|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
2.4.2009 18:11:48   
Anonimen
ste vidle svet na kanalu a, od unih otrok  iz sežane k jih je mati zadušila, ma kaj se vse dogaja, boga otrokauser posted image user posted image

(odgovor članu Biba Maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
2.4.2009 18:12:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sej včasih si res zaslužjo, da se jih mal pretepe user posted image . Ne jst tud nebi dala denarja. Sicer pa sm zanč ko so po tv kazal te pakete vidla kaj majo not. Ne vem zakaj dajo  not piškote, mar bi dal en liter ojla več.
.

user posted image    men so pa v oči padli corn flakesi

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
2.4.2009 18:13:55   
KatMat
ko je bil plaz v posocju smo mladi iz nasega kulturnega drustva organizirali zbiranje materiala,oblek,hrane,tudi denarja za posocje...in ko enmu mesecu zbiranja smo se odpravili v posocje predat to pomoc...IN SO NAS ZAVRNILI (rdec kriz )da tko se pa to ne dela...da naj njim nakazemo denar pa v njihove prostore odnesemo vse

po dvournem prerekanju da ta denar ni namenjen njim ampak ljudem v stiski smo obupali...nato smo preko neta navezali stike s tamkajsno resevalno sluzbo ki so to prepeljali tistim ki so bili res najbolj potrebni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
2.4.2009 18:14:25   
Anonimen

Sej včasih si res zaslužjo, da se jih mal pretepe user posted image . Ne jst tud nebi dala denarja. Sicer pa sm zanč ko so po tv kazal te pakete vidla kaj majo not. Ne vem zakaj dajo  not piškote, mar bi dal en liter ojla več.
.

to maš pa prov, sej pomoje vse dobijo darovan, ker naša firma tuš jim je za ful dnarja darovala izdelke in to take k so za nujno preživetje, sam kam gre vse to in denar jz ne verjamem da ga dajo vse ljudjem kot rečejo pomoje si dajo mal v žepuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
2.4.2009 18:16:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ko je bil plaz v posocju smo mladi iz nasega kulturnega drustva organizirali zbiranje materiala,oblek,hrane,tudi denarja za posocje...in ko enmu mesecu zbiranja smo se odpravili v posocje predat to pomoc...IN SO NAS ZAVRNILI (rdec kriz )da tko se pa to ne dela...da naj njim nakazemo denar pa v njihove prostore odnesemo vse

po dvournem prerekanju da ta denar ni namenjen njim ampak ljudem v stiski smo obupali...nato smo preko neta navezali stike s tamkajsno resevalno sluzbo ki so to prepeljali tistim ki so bili res najbolj potrebni...

naši so isto naredil sam so šli pa sami pomagat družini mimo vseh, tako da so pomagal družini nazaj do hišeuser posted image

ta rdeč križ je kr neki tukaj v logatcu sam kradejo ne pa pomagajouser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
2.4.2009 18:18:09   
lake
Men gre pa najbolj na živce, ko prneseš obleke, in te že vnaprej vprašajo če so ble v čistilnici. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
2.4.2009 18:19:39   
KatMat
ja obup...60% prihodkov gre za kadre

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
2.4.2009 18:20:05   
KatMat

Men gre pa najbolj na živce, ko prneseš obleke, in te že vnaprej vprašajo če so ble v čistilnici. 

ma ne sam to se racun mors met sabo!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
2.4.2009 18:21:26   
KatMat
jaz bi dala kaksen euro al pa kaksno stvar za pomagat!!!nikoli ne vem kje bom jaz pristala nekoc!!ampak ne prek njih!raje sama zbiram pa tja nesem osebno!vsaj vem da bodo res dobil

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
2.4.2009 18:22:20   
Anonimen

ma ne sam to se racun mors met sabo!!

ja humana pa nima tega, cujne lahko daš kr v kontejner v LJ. je še drugot so pa mogel odstrantuser posted image

ja a ni kader prostovolen, halo, kradejo k vladauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
2.4.2009 18:23:03   
Anonimen

jaz bi dala kaksen euro al pa kaksno stvar za pomagat!!!nikoli ne vem kje bom jaz pristala nekoc!!ampak ne prek njih!raje sama zbiram pa tja nesem osebno!vsaj vem da bodo res dobil

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem istga mnenja

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
2.4.2009 18:23:14   
KatMat
kje si se vidla da ta glavni zastojn delajo??  te ta mlade ze ponucajo zastojn pa se to ne na vseh funkcijah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
2.4.2009 18:25:01   
Anonimen
po tv pa govorijo o prostovolnih delavcih in oh in sploh kojk so oni fajn, same laži

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
2.4.2009 18:25:35   
Anonimen
sem vrgla kostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1464
2.4.2009 18:26:17   
KatMat
grem za palacinke maso narest...se beremo kasneje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
2.4.2009 18:27:29   
Anonimen

jz pa še gruntam kaj bom naredila za večerjo, ima kera kakšno idejo

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
2.4.2009 18:33:41   
Tanja_
Hej punce!
Najprej blue držim pesti, da bo s tabo in Gajo vse okej. Čeprav zdaj res ne bi smel biti več problem, tudi če se rodi, ker si že tok daleč nosečnost pripeljala.
Jaz sem dons bla cel dan v pogonu, sem imela pregled na med. dela, pa en kup papirjev za uštimat in me je prej zvil; spet me boli trebuh kot pri menstruaciji pa križ, pa čist trd trebuh mam. Tko da nism nč skuhala, ležim, sem popila 2 Megnesola, pa en Buscopan, pa je že mal bolš. Pa spomnla sm se da so v materinski rekl, da mormo predihat tko k prave popadke, ker so to lažni. Se mi zdi, da je mogoče malo pomagalo. Mogoče bom pol vsaj tok, da skuham gres za večerjo, k sm dons jedla sam jogurt, pa en toast.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
2.4.2009 18:41:32   
Anonimen
tanja ti sam počivaj, da ne bo kaj narobeuser posted image user posted image user posted image

sem zdejle gledala svoja fanta kojk sta pridna sinko sploh not noče pridit je tojk delaven sam dela in delauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
2.4.2009 18:44:25   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kuham kosilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
2.4.2009 18:44:49   
KatMat
jp tanja pocivaj

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
2.4.2009 18:47:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kuham kosilo

aja, jz sem si pa kr namazala kruh k una dva sta tako in tako zun k dediju pomagatauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
2.4.2009 19:00:27   
Dudica1
grem pod tuš ... sem takoj nazaj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
2.4.2009 19:07:16   
pokica_
Jaz sem pa zdaj spekla Dudino pecivo! Mmmmm mi nese noseka...sam je še toplo, se mora shladit, pol pa ham-hamuser posted image .

Dudi, se pa zgodaj tuširašuser posted image , men se še ne da zdaj.

A pol smo pa doble prve z-majčke 2009! user posted image  Tale punca se je sploh kdaj javila pr nas, jo imamo na seznamu? user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 2.4.2009 19:08:53 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
2.4.2009 19:16:02   
Anonimen
jz sem se tud zdele stuširalauser posted image user posted image user posted image

ja mucko mamo na seznamu pa eneparkrat se je javilauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
2.4.2009 19:20:32   
pokica_
A jo mamo na seznamu; ja škoda ko se ni nič kaj več javljala in z nami družila....smo že prava klapa tle gor postale! Enkrat bi morale kako skupinsko srečanje majčic narest. user posted image

Pol se grem še pa jst tuširat, bom vsaj rešena za danes! Medtem ko čakam, da se mi pecivo hladi, sem pojedla skoraj cele Jaffa kekseuser posted image  Še sam 5 jih je ostalouser posted image . To bo pa za mojga lubija, ko se bo tančkal...malo dremucka...no že skor 2huser posted image !

Grem! Pridem nazaj!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?