![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:09:24
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Daj Slovka,izpljuni Ne, ni me nakurla, mi je samo poslala zs, da gre za profesionalno deformacijo. Sem jo vprašala, a je kaka tajna agentka mogoče...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:11:36
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka- držim pesti za tvojo sestro Jaz sem pa medtem jogurtovo pito naredila..........njami a jo pošlješ malo? ............jst bi pa recept,od pite ................nategnjena pa še nisem bila,sem majhne rasti No, sicer pa to v naših krajih še kaj drugega pomeni Mene je prej moj nasral, da je zunaj veter in dež gugalnico (tisto iz blaga) čist raztrgal, pa grem gledat...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:14:14
|
|
|
|
slovenka
|
Alea, kakšen pa pride okus? Sladko ali je kisekalsto? Bom probala...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:17:06
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Alea, kakšen pa pride okus? Sladko ali je kisekalsto? Bom probala... sladek Jaz sem danes imela samo eno kislo smetano in sem dala 3 jogurte in 1 kislo smetano. Jaz mal improviziram...oziroma većkrat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:17:33
|
|
|
|
slovenka
|
PUpe, danes sem bila res zaskrbljena, kak dan bo to, črna sreda... Samo se je vse dobro izteklo. Sestrici so naredili UZ in ni nič narobe, zdravnik je njenemu svetoval, naj se bolj na šport usmeri, pa več rokico držati in manj luliko, je rekel... Ampak HB, da je vse ok. Pa pri dragem v službi so odpuščali, samo ne njega. Sicer je verjetno to stvar od meseca do meseca v sedanjih razmerah, ampak pač zaenkrat je vse fajn. Pa pikica lepo spi, po urniku od sedmih. Se mi zdi, da bi jo morala tam ob 18.15 iti kopat, da bi že pred sedmo spala, ker se mi zdaj tako jokca med oblačenjem po kopanju. Hm... Ampak še zmeraj ne morem verjeti, da so večeri fraj, v bistvu je zunaj še svetlo, ona pa spi. No, lep večer, da ne zasedem sama RR
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:18:56
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Alea, kakšen pa pride okus? Sladko ali je kisekalsto? Bom probala... sladek Jaz sem danes imela samo eno kislo smetano in sem dala 3 jogurte in 1 kislo smetano. Jaz mal improviziram...oziroma većkrat Ja, saj, ko enkrat obvladaš osnove, si lahko privoščiš razne variacije.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:22:20
|
|
|
|
alea01
|
slovenka super za sestrico in tvojega moža. Tvoj je tudi strojnik?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:23:10
|
|
|
|
alea01
|
slovenka, a ne da je fajn? Naša tudi že od 7 spi in imaš pol ves večer zase....ali pa za RR
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:27:42
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka super za sestrico in tvojega moža. Tvoj je tudi strojnik? Kako tudi? Tvoj tudi?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:30:15
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka super za sestrico in tvojega moža. Tvoj je tudi strojnik? Kako tudi? Tvoj tudi? ja,ja....moj tudi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:31:01
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka, a ne da je fajn? Naša tudi že od 7 spi in imaš pol ves večer zase....ali pa za RR uh, res. Sem zdaj taka važička. V bistvu sem se pa tako navadila zadnji čas, da nisem imela nič časa za sebe, da zdaj sploh verjeti ne morem, pa samo čakam, kdaj bo konec tega Najprej mi je mami govorila, da se zna zgoditi, da prve tri mesece ne bo prav spala, pa sem mislila, da tega ne bom zdržala, potem se je pa to nadaljevalo, tam pri pol leta sem še štela mesece, zdaj sem se pa že navadila in zdaj se glih izboljša Mi prav pride za službo, da kaj naredim, ker se mi je zadnji mesec, ko je hodila spat ob 22h samo kopičilo. PA za naju dva je tudi fajn
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:32:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka super za sestrico in tvojega moža. Tvoj je tudi strojnik? Kako tudi? Tvoj tudi? ja,ja....moj tudi Jaz zmeraj hecam moje študente, fante, kaki tipi bodo zdaj po diplomi, da so pravniki najboljši dedi, najbolj fajn zrihtani in pametni itd. Potem pa povem, da je moj strojnik Pa mi rečejo nazaj, ja, babe ste take, eno govorite, drugo delate
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:33:47
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka super za sestrico in tvojega moža. Tvoj je tudi strojnik? Kako tudi? Tvoj tudi? ja,ja....moj tudi Jaz zmeraj hecam moje študente, fante, kaki tipi bodo zdaj po diplomi, da so pravniki najboljši dedi, najbolj fajn zrihtani in pametni itd. Potem pa povem, da je moj strojnik Pa mi rečejo nazaj, ja, babe ste take, eno govorite, drugo delate
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:35:34
|
|
|
|
alea01
|
slovenka....midve se bova kar sami pogovarjali .....do 21.00, pol jaz grem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:39:02
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, ja, saj vemo.... NE vem, kje so kaj ostale.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:39:59
|
|
|
|
slovenka
|
SAmo Alea, jaz imam delo. Bi morala nehati čvekati
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:40:52
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Imam vprašanje: a ste ve imele PLANIČKO čez voziček čez poletje, zimo... JAz nikoli, je bila mala od vedno preveč radovedna za to, se mi zdi...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:54:31
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Sem zdaj dala prednost Lepim slikicam...tebi sem to, že itak prevečkrat prjavla . Aja...nisi povedala...a velikokrat sam od sebe riše....ali je to iz vrtca? Naš Nejc zadnje čase ne ve, kaj bi sam s sabo...sam se psloh ne zna igrat...in pol je ves naveličan. Jaz se pa tud nimam časa k njemu usest...več ali manj. In pol mi reže korenje za kosilo...sesa...in vedno, če vidim da se nima kam dat...mu rečem, nimam zdaj časa...loti se kaj ali pa ti jaz dam delo. In pol se kao nekaj igra (pa tolk ma igrač) pa ga kmalu mine. Ful opažam, da bi rad, da skupaj kaj počneva. no zdaj je bil bolan in pol v okrevanju...je bil itak vsega že sit...sploh ko ni smel ven. Zdaj bo pomlad, pa bo lahko zunaj pred hišo mal skakal...pa z mano in Anjo hodil v naravo Ja on veliko riše tud doma,v vrtcu pa sploh veliko riše,ja drugače ma pa tud on podoben problem,ko tvoj,ima tok igrač,da ne ve s katero bi se igral,sedaj so najbolj in yugioh karte
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka zdravnik je njenemu svetoval, naj se bolj na šport usmeri, pa več rokico držati in manj luliko, je rekel... mislm, to pa je humor
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 21:01:57
|
|
|
|
Tina 28
|
Slovenka...super se je vse izteklo . Zdravnik je dobro postavil na realna tla tvojega svaka Lunca...Nejc ima pa zdaj manijo z legokockami. Se vleče kako leto...je prav profi...sam sestavi model od 9-14 let. In kakšne kocke so to, da dol padeš. (zadje je dobil za RD...stegozavra od mene...pol pa lahko sestavi še tiranozavra in pterozavra - prva dva je že spravil skoz...zdaj čaka tretji. Samo on mora imeti vsak model potem en čas na polički, ker se mu zdi tolk fajn pa noče podret ).
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 21:04:32
|
|
|
|
slovenka
|
Joj, ta naš svak je tako upaljen V stilu aleinega moža. Zdaj bosta pa tri mesece delala led v zamrzovalniku To noč nista nič spala od skrbi, upam, da se bo zdaj zresnil, no...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 21:05:36
|
|
|
|
slovenka
|
Tina, jaz sploh nič ne poznam prav, za kaj gre pri lego kockah itd. Upam, da bom pravi čas izvedela. No, sigurno od vas na RR
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 21:11:15
|
|
|
|
Anonimen
|
sam men so pa te legokocke, ki jih majo zdej kr neki - imam še naše kocke vse, pa vsaj lahko iz njih sestaviš, kar želiš, ne pa tisto, kar lahko - oziroma moraš po navodilih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 21:14:10
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Tina, jaz sploh nič ne poznam prav, za kaj gre pri lego kockah itd. Upam, da bom pravi čas izvedela. No, sigurno od vas na RR nič bat,boš pa doktorirala na lego kockah,to je zame ena najboljših igrač vseh časov,za vse za mlado in staro,sam eno pa je,drage pa so,ampak,so pa tudi neuničljive,razen,če jih pogubiš. tina,naš tud rad sestavlja,ampak pol pa ride enej-distrojer in gre vse k
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 21:16:28
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya sam men so pa te legokocke, ki jih majo zdej kr neki - imam še naše kocke vse, pa vsaj lahko iz njih sestaviš, kar želiš, ne pa tisto, kar lahko - oziroma moraš po navodilih ja,maš prav,zato,tud jaz ne kupujem tematskih legic,ampak v refuzi,pa sestavlja po domišljiji,ne po navodilih,no fajn,da jih imaš še svoje ,men so ful fajn,tisti človečki,pa mini oprema,ko začnem,ne znam nehat
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.