Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ste vidle svet na kanalu a, od unih otrok iz sežane k jih je mati zadušila, ma kaj se vse dogaja, boga otroka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:12:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sej včasih si res zaslužjo, da se jih mal pretepe . Ne jst tud nebi dala denarja. Sicer pa sm zanč ko so po tv kazal te pakete vidla kaj majo not. Ne vem zakaj dajo not piškote, mar bi dal en liter ojla več. . men so pa v oči padli corn flakesi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:13:55
|
|
|
|
KatMat
|
ko je bil plaz v posocju smo mladi iz nasega kulturnega drustva organizirali zbiranje materiala,oblek,hrane,tudi denarja za posocje...in ko enmu mesecu zbiranja smo se odpravili v posocje predat to pomoc...IN SO NAS ZAVRNILI (rdec kriz )da tko se pa to ne dela...da naj njim nakazemo denar pa v njihove prostore odnesemo vse po dvournem prerekanju da ta denar ni namenjen njim ampak ljudem v stiski smo obupali...nato smo preko neta navezali stike s tamkajsno resevalno sluzbo ki so to prepeljali tistim ki so bili res najbolj potrebni...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:14:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sej včasih si res zaslužjo, da se jih mal pretepe . Ne jst tud nebi dala denarja. Sicer pa sm zanč ko so po tv kazal te pakete vidla kaj majo not. Ne vem zakaj dajo not piškote, mar bi dal en liter ojla več. . to maš pa prov, sej pomoje vse dobijo darovan, ker naša firma tuš jim je za ful dnarja darovala izdelke in to take k so za nujno preživetje, sam kam gre vse to in denar jz ne verjamem da ga dajo vse ljudjem kot rečejo pomoje si dajo mal v žep
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:16:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ko je bil plaz v posocju smo mladi iz nasega kulturnega drustva organizirali zbiranje materiala,oblek,hrane,tudi denarja za posocje...in ko enmu mesecu zbiranja smo se odpravili v posocje predat to pomoc...IN SO NAS ZAVRNILI (rdec kriz )da tko se pa to ne dela...da naj njim nakazemo denar pa v njihove prostore odnesemo vse po dvournem prerekanju da ta denar ni namenjen njim ampak ljudem v stiski smo obupali...nato smo preko neta navezali stike s tamkajsno resevalno sluzbo ki so to prepeljali tistim ki so bili res najbolj potrebni... naši so isto naredil sam so šli pa sami pomagat družini mimo vseh, tako da so pomagal družini nazaj do hiše ta rdeč križ je kr neki tukaj v logatcu sam kradejo ne pa pomagajo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:18:09
|
|
|
|
lake
|
Men gre pa najbolj na živce, ko prneseš obleke, in te že vnaprej vprašajo če so ble v čistilnici.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:19:39
|
|
|
|
KatMat
|
ja obup...60% prihodkov gre za kadre
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:20:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Men gre pa najbolj na živce, ko prneseš obleke, in te že vnaprej vprašajo če so ble v čistilnici. ma ne sam to se racun mors met sabo!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:21:26
|
|
|
|
KatMat
|
jaz bi dala kaksen euro al pa kaksno stvar za pomagat!!!nikoli ne vem kje bom jaz pristala nekoc!!ampak ne prek njih!raje sama zbiram pa tja nesem osebno!vsaj vem da bodo res dobil
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Men gre pa najbolj na živce, ko prneseš obleke, in te že vnaprej vprašajo če so ble v čistilnici. ma ne sam to se racun mors met sabo!! ja humana pa nima tega, cujne lahko daš kr v kontejner v LJ. je še drugot so pa mogel odstrant ja a ni kader prostovolen, halo, kradejo k vlada
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaz bi dala kaksen euro al pa kaksno stvar za pomagat!!!nikoli ne vem kje bom jaz pristala nekoc!!ampak ne prek njih!raje sama zbiram pa tja nesem osebno!vsaj vem da bodo res dobil sem istga mnenja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:23:14
|
|
|
|
KatMat
|
kje si se vidla da ta glavni zastojn delajo?? te ta mlade ze ponucajo zastojn pa se to ne na vseh funkcijah
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
po tv pa govorijo o prostovolnih delavcih in oh in sploh kojk so oni fajn, same laži
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
sem vrgla kost
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:26:17
|
|
|
|
KatMat
|
grem za palacinke maso narest...se beremo kasneje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:27:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem za palacinke maso narest...se beremo kasneje jz pa še gruntam kaj bom naredila za večerjo, ima kera kakšno idejo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:33:41
|
|
|
|
Tanja_
|
Hej punce! Najprej blue držim pesti, da bo s tabo in Gajo vse okej. Čeprav zdaj res ne bi smel biti več problem, tudi če se rodi, ker si že tok daleč nosečnost pripeljala. Jaz sem dons bla cel dan v pogonu, sem imela pregled na med. dela, pa en kup papirjev za uštimat in me je prej zvil; spet me boli trebuh kot pri menstruaciji pa križ, pa čist trd trebuh mam. Tko da nism nč skuhala, ležim, sem popila 2 Megnesola, pa en Buscopan, pa je že mal bolš. Pa spomnla sm se da so v materinski rekl, da mormo predihat tko k prave popadke, ker so to lažni. Se mi zdi, da je mogoče malo pomagalo. Mogoče bom pol vsaj tok, da skuham gres za večerjo, k sm dons jedla sam jogurt, pa en toast.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
tanja ti sam počivaj, da ne bo kaj narobe sem zdejle gledala svoja fanta kojk sta pridna sinko sploh not noče pridit je tojk delaven sam dela in dela
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:44:25
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem za palacinke maso narest...se beremo kasneje jz pa še gruntam kaj bom naredila za večerjo, ima kera kakšno idejo kuham kosilo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:44:49
|
|
|
|
KatMat
|
jp tanja pocivaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 18:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem za palacinke maso narest...se beremo kasneje jz pa še gruntam kaj bom naredila za večerjo, ima kera kakšno idejo kuham kosilo aja, jz sem si pa kr namazala kruh k una dva sta tako in tako zun k dediju pomagata
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 19:00:27
|
|
|
|
Dudica1
|
grem pod tuš ... sem takoj nazaj...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 19:07:16
|
|
|
|
pokica_
|
Jaz sem pa zdaj spekla Dudino pecivo! Mmmmm mi nese noseka...sam je še toplo, se mora shladit, pol pa ham-ham . Dudi, se pa zgodaj tuširaš , men se še ne da zdaj. A pol smo pa doble prve z-majčke 2009! Tale punca se je sploh kdaj javila pr nas, jo imamo na seznamu?
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 2.4.2009 19:08:53 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 19:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem se tud zdele stuširala ja mucko mamo na seznamu pa eneparkrat se je javila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 2.4.2009 19:20:32
|
|
|
|
pokica_
|
A jo mamo na seznamu; ja škoda ko se ni nič kaj več javljala in z nami družila....smo že prava klapa tle gor postale! Enkrat bi morale kako skupinsko srečanje majčic narest. Pol se grem še pa jst tuširat, bom vsaj rešena za danes! Medtem ko čakam, da se mi pecivo hladi, sem pojedla skoraj cele Jaffa kekse Še sam 5 jih je ostalo . To bo pa za mojga lubija, ko se bo tančkal...malo dremucka...no že skor 2h ! Grem! Pridem nazaj!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?