yania
|
LORENCIA čestitke za korenjaka... no pa je še čistokrven marčevček....haha... Kapica? Mi jo imamo tudi po kopanju do prvega hranjenja...mu tako paše ajat, če je zadekan... Drugače pa sem v porodnišnici, ko se po porodu nekaj ni sam segreval 1.noč, pa je imel termofor, sem mojemu naročila da prinese kapico...no potem 2.dan smo termoforček umaknili, ker je bila temperatura uredu...pa sem mu vseeno dala gor kapico, in mi je takoj sestra na viziti rekla, da naj jo dam dol, da je ne potrebuje. Da tudi doma je ne bo imel in kaj mu bom pa za ven potem gor dala No smo dali dol, in mali je bil čist uredu topel.... je pa čez dan v svoji zeleni mehki,bombažni dekici, kot en palček kuka ven....tako se počuti ful varnega...mu pa včasih dekico namontiram bolj visoko, tako da ima tudi glavico noter.... SPREHODI Mi smo prvega opravili, ko je bil star mislim da 12 dni...patronažna je rekla, kar ven z njim....pa smo šli. Bil je sonček, in smo se kar nekje zaklepetali, tako da je bil ziher zunaj uro in pol... So pa res mnenja različna, v Kranju je eni rekla patronažna, da mora nosek biti čist da gre ven, in ni smela 1 mesec, s tem da je rodila na rok, in da je mala imela 3600 ob porodu....nosek? Tudi moj je mal škrtal, samo jaz mislim da je to bilo od mlekca, ko mu je malo gor udarilo, pri kupčku, ali pa ko se mu je zaletelo... Nohtke pa mi kar s ščipalko...čeprav jih res da vsak teden, ker ne upam preveč, ker se tako ukrivijo da ne moreš čisto do konca... Mene prehlad še ni spustil...ma sem taka v nos, da je grozno...pljuvam ko stari čičo v wc školjko... kje pa je kaj SPPS....se mi zdi da ni kaj dosti z nami...a...jo pogrešamo, mal, a ne?