|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
1.4.2009 19:22:49   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ooo modra, ti si tud tu? user posted image

jp.... lepo da nisem sama user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
1.4.2009 19:22:59   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Na vaši strani se pa zmeraj nekaj dogaja....tile vaši pomočnikiuser posted image !

Detelja....te aprilčice dajo k nam malo na sposojo? Da nam boš slastne zajtrke pripravljala in popala gola teleščka tele pomočnikovuser posted image  

Že kar konkretno pakirate potovalke za v P. Je že nas majčice postalo strah, da bomo morale it....april, maj...to je vse blizu. user posted image

pokica_ nam na naši strani je bolj megla kot pa živ žavuser posted image ...ja, itak da redno pakiramo, april je tu...sicer pa so naše nekatere že marca odšle za rim..tako, da bo verjetno tudi kaka majčica pobegnila že v aprilu v rimuser posted image user posted image user posted image  

Ma meni se pa zdi, da se mate kar fino na tej strani,...no sj me se mamo tudi z majčicami,...glede na to da smo res prave čvekulje. Je pa res ena majčica, ko pričakuje dvojčke odpotuje za Rim(sprožen porod).

me se imamo super....sicer več ali manj čvekamo skoz ene in iste...določene se pojavijo na mesec ali dva 1x in pol jih motijo citirana besedila, pomočniki.....user posted image user posted image user posted image  ampak saj veš, da če te par ur ni na rr pa prideš je že tolk vačsih napisano, da rabiš cel dan na prideš na tekoče...kaj pa šele če te po mesec dni ni gor...sicer pa me aktivne se imamo fajn...druge pa verjetno na svoj način tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image  mi bo prav čudno, ko bom šla v rim pa pridemo domov, da ne bo več tolko časa za net itd...user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
1.4.2009 19:24:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

vidvi pa sta pravi lisici...saj vem, da ne hodita sem po nasvete/pomoč, ampak hodita sem na zajtrk, gledat pomočnike.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
1.4.2009 19:24:53   
Blueeyes

zdej se se malo spočila... sicer spat nisem mogla, sem samo poležavala na kavču... mala se javlja.. sicer zelo švohotno, ampak čist dovolj zsaenkrat... tok da vem da je ok...

zdej smo majčice zvedle da dobimo jutri že prvega majčevskega otroka - oz kr 2.. naši dvojni nosečki bojo baje sprožili porod user posted image   user posted image   no, pa bomo počasi še mi na vrsti user posted image

super...sem ful vesela, da se je bebi zbudil...a si pol moj nasvet prebrala, ko sem ti napisala, da pejd pod tuš pa s curkom masiraj buščija???moj mi dela take raztezne vaje trebuha, da ne vem kje me boli, če rebra, ali lula ali ritkauser posted image user posted image user posted image user posted image  ali leva stran telesa ali desna stran user posted image user posted image  no je pa super, ker ga čutim, ker če ne sem čist zgubljena, zmedena, nervozna, živčna...a ve majčice pa nič ne prehitevajte...me smo zdaj na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ubogala sem tvoj nasvet in šla pod tuš... očitno je pomagalo... thanx user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja nekatere majčice se bojo kr urinle med aprilčice, ostale (z mano vred) pa bomo še malo počakale - vsaj kakše 2-3 tedne... pol se vam pa lahko pridružimo

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
1.4.2009 19:25:39   
Blueeyes

vidvi pa sta pravi lisici...saj vem, da ne hodita sem po nasvete/pomoč, ampak hodita sem na zajtrk, gledat pomočnike.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomočnika mam jz doma... tko da ga ne rabim user posted image  user posted image  user posted image  zajtrki so pa res mamljivi user posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
1.4.2009 19:26:25   
detelja

pomočnika mam jz doma... tko da ga ne rabim user posted image  user posted image  user posted image  zajtrki so pa res mamljivi user posted image  user posted image

ja, saj me imamo tudi doma pomočnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam kak tak pride tudi prav za očke, ko naših ni doma, ali??? user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
1.4.2009 19:27:04   
Blueeyes
evo še jz enga pomočnika delim z vami user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
1.4.2009 19:27:32   
detelja

zdej se se malo spočila... sicer spat nisem mogla, sem samo poležavala na kavču... mala se javlja.. sicer zelo švohotno, ampak čist dovolj zsaenkrat... tok da vem da je ok...

zdej smo majčice zvedle da dobimo jutri že prvega majčevskega otroka - oz kr 2.. naši dvojni nosečki bojo baje sprožili porod user posted image   user posted image   no, pa bomo počasi še mi na vrsti user posted image

super...sem ful vesela, da se je bebi zbudil...a si pol moj nasvet prebrala, ko sem ti napisala, da pejd pod tuš pa s curkom masiraj buščija???moj mi dela take raztezne vaje trebuha, da ne vem kje me boli, če rebra, ali lula ali ritkauser posted image user posted image user posted image user posted image  ali leva stran telesa ali desna stran user posted image user posted image  no je pa super, ker ga čutim, ker če ne sem čist zgubljena, zmedena, nervozna, živčna...a ve majčice pa nič ne prehitevajte...me smo zdaj na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ubogala sem tvoj nasvet in šla pod tuš... očitno je pomagalo... thanx user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja nekatere majčice se bojo kr urinle med aprilčice, ostale (z mano vred) pa bomo še malo počakale - vsaj kakše 2-3 tedne... pol se vam pa lahko pridružimo

jaz imam naslednji petek rok...pa bi ful rada šla na rok rodit...sicer 9.4. je polna luna tako, da mogoče mi bo pa ratal se prišlepat do tja...bom videla, če ne bom prej rodila kaj pravi ctg, uz, in kaj pravi gin. - v pon. imam pregled...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.4.2009 19:27:49   
Blueeyes

ja, saj me imamo tudi doma pomočnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam kak tak pride tudi prav za očke, ko naših ni doma, ali??? user posted image

jp, za očke so res prijetni.. ampak samo za očke user posted image  user posted image  user posted image  za rokice pa ne

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
1.4.2009 19:28:10   
detelja

evo še jz enga pomočnika delim z vami user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....mjami mjami...jaz bi tudi čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
1.4.2009 19:28:26   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

pozdravljene souser posted image

Evo mene...sem zdipilirana, nogice so lepo urejene in spedenane...tako da se zdaj počutim prav superuser posted image .
Kako ste kaj drage aprilčice??....so vas kaj nasrali danesuser posted image user posted image user posted image ...No do mene so bili uvidevni in me ni nihčeuser posted image user posted image .

porodnišnica-drage moje...vem da je bila tema že 100x obdelana pa me vseeno zanima kaj ste si spakirale za zraven za v P??Ste vzele spodnje hlačke zraven, pa koliko modrčkov, pa pižamo??? No hvalauser posted image

Zdej vas grem pa mal prečekirat...če je kaj pomočnikovuser posted image user posted image user posted image

v moji potovalki najdeš...en puloverček (baje je nekaterim ful po porodu mrzlo)...vzela sem 3 pakete vložkov, 2 modrca za dojenje, pižamo, haljo...pol osnovno kozmetiko...vzela sem si še bivacijn (ne vem kako se napiše)  prašek, če bom slučajno rezana, potem nastavke za bradavičke, kremo za bradavičke in to je to...

hvala ti detelja...bom jst tudi tako nekako spakirala, no rokavičke za bebija pa dude bom še kr vzela zravenuser posted image ...a bivacin je dober da se spodaj špricaš???

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
1.4.2009 19:28:33   
Blueeyes

jaz imam naslednji petek rok...pa bi ful rada šla na rok rodit...sicer 9.4. je polna luna tako, da mogoče mi bo pa ratal se prišlepat do tja...bom videla, če ne bom prej rodila kaj pravi ctg, uz, in kaj pravi gin. - v pon. imam pregled...

držim pesti... da je to čim prej za tabo

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
1.4.2009 19:29:21   
brigita23

user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....mjami mjami...jaz bi tudi čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmmmmmmmmmmmmm tole čokolado bi pa jst tudi lizalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
1.4.2009 19:29:44   
Blueeyes

user posted image

evo, da ne boste rekle da samo špegamo k vam in cedimo sline... vam še jaz nekaj okusnega pripopam user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
1.4.2009 19:29:48   
detelja

jp, za očke so res prijetni.. ampak samo za očke user posted image  user posted image  user posted image  za rokice pa ne

saj to je logično...od moje ene znanke brat je tudi maneken...glup pa tko, da mislim, da sliši kako trava rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tista samovšečnost, misli, da je najlepši pa sploh ni...saj sploh ne vem kaj bi počela z takim...še v vitrini ga ne bi imela...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
1.4.2009 19:29:53   
KatMat
modrookica to ni fer!to je moj cokoladni zajcek!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
1.4.2009 19:30:43   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Aha, zdaj pa bo! user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
1.4.2009 19:30:56   
brigita23

a se je kpmk že kaj javila?? Sem malo v zaostanku zato sprašujemuser posted image

ne vem, če se je ...jaz je nisem zasledila, ali pa sem kje preskočlauser posted image

mogoče pa rojeva al pa že cartauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  go kpmk....go pkmk....dihamo s tabo, ali pa se nam javi če ni ničuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
1.4.2009 19:31:39   
Blueeyes

he he... sej vem da je samo tvoj.... aprilčice prste stran, drgač bo katmat jezna user posted image  user posted image  user posted image  

kaj se bo iz minuto v minuto kle pojavilo vedno več majčic user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
1.4.2009 19:31:57   
detelja

pozdravljene souser posted image

Evo mene...sem zdipilirana, nogice so lepo urejene in spedenane...tako da se zdaj počutim prav superuser posted image .
Kako ste kaj drage aprilčice??....so vas kaj nasrali danesuser posted image user posted image user posted image ...No do mene so bili uvidevni in me ni nihčeuser posted image user posted image .

porodnišnica-drage moje...vem da je bila tema že 100x obdelana pa me vseeno zanima kaj ste si spakirale za zraven za v P??Ste vzele spodnje hlačke zraven, pa koliko modrčkov, pa pižamo??? No hvalauser posted image

Zdej vas grem pa mal prečekirat...če je kaj pomočnikovuser posted image user posted image user posted image

v moji potovalki najdeš...en puloverček (baje je nekaterim ful po porodu mrzlo)...vzela sem 3 pakete vložkov, 2 modrca za dojenje, pižamo, haljo...pol osnovno kozmetiko...vzela sem si še bivacijn (ne vem kako se napiše)  prašek, če bom slučajno rezana, potem nastavke za bradavičke, kremo za bradavičke in to je to...

hvala ti detelja...bom jst tudi tako nekako spakirala, no rokavičke za bebija pa dude bom še kr vzela zravenuser posted image ...a bivacin je dober da se spodaj špricaš???

no pozabila sem napisat, da sem si vzela še blazinice za joškice...nam so v MŠ rekli, da je prašek kao boljši, ker sprej mal peče ko pošpricaš...drugače pa so rekli, da ko se umijemo bi se naj mal nage vlegle pa dale noge narazen, da se ja dobr spodaj vse posuši, da bo hitrej celil...no, jaz upam, da bo moja luknjica preživela brez šivovuser posted image user posted image  slepo dudo sem jaz tudi dala v kozmetični kavček...drugo vse pa sem pripravila dragemu, da prinese ko bo prišel po naju...

Neposredna povezava do sporočila: 3170
1.4.2009 19:33:53   
detelja

he he... sej vem da je samo tvoj.... aprilčice prste stran, drgač bo katmat jezna user posted image  user posted image  user posted image  

kaj se bo iz minuto v minuto kle pojavilo vedno več majčic user posted image user posted image

ja izgleda, da smo aprilčice ful privlačneuser posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj so majčice ugotovile, da je pomlad tu...aprilčice se počasi odpravljamo na letalo za rim..pomočnki pa bodo ostali...a boste vi na njih tisti čas pazile ko bomo me v rimu???user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
1.4.2009 19:34:01   
brigita23

Na vaši strani se pa zmeraj nekaj dogaja....tile vaši pomočnikiuser posted image !

Detelja....te aprilčice dajo k nam malo na sposojo? Da nam boš slastne zajtrke pripravljala in popala gola teleščka tele pomočnikovuser posted image  

Že kar konkretno pakirate potovalke za v P. Je že nas majčice postalo strah, da bomo morale it....april, maj...to je vse blizu. user posted image

ne damo mi deteljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nas je tako razvadila s temi njenimi zajtrki, da ne vem kako bomo brez nje ko bo v Rimu, no seveda pa skrbi tudi za dobro razpoloženje, z njenimi pomočnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......joj kok bom vesela ko bo detelja rodila pol nas bo pa eno jutro presenetila spet z enim od njenih zajtrkomuser posted image  

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
1.4.2009 19:36:14   
detelja

ne damo mi deteljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nas je tako razvadila s temi njenimi zajtrki, da ne vem kako bomo brez nje ko bo v Rimu, no seveda pa skrbi tudi za dobro razpoloženje, z njenimi pomočnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......joj kok bom vesela ko bo detelja rodila pol nas bo pa eno jutro presenetila spet z enim od njenih zajtrkomuser posted image  

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3173
1.4.2009 19:38:00   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
1.4.2009 19:39:02   
detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigita a ne da imam pravuser posted image user posted image user posted image user posted image  sta tile dve pravi lisički...

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?