Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:13:22
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde Upam, da ne boste za Veliko noč kupovale igrače jaz niti jajcev ne dovolim Kaj si s tem mislila? Da igrače ja, jajcev ne... ali kaj? ne, ne in ne.... meni gre na živce da niti praznika ne pozna (pri 2h letih niti ne more) a prejme 10 jajc ?!? kaj bo razumel, da je velika noč praznik velikih jajc ?!?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:18:02
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde kaj bo razumel, da je velika noč praznik velikih jajc ?!? itak
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:21:48
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde Upam, da ne boste za Veliko noč kupovale igrače jaz niti jajcev ne dovolim Kaj si s tem mislila? Da igrače ja, jajcev ne... ali kaj? ne, ne in ne.... meni gre na živce da niti praznika ne pozna (pri 2h letih niti ne more) a prejme 10 jajc ?!? kaj bo razumel, da je velika noč praznik velikih jajc ?!? Allora niti igrač ne? Pa tako se ne bo nikoli naučil... jajca ja morajo biti, če ne drugo kuhana Kje piše, da morajo bit velika
< Sporočilo je popravil asso -- 1.4.2009 15:22:24 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:23:02
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: melaverde kaj bo razumel, da je velika noč praznik velikih jajc ?!? itak moj mož bi dodal še punih
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:24:14
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso To ni glih dobra ideja, da ga streniraš, da sfehta nonote, ker prej ali slej bo izustu, da je to mama ali tata rekla... No, edino, če to taktično naredite, da se niti ne zaveda sej mi nu to govorimo vpričo nonotov, tako da za veliko noč - jajček
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:24:24
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Allora niti igrač ne? Pa tako se ne bo nikoli naučil... jajca ja morajo biti, če ne drugo kuhana Kje piše, da morajo bit velika joj asso, navadi se da sem škrte sorte.... doma bomo vsi skupaj barvali pirhe, pekli pinco,....kot normalna krščanska družina (kje je uni ki se valja od smeha)
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:25:42
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso To ni glih dobra ideja, da ga streniraš, da sfehta nonote, ker prej ali slej bo izustu, da je to mama ali tata rekla... No, edino, če to taktično naredite, da se niti ne zaveda sej mi nu to govorimo vpričo nonotov, tako da za veliko noč - jajček sem mislila lego za veliko noč bogi nonoti....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:28:12
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Allora niti igrač ne? Pa tako se ne bo nikoli naučil... jajca ja morajo biti, če ne drugo kuhana Kje piše, da morajo bit velika joj asso, navadi se da sem škrte sorte.... doma bomo vsi skupaj barvali pirhe, pekli pinco,....kot normalna krščanska družina (kje je uni ki se valja od smeha) Se popolnoma strinjam... Tudi jaz sem mislila Lego za veliko noč zato sem se malo "zgražala". Sem mislila, da ti misliš enako: da igrače so lahko, čokolada ne
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:28:13
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: melaverde kaj bo razumel, da je velika noč praznik velikih jajc ?!? itak
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:29:07
|
|
|
|
asso
|
Mi pa pirhov ne bomo barvali, ker jih bodo že kure Mamine kure nosijo: bela, modra, rjava (temno in svetlo) jajca... tako, da barvanje ni potrebno. Upam, da boste barvali z naravnimi barvami (čebulni listi, lubje...)
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:29:35
|
|
|
|
austen
|
grem jaz....lepo delajte...še malo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:29:57
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso To ni glih dobra ideja, da ga streniraš, da sfehta nonote, ker prej ali slej bo izustu, da je to mama ali tata rekla... No, edino, če to taktično naredite, da se niti ne zaveda sej mi nu to govorimo vpričo nonotov, tako da za veliko noč - jajček sem mislila lego za veliko noč bogi nonoti.... ma ne za veliko noč...kar tako še dobro da je Matia priden in v trgovini samo pogleda kaj bi on kupu
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:30:08
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen grem jaz....lepo delajte...še malo Uživaj... dokler je še sonce zunaj, ker zvečer napovedujejo grše...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:30:13
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Mi pa pirhov ne bomo barvali, ker jih bodo že kure Mamine kure nosijo: bela, modra, rjava (temno in svetlo) jajca... tako, da barvanje ni potrebno. Upam, da boste barvali z naravnimi barvami (čebulni listi, lubje...) te pa niso eko
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:31:56
|
|
|
|
thaiss
|
austen čau..lep popoldan!! ma une tavelike lego ala kmetija, zoo itd pridejo v poštev samo za rojstni dan ali pa novo leto ker cena je itak 60€ te tamale pa dobi vsake tolko, ker se full rad igra mi ni škoda mu vsake tolko kej kupi, raje kot kašne druge štupidece
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:32:19
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Mi pa pirhov ne bomo barvali, ker jih bodo že kure Mamine kure nosijo: bela, modra, rjava (temno in svetlo) jajca... tako, da barvanje ni potrebno. Upam, da boste barvali z naravnimi barvami (čebulni listi, lubje...) te pa niso eko Katere niso eko A te od kur od moje mame Seveda so, zakaj ne bi...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:33:22
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss austen čau..lep popoldan!! ma une tavelike lego ala kmetija, zoo itd pridejo v poštev samo za rojstni dan ali pa novo leto ker cena je itak 60€ Da, ki 60€... vlak pride okrog 100€, no v Mullerju za 90€...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:34:20
|
|
|
|
melaverde
|
pupe moje ali pa tudi ne.... bodite v cvetju.....ciaooo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:35:38
|
|
|
|
asso
|
Uživaj Pa še vedno mi nisi odgovorila... zakaj ne eko...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 15:41:16
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde pupe moje ali pa tudi ne.... bodite v cvetju.....ciaooo anka ti...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 20:02:20
|
|
|
|
dskubin
|
Evo, sm končala službo, pa prtekla z Mokre mačke (mulci so še zmeri tam z očkotom) domov in zdej med čakanjem, da se spotim do konca sem pršla pogledat, kaj ste načvekale pa . Samo v službi še pogledate, jaz pa si glih ne morem prvoščit oz. bolj nočem no. Pol me pa čaka še kuhanje kosila za jutri pa štimanje mulcev pa ... no, likanje bomo spet mogli prestavit. Komaj čakam poletje, da ne bo treba peglat teh dolgih cot, še stoja ne pržgeš, se že nabere nov kup
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 7:45:45
|
|
|
|
austen
|
"dobro" jutro samo da nas vržem nazaj na prvo stran kasneje kaj več
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 7:57:26
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Katere Pamperske so v akciji Za našo rit niso... Jaz sem včeraj kupila 7 paketov otroških robčkov pa noben mi ni nobenega testerja ponudil... in to še nikoli... kot sem jaz vidla so vse pamperske na offerti, tudi EasyUp katere robčke si kupla?? meni grejo počasi proti koncu, kdaj greš v Udine?? Bo kej od tega na offerti? Lahko eno neumno vprašanje.. ma kaj delate s temi mokrimi robčki..?? predno jih jaz porabim se mi posušijo??? ogni tanto ko gremo ven če se kaj umaže od hrane ubrišem in to je to....mogoče bom več zdaj porabila poleti.. sladoledi.. Austen, Thais... in druge, zobne paste ne znajo izpljunit in je preveč fluora koncentriranega v majhni količini paste....in zato tabletke, da zaužije tapravo količino fluora.... tako so meni razložili Glede veliko noči.. . lani nisem kupovala jajca in tudi drugim rekla da ni potrebno.. letos pa drugače.. tudi jaz sem mu ga kupila...Tašča me je že s strahom (boga) vprašala, kaj lahko kupijo za veliko noč... in jaz sem rekla Jajce.. sej me ne razume več .. Zdaj so pa res tako veliki, da lahko določene stvari razumejo...za veliko noč so jajca, pinca, šunka, hren..... za pusta se šemimo... za rojstni dan so darila... itd... če so dovolj veliki za en praznik, so po mojem mnenju tudi za drugi praznik.... Asso.. barvanje pa obvezno z olupki čebule....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 7:59:40
|
|
|
|
asso
|
Jutro, Dskubin, potem smo se včeraj glih zgrešili. Mi smo tudi bili na Mokri mački... res je bil enkraten dan in cel kup ljudi... sicer meni je bilo malo grave, ker sem šla iz službe direkt z obema in to v petah . Ko sem prišla domov sem mislila, da mi bojo prsti odpadli. No, vsaj otroci so uživali. Nastia je srečala še dva kompanjona iz vrtca in so se skupaj zabavali. Danes pa tak škifo dan. In jaz grem še na nek seminar v Lj. Grem pa s svojim avtom (upam, moram še šefovo dovoljenje dobit), ker grem pol do tašče, ki je včeraj imela operacijo. Še dobro, da imam GPS, ker če ne ne bi nič rešla...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.4.2009 8:23:00
|
|
|
|
melaverde
|
jutrooo IZVIRNO SPOROČILO: zrak Lahko eno neumno vprašanje.. ma kaj delate s temi mokrimi robčki..?? predno jih jaz porabim se mi posušijo??? ogni tanto ko gremo ven če se kaj umaže od hrane ubrišem in to je to....mogoče bom več zdaj porabila poleti.. sladoledi.. naj ti bo....ma kaj svojega sina ne voziš nič naokoli?? al ga previjaš samo zjutraj in zvečer?? mi jih uporabljamo tudi doma za grobo čiščenje, pol ga pa itak vedno z vodo.... Danes pa tak škifo dan. In jaz grem še na nek seminar v Lj. Grem pa s svojim avtom (upam, moram še šefovo dovoljenje dobit), ker grem pol do tašče, ki je včeraj imela operacijo. Še dobro, da imam GPS, ker če ne ne bi nič rešla... čaki, kaj je bila poanta tega, da imate GPS?? Uživaj Pa še vedno mi nisi odgovorila... zakaj ne eko... katera kura nese barvasta jajca???? ne rečem, pride do razlik v niansi ma....da vas ne zeza za 1. april
|
|
|
Težakepa*Koliko tehtate?50 - 60 kg (
30%)
60 - 70 kg (
29%)
70 - 90 kg (
34%)
nad 100 kg (
6%)
nad 150 kg (
1%)
Število vseh glasov: 876Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!