Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:13:15
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ja -jaz sem spet srečka tečka! Če je res, ti iz srca želim lepo in mirno nosečnost,ter zdravega če pa ne...... se pa, meni se ne zdi smešno delat norca iz takih resnih stvari (moje osebno mnenje!) Je rekla, da bo jutri povedala, če je res ali ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:13:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mogoče kateri prav pride velikosti čevljev hvala jaz sem bolj nova na področju kupovanja čaveljcev, tako da mi bo zagotovo kdaj prišlo prav
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:14:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi zs ti ga imaš tudi A vedve se bosta samo preko zs pogovarjale, ali bosta tudi tu kaj čivkali. evola jaz že čivkam a si nesla smeti Seveda sem, kaj pa ti misliš, sem pridna danes. sej sem te pohvalila na 17-ki, ampak te bom še enkrat. DANES SI PA FULLLL PRIDNA , IN HB DA IMAM VIDEK TAKO MAMICO.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:14:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi zs ti ga imaš tudi A vedve se bosta samo preko zs pogovarjale, ali bosta tudi tu kaj čivkali. oboje sve kot hobotnici, zraven pa še prah briševe Ja ja ja,
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:15:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. sej mu lahko rečeš, da boš ti v kuhinji RR mu delala družbo medtem, ko bo on za štedilnikom
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:15:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi zs ti ga imaš tudi A vedve se bosta samo preko zs pogovarjale, ali bosta tudi tu kaj čivkali. oboje sve kot hobotnici, zraven pa še prah briševe z jezikom al čim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:16:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi zs ti ga imaš tudi A vedve se bosta samo preko zs pogovarjale, ali bosta tudi tu kaj čivkali. evola jaz že čivkam a si nesla smeti Seveda sem, kaj pa ti misliš, sem pridna danes. sej sem te pohvalila na 17-ki, ampak te bom še enkrat. DANES SI PA FULLLL PRIDNA , IN HB DA IMAM VIDEK TAKO MAMICO. imaš v dobrem pri meni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:16:04
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Punce hvala, zdej sm pa za farbala oz. zrastla k vse tko hvalte.. Jst sm mela v planu še mal bl drgač nardit pol sm pa to na brzino spisala preden sm šla v šiht. Tko, jst se za danes poslavljam. Vid je skopan in že pančka, jst bom pa še mal TV pogledala ( če je sploh kaj pametnega) pa mojga počakala pol pa vija spanje. NOČKO, pa lepo in MIRNO spite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:17:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Punce hvala, zdej sm pa za farbala oz. zrastla k vse tko hvalte.. Jst sm mela v planu še mal bl drgač nardit pol sm pa to na brzino spisala preden sm šla v šiht. Tko, jst se za danes poslavljam. Vid je skopan in že pančka, jst bom pa še mal TV pogledala ( če je sploh kaj pametnega) pa mojga počakala pol pa vija spanje. NOČKO, pa lepo in MIRNO spite. Res si lepo napisala. Lepo spite!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:17:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes je v Novicah članek o otrocih, ki sta umrla v Sežani. Nisem ga prebrala ampak sem samo naslovnico videla. Me je kar stisnilo. tudi jaz sem ga prebrala, ampak bi bilo bolje, da takih stvari sploh ne bi brala, ker sem potem samo žalostna in slabe volje zaradi pristojnih inštitucij, ki nič ne naredijo tam kjer bi bilo potrebno, kjer pa se jih ne bi bilo potrebno vmešavati, pa delajo dr.ek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:17:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. sej mu lahko rečeš, da boš ti v kuhinji RR mu delala družbo medtem, ko bo on za štedilnikom Moj pa je slab kuhar. Je 3x kuhal juho iz vrečke. 1x se mu je prijela v piskru, je imelo okus po zasmojenem, 2x je pa tako razkuhal školjkice, da je bilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:18:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Punce hvala, zdej sm pa za farbala oz. zrastla k vse tko hvalte.. Jst sm mela v planu še mal bl drgač nardit pol sm pa to na brzino spisala preden sm šla v šiht. Tko, jst se za danes poslavljam. Vid je skopan in že pančka, jst bom pa še mal TV pogledala ( če je sploh kaj pametnega) pa mojga počakala pol pa vija spanje. NOČKO, pa lepo in MIRNO spite. nočko in mirno spanje vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:18:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. sej mu lahko rečeš, da boš ti v kuhinji RR mu delala družbo medtem, ko bo on za štedilnikom Moj pa je slab kuhar. Je 3x kuhal juho iz vrečke. 1x se mu je prijela v piskru, je imelo okus po zasmojenem, 2x je pa tako razkuhal školjkice, da je bilo he he, pol je pa tak kot moj oče, je ravno prejle mami pravila, da ji v 30ih letih še ni niš skuhal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:19:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi zs ti ga imaš tudi A vedve se bosta samo preko zs pogovarjale, ali bosta tudi tu kaj čivkali. oboje sve kot hobotnici, zraven pa še prah briševe z jezikom al čim? o jeziku sploh ni dvoma , za drugo si pa sama predstavli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:20:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi zs ti ga imaš tudi A vedve se bosta samo preko zs pogovarjale, ali bosta tudi tu kaj čivkali. evola jaz že čivkam a si nesla smeti Seveda sem, kaj pa ti misliš, sem pridna danes. sej sem te pohvalila na 17-ki, ampak te bom še enkrat. DANES SI PA FULLLL PRIDNA , IN HB DA IMAM VIDEK TAKO MAMICO. imaš v dobrem pri meni. si bom zapisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:20:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes je v Novicah članek o otrocih, ki sta umrla v Sežani. Nisem ga prebrala ampak sem samo naslovnico videla. Me je kar stisnilo. tudi jaz sem ga prebrala, ampak bi bilo bolje, da takih stvari sploh ne bi brala, ker sem potem samo žalostna in slabe volje zaradi pristojnih inštitucij, ki nič ne naredijo tam kjer bi bilo potrebno, kjer pa se jih ne bi bilo potrebno vmešavati, pa delajo dr.ek Je kruto in žalostno. Ampak svet je znorel, ko ne vidi človek več izhoda, gre pa pobije družino, gre v šolo in postreli nedolžne otroke,... SMO HUJŠI KOT PRAČLOVEKI.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:20:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. sej mu lahko rečeš, da boš ti v kuhinji RR mu delala družbo medtem, ko bo on za štedilnikom Moj pa je slab kuhar. Je 3x kuhal juho iz vrečke. 1x se mu je prijela v piskru, je imelo okus po zasmojenem, 2x je pa tako razkuhal školjkice, da je bilo Če pa to fališ si pa res antitalent. Kdo mu pa v Lj kuha? Teta?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:20:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes je v Novicah članek o otrocih, ki sta umrla v Sežani. Nisem ga prebrala ampak sem samo naslovnico videla. Me je kar stisnilo. tudi jaz sem ga prebrala, ampak bi bilo bolje, da takih stvari sploh ne bi brala, ker sem potem samo žalostna in slabe volje zaradi pristojnih inštitucij, ki nič ne naredijo tam kjer bi bilo potrebno, kjer pa se jih ne bi bilo potrebno vmešavati, pa delajo dr.ek Pristojne inštitucije baje niso odgovrne, sicer pa .......... Stvari se ne da spremeniti, tako kot je potihnila zadeva o noseči 16-letnici, ki je bila noseča in še milijon drugih stvari. Žalostno!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:21:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi bomo jedli danes piščančji paprikaš (nisem ga sama nardila-NE ZNAM) in gresove knedle(tudi ne znam). Tako, da danes ne rabim kuhat. men je tudi tako dober paprikaš, pa ga ne znam narediti a ima katera kak dober recept za paprikaš, po katerem ga ve pripravljate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:21:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Punce hvala, zdej sm pa za farbala oz. zrastla k vse tko hvalte.. Jst sm mela v planu še mal bl drgač nardit pol sm pa to na brzino spisala preden sm šla v šiht. Tko, jst se za danes poslavljam. Vid je skopan in že pančka, jst bom pa še mal TV pogledala ( če je sploh kaj pametnega) pa mojga počakala pol pa vija spanje. NOČKO, pa lepo in MIRNO spite. nočka tudi tebi , res lepo napisano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:22:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi zs ti ga imaš tudi A vedve se bosta samo preko zs pogovarjale, ali bosta tudi tu kaj čivkali. evola jaz že čivkam a si nesla smeti Seveda sem, kaj pa ti misliš, sem pridna danes. sej sem te pohvalila na 17-ki, ampak te bom še enkrat. DANES SI PA FULLLL PRIDNA , IN HB DA IMAM VIDEK TAKO MAMICO. imaš v dobrem pri meni. si bom zapisala Ti le daj,
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:23:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. sej mu lahko rečeš, da boš ti v kuhinji RR mu delala družbo medtem, ko bo on za štedilnikom Moj pa je slab kuhar. Je 3x kuhal juho iz vrečke. 1x se mu je prijela v piskru, je imelo okus po zasmojenem, 2x je pa tako razkuhal školjkice, da je bilo bi ga bilo treba na začetku preizkušat ne pa sam puzzle sestavlat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:23:53
|
|
|
|
mafi
|
kje pa je šefica danes????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:24:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes je v Novicah članek o otrocih, ki sta umrla v Sežani. Nisem ga prebrala ampak sem samo naslovnico videla. Me je kar stisnilo. tudi jaz sem ga prebrala, ampak bi bilo bolje, da takih stvari sploh ne bi brala, ker sem potem samo žalostna in slabe volje zaradi pristojnih inštitucij, ki nič ne naredijo tam kjer bi bilo potrebno, kjer pa se jih ne bi bilo potrebno vmešavati, pa delajo dr.ek Pristojne inštitucije baje niso odgovrne, sicer pa .......... Stvari se ne da spremeniti, tako kot je potihnila zadeva o noseči 16-letnici, ki je bila noseča in še milijon drugih stvari. Žalostno! jaz bom samo rekla, da CSD lahko naredi VELIKO stvari, vendar mora imeti INTERES. iz lastnih izkušen vem, (ker sem tam delala), da se mešajo v stvarim kamor ne bi bilo potrebno in s tem tudi uničijo marsikatero družino....... žalostno toda resnično
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:24:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. sej mu lahko rečeš, da boš ti v kuhinji RR mu delala družbo medtem, ko bo on za štedilnikom Moj pa je slab kuhar. Je 3x kuhal juho iz vrečke. 1x se mu je prijela v piskru, je imelo okus po zasmojenem, 2x je pa tako razkuhal školjkice, da je bilo Če pa to fališ si pa res antitalent. Kdo mu pa v Lj kuha? Teta? Točno tako. Je cela nora, ko lahko kuha. Po vrhu mu kuha same take stvari, ki jih ima rad, pa ki jih jaz ne znam skuhat, zelje, ričet, krvavice,...
|
imenaluncaakatero ime za punčko???Kaja (
31%)
Ela (
45%)
Lia (
24%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!