ne bo v tej igri pa naj se potem zbrišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še mene prosim pripiši gor na ta seznamček.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
2.4.2009 22:22:29   
irma78

janja27 - 77
valla - 79
gogabojan - 80

Jaz ti pa takoj sledim - sem 78. Sivih las HB še nimam, pa tudi barvam se za vsak slučaj, ampak po duši in pameti sem pa ostala tam pri 25-ih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?