kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Dober večer pohotne nosečke ! Blueeyes - Vidim, da so pomočniki poskrbeli, da ni več skrbi glede brcik. Tako je treba! Nalini - Hvala, da si z nami podelila svojo porodno zgodbo. detelja - Midva sva včeraj na delavnici videla en video s porodom v vodi, toda ne glede na to, kako poteka in kako obrneš, jaz tega enostavno ne morem gledati . Se mi zdi nekako kot nek vdor v intimo. Tako da ne mislim pogledati nobenega videa poroda več, se bom kar prepustila lastnemu porodu. Pripravljena sem vse prebrati, celo pogledati kakšne fotke poroda (že te nekoliko težje), toda da bi gledala cel porod, ne hvala. Mojemu sem pa tako naročila, da mora biti pri moji glavi, ne glavi Ele . To, da pa nekateri partnerji zraven celo vse skupaj snemajo, mislim, da bi se sredi poroda vstala, pa četudi bi Elina glava že ven gledala , in mu kamero nekam porinla . Prepričana sem, da ima veliko moških ravno zato, ker porod gledajo tako od blizu, potem kakšne težave pri seksu. Hočeš nočeš se gotovo vsaj med oralnim seksom spomnijo na to, da je ta ista muca služila nečemu drugemu . Ne vem no, meni se zdi neka prava mera diskretnosti in intime potrebna tudi pri porodu. majčice - Ne ne, detelje pa vam ne damo, niti posodimo ne! Jaz brez njenih zajtrkov ne morem vstati, kaj šele roditi. A ste čist' zmešane, da sploh pomislite na to??? brigita23 - V torbo za P bom jaz spakirala: trenirko, dvoje spodnjic, dvoje spodnjih majic (prve dni ne bom imela modrca za dojenje, ampak kar te nekoliko ožje rebraste spodnje majice, da ne matram joškic prehitro ), 3 nogavice (da me ne bo zeblo v nogice), eno T-shirt majčko, obvezno gumice za lase (tega ne smem pozabit!), blazinice iz svile za dojenje, stik za bradavice, vložke (za vsak slučaj za na pot domov), en tanjši puloverček, copate (da ne bom v tistih ogabnih plastičnih ), kozmetiko bom pa spakirala zadnji hip. Zraven pa bova nesla tudi nočno lučko, ker so baje v P te luči katastrofalne, seveda fotoaparat, telefon s polnilcem in Brita filter, da bomo pili zdravo vodo. Spalne srajčke bom imela kar njihove, prav tako pa bom izkoristila v času, ko bom v P, njihove vložke in spodnjice iz mreže. Mislim, da nisem ničesar pozabila ... Lep večer vsem , lepo spančkajte , pa očitno ne bomo dobili prvoaprilske bebice. Ali pač? Večer je še dolg . Upam, da ne bom jaz kam letela . NenaLena Ja ti plastični so pa res katastrofalni,..... jst bom tud mela svoje, ... aja pa za perilo in spalne srajčke priporočajo da maš kr njihovo ker kao ko full krvaviš, da maš njihovo, da ne nosiš pol to domov - no nam je to svetovala v mš Tk zdej pa grem jst tud počasi pod tuš in pred tv,... jutri pa na novo, normo izpolnjevat Nočko vsem