detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 a se je kpmk že kaj javila?? Sem malo v zaostanku zato sprašujem Evo mene,.... da poročam,.... danes sem imela pregled, ctg,..., uz itd v P. In kot vidite sem še 2 v1 ,.... Ctg je pokazu tudi ono spodnjo črto, a je bilo cca skoz okolli 15 in sem vprašala kaj je to pa je med.sestra rekla da niso popadki, da so premiki malčka, ker bi drgač čutla,.... no in pol je kr na enkrat ta spodnja krivulja poskočila na 68, kar mi ni nič jasn, saj je rečeno da so popadki pri 40 ,... ko je pa to bilo, se mi je zdelo da pač mogoče na drgačn način čutim in postalo mi je full vroče,.... drgač pa danes v P. Joj je blo mučn,.... niti ne vem ali sem odprta nič ne vem, vem samo to da še nismo pripravljeni za v Rim in da ko bo če bo pač bo,.... naslednji ctg je v petek mi je blo pa full grozn ker sem se mogla slečit tam in me je ta sestra skoz gledala ,... ja sej vem da pr porodu jih je več zraven,... sam smotan mi je blo fulll,.... aja pa še to,... tako kot vsak dan tudi danes,... full klicev,... sms ji in kaj: a si že rodila,... ja kdaj pa boš,.... PISMO ej,... uh sem se olajšala,...ampak res težek dan je za mano, upam, da ste ga ve lepše preživele,.... no zdej pa še grem do konca vas prebrat, ker vidim da ste bile zelo pridne,.... aja kako je pa kaj z ostalimi, a ne bo nobenega prvo aprilčka da nam polepša večer Aja pa še to: moj bi naj bil težek med 3,200 in 3,500 ali ker če bom veliko čez rok ne vem kako bo prišel ven heheh...no lepo,da je vse ok...ja, pri nas ko delajo uz je tudi med. sestra zraven...sam ej mene je že vidlo tolk različnih gin., med.sester itd...tko da se več sploh ne obremenjujem, kdo me gleda pa kdo ne...itka nima nič kaj takega za videt...če ji je pa moja rožica všeč pa si jo naj samo ogleda pa tako spedena
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|