kaminek
|
dobro jutro moje dolenjke! sem vas tolk pogrešala, pa nism imela možnosti, da bi bolj pisala, ker nam internet slabo dela. že okol 1 teden ga biksa. izjemoma seveda zdele, pol urce, pa dela odlično! vidim, da je srcek postala sveža mamica-čestitke naj vam povem, da sem včeraj imela pregled, kjer sem dobila vse papirje za potovanje v rim !dala sm vodo in poslušala je srček. je vse ok! edin, kar me je zmotlo je to, da mi skoraj ne bi podaljšala bolniške oz. me ne bi dala na komisijo, ker imam še skoraj cel dopust in bi me ona dala spet v breme delodajalca za čas dopusta, nato spet na bolniško v njegovo breme itd. . pa moram bit fer , ker mam takšnga delodajalca, da mi gre na roke in sem brez problema šla v bolniško, ampak mi je reku, da naj probam bit do konca, da ga ne bi bremenila. jah, takšnih je malo, čeprav tud jst ne vem, kolk časa bo vse šlo, ker vsepovsod sam propadajo. v glavnem, naslednji pregled imam 4.5. in DPD=25.6., pa čeprav mi je iz UZ-nuhalne napisala 20.6. in tud mislm, da bo bližje temu datumu kot pa 25., ker nimam ovulacije po formuli, ampak jo imam prej. tko, da bomo vidl, je reku ta slep! trebuh mi nevzdržno raste, pojavile so se mi že strije , ampak sm jih pričakovala, ker imamo to že v genih ter kljub temu, da se mažem kadar mam čas oz. se spomnem. samo da bo zdravo, jst se bom že urihtala ! da ne bom predolga, sam še tole: z MŠ sem zaključila, danes sledi samo še ogled porodnišnice v NM! pozdravčki
|