|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
1.4.2009 19:39:10   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

modrookica to ni fer!to je moj cokoladni zajcek!

he he... sej vem da je samo tvoj.... aprilčice prste stran, drgač bo katmat jezna user posted image  user posted image  user posted image  

kaj se bo iz minuto v minuto kle pojavilo vedno več majčic user posted image user posted image

ja izgleda, da smo aprilčice ful privlačneuser posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj so majčice ugotovile, da je pomlad tu...aprilčice se počasi odpravljamo na letalo za rim..pomočnki pa bodo ostali...a boste vi na njih tisti čas pazile ko bomo me v rimu???user posted image user posted image

jp, pol bomo pa izmenjavo naredile k bomo mi na vrsti... he he...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
1.4.2009 19:40:50   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ooo modra, ti si tud tu? user posted image

jp.... lepo da nisem sama user posted image  user posted image

vidvi pa sta pravi lisici...saj vem, da ne hodita sem po nasvete/pomoč, ampak hodita sem na zajtrk, gledat pomočnike.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomočnika mam jz doma... tko da ga ne rabim user posted image  user posted image  user posted image  zajtrki so pa res mamljivi user posted image  user posted image

ja, saj me imamo tudi doma pomočnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam kak tak pride tudi prav za očke, ko naših ni doma, ali??? user posted image

jp, za očke so res prijetni.. ampak samo za očke user posted image  user posted image  user posted image  za rokice pa ne

saj to je logično...od moje ene znanke brat je tudi maneken...glup pa tko, da mislim, da sliši kako trava rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tista samovšečnost, misli, da je najlepši pa sploh ni...saj sploh ne vem kaj bi počela z takim...še v vitrini ga ne bi imela...user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ponavadi so tile naši mišičnjaki ki jih me tule gor popamo gayiuser posted image ....večina modelov in manekenov je ritopikcovuser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
1.4.2009 19:44:27   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

pozdravljene souser posted image

Evo mene...sem zdipilirana, nogice so lepo urejene in spedenane...tako da se zdaj počutim prav superuser posted image .
Kako ste kaj drage aprilčice??....so vas kaj nasrali danesuser posted image user posted image user posted image ...No do mene so bili uvidevni in me ni nihčeuser posted image user posted image .

porodnišnica-drage moje...vem da je bila tema že 100x obdelana pa me vseeno zanima kaj ste si spakirale za zraven za v P??Ste vzele spodnje hlačke zraven, pa koliko modrčkov, pa pižamo??? No hvalauser posted image

Zdej vas grem pa mal prečekirat...če je kaj pomočnikovuser posted image user posted image user posted image

v moji potovalki najdeš...en puloverček (baje je nekaterim ful po porodu mrzlo)...vzela sem 3 pakete vložkov, 2 modrca za dojenje, pižamo, haljo...pol osnovno kozmetiko...vzela sem si še bivacijn (ne vem kako se napiše)  prašek, če bom slučajno rezana, potem nastavke za bradavičke, kremo za bradavičke in to je to...

hvala ti detelja...bom jst tudi tako nekako spakirala, no rokavičke za bebija pa dude bom še kr vzela zravenuser posted image ...a bivacin je dober da se spodaj špricaš???

no pozabila sem napisat, da sem si vzela še blazinice za joškice...nam so v MŠ rekli, da je prašek kao boljši, ker sprej mal peče ko pošpricaš...drugače pa so rekli, da ko se umijemo bi se naj mal nage vlegle pa dale noge narazen, da se ja dobr spodaj vse posuši, da bo hitrej celil...no, jaz upam, da bo moja luknjica preživela brez šivovuser posted image user posted image  slepo dudo sem jaz tudi dala v kozmetični kavček...drugo vse pa sem pripravila dragemu, da prinese ko bo prišel po naju...

ja jst tudi upam da bi šlo brez rezanja in šivanjauser posted image ....bomo vidli...no če bo, pač bo....bomo pa nogice narazen držale, da se bo sušilouser posted image user posted image user posted image ...aja blazinice sem jst tudi vzela jauser posted image .
Vidiš detelja kok smo popolarne, so se nam še majčice pridružileuser posted image user posted image user posted image user posted image ...bravo punce, še mal pa boste ve na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
1.4.2009 19:45:52   
brigita23

vidvi pa sta pravi lisici...saj vem, da ne hodita sem po nasvete/pomoč, ampak hodita sem na zajtrk, gledat pomočnike.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigita a ne da imam pravuser posted image user posted image user posted image user posted image  sta tile dve pravi lisički...

ja detelja se strinjam s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
1.4.2009 19:46:44   
detelja

pomočnika mam jz doma... tko da ga ne rabim user posted image  user posted image  user posted image  zajtrki so pa res mamljivi user posted image  user posted image

ja, saj me imamo tudi doma pomočnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam kak tak pride tudi prav za očke, ko naših ni doma, ali??? user posted image

jp, za očke so res prijetni.. ampak samo za očke user posted image  user posted image  user posted image  za rokice pa ne

saj to je logično...od moje ene znanke brat je tudi maneken...glup pa tko, da mislim, da sliši kako trava rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tista samovšečnost, misli, da je najlepši pa sploh ni...saj sploh ne vem kaj bi počela z takim...še v vitrini ga ne bi imela...user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ponavadi so tile naši mišičnjaki ki jih me tule gor popamo gayiuser posted image ....večina modelov in manekenov je ritopikcovuser posted image user posted image user posted image

pa saj vseeno kaj so...v glavnem, da nam po žilah kri mal bolj teče in vreuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
1.4.2009 19:47:47   
detelja

pozdravljene souser posted image

Evo mene...sem zdipilirana, nogice so lepo urejene in spedenane...tako da se zdaj počutim prav superuser posted image .
Kako ste kaj drage aprilčice??....so vas kaj nasrali danesuser posted image user posted image user posted image ...No do mene so bili uvidevni in me ni nihčeuser posted image user posted image .

porodnišnica-drage moje...vem da je bila tema že 100x obdelana pa me vseeno zanima kaj ste si spakirale za zraven za v P??Ste vzele spodnje hlačke zraven, pa koliko modrčkov, pa pižamo??? No hvalauser posted image

Zdej vas grem pa mal prečekirat...če je kaj pomočnikovuser posted image user posted image user posted image

v moji potovalki najdeš...en puloverček (baje je nekaterim ful po porodu mrzlo)...vzela sem 3 pakete vložkov, 2 modrca za dojenje, pižamo, haljo...pol osnovno kozmetiko...vzela sem si še bivacijn (ne vem kako se napiše)  prašek, če bom slučajno rezana, potem nastavke za bradavičke, kremo za bradavičke in to je to...

hvala ti detelja...bom jst tudi tako nekako spakirala, no rokavičke za bebija pa dude bom še kr vzela zravenuser posted image ...a bivacin je dober da se spodaj špricaš???

no pozabila sem napisat, da sem si vzela še blazinice za joškice...nam so v MŠ rekli, da je prašek kao boljši, ker sprej mal peče ko pošpricaš...drugače pa so rekli, da ko se umijemo bi se naj mal nage vlegle pa dale noge narazen, da se ja dobr spodaj vse posuši, da bo hitrej celil...no, jaz upam, da bo moja luknjica preživela brez šivovuser posted image user posted image  slepo dudo sem jaz tudi dala v kozmetični kavček...drugo vse pa sem pripravila dragemu, da prinese ko bo prišel po naju...

ja jst tudi upam da bi šlo brez rezanja in šivanjauser posted image ....bomo vidli...no če bo, pač bo....bomo pa nogice narazen držale, da se bo sušilouser posted image user posted image user posted image ...aja blazinice sem jst tudi vzela jauser posted image .
Vidiš detelja kok smo popolarne, so se nam še majčice pridružileuser posted image user posted image user posted image user posted image ...bravo punce, še mal pa boste ve na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

baje, da bodo jutri prvi majčici sprožili porod...user posted image user posted image  držim pesti...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3181
1.4.2009 19:50:09   
Blueeyes
ok ok, pa vam še mi damo mal doze...

user posted image
user posted image  
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 1.4.2009 19:51:28 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
1.4.2009 19:52:38   
brigita23
da vas mal podkurimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...detelja boš vidla kok hit bo miška 2006 gor ko bo pomočnike vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3183
1.4.2009 19:53:45   
pokica_
Uuuuu ****ti sto mišuv!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Tile so pa že fino poletno ogreti in naoljeni....user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
1.4.2009 19:54:29   
brigita23

user posted image
user posted image  
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

BE ti si pa nevarna za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mene so že včeraj nekaj popadki grabl, zdej mi pa spet buši utrdevauser posted image user posted image user posted image .....detelja, jst sem pa misla da maste sam v MS take žrebceuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
1.4.2009 19:55:33   
Blueeyes
ufffffffff... vroče vrpče... vidim da bom mogla jt mojga pomočnika k kinka na kavču zbudit user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
1.4.2009 19:56:38   
Blueeyes

BE ti si pa nevarna za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mene so že včeraj nekaj popadki grabl, zdej mi pa spet buši utrdeva user posted image user posted image .....detelja, jst sem pa misla da maste sam v MS take žrebceuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3187
1.4.2009 19:58:06   
detelja

user posted image
user posted image  
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

BE ti si pa nevarna za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mene so že včeraj nekaj popadki grabl, zdej mi pa spet buši utrdevauser posted image user posted image user posted image .....detelja, jst sem pa misla da maste sam v MS take žrebceuser posted image user posted image

če greš mal nazaj pogledat so itak tile določeni pomočniki v ms ukradeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam nekateri so pa res taki, da gate trgajo...

Neposredna povezava do sporočila: 3188
1.4.2009 19:58:58   
detelja

user posted image
user posted image  
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

tebe so grabil popadki, ne da bi mene slučajno kar zgrabiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3189
1.4.2009 19:59:24   
Blueeyes
a ne???? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
1.4.2009 20:00:38   
Blueeyes
ja pazte se da ne bo kakšnih popadkov.. sicer vaš cajt je že skor tuki, tko da ni panike če se pri kateri sproži.... za nas je pa še malo zgodi

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
1.4.2009 20:05:40   
detelja

ja pazte se da ne bo kakšnih popadkov.. sicer vaš cajt je že skor tuki, tko da ni panike če se pri kateri sproži.... za nas je pa še malo zgodi

jaz imam naslednji petek rok...tako da imamo še 9 dni do cilja...sam bi še rada šla v pon. na pregleduser posted image user posted image  pa pol grem takoj v rimuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
1.4.2009 20:05:44   
NinaMM
Ratal mi je prit čez pomočnike brez popadkov user posted image  Uf ... Še dobro, da mojega ni doma, hihi.

Da poročam s pregleda. Vse ok, buši je kao še vedno full majhen - mi sestra sploh ni verjela, da sem za CTG user posted image  Ona meni, da sem jaz noseča 30. tednov. Hihi. Sem pa danes dopolnila 38. tednov že. Ker sem že zadnji teden nekaj prehlajena, so se mi valda tudi v urinu pojavile bakterije in mi je dala lepo svečkice, da se to poštima. Naslednji teden imam spet CTG pa test za streptokok. Potem pa upam, da gremo počasi rodit, mogoče res kar na rojstni dan user posted image  CTG danes ni pokazal NIČ popadkov, mala je pa živahna na polno. Čakamo ...

A bo rodila katera danes ali kaj? user posted image

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
1.4.2009 20:10:15   
kpmk

a se je kpmk že kaj javila?? Sem malo v zaostanku zato sprašujemuser posted image

Evo mene,.... da poročam,.... danes sem imela pregled, ctg,..., uz itd v P. In kot vidite sem še 2 v1user posted image ,....
Ctg je pokazu tudi ono spodnjo črto, a je bilo cca skoz okolli 15 in sem vprašala kaj je to pa je med.sestra rekla da niso popadki, da so premiki malčka, ker bi drgač čutla,.... no in pol je kr na enkrat ta spodnja krivulja poskočila na 68, kar mi ni nič jasn, saj je rečeno da so popadki pri 40 user posted image ,... ko je pa to bilo, se mi je zdelo da pač mogoče na drgačn način čutim user posted image  in postalo mi je full vroče,.... drgač pa danes v P. Joj je blo mučn,.... niti ne vem ali sem odprta nič ne vem, vem samo to da še nismo pripravljeni za v Rim user posted image  in da ko bo če bo pač bo,.... naslednji ctg je v petek user posted image  mi je blo pa full grozn ker sem se mogla slečit tam in me je ta sestra skoz gledala user posted image ,... ja sej vem da pr porodu jih je več zraven,... sam smotan mi je blo fulll,.... aja pa še to,... tako kot vsak dan tudi danes,... full klicev,... sms ji in kaj: a si že rodila,... ja kdaj pa boš,.... PISMO ej,... uh sem se olajšala,...ampak res težek dan je za mano, upam, da ste ga ve lepše preživele,.... no zdej pa še grem do konca vas prebrat, ker vidim da ste bile zelo pridne,.... aja kako je pa kaj z ostalimi, a ne bo nobenega prvo aprilčka user posted image  da nam polepša večer user posted image  Aja pa še to: moj user posted image  bi naj bil težek med 3,200 in 3,500 user posted image aliuser posted image  ker če bom veliko čez rok ne vem kako bo prišel ven user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 3194
1.4.2009 20:10:53   
kpmk

evo še jz enga pomočnika delim z vami user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image

se mi je pa kr čokolade zaluštal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
1.4.2009 20:11:33   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Ratal mi je prit čez pomočnike brez popadkov user posted image  Uf ... Še dobro, da mojega ni doma, hihi.

Da poročam s pregleda. Vse ok, buši je kao še vedno full majhen - mi sestra sploh ni verjela, da sem za CTG user posted image  Ona meni, da sem jaz noseča 30. tednov. Hihi. Sem pa danes dopolnila 38. tednov že. Ker sem že zadnji teden nekaj prehlajena, so se mi valda tudi v urinu pojavile bakterije in mi je dala lepo svečkice, da se to poštima. Naslednji teden imam spet CTG pa test za streptokok. Potem pa upam, da gremo počasi rodit, mogoče res kar na rojstni dan user posted image  CTG danes ni pokazal NIČ popadkov, mala je pa živahna na polno. Čakamo ...

juhej da ti je uspelo priti mimo pomočnikov user posted image  user posted image  

sej jz mam tud majhnega bušija v primerjavi z ostalimi v mojih tednih... tko da nisi edina

dons ne vem... večer je še dolg... bo pa jutri naša prva majčica baje user posted image user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
1.4.2009 20:12:27   
kpmk

detelja - ko bi ti vedla kok me nasmejiš, dober da sem šla mal na rr da pozabim na ta dan,.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
1.4.2009 20:13:44   
kpmk
user posted image user posted image user posted image

a se je kpmk že kaj javila?? Sem malo v zaostanku zato sprašujemuser posted image

ne vem, če se je ...jaz je nisem zasledila, ali pa sem kje preskočlauser posted image

mogoče pa rojeva al pa že cartauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  go kpmk....go pkmk....dihamo s tabo, ali pa se nam javi če ni ničuser posted image

Žal še počakajte z dihanjem, sem še tu  user posted image user posted image user posted image  Brigita verjetno bom jst res 14 dni čez rok, ti pa 14 dni prej in se po dolgem času v P. vidmo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3198
1.4.2009 20:13:45   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

user posted image user posted image user posted image ja, pomočniki so zdaj ena past, da vidimo, katera ne pride čez njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno opravljen pregleduser posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
1.4.2009 20:15:13   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Evo mene,.... da poročam,.... danes sem imela pregled, ctg,..., uz itd v P. In kot vidite sem še 2 v1user posted image ,....
Ctg je pokazu tudi ono spodnjo črto, a je bilo cca skoz okolli 15 in sem vprašala kaj je to pa je med.sestra rekla da niso popadki, da so premiki malčka, ker bi drgač čutla,.... no in pol je kr na enkrat ta spodnja krivulja poskočila na 68, kar mi ni nič jasn, saj je rečeno da so popadki pri 40 user posted image ,... ko je pa to bilo, se mi je zdelo da pač mogoče na drgačn način čutim user posted image  in postalo mi je full vroče,.... drgač pa danes v P. Joj je blo mučn,.... niti ne vem ali sem odprta nič ne vem, vem samo to da še nismo pripravljeni za v Rim user posted image  in da ko bo če bo pač bo,.... naslednji ctg je v petek user posted image  mi je blo pa full grozn ker sem se mogla slečit tam in me je ta sestra skoz gledala user posted image ,... ja sej vem da pr porodu jih je več zraven,... sam smotan mi je blo fulll,.... aja pa še to,... tako kot vsak dan tudi danes,... full klicev,... sms ji in kaj: a si že rodila,... ja kdaj pa boš,.... PISMO ej,... uh sem se olajšala,...ampak res težek dan je za mano, upam, da ste ga ve lepše preživele,.... no zdej pa še grem do konca vas prebrat, ker vidim da ste bile zelo pridne,.... aja kako je pa kaj z ostalimi, a ne bo nobenega prvo aprilčka user posted image  da nam polepša večer user posted image  Aja pa še to: moj user posted image  bi naj bil težek med 3,200 in 3,500 user posted image aliuser posted image  ker če bom veliko čez rok ne vem kako bo prišel ven user posted image user posted image user posted image

heheh...no lepo,da je vse ok...ja, pri nas ko delajo uz je tudi med. sestra zraven...sam ej mene je že vidlo tolk različnih gin., med.sester itd...tko da se več sploh ne obremenjujem, kdo me gleda pa kdo ne...itka nima nič kaj takega za videt...če ji je pa moja rožica všeč pa si jo naj samo ogleda pa tako spedenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?