Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:33:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. sej mu lahko rečeš, da boš ti v kuhinji RR mu delala družbo medtem, ko bo on za štedilnikom Moj pa je slab kuhar. Je 3x kuhal juho iz vrečke. 1x se mu je prijela v piskru, je imelo okus po zasmojenem, 2x je pa tako razkuhal školjkice, da je bilo bi ga bilo treba na začetku preizkušat ne pa sam puzzle sestavlat Če pa je znal tako fajn puzzle zlagat in da ima BK polno malo sem blond včasih. bančno kartico Na začetku je imel dosti slabšo plačo. Je sedaj bolje plačan, ko ima mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:34:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čvekice jaz se bom zdajle poslovila in vam zaželela nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:35:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. sej mu lahko rečeš, da boš ti v kuhinji RR mu delala družbo medtem, ko bo on za štedilnikom Moj pa je slab kuhar. Je 3x kuhal juho iz vrečke. 1x se mu je prijela v piskru, je imelo okus po zasmojenem, 2x je pa tako razkuhal školjkice, da je bilo bi ga bilo treba na začetku preizkušat ne pa sam puzzle sestavlat Če pa je znal tako fajn puzzle zlagat in da ima BK polno malo sem blond včasih. bančno kartico Na začetku je imel dosti slabšo plačo. Je sedaj bolje plačan, ko ima mene. to se pravi je bil spreten z rokami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:36:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. sej mu lahko rečeš, da boš ti v kuhinji RR mu delala družbo medtem, ko bo on za štedilnikom Moj pa je slab kuhar. Je 3x kuhal juho iz vrečke. 1x se mu je prijela v piskru, je imelo okus po zasmojenem, 2x je pa tako razkuhal školjkice, da je bilo bi ga bilo treba na začetku preizkušat ne pa sam puzzle sestavlat Če pa je znal tako fajn puzzle zlagat in da ima BK polno malo sem blond včasih. bančno kartico Na začetku je imel dosti slabšo plačo. Je sedaj bolje plačan, ko ima mene. to se pravi je bil spreten z rokami Ja seveda. Drugače ga nebi že 3,5 let prenašala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:36:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ja seveda. Drugače ga nebi že 3,5 let prenašala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:38:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ja seveda. Drugače ga nebi že 3,5 let prenašala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:38:59
|
|
|
|
jana81
|
SS in mafi v vrtcu sva bila danes eno uro, pa jutri malo dlje in v petek še dlje, v ponedeljek bo pa že spal tam. Drugače pa se opravičujem , me tako boli rama da komaj tipkam in še Nejc nama spet nagaja, noče spat..in tako bom verjetno zaključila z RR za danes. Jutri dopoldan me ne bo, se bom pa potem kaj javila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:39:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Moj lubi gre pa jutri od 10-14h stavkat v firmo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:40:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS in mafi v vrtcu sva bila danes eno uro, pa jutri malo dlje in v petek še dlje, v ponedeljek bo pa že spal tam. Drugače pa se opravičujem , me tako boli rama da komaj tipkam in še Nejc nama spet nagaja, noče spat..in tako bom verjetno zaključila z RR za danes. Jutri dopoldan me ne bo, se bom pa potem kaj javila. lepo spite in lep dan v vrtcu vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:40:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS in mafi v vrtcu sva bila danes eno uro, pa jutri malo dlje in v petek še dlje, v ponedeljek bo pa že spal tam. Drugače pa se opravičujem , me tako boli rama da komaj tipkam in še Nejc nama spet nagaja, noče spat..in tako bom verjetno zaključila z RR za danes. Jutri dopoldan me ne bo, se bom pa potem kaj javila. supeca, da je tako fajn sprejel vrtec, javi nam kako bo jutri, ti se pa probaj spočit in naspat želim vam mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:41:13
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Moj lubi gre pa jutri od 10-14h stavkat v firmo Joj kak mi je hudo, ko to slišim. Vse bodo zapravli, narod pa naj živi od lufta. Groza.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:41:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Moj lubi gre pa jutri od 10-14h stavkat v firmo ojej . a nič ne vejo kako bo??? kako pa je kej z tvojimi prošnjami a si dobila kak odgovor???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:43:04
|
|
|
|
mafi
|
hijenca:kako si se pa ti kej navadla biti sama tko k je tvoj v LJ'????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:46:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS in mafi v vrtcu sva bila danes eno uro, pa jutri malo dlje in v petek še dlje, v ponedeljek bo pa že spal tam. Drugače pa se opravičujem , me tako boli rama da komaj tipkam in še Nejc nama spet nagaja, noče spat..in tako bom verjetno zaključila z RR za danes. Jutri dopoldan me ne bo, se bom pa potem kaj javila. Lahko noč!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:46:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Moj lubi gre pa jutri od 10-14h stavkat v firmo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:47:10
|
|
|
|
mafi
|
barbaw: kdaj pa ti začneš z šihtom???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:47:55
|
|
|
|
mafi
|
a zdej pa nikjer nobene , nč se grem mal zluftat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:49:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca:kako si se pa ti kej navadla biti sama tko k je tvoj v LJ'???? Zdaj junija bo 2 leti, odkar je v LJ. Na začetku je bilo grozno, sedaj sem se pa navadla. Malo je težje sedaj, ko je Vid že tako naporen, samo bi hodil, nikjer se ne bi igral, sploh sam ne, moram skoz zraven njega viset, potem čez čas mu lahko za kakih 10 minut pobegnem, pa se sam igra. Pa gre no. Se navadiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:50:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kdaj pa ti začneš z šihtom??? mene spet rr je...be 18.5.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:52:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Moj lubi gre pa jutri od 10-14h stavkat v firmo ojej . a nič ne vejo kako bo??? kako pa je kej z tvojimi prošnjami a si dobila kak odgovor??? sedaj ni bilo še nič, niti negativnih odgovorov joj kolk mi gre tole na živce, ko niti negativnega odgovora ne napišejo ne, baje da bodo delavci zahtevali stečaj . sedaj niti na zavod ne morej iti, letos pa še ni bilo plače, pa smo že 1.aprila . 190 delavcev, ki imajo odprt TTR pri Gorenjski banki so dobili 600€ minus odtegljaji, ostali pa še nič, in moj dragi je med temi ostalimi KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:54:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca:kako si se pa ti kej navadla biti sama tko k je tvoj v LJ'???? Zdaj junija bo 2 leti, odkar je v LJ. Na začetku je bilo grozno, sedaj sem se pa navadla. Malo je težje sedaj, ko je Vid že tako naporen, samo bi hodil, nikjer se ne bi igral, sploh sam ne, moram skoz zraven njega viset, potem čez čas mu lahko za kakih 10 minut pobegnem, pa se sam igra. Pa gre no. Se navadiš. vidim da dobro funkcioniraš , no kakšen dan pride da se ti tud strga ,ampak ti gre . kaj češ zdej je pogruntal gibanje in ga vse zanima , mam enega takega doma samo je še bol štirnožen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:56:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Moj lubi gre pa jutri od 10-14h stavkat v firmo ojej . a nič ne vejo kako bo??? kako pa je kej z tvojimi prošnjami a si dobila kak odgovor??? sedaj ni bilo še nič, niti negativnih odgovorov joj kolk mi gre tole na živce, ko niti negativnega odgovora ne napišejo ne, baje da bodo delavci zahtevali stečaj . sedaj niti na zavod ne morej iti, letos pa še ni bilo plače, pa smo že 1.aprila . 190 delavcev, ki imajo odprt TTR pri Gorenjski banki so dobili 600€ minus odtegljaji, ostali pa še nič, in moj dragi je med temi ostalimi KLIK kriza držita se in upam da oba prideta čimprej iz tega dreka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:57:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Moj lubi gre pa jutri od 10-14h stavkat v firmo ojej . a nič ne vejo kako bo??? kako pa je kej z tvojimi prošnjami a si dobila kak odgovor??? sedaj ni bilo še nič, niti negativnih odgovorov joj kolk mi gre tole na živce, ko niti negativnega odgovora ne napišejo ne, baje da bodo delavci zahtevali stečaj . sedaj niti na zavod ne morej iti, letos pa še ni bilo plače, pa smo že 1.aprila . 190 delavcev, ki imajo odprt TTR pri Gorenjski banki so dobili 600€ minus odtegljaji, ostali pa še nič, in moj dragi je med temi ostalimi KLIK kriza držita se in upam da oba prideta čimprej iz tega dreka hvala, tudi jaz tako upam, ker dreugača bo res kriza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:57:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kdaj pa ti začneš z šihtom??? mene spet rr je...be 18.5. si en teden za mano , jaz pa študiram da bi Švico odpovedala, ker ne vem kako bom zdržala 3dni brez mojih dveh pajackov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 1.4.2009 21:57:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca:kako si se pa ti kej navadla biti sama tko k je tvoj v LJ'???? Zdaj junija bo 2 leti, odkar je v LJ. Na začetku je bilo grozno, sedaj sem se pa navadla. Malo je težje sedaj, ko je Vid že tako naporen, samo bi hodil, nikjer se ne bi igral, sploh sam ne, moram skoz zraven njega viset, potem čez čas mu lahko za kakih 10 minut pobegnem, pa se sam igra. Pa gre no. Se navadiš. vidim da dobro funkcioniraš , no kakšen dan pride da se ti tud strga ,ampak ti gre . kaj češ zdej je pogruntal gibanje in ga vse zanima , mam enega takega doma samo je še bol štirnožen Saj bo to minilo pa bo lažje. Vedno se je treba tolažit, ker je res vedno lažje.
|
Število zarodkov-Klomifen?!MatejčikaNaj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)!
DOBILI SMO/BOMO:Enega nagajivca! (
83%)
Dvojčka! (
7%)
Tri korenjake/princeske! (
4%)
Več kot tri! (
6%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!