Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:08:15
|
|
|
|
gold fish
|
bubi - kak sta ? je bubika že kaj boljše? Nas pol jutri ne bo k vam se kazat.....samo do Planeta pridemo, pa še to pred UZ, ker upam, da mi rata vrnit voziček in stolček (ležalnik).... ...se bomo raje drugič videli, ko boste zdravi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:09:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: tia vsi naši sončki so tako zlati kje si kupila vašemu te copatke? jih že dolgo iščem pa nevem kje jih najti so iz H&M...te sem kupila v A v Seiersbergu v H&M...ker pridem prej tja kot v Mb .... hvala za odg. ,a mogoče ve katera jih imajo tudi pri nas Ja, imajo. potem pa morem iti do našega ,samo pri nas nimajo pol stvari pač MS a ti bi imela čisto take? Kako št. pa? Bom mogoče jutri šla kaj tja pa pogledam?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:09:24
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika je bila danes ful boga, za namenček pa je bubi ponovno zakuhal Ni fajn imet dveh tak bolanih doma, sploh ne veš, katerega bi cartal Jest si sploh ne znam predstavljat, kako sfolgate z dvema malima otrokoma.... vsaka cast, bubi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:09:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...se bomo raje drugič videli, ko boste zdravi.... ja, vsekakor. Fajn zrihtajta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:10:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..mogoče je pa ati od Leyle bil kaj v Slo Oooooooo, je bil ja, je bil.... ..... hitro ga kliči na raport......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:10:45
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... hitro ga kliči na raport......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:10:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika je bila danes ful boga, za namenček pa je bubi ponovno zakuhal Ni fajn imet dveh tak bolanih doma, sploh ne veš, katerega bi cartal še sreča, da je ta tretji Ok, ker tisti bi bil po moje najhujši....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:11:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika je bila danes ful boga, za namenček pa je bubi ponovno zakuhal Ni fajn imet dveh tak bolanih doma, sploh ne veš, katerega bi cartal Jest si sploh ne znam predstavljat, kako sfolgate z dvema malima otrokoma.... vsaka cast, bubi.... ah, saj gre.... samo zjutraj sta oba jokala in res nisem vedela, kje se naj lotim. Pa pazit moram, da ne pomešam, kateri kdaj dobi kako zdravilo Še dobro, da je izpit za mano, ker res ne vem, kak bi se učila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:11:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fajn zrihtajta hvala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:11:45
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika je bila danes ful boga, za namenček pa je bubi ponovno zakuhal Ni fajn imet dveh tak bolanih doma, sploh ne veš, katerega bi cartal Jest si sploh ne znam predstavljat, kako sfolgate z dvema malima otrokoma.... vsaka cast, bubi.... mi je poznano na koncu dneva si brez kakšnega atoma moči
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:12:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... hitro ga kliči na raport...... .... ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:12:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika je bila danes ful boga, za namenček pa je bubi ponovno zakuhal Ni fajn imet dveh tak bolanih doma, sploh ne veš, katerega bi cartal še sreča, da je ta tretji Ok, ker tisti bi bil po moje najhujši.... tretji je tudi nekaj jamral in zdravila jedel. Me čudi, da jaz ne dobim vročine Valjda, da otroka cartam, saj se jih ne morem izogibat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:13:10
|
|
|
|
gloria
|
.....čer...pridne kolk ste načvekale .....nocoj sem spala od 02,00 do 3,30...pol je pa malega nekaj matral in je jokcal do 6.00.....nič ni pomagal...imela sem pa občutek da ga je bušek matral ...ker se je fejst napenjal pa punkal in za vsako jokal...nekaj podobnega kot krči....počutje moje je kot cota tak da zdej grem spat in upam da čim dalj spim nocoj...lep večer še naprej.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:13:10
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: tia vsi naši sončki so tako zlati kje si kupila vašemu te copatke? jih že dolgo iščem pa nevem kje jih najti so iz H&M...te sem kupila v A v Seiersbergu v H&M...ker pridem prej tja kot v Mb .... hvala za odg. ,a mogoče ve katera jih imajo tudi pri nas Ja, imajo. potem pa morem iti do našega ,samo pri nas nimajo pol stvari pač MS a ti bi imela čisto take? Kako št. pa? Bom mogoče jutri šla kaj tja pa pogledam? bom pri nas pogledala,pa če jih ne dobim potem bi prosila,vala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:13:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Drugače pa ima bubika spet lepo kožo po ličkih Nič posebnega nisem mazala, samo navadno hladilno mazilo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:14:21
|
|
|
|
morango
|
Ojla, Tia, moja Lena tud take copatke nosi, so mi ful všeč. Prve je dobila za miklavža, mislim, pol sem ji pa še jaz dva para kupila. In sicer ene v Pikapolonici, druge v BC, sem jih gledala tud v H&M, pa nisem tistih z mucko kupila. V glavnem, v BC so okol 4 €, v H&M in Pikapoki pa precej več. Pa še bolj mehko usnje imajo te z BC. So mi bli namreč tolk fajn, da sem povsod gledala, pa ocenjevala. Ponavadi bolj na hitro kupim stvari, tu pa sem šla v globino.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:14:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika je bila danes ful boga, za namenček pa je bubi ponovno zakuhal Ni fajn imet dveh tak bolanih doma, sploh ne veš, katerega bi cartal Jest si sploh ne znam predstavljat, kako sfolgate z dvema malima otrokoma.... vsaka cast, bubi.... mi je poznano na koncu dneva si brez kakšnega atoma moči meni tud.....s tem, da jaz imam že šolarčka in z njim še za šolo delam ...zdaj imajo spet ful natrpano...ta in naslednji teden...sama spraševanja in kontrolne....pa še mali ga sračka ponoči .. ...ampak nekak nam uspeva....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:15:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:15:12
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pol pa me najdi tam... .... a si tam tudi fiška
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:15:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika je bila danes ful boga, za namenček pa je bubi ponovno zakuhal Ni fajn imet dveh tak bolanih doma, sploh ne veš, katerega bi cartal še sreča, da je ta tretji Ok, ker tisti bi bil po moje najhujši.... tretji je tudi nekaj jamral in zdravila jedel. Me čudi, da jaz ne dobim vročine Valjda, da otroka cartam, saj se jih ne morem izogibat mama pa ne sme bit bolana..... se ja vsi vogli podrejo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:16:37
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ojla, Tia, moja Lena tud take copatke nosi, so mi ful všeč. Prve je dobila za miklavža, mislim, pol sem ji pa še jaz dva para kupila. In sicer ene v Pikapolonici, druge v BC, sem jih gledala tud v H&M, pa nisem tistih z mucko kupila. V glavnem, v BC so okol 4 €, v H&M in Pikapoki pa precej več. Pa še bolj mehko usnje imajo te z BC. So mi bli namreč tolk fajn, da sem povsod gledala, pa ocenjevala. Ponavadi bolj na hitro kupim stvari, tu pa sem šla v globino. hvala za inf. morem res stopiti v akcijo za nekako takšnimi copatki,namreč vse zokne si sezuje , to pa je vseeno težje dol spravit,a ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:16:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Leylina kopija...al kak se ze rece...slika ...al kak ze .... Ti, mami....si bila kej v Berlinu za lanski december hehe...nisem bila... a ti tvojega nisi nič v lj poslala tiste čase?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:16:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pol pa me najdi tam... .... a si tam tudi fiška in slo version ...samo pravo morš najt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:17:26
|
|
|
|
Virtualna
|
... daj mi povej, kako to, da imas kolescke na vozicku, tak ciste...ma zgleda, kot da ga ne bi uporabljala sploh... Ok, ciste....ma tudi zdrajsani niso....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 1.4.2009 23:17:57
|
|
|
|
gold fish
|
...si našla
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?