Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 8:31:38
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde jutrooo IZVIRNO SPOROČILO: zrak Lahko eno neumno vprašanje.. ma kaj delate s temi mokrimi robčki..?? predno jih jaz porabim se mi posušijo??? ogni tanto ko gremo ven če se kaj umaže od hrane ubrišem in to je to....mogoče bom več zdaj porabila poleti.. sladoledi.. naj ti bo....ma kaj svojega sina ne voziš nič naokoli?? al ga previjaš samo zjutraj in zvečer?? mi jih uporabljamo tudi doma za grobo čiščenje, pol ga pa itak vedno z vodo.... doma robčkov nisem nikoli rabla, vodo in milo.... predno gremo stran ga previjem...3 ure v isti plenici pa je lahko - ne pozabi mi imamo eko (haha) ... Kaka pa itak na školjko...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 8:32:11
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde Danes pa tak škifo dan. In jaz grem še na nek seminar v Lj. Grem pa s svojim avtom (upam, moram še šefovo dovoljenje dobit), ker grem pol do tašče, ki je včeraj imela operacijo. Še dobro, da imam GPS, ker če ne ne bi nič rešla... čaki, kaj je bila poanta tega, da imate GPS?? Ne... ker danes imet GPS ni neka ne vem kakšna stvar. Je pa to grozno, da brez se ne znajdeš In jaz sem takšen talent... IZVIRNO SPOROČILO: melaverde katera kura nese barvasta jajca???? ne rečem, pride do razlik v niansi ma....da vas ne zeza za 1. april Kure od moje mame in vse takšne sorte kur, ki obstajajo po svetu So prav kure (takšne lepe majhne črne čupaste), ki nosijo zeleno modra jajca, ki imajo tudi manj holesterola. So druge podobne navadnim kuram, ki nostijo bela... in potem so tiste navadne, ki nosijo niansirana... Tako, da eko so... So samo kure, malo drugačne... A vidim, da moraš tudi ti do Kinkele...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 8:46:15
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak doma robčkov nisem nikoli rabla, vodo in milo.... predno gremo stran ga previjem...3 ure v isti plenici pa je lahko - ne pozabi mi imamo eko (haha) ... Kaka pa itak na školjko... ma ti si en eko ja, kadar ti paše...še vedno mislim tako pismo včasih govoriš kot da nisi s tega sveta?! mi hodimo tudi na daljše izlete, sprehode,... vmes se zna zgodit da se v nakupovalnem vozičku vozi in tudi takrat uporabimo robec.... ko kaka v kahlo mi je tudi najlažje obrisat z robčkom in ga pol umit...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 8:47:26
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Kure od moje mame in vse takšne sorte kur, ki obstajajo po svetu So prav kure (takšne lepe majhne črne čupaste), ki nosijo zeleno modra jajca, ki imajo tudi manj holesterola. So druge podobne navadnim kuram, ki nostijo bela... in potem so tiste navadne, ki nosijo niansirana... Tako, da eko so... So samo kure, malo drugačne... A vidim, da moraš tudi ti do Kinkele... ne, grem največ do none oz. mi ona ponavadi prinese jajca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 8:48:52
|
|
|
|
melaverde
|
oj, ma kaj se običajno daje tako majhnim za kalcij? Valu se tako lomijo nohtki, da ga prav prstki bolijo...včeraj se mu je zlomil do mesa in mu je ful tekla kri...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 8:51:20
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak doma robčkov nisem nikoli rabla, vodo in milo.... predno gremo stran ga previjem...3 ure v isti plenici pa je lahko - ne pozabi mi imamo eko (haha) ... Kaka pa itak na školjko... ma ti si en eko ja, kadar ti paše...še vedno mislim tako pismo včasih govoriš kot da nisi s tega sveta?! mi hodimo tudi na daljše izlete, sprehode,... vmes se zna zgodit da se v nakupovalnem vozičku vozi in tudi takrat uporabimo robec.... ko kaka v kahlo mi je tudi najlažje obrisat z robčkom in ga pol umit... Ma, če jaz po pravici povem zakaj rabim mokre robce... Boo Res nimam pojma, kje jih porabim, za kaj obrisat, ampak zadnje čase se mi zdi, da več kot otroke kakšno pohištvo, tla... Zdej, ko dobro pomislim... in otroci seveda z njimi brišejo. Ko smo pa kje, pa je potrebno obrisat, pa itak jih nimam nikoli sabo (ker jih pozabim)... tako, da potem uporabim navadne za nos... Zdej sem pa ugotovila, da z robci denar mečem stran Rabi kera kej v Lj, ker bom imela cca. dve uri fraj... do obiskov
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 8:59:03
|
|
|
|
n€na
|
dobro jutro.... več kasneje...mam gužvo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:03:09
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak doma robčkov nisem nikoli rabla, vodo in milo.... predno gremo stran ga previjem...3 ure v isti plenici pa je lahko - ne pozabi mi imamo eko (haha) ... Kaka pa itak na školjko... ma ti si en eko ja, kadar ti paše...še vedno mislim tako pismo včasih govoriš kot da nisi s tega sveta?! mi hodimo tudi na daljše izlete, sprehode,... vmes se zna zgodit da se v nakupovalnem vozičku vozi in tudi takrat uporabimo robec.... ko kaka v kahlo mi je tudi najlažje obrisat z robčkom in ga pol umit... Vidiš zame pa je to iz drugega sveta.. prvo obrisat z mokrim robčkom in pol umit??? Zame je to vržen denar stran.. pa še kaj zraven ma zgleda da sem ta teden čudna..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:05:53
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak doma robčkov nisem nikoli rabla, vodo in milo.... predno gremo stran ga previjem...3 ure v isti plenici pa je lahko - ne pozabi mi imamo eko (haha) ... Kaka pa itak na školjko... ma ti si en eko ja, kadar ti paše...še vedno mislim tako pismo včasih govoriš kot da nisi s tega sveta?! mi hodimo tudi na daljše izlete, sprehode,... vmes se zna zgodit da se v nakupovalnem vozičku vozi in tudi takrat uporabimo robec.... ko kaka v kahlo mi je tudi najlažje obrisat z robčkom in ga pol umit... Vidiš zame pa je to iz drugega sveta.. prvo obrisat z mokrim robčkom in pol umit??? Zame je to vržen denar stran.. pa še kaj zraven ma zgleda da sem ta teden čudna.. Da, ki samo ta teden (joke...)... luna
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:10:26
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Vidiš zame pa je to iz drugega sveta.. prvo obrisat z mokrim robčkom in pol umit??? Zame je to vržen denar stran.. pa še kaj zraven ma zgleda da sem ta teden čudna.. ma čaki, ko Enei kaka, mu ne obrišeš rit? ga kar z roko in vodo umiješ? glede denarja vrženega stran.....boljše da ne začnem
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:11:55
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Da, ki samo ta teden (joke...)... luna ma medve itak nisva na isti valovni dolžini...glede marsičesa !! očitno se nasprotja res privlačijo...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:17:02
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Da, ki samo ta teden (joke...)... luna ma medve itak nisva na isti valovni dolžini...glede marsičesa !! očitno se nasprotja res privlačijo... vaju je pa zanimivo brat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:18:42
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Da, ki samo ta teden (joke...)... luna ma medve itak nisva na isti valovni dolžini...glede marsičesa !! očitno se nasprotja res privlačijo... itak..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:19:33
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak Vidiš zame pa je to iz drugega sveta.. prvo obrisat z mokrim robčkom in pol umit??? Zame je to vržen denar stran.. pa še kaj zraven ma zgleda da sem ta teden čudna.. ma čaki, ko Enei kaka, mu ne obrišeš rit? ga kar z roko in vodo umiješ? glede denarja vrženega stran.....boljše da ne začnem še milo si pozabila.. roko, vodo in milo.. hahah
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:21:31
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak Vidiš zame pa je to iz drugega sveta.. prvo obrisat z mokrim robčkom in pol umit??? Zame je to vržen denar stran.. pa še kaj zraven ma zgleda da sem ta teden čudna.. ma čaki, ko Enei kaka, mu ne obrišeš rit? ga kar z roko in vodo umiješ? glede denarja vrženega stran.....boljše da ne začnem še milo si pozabila.. roko, vodo in milo.. hahah in kje je tle natural life ?? milo 1-2x na teden...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:21:57
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Da, ki samo ta teden (joke...)... luna ma medve itak nisva na isti valovni dolžini...glede marsičesa !! očitno se nasprotja res privlačijo... itak.. še moje fore je začela pobirat...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:25:09
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Da, ki samo ta teden (joke...)... luna ma medve itak nisva na isti valovni dolžini...glede marsičesa !! očitno se nasprotja res privlačijo... itak.. še moje fore je začela pobirat... katere?? to te nisem štekala... itak naturality je milo... kokica.. ala šu nehajmo in nam daj kakšno slikico famozne hiške
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:31:41
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Da, ki samo ta teden (joke...)... luna ma medve itak nisva na isti valovni dolžini...glede marsičesa !! očitno se nasprotja res privlačijo... itak.. še moje fore je začela pobirat... katere?? to te nisem štekala... itak naturality je milo... kokica.. ala šu nehajmo in nam daj kakšno slikico famozne hiške bi il že čas ...nekaj se pa sigurno že vidi
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:32:50
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Da, ki samo ta teden (joke...)... luna ma medve itak nisva na isti valovni dolžini...glede marsičesa !! očitno se nasprotja res privlačijo... itak.. še moje fore je začela pobirat... katere?? to te nisem štekala... itak naturality je milo... kokica.. ala šu nehajmo in nam daj kakšno slikico famozne hiške Ma ti si čudna in je sploh ne dobiš.... Glede mila si slabo informirana, to je prva stvar ki nas je naučila Mojca v materinski (ej da se ta in zrak najdeta, obrnejo svet na eko, bio, natur... ) zdaj pa grem delat...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:40:08
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Da, ki samo ta teden (joke...)... luna ma medve itak nisva na isti valovni dolžini...glede marsičesa !! očitno se nasprotja res privlačijo... itak.. še moje fore je začela pobirat... katere?? to te nisem štekala... itak naturality je milo... kokica.. ala šu nehajmo in nam daj kakšno slikico famozne hiške Ma ti si čudna in je sploh ne dobiš.... Glede mila si slabo informirana, to je prva stvar ki nas je naučila Mojca v materinski (ej da se ta in zrak najdeta, obrnejo svet na eko, bio, natur... ) zdaj pa grem delat... Milo Weleda...ma bašta sem utrujena
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:49:20
|
|
|
|
thaiss
|
Dobro jutro, ste se že razpisale...grem kar po vrsti!! mokri robčki - jaz jih uporabljam ko smo zunaj - previjanje , brisanje rok. Doma pa ga še vedno umivam z vato in vodo. debata o jacih...asso ima eko jajca, zrak ima kinder tavelika že doma... oj, ma kaj se običajno daje tako majhnim za kalcij? Valu se tako lomijo nohtki, da ga prav prstki bolijo...včeraj se mu je zlomil do mesa in mu je ful tekla kri... o bužec vprašaj v lekarni, do pediatrinje ti itak ne prideš ma zgleda da sem ta teden čudna.. res neki ni uredu s tabo še milo si pozabila.. roko, vodo in milo.. hahah a imaš naravnega...marsiglia aja, sem vam že povedala da me je šef tako da sem šefico zaprosla za zamenjavo del. mesta...ma itak morjo prej enga bebca za tuki dobit....
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 9:54:06
|
|
|
|
zrak
|
thaiss če mi pa še ti rečeš.. pa je res za verjet v službi pa mora bit res huda, če si to naredila..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 10:02:05
|
|
|
|
n€na
|
aja, sem vam že povedala da me je šef tako da sem šefico zaprosla za zamenjavo del. mesta...ma itak morjo prej enga bebca za tuki dobit.... jst ti tudi vejamem...ker vem kako je ko ti serejo po glavi...pri mojem vodju nisem niti vejice pav postavljala zdej grem pa minimalno 2x na ed3en k njemu in ga mal povprašam kaj ma proti meni, da se tako obnaša...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 10:03:42
|
|
|
|
n€na
|
pa še mobing na delovnem mestu sem mu omenla...pa se je takoj spremenil za nekaj procentov
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 10:10:20
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak thaiss če mi pa še ti rečeš.. pa je res za verjet v službi pa mora bit res huda, če si to naredila.. ja ja, je huda pa še mobing na delovnem mestu sem mu omenla...pa se je takoj spremenil za nekaj procentov na to temo bi tuda jaz imela kej povedat...
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
Ime za fantkamel79Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.Matevž (
11%)
Tevž (
8%)
Aljaž (
20%)
Jaka (
18%)
Jakob (
18%)
Luka (
26%)
Število vseh glasov: 280Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!