|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
30.3.2009 21:37:44   
anmp2601
Oj,

glede vrtcev...otika, a ni sred aprila komisija, potem pa šele odgovore dobimo?

Oooo Tila7 pozdravljena...Smo že mislili da si pozabla na nas!user posted image user posted image user posted image
Jaaaa, mi tud že komi čakamo sredo, da bomo spet čofa čofa. Vidve z Ivo ste že proti koncu s tečajem, a ne? Uuuu Iva se je že tunkala! Huuudo. A na telovadbo še hodiš?

Karmen02 pozdravljena in dobrodošla na forumu. No, upam da se tudi kmalu spoznamo na kakšni user posted image . Iiiiiii dvojčici maš. Lepo, lepo. Kdaj si pa rodila?

Mi se pa veselo kotalimo!!!! Smo danes že probali kako je če glavica udari v parket. Na srečo nič hudga ni blo.  Bravo Luka!user posted image user posted image user posted image

Lahko nočko

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 301
31.3.2009 10:00:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anmp2601
glede vrtcev...otika, a ni sred aprila komisija, potem pa šele odgovore dobimo?

Aha ... no pol pa tako ... sem očitno narobe razumela user posted image .

Jaaa ... jutri pa spet čofotanje!

O, a Luka je pa že parket spoznal ... upam, da ni ful jokal ... naša bližnjega srečanja s tlemi še ni imela ... je pa že spoznala prečko od posteljice user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 31.3.2009 10:02:57 >

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
31.3.2009 11:57:50   
Tila7
Oj,

Anmp ste me kar odpisala user posted image ...ne ne samo tehnični problemi! Ja tole plavanje kar hitro mineva, midve sva ravno na polovici...med šolskimi počitnicami nam je dvakrat odpadlo, drugače bi pa že prav res šle proti koncu, ma bo kar škoda ko bo konec.

Na telovadbo pa nič več ne hodim, ker po moje je ni več od takrat ko smo vse štrajkale, bi pa hodila če bi še blo. Bom pa začela malo na aerobiko hodit ene dvakrat na teden.

Pa bravo za Luka..se kotali, jaz sem ji po tleh dala puzle, tako da je blo malo bolj mehko, čeprav je še vedno blo grdo slišat.

Za vrtce bomo pa pol še kak mesec počakale, preden nas bo nehalo, oz. še bolj začelo skrbet, držimo pesti. Drugače pa ne vem za kaj bi bil noveber, ali oktober slab mesec, v vsakem primeru začneš vrtec plačevati septembra, tudi če začne mali hodit šele decembra...saj kolikor jaz vem.

LPuser posted image

< Sporočilo je popravil Tila7 -- 31.3.2009 11:58:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
31.3.2009 20:01:38   
karmen02
Živjo,
hvala za dobrodošlico anmp2601! Moji dve (Alina in Eneja) sta bili rojeni 25.9., malo pred tvojim Lukom. Kar se kotalenja tiče mi je pa tudi znano - je Alina že preizkusila trdoto našega parketa. Sicer imamo na tleh blazino, ampak se je seveda zakotalila točno čez rob!
Če sem pravilno zasledila v prejšnjih postih, si tudi ti iz Krizanta? Mi  smo v sivem bloku, tistem ta postrani, 1d? Pa ti? Mogoče sva se pa že videli?
Hvala tudi za informacijo  glede vrtca. Torej nam ostane še cca 1 mesec upanjauser posted image ..Tudi meni so dejali, da nimamo veliko šans da pridemo noter. Sta sicer rojeni v "ta pravem mesecu" ( bolano da ni kaj!), ampak z dvojčki imam 15 mesecev porodniške tako da potrebujem vrtec v januarju, takrat pa bo, po besedah socialne delavke,sigurno že vse polno. Ampak, upanje umira zadnje!! Kje se bomo pa potem merkali, pa tudi raje ne pomislim, nimava družin v bližini tako da bo še pestro..Raje sploh ne razmišljam o tem...user posted image
Ja še to..Naša Alina je danes dobila prvi zobek!! Sem skakala od veselja kot da bi zadeli na lotuuser posted image . Tole materinstvo res spremeni človeka, kaj menite? Jaz se včasih sploh ne prepoznam:-))

Še eno vprašanje bi imela - kdaj hodijo vaši srčki spat? Ali vam spijo celo noč? Se opravičujem v naprej če ste to temo že obdelale!

(odgovor članu Tila7)
Neposredna povezava do sporočila: 304
31.3.2009 21:01:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: karmen02

Naša Alina je danes dobila prvi zobek!! Sem skakala od veselja kot da bi zadeli na lotuuser posted image . Tole materinstvo res spremeni človeka, kaj menite? Jaz se včasih sploh ne prepoznam:-))

Še eno vprašanje bi imela - kdaj hodijo vaši srčki spat? Ali vam spijo celo noč? Se opravičujem v naprej če ste to temo že obdelale!

user posted image user posted image user posted image user posted image alini za zobka.....mene je materinstvo čist spremenilo-mislim da samo pozitivnouser posted image user posted image user posted image .......moja bejba je stara 6 tednov in se enkrat zbudi ponoči.....upam da bo kmalu da bo res celo prespala

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 31.3.2009 21:02:20 >

(odgovor članu karmen02)
Neposredna povezava do sporočila: 305
31.3.2009 22:12:13   
anmp2601
Čer,

oooo karmen02, no jst sem v oranžnem bloku. Mogoče smo se pa res že kdaj srečale. Sej v teh naših blokih je ful mamic... Sam k se vse neki zase držimo. user posted image user posted image  No mi mamo bež high tracka. Jst pa se ponavadi sprehajam v črni al pa v svetlo modri jakni. Dej če boš kdaj za kakšen hitr kofetek, mi pošl ZS, pa se bove zmenile. Čestitke Alini za prvi zobek. user posted image user posted image user posted image  Pri nas še nič ne kaže na to, da bi kakšen pokukal ven. Čeprav je zadnje dni Luka neki tečen...Mogoče pa bo kaj. Jah, mi že od 3.mesca spimo od 21h pa do 7-8h zjutraj. Včasih se zbudimo okol 3-4h, ampak se sam podojiva in gre nazaj spat. Res mam srečo in upam da bo tako tudi ostalo.

No sej srečanje s parketom ni blo tok hudo. Sam k mamo te puzle in mu je zmanjkal placa za naslednji preobrat....in puf na parket. Mal smo pojokal, ampak od strahu, ne od bolečine. Čist sem vesela, da se kr sam obrne na trebuh pa takoj na hrbet in še enkrat začetka, če mu rata. user posted image user posted image user posted image  Čeprav se je dans sem na trebuh obraču, nič na hrbet. Ah, bo že. A pri vas se obračajo na obe strani? Luka zaenkrat ma poštudirano samo desno stran, na levo mu pa jst mal pomagam.

Ma ti vrtci....No coment. user posted image user posted image user posted image user posted image  Res sem vesela, da mamo varstvo že zrihtan. user posted image

Tila, veš da te nisem odpisala....user posted image user posted image  Sam mi je blo čudn, ker se nisi nč javila. A po ribce še hodiš? Poklič za kakšen kafe, ko boš v Domžalah.

Otika, jaaaa jutri pa plavanje. No upam, da Luka ne bo več tok glodu svoje prstke. Pa upam da bo našmu očiju ratal prit. Jutr ma eno šolanje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naslednji teden pa je na enem izobraževanju na Poljskem. Ah, ti moški.

Lahko in mirno nočko vsem mamicam!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 306
1.4.2009 9:30:22   
Anonimen
anmp, ne sekiraj se ... itak da bi bilo fino da so očkati zraven tut v vodi ... sam če ne gre pač ne gre ... saj za mojga tut ne vem, če mu bo dons uspelo ... pa saj si bova pomagale ... men ni bil čist noben problem Lukca pomirkat, ko si se ti pedenala ... itak d ne, ko je pa tak cuker! Drugač pa se vidimo danes na bazenu ... jej!

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
1.4.2009 10:08:05   
karmen02
Dober dan!
Ja obračanje - Alina se obrača v obe strani, ampak raje v levo, Eneja pa se je prejšnji teden pričela obračat v obe strani - le s hrbta na trebušček. Ima ekstenzivne gibalne vzorce, tako da hodiva na fizioterapijo in vedno malo zaostaja za Alino. No, saj ko se bosta poročili ne bo več važno kaj je katera prej naredilauser posted image

Ste pa srečke kar se spanca tiče! Nam še ni uspelo prespati noči! Sedaj poskušava s spalnimi vrečami in dodatnim hranjenjem tik preden greva midva spat.. tako da se sedaj vsaka zbudi le 1x ponoči in spita celo do 7h zjutraj - to je za Alino že ogrooomen napredek.

Uživajte na plavanju, mi bosta v živo kaj več povedali kako poteka!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
1.4.2009 11:21:22   
Čebel@
v ponedeljek bo baje full lepo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image .......mogoče se pa vidimo na kaviciuser posted image user posted image user posted image

uživejte na plavanju-tiste ki greste

(odgovor članu karmen02)
Neposredna povezava do sporočila: 309
1.4.2009 14:07:35   
_KK_
En lep živjo vsem mamicam in malim navihančkom!

Že nekaj časa vas berem, danes se pa še pridružim. Hvala za informacijo o plavanju v Kamniku, brez vas ne bi vedela, da se da plavati tudi tam. Vskočili smo v petek in se vsi trije (prepričali smo še atija) imeli krasno.

Tudi mi imamo podobne težave z vrtci. V Malem princu smo že padli ven - junija bodo jemali 1,5 let stare otroke. V javnih vrtcih bomo zelo verjetno odpadli, ker naš razgrajač septembra še ne bo star 11 mesecev. Danes gremo na razgovor v Trzin - v vrtec Geko. Ati je govoril z njimi po telefonu in ima kar dober občutek. Bom povedala kako je bilo in če imamo kaj možnosti. Včeraj smo pa poslali še prijavo v Cici varstvo na Rodici.

Naš ati pa pri prijateljih zbira tudi informacije o varuškah njihovih otrok. To je cela akcija...  Mogoče ve veste, koliko kaj računajo?

Tudi midva komaj čakava lepše vreme, da bova posadila rožice in šla na sprehod. Želiva vam lep dan in se srečamo na sprehodih!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 310
1.4.2009 21:48:39   
Anonimen
anmp ... daj mi na zs pošlji svoj e-naslov, da ti slikice pošljem ... aja, a lahko prilepim ono slikico ko sta Luka in Neža skupaj v bazenu, ko je takoooo fletna?

(odgovor članu _KK_)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
2.4.2009 7:08:10   
Čebel@
karmen.....joj kok sta tvoji dve pikice cukerčkauser posted image ....full mi je všeč ker ste praznovali 6m-s tortouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa stolčka sta tudi hudauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
2.4.2009 11:10:38   
anmp2601
Jutro,

otika....poslala sem ti ZS, itak da lahko daš fotko gor. Po mojem je Luka na vseh fotkah nekam drugam gledu, namesto v fotoaparat. user posted image user posted image user posted image  Oooo, komi čakam slikce. Včeri je blo tudi lušno....Res so male žabice oziroma ribice.user posted image user posted image user posted image

Karmen02...sem morala pofirbcat fotki tvojih princesk.....Ful sta lušni!!!! Sam nista enojajčni, a ne? No, upam da se kmalu tudi spoznamo. Vreme je dans ubitačno. To je pa že višek.

Pozdravček

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 313
2.4.2009 11:13:51   
Anonimen
anmp, slikice imaš na meilu ...

evo najina čmrlja ... a ugantete kateri je kateri user posted image

user posted image

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
2.4.2009 11:23:47   
anmp2601
Otika, dobila sem slikce....Iiiiiii, lušne so...No ja, razen mene, k sem na enih taka k da bi na pol spala. Tvoj je prihitr sliku, včasih sploh nisem vedla, da slika.user posted image user posted image user posted image  Neža pa Luka pa sta taka cukrčka....Kakšne okice ma tvoja mala pupika.

Majchy23...tud tvojo Hano sem malo pofirbcala....Iiiiii kok je kjut, pa tako mejčkana še. Sem že malo pozabla kako zgledajo ko se rodijo.

Lep dan

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 315
2.4.2009 11:32:23   
Čebel@
kaj sta cukrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja naša Hana je že v bušiju poslušala da je (pre)majhna......vsaj dolgo bova nosili 56user posted image user posted image user posted image veš kok bo hitr zrašla-preveč hitruser posted image

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 316
2.4.2009 12:04:56   
anmp2601
Iiiiiiiii naši žabici.user posted image user posted image user posted image To pa je proti koncu slikano, a ne? K se vidi da sta že malo utrujena. Sem vmes mal zginla, ker sem Lukcu dala riževo kašico z banano....Priden fant je bil... Je kr pojedu 100 ml. Če bi bla zelenjava, bi mogoče kakšnih 5 žličk pojedu. user posted image user posted image
Punce jst sem še vedno v pižami....Primerno vremenu oblečena.user posted image user posted image user posted image Sploh se mi nč ne da. Po mojem se bom kr Lukcu pridružila v pojstlco.

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 317
2.4.2009 12:07:32   
Anonimen
Ne ne anmp ... tole je pa kar lepo na začetku slikano ... samo pomoje sta imela tule malo treme user posted image .

Naša je pa danes prvič bučke probala, pa je pri prvi žlički se skremžla, kot bi ji blato dala v usta ... pol je pa kar sama usta odprla in hotla še ... in je zmazala 4 polne male žličke ... več ji pa še ne upam dat.

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
2.4.2009 12:07:50   
anmp2601
Majchy23, vem, še prihtro rastejo. Jst ne morem verjet, da bo kmalu že pol leta mimo, odkar je naš čmrlj pokukal na svet.user posted image

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 319
2.4.2009 12:12:56   
Jana28
hejla, vreme je res ubitačno danes. naša princeska se je zjutraj nahranila in previla, zdaj pa spi že več kot tri ure skupaj...ampak jo glede na vreme čist razumem:) mami zmešana pa za službo dela, namest da bi šla spat:(

študiram kako bova danes prišli do ZD, ker mava razvojno k tko pada. hvala bogu nismo daleč, tako da upam da če jo napakiram v košaro, recimo da ne bo premočila od spb-ja do ZD?:(

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 320
2.4.2009 12:13:58   
anmp2601
otika....pa sej tvojga še na začetku ni blo...no sej je vseeno...vsekakor sta najlepši žabici na tečaju.user posted image
Ooooo, hmmm bučke....user posted image user posted image  K se spomnim.... Ampak dejansko k da jim bi drek tlačli v usta, take face delajo. user posted image  Ja, mi moramo pri zelenjavi vedno kej sladkega not zmešat, po možnosti kakšno banano. Pr vas tud Karmen02, a ne? Ta banana dela čudeže. Ja, pa tud riževi kosmiči so fajn v zelenjavci. Sej so res te kašice čist brez okusa.

Pa pa

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 321
2.4.2009 12:20:23   
anmp2601
oooo jana28, vas pa tud dolg že ni blo sem....user posted image user posted image  Po mojem da ne bo take panike. Kakšno pleničko daj čez, pa bo. Sej maš sam čez cesto. No poroči,kako je blo v razvojni. Boste pridno telovadle. Sej ne vem, al ste srečnice tiste k dobite razvojno al ne.  Tko se vsaj ne boste ubadale, katere vaje morte delat.... No mi nismo pršli še do razvojne in potem se sam ubadam kdaj se bo začel obračati (končno se že), potem kdaj se bo začel dvigovat, sedet,.... Milijon vprašanj. Pa še privat fizoterapijo plačevat. Da bom lahk z njim doma telovadla. Aah, kompliciram, a ne? Nič jana28, uživite!!! Pa lupčka Klari.

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 322
2.4.2009 12:25:43   
Jana28
anmp-sem vsak dan gor, samo vas bolj berem:)

zdaj sem se spomnila, da če bo full padal, jo lahk naložim tudi v sling (štorkljico) in lepo pod marelo...ubistvu mi je ta ideja kar všeč. pol zihr ne bo nič mokra. upam samo, da me potem zdravnica kaj ne okrega, ker ene to zagovarjajo, druge ne:(

sicer pa razvojno jemljem kot dobro, lahko vsaj koga kaj vprašam, ampak se mi zdi, da smo prišli malo pozno na vrsto. bi blo bolj fajn prej it prvič. mam danes cel kup enih vprašanj, pa upam, da ne bom preveč zvedava:)

< Sporočilo je popravil Jana28 -- 2.4.2009 12:30:58 >

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 323
2.4.2009 12:27:37   
anmp2601
Jana28...to pa kr lije, sem šele zdej opazla. Upam da ti bo ratal.

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 324
2.4.2009 12:30:07   
Jana28
aja, sem se hotla pohvalit, da je naša pupa zdaj začela spat (sama od sebe!) po 6, 7h v kosu ponoči-brez hranjenja. samo zdaj mam pa jaz problem, ker se vsako uro zbujam in mislim, da mi bo joške razgnal:( bi si šla spumpat, ampak se mi po eni strani ne da to počet sredi noči, po drugi strani pa se bojim, da potem nikoli ne bo konca, saj če črpaš, telo spet dela mleko in ga bom vedno mela full. že prej ko je skoz jedla na 3 ure (podnevi in ponoči), sem jo do sitega nahranila na eni joški. saj vem, da bi morala bit hvaležna, da mam tolk mleka, ampak včasih je pa tud mal zoprno...

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?