Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:38:27
|
|
|
|
Olivija*
|
nas je tudi tole prestavljanje ure malo zmedlo. pa saj bo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:42:02
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Uuuuuuuuu...tebi se pa dogaja .... Ma saj pozabljiva sem bla že prej, ma samo za take praktične stvari. Imena, citate, kakšne brezveze podrobnosti si uspem ful zapomnit. Na, še točno vem, kaj sem na kakšnem zmenku/koncertu ... imela oblečeno. Najbolj nora do zdaj je bla pa ta: pred dvema letoma sem za Bežigradom pred blokom pač pustila svoj avto. Pol je pa čez vikend ful snežilo in avta sploh nisem rabila. Pol enkrat v torek pa le grem mimo njega in na njem obvestilo policije, v katerem mi ful prijazno sporočajo, da so ključi avta pri njih in naj jih pridem iskat. No, jaz jih do takrat še pogrešila nisem. Takle mam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:42:31
|
|
|
|
Virtualna
|
Grem...lahko noc....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:46:32
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango ključi avta pri njih in naj jih pridem iskat. No, jaz jih do takrat še pogrešila nisem. Takle mam. ti si ena faca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:47:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, zdej ste pa vse šle, ko mi je ratalo prebrat.. jaz sem še malo tu... you got a mail Ja, je pocingljalo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:48:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babetine, jst sem prodala košaro danes... Lahko nočko...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:52:24
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babetine, jst sem prodala košaro danes... Lepo, lepo. Jaz sem jo pa sam zapakirala, pa spravila. Upam, da jo bom še kdaj rabila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:53:26
|
|
|
|
morango
|
Nič, moram it kaj pojest pa spat. Lahko noč vsem. Naj otročki čim dlje spijo, mamice pa z njimi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:59:42
|
|
|
|
Olivija*
|
lahko noč...bom šla še jaz spat...kaj mi pa preostane drugega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 7:42:32
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 7:43:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* nas je tudi tole prestavljanje ure malo zmedlo. pa saj bo... ,mislim,da vpliva malo,ja..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 7:43:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma mi je lažje ga v vozičku po stanovanju vozit ...kot pa v stolčku za sabo nosit .....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 7:44:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Zdaj pa upam, da imena k mamicam pašejo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 8:08:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma mi je lažje ga v vozičku po stanovanju vozit ...kot pa v stolčku za sabo nosit ..... Mi tudi to včasih prakticiramo, odkar imamo še marelo. Sploh oči, ko je treba spat dat, naredi dva kroga po stanovanju, pa že spi. Jaz pa vztrajam pri spanju v posteljici, da je ne bomo krive vere učili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 8:09:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro aja, dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 8:21:33
|
|
|
|
Olivija*
|
uporabnice HL, kako ste zadovoljne? rezultati?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 8:26:39
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 8:27:08
|
|
|
|
RAČKAPK
|
lara - kje je tvoja lepa novička dons smo 2.4.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 8:35:59
|
|
|
|
gold fish
|
...dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 8:37:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Uuuuuuuuu...tebi se pa dogaja .... Ma saj pozabljiva sem bla že prej, ma samo za take praktične stvari. Imena, citate, kakšne brezveze podrobnosti si uspem ful zapomnit. Na, še točno vem, kaj sem na kakšnem zmenku/koncertu ... imela oblečeno. Najbolj nora do zdaj je bla pa ta: pred dvema letoma sem za Bežigradom pred blokom pač pustila svoj avto. Pol je pa čez vikend ful snežilo in avta sploh nisem rabila. Pol enkrat v torek pa le grem mimo njega in na njem obvestilo policije, v katerem mi ful prijazno sporočajo, da so ključi avta pri njih in naj jih pridem iskat. No, jaz jih do takrat še pogrešila nisem. Takle mam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 8:39:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma mi je lažje ga v vozičku po stanovanju vozit ...kot pa v stolčku za sabo nosit ..... Mi tudi to včasih prakticiramo, odkar imamo še marelo. Sploh oči, ko je treba spat dat, naredi dva kroga po stanovanju, pa že spi. Jaz pa vztrajam pri spanju v posteljici, da je ne bomo krive vere učili saj naš tud spi v postelji, mogoče kakih 10 min lepotnega, druga je postelja bolj komot, da se raztegne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 8:40:00
|
|
|
|
gold fish
|
...lara..danes je blo pa spet pri nas po starem.... moram it te, ko maš ti nabavit ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 8:40:43
|
|
|
|
gold fish
|
....bom brala zvečer, grem zdaj torbo pripravit, ker počasi gremo, pridem zvečer pogledat, ker me potem ne bo doma....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 8:57:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...dobro jutro eh po mojem bo spomin na 1.april..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:16:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia hvala za inf. morem res stopiti v akcijo za nekako takšnimi copatki,namreč vse zokne si sezuje , to pa je vseeno težje dol spravit,a ne niti ne. Bubika jih 123 dol spravi. Ti usnjeni malo dalj časa ostanejo na nogicah Drugače pa smo boljše, bubika je spala 13 ur v kosu, kot da je ni . Niti 1x nisem rabila dude popravljat Bubi pa.... no, je tudi boljše, ampak zvečer je spet preko 40 pokazal termometer
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?