*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Pozdravljene čvekice! Artičoka - Dvojne čestitke za ! Madonca, to pa je timing, da rodiš na svoj rojstni dan . Moj je ravno pripomnil: "No muca, ti pa najbrž ne boš na svoj rojstni dan rodila." Imam ga namreč 30. avgusta . Brigita23 - Sem ti že poslala porodni načrt na mail. Pa hvala za nasvet glede plaščka , bom malo počekirala po netu, če imajo to trgovino tudi v Ljubljani. Pa še fajn cena je: 20€, to se mi ne zdi drago za kopalni plašček . Javi, ko boš dala fotko v album, da ga vidim. Hvala! Pa eno fajn pidžamo bi tudi rabila. Zaželela sem si takšno, da je zgornji del na gumbe (zaradi nočnega dojenja), sem nekaj gledala v H&M, pa ni bilo nič takšnega, vse čez glavo. Saj na koncu bom spet pristala v prevelikih majicah - moja klasika . Kar se tiče ritma naših bebijev, pa sem vedno bolj radovedna, kako bo izgledal dan, ko bo Ela enkrat na svetu. Čeprav me večina žensk straši, kako bom utrujena in ne bom imela časa niti za to, da bi si v miru umila lase, jim kar nekako ne verjamem. Jaz idealistka jaz . Vsekakor pa upam, da bo dovolj časa za rr. Mogoče ne vsak dan, toda da bi kar tako šla, to pa se res ne spodobi . Pa tudi pravično ni. Če je tvoja nosečniška manija kislo zelje, sem sama prve mesece kot za stavo tolkla pomaranče, sedaj pa orehe (brez njih ne mine dan). Zdaj pa vidim dve možnosti: ali Ela ne bo mogla niti videti pomaranč in orehov, ali pa bo zelo zdravo jedla . Glede na to, da sem sladkarije jedla že prej, pa te manije nisem niti omenjala, saj ni neka sprememba v mojem življenju . Junona - Ta tvoj dragi pa je "vun iz hudiča", ko te spomni na pomočnike, da ti pomagajo pri gospodinjskih opravilih . Ni kaj, dobro se je znašel. Mater, če pa so že pomočniki, a ne? Zafrkni ga in mu povej, da baje zahtevajo plačilo "v naturalijah" in da če noče, da njegovo rožico zaliva kakšen drug, bo moral kar vse sam sčistiti, posesati, umiti ... kpmk - Razlika je, če rečeš ti, da imaš občutek, da bo čez rok, kot pa da se jim pač malo zlažeš, da je prav G rekla, da bo gotovo 14 dni čez rok. Ker G pa ja ve. Mogoče pa si le pridobiš malo miru ... Sonček85 - Lepo praznuj! Sem prepričana, da te tvoj dragi razvaja. NenaLena dobra ideja, mu bom še danes povedala. Glede pidžame imaš pa prav, meni zelo odgovarjajo one iz H&M-a, ampak nimam pa niti ene na gumbke.