Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:22:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ooo modra, ti si tud tu? jp.... lepo da nisem sama
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:22:59
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Na vaši strani se pa zmeraj nekaj dogaja....tile vaši pomočniki ! Detelja....te aprilčice dajo k nam malo na sposojo? Da nam boš slastne zajtrke pripravljala in popala gola teleščka tele pomočnikov Že kar konkretno pakirate potovalke za v P. Je že nas majčice postalo strah, da bomo morale it....april, maj...to je vse blizu. pokica_ nam na naši strani je bolj megla kot pa živ žav ...ja, itak da redno pakiramo, april je tu...sicer pa so naše nekatere že marca odšle za rim..tako, da bo verjetno tudi kaka majčica pobegnila že v aprilu v rim Ma meni se pa zdi, da se mate kar fino na tej strani,...no sj me se mamo tudi z majčicami,...glede na to da smo res prave čvekulje. Je pa res ena majčica, ko pričakuje dvojčke odpotuje za Rim(sprožen porod). me se imamo super....sicer več ali manj čvekamo skoz ene in iste...določene se pojavijo na mesec ali dva 1x in pol jih motijo citirana besedila, pomočniki..... ampak saj veš, da če te par ur ni na rr pa prideš je že tolk vačsih napisano, da rabiš cel dan na prideš na tekoče...kaj pa šele če te po mesec dni ni gor...sicer pa me aktivne se imamo fajn...druge pa verjetno na svoj način tudi mi bo prav čudno, ko bom šla v rim pa pridemo domov, da ne bo več tolko časa za net itd...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:24:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ooo modra, ti si tud tu? jp.... lepo da nisem sama vidvi pa sta pravi lisici...saj vem, da ne hodita sem po nasvete/pomoč, ampak hodita sem na zajtrk, gledat pomočnike....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:24:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes zdej se se malo spočila... sicer spat nisem mogla, sem samo poležavala na kavču... mala se javlja.. sicer zelo švohotno, ampak čist dovolj zsaenkrat... tok da vem da je ok... zdej smo majčice zvedle da dobimo jutri že prvega majčevskega otroka - oz kr 2.. naši dvojni nosečki bojo baje sprožili porod no, pa bomo počasi še mi na vrsti super...sem ful vesela, da se je bebi zbudil...a si pol moj nasvet prebrala, ko sem ti napisala, da pejd pod tuš pa s curkom masiraj buščija???moj mi dela take raztezne vaje trebuha, da ne vem kje me boli, če rebra, ali lula ali ritka ali leva stran telesa ali desna stran no je pa super, ker ga čutim, ker če ne sem čist zgubljena, zmedena, nervozna, živčna...a ve majčice pa nič ne prehitevajte...me smo zdaj na vrsti ja ubogala sem tvoj nasvet in šla pod tuš... očitno je pomagalo... thanx ja nekatere majčice se bojo kr urinle med aprilčice, ostale (z mano vred) pa bomo še malo počakale - vsaj kakše 2-3 tedne... pol se vam pa lahko pridružimo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:25:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ooo modra, ti si tud tu? jp.... lepo da nisem sama vidvi pa sta pravi lisici...saj vem, da ne hodita sem po nasvete/pomoč, ampak hodita sem na zajtrk, gledat pomočnike.... pomočnika mam jz doma... tko da ga ne rabim zajtrki so pa res mamljivi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:26:25
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ooo modra, ti si tud tu? jp.... lepo da nisem sama vidvi pa sta pravi lisici...saj vem, da ne hodita sem po nasvete/pomoč, ampak hodita sem na zajtrk, gledat pomočnike.... pomočnika mam jz doma... tko da ga ne rabim zajtrki so pa res mamljivi ja, saj me imamo tudi doma pomočnika sam kak tak pride tudi prav za očke, ko naših ni doma, ali???
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:27:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo še jz enga pomočnika delim z vami
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:27:32
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes zdej se se malo spočila... sicer spat nisem mogla, sem samo poležavala na kavču... mala se javlja.. sicer zelo švohotno, ampak čist dovolj zsaenkrat... tok da vem da je ok... zdej smo majčice zvedle da dobimo jutri že prvega majčevskega otroka - oz kr 2.. naši dvojni nosečki bojo baje sprožili porod no, pa bomo počasi še mi na vrsti super...sem ful vesela, da se je bebi zbudil...a si pol moj nasvet prebrala, ko sem ti napisala, da pejd pod tuš pa s curkom masiraj buščija???moj mi dela take raztezne vaje trebuha, da ne vem kje me boli, če rebra, ali lula ali ritka ali leva stran telesa ali desna stran no je pa super, ker ga čutim, ker če ne sem čist zgubljena, zmedena, nervozna, živčna...a ve majčice pa nič ne prehitevajte...me smo zdaj na vrsti ja ubogala sem tvoj nasvet in šla pod tuš... očitno je pomagalo... thanx ja nekatere majčice se bojo kr urinle med aprilčice, ostale (z mano vred) pa bomo še malo počakale - vsaj kakše 2-3 tedne... pol se vam pa lahko pridružimo jaz imam naslednji petek rok...pa bi ful rada šla na rok rodit...sicer 9.4. je polna luna tako, da mogoče mi bo pa ratal se prišlepat do tja...bom videla, če ne bom prej rodila kaj pravi ctg, uz, in kaj pravi gin. - v pon. imam pregled...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:27:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ooo modra, ti si tud tu? jp.... lepo da nisem sama vidvi pa sta pravi lisici...saj vem, da ne hodita sem po nasvete/pomoč, ampak hodita sem na zajtrk, gledat pomočnike.... pomočnika mam jz doma... tko da ga ne rabim zajtrki so pa res mamljivi ja, saj me imamo tudi doma pomočnika sam kak tak pride tudi prav za očke, ko naših ni doma, ali??? jp, za očke so res prijetni.. ampak samo za očke za rokice pa ne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:28:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo še jz enga pomočnika delim z vami uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....mjami mjami...jaz bi tudi čokolado
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:28:26
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 pozdravljene so Evo mene...sem zdipilirana, nogice so lepo urejene in spedenane...tako da se zdaj počutim prav super . Kako ste kaj drage aprilčice??....so vas kaj nasrali danes ...No do mene so bili uvidevni in me ni nihče . porodnišnica-drage moje...vem da je bila tema že 100x obdelana pa me vseeno zanima kaj ste si spakirale za zraven za v P??Ste vzele spodnje hlačke zraven, pa koliko modrčkov, pa pižamo??? No hvala Zdej vas grem pa mal prečekirat...če je kaj pomočnikov v moji potovalki najdeš...en puloverček (baje je nekaterim ful po porodu mrzlo)...vzela sem 3 pakete vložkov, 2 modrca za dojenje, pižamo, haljo...pol osnovno kozmetiko...vzela sem si še bivacijn (ne vem kako se napiše) prašek, če bom slučajno rezana, potem nastavke za bradavičke, kremo za bradavičke in to je to... hvala ti detelja...bom jst tudi tako nekako spakirala, no rokavičke za bebija pa dude bom še kr vzela zraven ...a bivacin je dober da se spodaj špricaš???
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:28:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja jaz imam naslednji petek rok...pa bi ful rada šla na rok rodit...sicer 9.4. je polna luna tako, da mogoče mi bo pa ratal se prišlepat do tja...bom videla, če ne bom prej rodila kaj pravi ctg, uz, in kaj pravi gin. - v pon. imam pregled... držim pesti... da je to čim prej za tabo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:29:21
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo še jz enga pomočnika delim z vami uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....mjami mjami...jaz bi tudi čokolado mmmmmmmmmmmmmmmm tole čokolado bi pa jst tudi lizala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:29:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo še jz enga pomočnika delim z vami uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....mjami mjami...jaz bi tudi čokolado evo, da ne boste rekle da samo špegamo k vam in cedimo sline... vam še jaz nekaj okusnega pripopam
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:29:48
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ooo modra, ti si tud tu? jp.... lepo da nisem sama vidvi pa sta pravi lisici...saj vem, da ne hodita sem po nasvete/pomoč, ampak hodita sem na zajtrk, gledat pomočnike.... pomočnika mam jz doma... tko da ga ne rabim zajtrki so pa res mamljivi ja, saj me imamo tudi doma pomočnika sam kak tak pride tudi prav za očke, ko naših ni doma, ali??? jp, za očke so res prijetni.. ampak samo za očke za rokice pa ne saj to je logično...od moje ene znanke brat je tudi maneken...glup pa tko, da mislim, da sliši kako trava raste pa tista samovšečnost, misli, da je najlepši pa sploh ni...saj sploh ne vem kaj bi počela z takim...še v vitrini ga ne bi imela...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:29:53
|
|
|
|
KatMat
|
modrookica to ni fer!to je moj cokoladni zajcek!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:30:43
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat modrookica to ni fer!to je moj cokoladni zajcek! Aha, zdaj pa bo!
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:30:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 a se je kpmk že kaj javila?? Sem malo v zaostanku zato sprašujem ne vem, če se je ...jaz je nisem zasledila, ali pa sem kje preskočla mogoče pa rojeva al pa že carta go kpmk....go pkmk....dihamo s tabo, ali pa se nam javi če ni nič
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:31:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat modrookica to ni fer!to je moj cokoladni zajcek! he he... sej vem da je samo tvoj.... aprilčice prste stran, drgač bo katmat jezna kaj se bo iz minuto v minuto kle pojavilo vedno več majčic
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:31:57
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 pozdravljene so Evo mene...sem zdipilirana, nogice so lepo urejene in spedenane...tako da se zdaj počutim prav super . Kako ste kaj drage aprilčice??....so vas kaj nasrali danes ...No do mene so bili uvidevni in me ni nihče . porodnišnica-drage moje...vem da je bila tema že 100x obdelana pa me vseeno zanima kaj ste si spakirale za zraven za v P??Ste vzele spodnje hlačke zraven, pa koliko modrčkov, pa pižamo??? No hvala Zdej vas grem pa mal prečekirat...če je kaj pomočnikov v moji potovalki najdeš...en puloverček (baje je nekaterim ful po porodu mrzlo)...vzela sem 3 pakete vložkov, 2 modrca za dojenje, pižamo, haljo...pol osnovno kozmetiko...vzela sem si še bivacijn (ne vem kako se napiše) prašek, če bom slučajno rezana, potem nastavke za bradavičke, kremo za bradavičke in to je to... hvala ti detelja...bom jst tudi tako nekako spakirala, no rokavičke za bebija pa dude bom še kr vzela zraven ...a bivacin je dober da se spodaj špricaš??? no pozabila sem napisat, da sem si vzela še blazinice za joškice...nam so v MŠ rekli, da je prašek kao boljši, ker sprej mal peče ko pošpricaš...drugače pa so rekli, da ko se umijemo bi se naj mal nage vlegle pa dale noge narazen, da se ja dobr spodaj vse posuši, da bo hitrej celil...no, jaz upam, da bo moja luknjica preživela brez šivov slepo dudo sem jaz tudi dala v kozmetični kavček...drugo vse pa sem pripravila dragemu, da prinese ko bo prišel po naju...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:33:53
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat modrookica to ni fer!to je moj cokoladni zajcek! he he... sej vem da je samo tvoj.... aprilčice prste stran, drgač bo katmat jezna kaj se bo iz minuto v minuto kle pojavilo vedno več majčic ja izgleda, da smo aprilčice ful privlačne zdaj so majčice ugotovile, da je pomlad tu...aprilčice se počasi odpravljamo na letalo za rim..pomočnki pa bodo ostali...a boste vi na njih tisti čas pazile ko bomo me v rimu???
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:34:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Na vaši strani se pa zmeraj nekaj dogaja....tile vaši pomočniki ! Detelja....te aprilčice dajo k nam malo na sposojo? Da nam boš slastne zajtrke pripravljala in popala gola teleščka tele pomočnikov Že kar konkretno pakirate potovalke za v P. Je že nas majčice postalo strah, da bomo morale it....april, maj...to je vse blizu. ne damo mi detelje ...nas je tako razvadila s temi njenimi zajtrki, da ne vem kako bomo brez nje ko bo v Rimu, no seveda pa skrbi tudi za dobro razpoloženje, z njenimi pomočniki ......joj kok bom vesela ko bo detelja rodila pol nas bo pa eno jutro presenetila spet z enim od njenih zajtrkom
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:36:14
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Na vaši strani se pa zmeraj nekaj dogaja....tile vaši pomočniki ! Detelja....te aprilčice dajo k nam malo na sposojo? Da nam boš slastne zajtrke pripravljala in popala gola teleščka tele pomočnikov Že kar konkretno pakirate potovalke za v P. Je že nas majčice postalo strah, da bomo morale it....april, maj...to je vse blizu. ne damo mi detelje ...nas je tako razvadila s temi njenimi zajtrki, da ne vem kako bomo brez nje ko bo v Rimu, no seveda pa skrbi tudi za dobro razpoloženje, z njenimi pomočniki ......joj kok bom vesela ko bo detelja rodila pol nas bo pa eno jutro presenetila spet z enim od njenih zajtrkom iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:38:00
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ooo modra, ti si tud tu? jp.... lepo da nisem sama vidvi pa sta pravi lisici...saj vem, da ne hodita sem po nasvete/pomoč, ampak hodita sem na zajtrk, gledat pomočnike....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 19:39:02
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ooo modra, ti si tud tu? jp.... lepo da nisem sama vidvi pa sta pravi lisici...saj vem, da ne hodita sem po nasvete/pomoč, ampak hodita sem na zajtrk, gledat pomočnike.... brigita a ne da imam prav sta tile dve pravi lisički...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?