Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 10:52:53
|
|
|
|
nektarina
|
Joj koliko ste napisale. Ma kaj danes šefov ni v službo?? Mela: kakšno hišico barvaš? Kal menite o tistem peskovniku ki bo jutri v Hoferju??? Al je boljši tisti plastični katerega se lepo zapre???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 10:53:50
|
|
|
|
austen
|
ma dobro pa kaj kupujete v Mullerju da dobite testerje? meni niso dali še nikoli nobenega
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 10:55:09
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen ma dobro pa kaj kupujete v Mullerju da dobite testerje? meni niso dali še nikoli nobenega jaz sem včeraj dobila od Welede
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:01:02
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen ma dobro pa kaj kupujete v Mullerju da dobite testerje? meni niso dali še nikoli nobenega jaz sem včeraj dobila od Welede zobno pasto sem kupila v Lekarni ,.. ona mi je dala neko brez fluora.. mi je pa zadnjič zobozdravnika rekla naj dajam fluorove tabletke... ma mi jih ne dajemo več
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:05:53
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak zobno pasto sem kupila v Lekarni ,.. ona mi je dala neko brez fluora.. mi je pa zadnjič zobozdravnika rekla naj dajam fluorove tabletke... ma mi jih ne dajemo več mi tudi ne dajemo več fl. tablet...poje malo tatijeve paste vsake tolko
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:13:44
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Evo, zadnjič sem jaz namesto Mela napisala Thaiss, zdej si ti namesto Thaiss Zrak zakaj?? ja, zraku sem povedala katero pasto brez fluora imam....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:14:17
|
|
|
|
thaiss
|
...povej še meni
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:16:26
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Joj koliko ste napisale. Ma kaj danes šefov ni v službo?? so so in čudno gledajo... Mela: kakšno hišico barvaš? za Vala ...vrtna rezidenca Kal menite o tistem peskovniku ki bo jutri v Hoferju??? Al je boljši tisti plastični katerega se lepo zapre??? meni je tisti peskovnik full lep ampak (zrak nehaj ) kot si rekla sama, plastičnega operem, pokrijem, prenašam, pokrijem z dežnikom...tega bi mi sosedova mačka takoj preluknjala (kot nam je lani tavelik bazen )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:17:12
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ...povej še meni se ne spomnim, zato sem njo vprašala...denti med boo...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:17:51
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen ma dobro pa kaj kupujete v Mullerju da dobite testerje? meni niso dali še nikoli nobenega plenice in robčke.... aja, pamperske so znižane....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:22:52
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen ma dobro pa kaj kupujete v Mullerju da dobite testerje? meni niso dali še nikoli nobenega ti povem zakaj, ker si prodajalke vse poberejo domov!!!! poznam eno, ki daje zelo lepa in dragocena darila za rojstni dan, gor piše TEStER
< Sporočilo je popravil melaverde -- 1.4.2009 11:23:11 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:25:39
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: austen ma dobro pa kaj kupujete v Mullerju da dobite testerje? meni niso dali še nikoli nobenega ti povem zakaj, ker si prodajalke vse poberejo domov!!!! poznam eno, ki daje zelo lepa in dragocena darila za rojstni dan, gor piše TEStER
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:27:39
|
|
|
|
thaiss
|
še to: prejšnji teden sem šla v Muller, pred mano je bila na blagajni neka fina ruska dama ki je kupla dve (2)kremi in plačala 1.239€ Jaz sem skori dol padla, blagajničarka je dvakrat pogledala če je pravi znesek, ena trgovka pa je šla v avto po darilce za gospo....piz si je že vse znosla v avto.....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:30:06
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Evo, zadnjič sem jaz namesto Mela napisala Thaiss, zdej si ti namesto Thaiss Zrak zakaj?? ja, zraku sem povedala katero pasto brez fluora imam.... Jaz sem pa mislila, da to je bil odgovor Thaiss, da nimaš pojma katero uporabljate. Nisem pa štekala, da si Zrak vprašala katero imaš ti... kratki kabli Katere Pamperske so v akciji Za našo rit niso... Jaz sem včeraj kupila 7 paketov otroških robčkov pa noben mi ni nobenega testerja ponudil... in to še nikoli...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:32:16
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Katere Pamperske so v akciji Za našo rit niso... Jaz sem včeraj kupila 7 paketov otroških robčkov pa noben mi ni nobenega testerja ponudil... in to še nikoli... kot sem jaz vidla so vse pamperske na offerti, tudi EasyUp katere robčke si kupla?? meni grejo počasi proti koncu, kdaj greš v Udine?? Bo kej od tega na offerti?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:33:02
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: austen ma dobro pa kaj kupujete v Mullerju da dobite testerje? meni niso dali še nikoli nobenega ti povem zakaj, ker si prodajalke vse poberejo domov!!!! poznam eno, ki daje zelo lepa in dragocena darila za rojstni dan, gor piše TEStER To, da si prodajalke poberejo domov itak je znano (pa sej tudi mi bi, no...), ampak, da to dajejo za darilo
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:36:29
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Katere Pamperske so v akciji Za našo rit niso... Jaz sem včeraj kupila 7 paketov otroških robčkov pa noben mi ni nobenega testerja ponudil... in to še nikoli... kot sem jaz vidla so vse pamperske na offerti, tudi EasyUp katere robčke si kupla?? meni grejo počasi proti koncu, kdaj greš v Udine?? Bo kej od tega na offerti? Ja, ampak teh ne uporabljam. ActiveFit 5+ bi rabla, ampak teh skoraj več ne dobim... tako, da sem nazadnje v Udinah kupila Premium al kaj so že (naslednice Active fit...). Robčke? Kupim tiste v škatli Klenex Happies (suhi, ne mokri). So mi full v redu in sem prav čakala akcijo, da si naredim zalogo V Udine? Mogoče v kratkem... pa sej zdej imamo blizu IperCoop
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:45:34
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela raje pogleja na žurnal kaj dela tvoj Val... Sem prelistala 2x cel žurnal in... prvoaprilska ma kako ji lahko nasedete? če bockam jaz njo, bom ja dobila nazaj.... še dobro, da nisem imela časa it listat žurnal...bi tudi jaz nasedla
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:53:23
|
|
|
|
austen
|
aha ....torej nisem edina, ki ne dobi testerja v Mullerju sicer pa ne štekam fore v tem fluoru....... v zobni pasti naj ga ne bi blo.....po drugi strani pa zobozdravnica daje fluorove tabletke ...dejte ma malo razsvetlit prosim.... Mi jih sicer dajemo prosto po prešernu (beri večkrat pozabimo kot ne ) Zobno pasto ma pa tudi rada....edini način da je malo manj joka ko umivamo zobe, ker če je še ščetka brez paste je pa histerija za pop.....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:58:43
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso V Udine? Mogoče v kratkem... pa sej zdej imamo blizu IperCoop sem bila včeraj, pa niso meli nič kej robčkov na offerti, plenic pa sem si že naredila zalogo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 11:59:28
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen aha ....torej nisem edina, ki ne dobi testerja v Mullerju sicer pa ne štekam fore v tem fluoru....... v zobni pasti naj ga ne bi blo.....po drugi strani pa zobozdravnica daje fluorove tabletke ...dejte ma malo razsvetlit prosim.... Mi jih sicer dajemo prosto po prešernu (beri večkrat pozabimo kot ne ) Zobno pasto ma pa tudi rada....edini način da je malo manj joka ko umivamo zobe, ker če je še ščetka brez paste je pa histerija za pop..... tudi jaz rabim en preblisk na to temo!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 12:08:16
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen aha ....torej nisem edina, ki ne dobi testerja v Mullerju sicer pa ne štekam fore v tem fluoru....... v zobni pasti naj ga ne bi blo.....po drugi strani pa zobozdravnica daje fluorove tabletke ...dejte ma malo razsvetlit prosim.... Mi jih sicer dajemo prosto po prešernu (beri večkrat pozabimo kot ne ) Zobno pasto ma pa tudi rada....edini način da je malo manj joka ko umivamo zobe, ker če je še ščetka brez paste je pa histerija za pop..... tudi jaz rabim en preblisk na to temo!!! tudi jaz
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.4.2009 12:57:00
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Katere Pamperske so v akciji Za našo rit niso... Jaz sem včeraj kupila 7 paketov otroških robčkov pa noben mi ni nobenega testerja ponudil... in to še nikoli... jaz sem včeraj kupila Aktic Fit 4+... nisem pa sigurna če so bile tudi 5 ma so full založeni, pejdi en šalto....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Recepti za otroke ksenija12Kje dobite ideje za kuhanje za otroke? portali- ringaraja, kulinarična slo... (
34%)
kuharske knjige(za otroke..) (
12%)
v revijah (
6%)
drugo (
49%)
Število vseh glasov: 286Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!