|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
2.4.2009 20:34:23   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

a bo kak tak pomočnik na žurkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Auč,.... ob tej slikci pa res nimam želje po user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
2.4.2009 20:35:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Pozdravljene čvekice!
Artičoka - Dvojne čestitke za user posted image ! Madonca, to pa je timing, da rodiš na svoj rojstni dan user posted image . Moj je ravno pripomnil: "No muca, ti pa najbrž ne boš na svoj rojstni dan rodila." Imam ga namreč 30. avgusta user posted image user posted image user posted image .

Brigita23 - Sem ti že poslala porodni načrt na mail. Pa hvala za nasvet glede plaščka user posted image , bom malo počekirala po netu, če imajo to trgovino tudi v Ljubljani. Pa še fajn cena je: 20€, to se mi ne zdi drago za kopalni plašček user posted image . Javi, ko boš dala fotko v album, da ga vidim. Hvala! user posted image Pa eno fajn pidžamo bi tudi rabila. Zaželela sem si takšno, da je zgornji del na gumbe (zaradi nočnega dojenja), sem nekaj gledala v H&M, pa ni bilo nič takšnega, vse čez glavo. Saj na koncu bom spet pristala v prevelikih majicah - moja klasika user posted image .
Kar se tiče ritma naših bebijev, pa sem vedno bolj radovedna, kako bo izgledal dan, ko bo Ela enkrat na svetu. Čeprav me večina žensk straši, kako bom utrujena in ne bom imela časa niti za to, da bi si v miru umila lase, jim kar nekako ne verjamem. Jaz idealistka jaz user posted image user posted image user posted image . Vsekakor pa upam, da bo dovolj časa za rr. Mogoče ne vsak dan, toda da bi kar tako šla, to pa se res ne spodobi user posted image  user posted image  user posted image . Pa tudi pravično ni. user posted image user posted image user posted image
Če je tvoja nosečniška manija kislo zelje, sem sama prve mesece kot za stavo tolkla pomaranče, sedaj pa orehe (brez njih ne mine dan). Zdaj pa vidim dve možnosti: ali Ela ne bo mogla niti videti pomaranč in orehov, ali pa bo zelo zdravo jedla user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da sem sladkarije jedla že prej, pa te manije nisem niti omenjala, saj ni neka sprememba v mojem življenju user posted image user posted image user posted image .

Junona
- Ta tvoj dragi pa je "vun iz hudiča", ko te spomni na pomočnike, da ti pomagajo pri gospodinjskih opravilih user posted image user posted image user posted image . Ni kaj, dobro se je znašel. Mater, če pa so že pomočniki, a ne? user posted image user posted image user posted image Zafrkni ga in mu povej, da baje zahtevajo plačilo "v naturalijah" in da če noče, da njegovo rožico zaliva kakšen drug, bo moral kar vse sam sčistiti, posesati, umiti ... user posted image user posted image user posted image

kpmk - Razlika je, če rečeš ti, da imaš občutek, da bo čez rok, kot pa da se jim pač malo zlažeš, da je prav G rekla, da bo gotovo 14 dni čez rok. Ker G pa ja ve. user posted image Mogoče pa si le pridobiš malo miru ... user posted image
Sonček85 - Lepo praznuj! user posted image Sem prepričana, da te tvoj dragi razvaja. user posted image

NenaLena

user posted image user posted image user posted image user posted image dobra ideja, mu bom še danes povedala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede pidžame imaš pa prav, meni zelo odgovarjajo one iz H&M-a, ampak nimam pa niti ene na gumbke.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
2.4.2009 20:35:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

a bo kak tak pomočnik na žurkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Js tut ne, zgleda tak ko ena poltrajna klobasa, ki ji je rok potekel.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
2.4.2009 20:37:01   
kpmk
NenaLena - maš prav, bom rekla, po jutrišnjem pregledu, da so mi datum prestavl user posted image user posted image user posted image  sej nisem prevč žleht,... no pa sej dobr da jih skrbi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
2.4.2009 20:37:25   
*Junona*
Brigitka, kje pa so tvoje obljubljene slikice?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
2.4.2009 20:37:32   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Artičoka čestitam res si dobila najlepše darilouser posted image user posted image user posted image

Mislim, da res ni lepšega darila kot zdrav, mehek in dišeč mali piščanček.user posted image user posted image user posted image

Se strinjam user posted image user posted image user posted image  definitivno

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
2.4.2009 20:38:27   
kpmk

user posted image

Js tut ne, zgleda tak ko ena poltrajna klobasa, ki ji je rok potekel.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
2.4.2009 20:40:07   
Anonimen
Ne več kopirat te trajne klobase, ki ji je potekel rok, ker me vsakič, ko osvežim stran, vrže iz stola user posted image  user posted image  user posted image . Še vedno si nisem namreč namontirala avtosedeža, kot mi je pred kratkim za takšne primere predlagala brigitka ali detelja - se ne spomnim več. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3508
2.4.2009 20:40:30   
kpmk
Grem jst tud počas v horizontalo user posted image  zaspat tko ne bom mogla,.... user posted image
Lahko noč

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
2.4.2009 20:41:06   
*Junona*
Kpmk, a še greš kej na akupunkturo?
Sem danes vprašal Ocvirkovo, kdaj dobim iglico v mezinčka pa je rekla da okol 38. tedna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
2.4.2009 20:41:14   
Anonimen
aja, poltrajne klobase, ne trajne ... le kakšen bi bil, če bi bila trajna??? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
2.4.2009 20:41:59   
*Junona*
Aja, pa še nekaj... a greš vedno po opravljenem CTG-ju potem še k dr.-ju?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
2.4.2009 20:42:21   
*Junona*

aja, poltrajne klobase, ne trajne ... le kakšen bi bil, če bi bila trajna??? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
2.4.2009 20:44:37   
Anonimen
Junona - Daj povej mi prosim, kako kopiraš originalno sporočilo, pa če lahko skopiraš samo del, ali moraš cel'ga citirat? Hvala! user posted image Da se koooončno naučim ... user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
2.4.2009 20:44:58   
*Junona*

Grem jst tud počas v horizontalo user posted image  zaspat tko ne bom mogla,.... user posted image
Lahko noč

A zdej si mi pa ušla.user posted image Nič zato.

Fajn spančkajte vsi trije in upam, da nam že jutri javiš prelepo novičko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
2.4.2009 20:45:49   
kpmk

Sem danes vprašal Ocvirkovo, kdaj dobim iglico v mezinčka pa je rekla da okol 38. tedna.user posted image user posted image user posted image

Joj najbrž (če ne rodim) grem v ponedeljek user posted image
a res,.. men jo je dala šele ta ponedeljek ( v sredo sem mela pa rok) user posted image  mogoče pa zato ne hasne user posted image  Ker ta mezinčkova je za to da ne greš preveč čez rok user posted image user posted image  
Kdaj maš pa zdej ti? V pon ali čet? Hodiš 2* ali 1* na teden?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
2.4.2009 20:46:23   
*Junona*

Junona - Daj povej mi prosim, kako kopiraš originalno sporočilo, pa če lahko skopiraš samo del, ali moraš cel'ga citirat? Hvala! user posted image Da se koooončno naučim ... user posted image

Pritisneš na citiraj in tako imaš citirano originalno sporočilo.

Če pa želiš samo del, pa isto citiraš, ampak izbrišeš tisto, česar ne želiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
2.4.2009 20:47:21   
kpmk

Aja, pa še nekaj... a greš vedno po opravljenem CTG-ju potem še k dr.-ju?user posted image

to mene sprašuješ?
V šentjurju - ja vedno ker pol pogleda če je ctg ok, jst sem mogla enkrat celo na sprehod,... pa tko da te vpraša kako in kaj,....  pa če je treba še uz pa tko,....  no vsaj pr men je blo tko

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
2.4.2009 20:47:25   
*Junona*

a res,.. men jo je dala šele ta ponedeljek ( v sredo sem mela pa rok) user posted image  mogoče pa zato ne hasne user posted image  Ker ta mezinčkova je za to da ne greš preveč čez rok user posted image user posted image  

Hodim 2x na teden, zdej imam spet v ponedeljek ob 18.30. Mogoče se pa vidima.user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
2.4.2009 20:48:13   
*Junona*

to mene sprašuješ?
V šentjurju - ja vedno ker pol pogleda če je ctg ok, jst sem mogla enkrat celo na sprehod,... pa tko da te vpraša kako in kaj,....  pa če je treba še uz pa tko,....  no vsaj pr men je blo tko

Aha, hvala ti.user posted image Jutri imam prvič CTG in mi je vse novo.user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
2.4.2009 20:48:17   
kpmk
user posted image

Lahko noč

A zdej si mi pa ušla.user posted image Nič zato.

Fajn spančkajte vsi trije in upam, da nam že jutri javiš prelepo novičko.user posted image user posted image user posted image

Sem še vedno gor ,....  zasvojenost z rr user posted image user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
2.4.2009 20:48:23   
Anonimen

No, da pretestiramo, če znam user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
2.4.2009 20:48:57   
Anonimen

No, da pretestiramo, če znam user posted image .

Jupi, znam citirat na rr! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
2.4.2009 20:49:21   
*Junona*

A gre?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
2.4.2009 20:49:43   
kpmk

Hodim 2x na teden, zdej imam spet v ponedeljek ob 18.30. Mogoče se pa vidima.user posted image

Rade volje , ampak upam, da javim prej kako novičko, če pa ne pa se v pon vidima, pa mi da še v mezinčka, pol pa grem zvečer c rim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?