|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
2.4.2009 19:17:50   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

kpmk- dagi te pozdravlja

Pozdrave nazaj,... kako kaj bodoči ati, je že kaj nestrpn?

ja veš da je nestrpnuser posted image user posted image user posted image ...komi čaka isto ko jst, no pa sej veš kok je touser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
2.4.2009 19:26:23   
kpmk

kpmk- dagi te pozdravlja

ja veš da je nestrpnuser posted image user posted image user posted image ...komi čaka isto ko jst, no pa sej veš kok je touser posted image

Sej po moje so naši dragi tud kr bogi,..... mojga tud vsak dan v službi sprašujejo in ko ga jst kličem, se kr " s strahom" oglasi, če pa rečem da me kej špika al pa boli, je pa takoj vprašanje: Na koliko minut user posted image user posted image user posted image

Bolj ko se bliža rok ali prekorači , bolj smo nestrpni, škoda ko res ne moreš vedet kdaj bo user posted image user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
2.4.2009 19:55:40   
sonček85
še ena slikca od malega Saše in  matcar vse vas lepo pozdravlja in  je rekla kako bi šla malo na rr user posted image user posted image user posted image

user posted image
Kako bi jedu user posted image
lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3478
2.4.2009 20:02:21   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej
m..tina te vidimuser posted image user posted image user posted image
ti mrem povedati, da gremo ob 17 na kafe z Majo G. mrmo mal počvekat, ko se že tk dolgo nismo vidle(od Suzaninga RDja) bo spet dežuser posted image user posted image user posted image user posted image prnas trajajo taki kafeji 3 ureuser posted image user posted image se mormo vse spravhat za naprej in nazajuser posted image user posted image

Zdej pa že res upam, da si nazaj! user posted image
Midva greva pa jutr na Natašin RD, tk da se bomo tam načvekale z babnicami. Sploh ne pridemo več skup.
Kr predstavljaj si, kk bo to zgledalo, pobi v enem kotu al pa pred računalnikom, mi pa v drugem in vse povrek bla bla bla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
2.4.2009 20:12:18   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Danes sem dobila najlepše darilo -malo princesko Brino ,težko 3200g in veliko 51 cm.
Artičoka

Čestitke in res je NAJLEPŠE DARILO,LEPO CARTANJE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image

Čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
2.4.2009 20:12:50   
*Junona*

še ena slikca od malega Saše in  matcar vse vas lepo pozdravlja in  je rekla kako bi šla malo na rr user posted image user posted image user posted image

user posted image
Kako bi jedu user posted image
lp

Iiii, kak lepo pančamo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
2.4.2009 20:13:09   
*Junona*

kpmk- dagi te pozdravlja

Sej po moje so naši dragi tud kr bogi,..... mojga tud vsak dan v službi sprašujejo in ko ga jst kličem, se kr " s strahom" oglasi, če pa rečem da me kej špika al pa boli, je pa takoj vprašanje: Na koliko minut user posted image user posted image user posted image

Bolj ko se bliža rok ali prekorači , bolj smo nestrpni, škoda ko res ne moreš vedet kdaj bo user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image Face so tile naši dragi.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
2.4.2009 20:13:54   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

No vas grem malo prebrat, da vidim kaj ddogaja???? Kdaj je
žurka pri sončku, pomočniki bojo????
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob 18. uri je zbor na avtobusni postaji v Žalcu... js se še sam oblečem in šibam.user posted image user posted image user posted image user posted image Se vidimo punce.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse vablhene ,kaj niste dobile vabiluser posted image user posted image user posted image user posted image pa ne pozabite ,nekaj rdečegauser posted image user posted image user posted image user posted image za tiste ,ki ste pa iz daleč doma pa je org.avtobususer posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo mene iz žurke. Sem se tak najedla. 2 sendviča sem pojedla, eno rum tablico in 6 manjših pralinejev.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
2.4.2009 20:14:00   
detelja

evo sonček jst sem že parajt....prihajam...no mal so mi male tele bikinke čez joškice.....pa fračetelo mi tudi komaj skrijejo, ko sem tak nabildanauser posted image user posted image

user posted image

a lahko tale pride z mano????

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pa ma ful lepo postavo...pol pa jamraš, da si se ful zredila...pa še bušči se ti sploh ne opaziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa še iščem bikinke...upam, da jih prej najdem, kot pa bo konec zabave pri sončku...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 3484
2.4.2009 20:14:30   
*Junona*
Jojjjj, boga js jutri pri G, ko bom stopila na vago.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
2.4.2009 20:15:16   
*Junona*
Sem dala bebiju sladko, zdej imamo pa žurko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
2.4.2009 20:16:52   
detelja

sam se pa vidi da ma danes Detelja dragega doma ni nič zgovornauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......pa nič pomočnikov nam ne privošči, ti ti lisica.....ja sej je rekla da jo neki črviči, mogoče pa slončka cel dan pa gre danes v Rim.user posted image

mislim, da bo danes "nem sex"...ful sem neka lena danes...sam bi spala...pa jedla čokoladouser posted image user posted image user posted image  če še teden dni ne bom rodila se bom itak zredila 40 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pomočniki pa danes časti sončekuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3487
2.4.2009 20:18:35   
detelja

kpmk- dagi te pozdravlja

a veš, da me danes neki cel dan špika...pa cela desna stran me je ful čudno bolelo, kot ko greš tečt pa niamš kondicije..pa moj takoj "na koliko minut te špika, šraufa"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
2.4.2009 20:22:56   
detelja
a bo kak tak pomočnik na žurkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
2.4.2009 20:24:05   
detelja
sonček, jaz sem se spedenala tako,da prihajam...sicer ne bom imela rdečih kopalk/bikink, ampak....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
2.4.2009 20:25:33   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej
m..tina te vidimuser posted image user posted image user posted image
ti mrem povedati, da gremo ob 17 na kafe z Majo G. mrmo mal počvekat, ko se že tk dolgo nismo vidle(od Suzaninga RDja) bo spet dežuser posted image user posted image user posted image user posted image prnas trajajo taki kafeji 3 ureuser posted image user posted image se mormo vse spravhat za naprej in nazajuser posted image user posted image

Zdej pa že res upam, da si nazaj! user posted image
Midva greva pa jutr na Natašin RD, tk da se bomo tam načvekale z babnicami. Sploh ne pridemo več skup.
Kr predstavljaj si, kk bo to zgledalo, pobi v enem kotu al pa pred računalnikom, mi pa v drugem in vse povrek bla bla bla user posted image user posted image user posted image

je pa res da sm prišla par min nazajuser posted image user posted image user posted image
sm malega spravla spat, zdaj pa gledat tv.
mi je glih S. zdaj pravla, da je v Radljah bojde ena 3-letna dvojčica umrlauser posted image user posted image user posted image bojde je blo nekot tk, da so jo dohtarju pelali,pol pa ne vem kk je blo, da ko je domov prišla, da je dobla drisko-kr teklo je z nje. so jo pa nazaj v B pelali, tam je pa drugo jutro umrla. so bojde zdaj drugo dvojčico tut v bolnico pelali-GROZAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
2.4.2009 20:25:37   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sonček, jaz sem se spedenala tako,da prihajam...sicer ne bom imela rdečih kopalk/bikink, ampak....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Olalalalalala...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
2.4.2009 20:25:47   
detelja
tako zdaj pa grem (na zabavo)user posted image user posted image ...lepo se imejte uživajte...lepo božajte buščije...zalivajte rožice...jejte vitaminčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da ne bom šla to noč za rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
2.4.2009 20:25:48   
*Junona*

a bo kak tak pomočnik na žurkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
2.4.2009 20:26:22   
klavdyk
m..tina
a si si prebrala in pogledala video
http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nase-porodnisnice-slovenj-gradec.html

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
2.4.2009 20:31:35   
nmag
Artičoka čestitam res si dobila najlepše darilouser posted image user posted image user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
2.4.2009 20:32:03   
*Junona*

tako zdaj pa grem (na zabavo)user posted image user posted image ...lepo se imejte uživajte...lepo božajte buščije...zalivajte rožice...jejte vitaminčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da ne bom šla to noč za rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Nočko, fajn spančkite.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
2.4.2009 20:32:17   
Anonimen
Pozdravljene čvekice!
Artičoka - Dvojne čestitke za user posted image ! Madonca, to pa je timing, da rodiš na svoj rojstni dan user posted image . Moj je ravno pripomnil: "No muca, ti pa najbrž ne boš na svoj rojstni dan rodila." Imam ga namreč 30. avgusta user posted image user posted image user posted image .

Brigita23 - Sem ti že poslala porodni načrt na mail. Pa hvala za nasvet glede plaščka user posted image , bom malo počekirala po netu, če imajo to trgovino tudi v Ljubljani. Pa še fajn cena je: 20€, to se mi ne zdi drago za kopalni plašček user posted image . Javi, ko boš dala fotko v album, da ga vidim. Hvala! user posted image Pa eno fajn pidžamo bi tudi rabila. Zaželela sem si takšno, da je zgornji del na gumbe (zaradi nočnega dojenja), sem nekaj gledala v H&M, pa ni bilo nič takšnega, vse čez glavo. Saj na koncu bom spet pristala v prevelikih majicah - moja klasika user posted image .
Kar se tiče ritma naših bebijev, pa sem vedno bolj radovedna, kako bo izgledal dan, ko bo Ela enkrat na svetu. Čeprav me večina žensk straši, kako bom utrujena in ne bom imela časa niti za to, da bi si v miru umila lase, jim kar nekako ne verjamem. Jaz idealistka jaz user posted image user posted image user posted image . Vsekakor pa upam, da bo dovolj časa za rr. Mogoče ne vsak dan, toda da bi kar tako šla, to pa se res ne spodobi user posted image  user posted image  user posted image . Pa tudi pravično ni. user posted image user posted image user posted image
Če je tvoja nosečniška manija kislo zelje, sem sama prve mesece kot za stavo tolkla pomaranče, sedaj pa orehe (brez njih ne mine dan). Zdaj pa vidim dve možnosti: ali Ela ne bo mogla niti videti pomaranč in orehov, ali pa bo zelo zdravo jedla user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da sem sladkarije jedla že prej, pa te manije nisem niti omenjala, saj ni neka sprememba v mojem življenju user posted image user posted image user posted image .

Junona
- Ta tvoj dragi pa je "vun iz hudiča", ko te spomni na pomočnike, da ti pomagajo pri gospodinjskih opravilih user posted image user posted image user posted image . Ni kaj, dobro se je znašel. Mater, če pa so že pomočniki, a ne? user posted image user posted image user posted image Zafrkni ga in mu povej, da baje zahtevajo plačilo "v naturalijah" in da če noče, da njegovo rožico zaliva kakšen drug, bo moral kar vse sam sčistiti, posesati, umiti ... user posted image user posted image user posted image

kpmk - Razlika je, če rečeš ti, da imaš občutek, da bo čez rok, kot pa da se jim pač malo zlažeš, da je prav G rekla, da bo gotovo 14 dni čez rok. Ker G pa ja ve. user posted image Mogoče pa si le pridobiš malo miru ... user posted image
Sonček85 - Lepo praznuj! user posted image Sem prepričana, da te tvoj dragi razvaja. user posted image

NenaLena

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
2.4.2009 20:33:15   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Artičoka čestitam res si dobila najlepše darilouser posted image user posted image user posted image

Mislim, da res ni lepšega darila kot zdrav, mehek in dišeč mali piščanček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
2.4.2009 20:33:34   
kpmk

kpmk- dagi te pozdravlja

a veš, da me danes neki cel dan špika...pa cela desna stran me je ful čudno bolelo, kot ko greš tečt pa niamš kondicije..pa moj takoj "na koliko minut te špika, šraufa"user posted image user posted image user posted image user posted image

To mene že par tednov, ampak samo ko hodim, ko stojim sedim pa ne user posted image  Ampak full boli ne moreš ne naprej ne nazaj, amapka mi je reku dr. da ni nič posebnega,..... da zaradi otročka in povečane teže user posted image
Na kolk minut - sej so vsi isti user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?