|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
1.4.2009 17:48:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Ej, Detelja, kaj si videla zadnjič moj post, ko sem napisala, da v soboto kuhamo bograč... smo ga že velikrat kuhali in mami carskega naredi, me pa vseeno zanima kakšen vaš domač recept.

ja ja, videla sem...sam veš ponavadi berem in sproti odg. pol pa se zgubim pa vem, da neki še nisem odg. pa sem pol pozabila...hmmmm, jaz ti ne morem dat kakega pametnega recepta...če boš počakala do jutri pa bom vpr. mojega kuharja pa ti pol povem...a lahko???? kolk oseb bo? ker on to pol pove kolk kakega mesa rabiš, kolk krompira, čebule, začimbe...a veš, da je od mojega prijatelj šel 1x na tekmovanje kuhanje bograča pa je prvič v življenju kuhaluser posted image  moj pa mu je dal recept...in ko pride na cilj se spomni,da je ostal recept doma pa se takoj obrne in gre domov po njega in na koncu dobil zlato priznanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na tekmovanju pa so bili priznani kuharji itd...in pol en ko se prvič pojavi tam dobi zlato priznanje...pa še sanjalo se mu ni kaj mora vse dat v bograč...mu je moj en večer ko sta se ga mal napila razlagal kaj in kako in kdaj kaj dodauser posted image user posted image user posted image

Jaaaa, super ideja. user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo te prosim za celoten recept s postopkom.user posted image user posted image user posted image user posted image
Kuhali bomo v kotlu, bo nas pa okoli 20.

Tisočkrat ti hvala.

A zlato priznanje? Noro super.user posted image user posted image user posted image

ja, upam, da ga boš dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image  neki me je kar iz lepega začel spodaj špikat pa boletuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa menda ne bomo šli danes v rimuser posted image user posted image user posted image

Tolk še pa počakaj, da mi recept napišeš.user posted image user posted image user posted image

Ne, sam potem je sigurno ful dober recept, če je kolega zmagal z njim na tekmovanju.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
1.4.2009 17:48:59   
detelja
junona naš ati bo tudi častil bograč, ko bo postal očka...ker itak ne veš kdo pride vse čestitat to pa itak lahko skuhaš pa daš komot v skrinjo pa pol vzameš ven pa ješ..pri narezku pa je to bolj tko...user posted image ...bom ga pa še danes vpr., če ne bo ful pozen...vem, da rabiš svinjsko meso, goveje in divjačino sam ne vem količineuser posted image  zato bom rajši vpr. mojega lubijauser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
1.4.2009 17:52:02   
*Junona*

junona naš ati bo tudi častil bograč, ko bo postal očka...ker itak ne veš kdo pride vse čestitat to pa itak lahko skuhaš pa daš komot v skrinjo pa pol vzameš ven pa ješ..pri narezku pa je to bolj tko...user posted image ...bom ga pa še danes vpr., če ne bo ful pozen...vem, da rabiš svinjsko meso, goveje in divjačino sam ne vem količineuser posted image  zato bom rajši vpr. mojega lubijauser posted image user posted image

To pa super.user posted image user posted image user posted image Pa itak je to stokrat boljše od narezka. Se mi zdi, da non stop ti narezki vsepovsod... paše potem še kaj drugega. Zato pa bomo mi v soboto zunaj bograč kuhali, da bo malo drugače kot ponavadi ko so čevapi, hrenovke na žaru itd.
Ja, za recept te pa res zelo prosim...pa če mi lahka kr namejl pošlješ, sej ga maš, ne?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
1.4.2009 17:52:55   
detelja

Ej, Detelja, kaj si videla zadnjič moj post, ko sem napisala, da v soboto kuhamo bograč... smo ga že velikrat kuhali in mami carskega naredi, me pa vseeno zanima kakšen vaš domač recept.

ja ja, videla sem...sam veš ponavadi berem in sproti odg. pol pa se zgubim pa vem, da neki še nisem odg. pa sem pol pozabila...hmmmm, jaz ti ne morem dat kakega pametnega recepta...če boš počakala do jutri pa bom vpr. mojega kuharja pa ti pol povem...a lahko???? kolk oseb bo? ker on to pol pove kolk kakega mesa rabiš, kolk krompira, čebule, začimbe...a veš, da je od mojega prijatelj šel 1x na tekmovanje kuhanje bograča pa je prvič v življenju kuhaluser posted image  moj pa mu je dal recept...in ko pride na cilj se spomni,da je ostal recept doma pa se takoj obrne in gre domov po njega in na koncu dobil zlato priznanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na tekmovanju pa so bili priznani kuharji itd...in pol en ko se prvič pojavi tam dobi zlato priznanje...pa še sanjalo se mu ni kaj mora vse dat v bograč...mu je moj en večer ko sta se ga mal napila razlagal kaj in kako in kdaj kaj dodauser posted image user posted image user posted image

Jaaaa, super ideja. user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo te prosim za celoten recept s postopkom.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tisočkrat ti hvala.

A zlato priznanje? Noro super.user posted image user posted image user posted image

ja, upam, da ga boš dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image  neki me je kar iz lepega začel spodaj špikat pa boletuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa menda ne bomo šli danes v rimuser posted image user posted image user posted image

Tolk še pa počakaj, da mi recept napišeš.user posted image user posted image user posted image

Ne, sam potem je sigurno ful dober recept, če je kolega zmagal z njim na tekmovanju.

saj moj približno ve kolk katere sestavine rabiš za toliko ljudi...pol pa itak moraš probat pa dodajat začimbe po želji...sicer jaz bom vpr. za vse sestavine pa količinsko...pol pa vi itak lahko dodate po želji stvari...joj, ko imamo mi doma piknik ga vedno vsi utrujajo kolk rabimo mesa za toliko ljudi, kolk pa krompirja kaj pa zelenjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image  za moj rd je pekel pice...pol pa je naredil 3 take srednje pice...bilo pa nas je 5 odraslih, najin bebi in še en otrok pa on reče, "če to pojemo bomo itak carji" jaz pa ga pogledam pa rečem...men se zdi, da bo to ful premalo...on pa se ti zdi,da bo premalo...sem rekla ja...ej pol pa je ena cela pica ostala...če bi jaz odločala bi skuhala/spekla za pol bloka...user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
1.4.2009 17:53:28   
*Junona*
Zdej pa šibam, ker grema z mojim V Celje.

Se zvečer tipkamo.

Papa in hvala Detelja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
1.4.2009 17:54:47   
detelja

To pa super.user posted image user posted image user posted image Pa itak je to stokrat boljše od narezka. Se mi zdi, da non stop ti narezki vsepovsod... paše potem še kaj drugega. Zato pa bomo mi v soboto zunaj bograč kuhali, da bo malo drugače kot ponavadi ko so čevapi, hrenovke na žaru itd.
Ja, za recept te pa res zelo prosim...pa če mi lahka kr namejl pošlješ, sej ga maš, ne?

ja, bom...sam zdaj ga ne bi rada klicala, ker me je prej klical pa je tko vse na hitr govoril, ker ima ful gužvo pa še ful ima za naredit...bom ga pa ziher vpr. pa ti pol napišem... pa veš, bograč je itak bolj konkretna hrana kot pa narezek...pa itak veš, da se ga bodo nalil do vrha glave pa še čez in pol vsaj nekaj toplega pojejo...pa še kruh fajn meni je to tudi ful dobro...sem kar lačna ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
1.4.2009 17:55:13   
detelja

Zdej pa šibam, ker grema z mojim V Celje.

Se zvečer tipkamo.

Papa in hvala Detelja.user posted image user posted image user posted image

jaz tudi grem...se grem tuširat pol pa mal pred tv...lepo se imejte uživajte papa dijo

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
1.4.2009 17:56:02   
*Junona*

Tisočkrat ti hvala.

saj moj približno ve kolk katere sestavine rabiš za toliko ljudi...pol pa itak moraš probat pa dodajat začimbe po želji...sicer jaz bom vpr. za vse sestavine pa količinsko...pol pa vi itak lahko dodate po želji stvari...joj, ko imamo mi doma piknik ga vedno vsi utrujajo kolk rabimo mesa za toliko ljudi, kolk pa krompirja kaj pa zelenjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image  za moj rd je pekel pice...pol pa je naredil 3 take srednje pice...bilo pa nas je 5 odraslih, najin bebi in še en otrok pa on reče, "če to pojemo bomo itak carji" jaz pa ga pogledam pa rečem...men se zdi, da bo to ful premalo...on pa se ti zdi,da bo premalo...sem rekla ja...ej pol pa je ena cela pica ostala...če bi jaz odločala bi skuhala/spekla za pol bloka...user posted image user posted image user posted image user posted image

Js tudi nimam občutka glede hrane, vedno preveč nardim in rečem, da od viška glava ne boli.user posted image Se vidi, da rada jem in se bojim, da bi zmanjkalo.

Ja, sej za sestavine ni tak problem, tisto bomo že prilagodili količini, bolj me zanima postopek, vrste začimb....user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 1.4.2009 17:58:01 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
1.4.2009 17:58:22   
*Junona*

ja, bom...sam zdaj ga ne bi rada klicala, ker me je prej klical pa je tko vse na hitr govoril, ker ima ful gužvo pa še ful ima za naredit...bom ga pa ziher vpr. pa ti pol napišem... pa veš, bograč je itak bolj konkretna hrana kot pa narezek...pa itak veš, da se ga bodo nalil do vrha glave pa še čez in pol vsaj nekaj toplega pojejo...pa še kruh fajn meni je to tudi ful dobro...sem kar lačna ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej se ne mudi, boš mi že jutri v miru...sam pobegnat mi ne v Rim.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
1.4.2009 18:20:06   
frutolina
ojla punce

kako ste kaj na ta mračen dan? a ne bo šla danes nobena rodit ko se je začel naš mesec? user posted image  da bi imele prvoaprilčka user posted image

Sonček, se še spomniš ko sem enkrat rekla da bi rada  rodila 2.4? Ko si potem rekla da imaš takrat RD? Mam še čas a ne? user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
1.4.2009 18:32:06   
brigita23
pozdravljene souser posted image

Evo mene...sem zdipilirana, nogice so lepo urejene in spedenane...tako da se zdaj počutim prav superuser posted image .
Kako ste kaj drage aprilčice??....so vas kaj nasrali danesuser posted image user posted image user posted image ...No do mene so bili uvidevni in me ni nihčeuser posted image user posted image .

porodnišnica-drage moje...vem da je bila tema že 100x obdelana pa me vseeno zanima kaj ste si spakirale za zraven za v P??Ste vzele spodnje hlačke zraven, pa koliko modrčkov, pa pižamo??? No hvalauser posted image

Zdej vas grem pa mal prečekirat...če je kaj pomočnikovuser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
1.4.2009 18:34:42   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Punce sem klicala sedaj v Žalec v zd.dom ,kamor sem prej hodila  h G in imajo za test streptotok komaj 14e če se daš testirat.Jaz ne razumem zakaj se cene tko razlikujejo.user posted image Samo moraš biti pa njihov paceint.Bom pa jutri vprašala še mojo G  in koliko se pri njih plača.

Junona evo ti št. kot sem ti objubila za sposojo tehnice, za okolico Žalca je brezplačna dostava je pa izposoja za 1m -10e(tko so nam rekli v MŠ )051-253575 in še njihova stran
http://www.baby-nega.si/20164/28501.html

Je tudi lahko za ostale ,če katero zanima,kajti meni se zdi da se ne splača kupovat ,če je pa tukaj 10e za 1m

Jst vam svetujem, da si ne nebavite tehtnice....vas bo samo še dodatno spsihirala. Pri otroku enostavno vidite same koliko je lačna in če potrebuje še morebitni dodatek. Otrok sam ve koliko mora pojest. Če poje premalo joče ali takoj ali po eni ali dveh urah. Če se je pa preveč nažru, pa polije, kar ima preveč. Zato ne morete zgrešit ali je preveč ali premalo.
Tudi meni na začetku (prvi teden, ko sem prišla iz P) koliko poje. Ker sem mela premalo mleka se je žeglašala po 2 urah...kar ni dobro. Dojenčki jejo na cca. 3 -4 ure. 3 čez dan...ponoči pa jih pustimo malo več spati (4 ure). Sem poklicala takrat patronažno in mi je rekla, da naj ji dodam mleko v prahu (Novolac 1). Se pravi najprej podojiš in potem še napraviš malček mleka v prahu in vidiš koliko še poje. In tako je tudi bilo. Pojedla je pri meni, potem pa še enih 30 po flaški. Patronažna sestra pride 8x (baje, da je število obiskov določeno). No, nekateri rabijo več nekateri manj. Pr nas ne komplicirajo patronažne. Se pravi, da pride 2x na teden. 1x tedensko pa otročička zvaga. V prvem mesecu naj bi pridobil cca. 450-600g (odvisno od dojenčka).

Verjemite, da vam bo tehtnica le grenila življenje. Enostavno po samem otroku vidite koliko poje. Pa še tedensko tehtanje patronažne sestre je dovolj.

Miška hvala za tale nasvetuser posted image user posted image user posted image user posted image ....nam bo prišel prav kmalu pravuser posted image .

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
1.4.2009 18:36:40   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Js sem pa danes tako fajn spala, ne duha ne sluha o krčih in črvičenju. Edino krč me je tako zagrabil ponoči v nogo, da me je dragi moral masirat, ker sem stokala. Potem sva se pa tako smejala vsem mojim dogodivščinam v zadnjih mesecih.user posted image user posted image

v meca? jaz se sploh ne smem pretegnit tko, da naredim spicke s prsti na nogah.. ker me hoce pol tko zagrabit, da bi tulila od bolecine. na sreco me je v tej nosecnosti zgrabil samo enkrat, ampak je tak krc, da imam pol se 3 dni musklfibr user posted image
in komaj hodim. tko da se moram prav kontrolirat, da stopalo navzgor obrnem. Upam,da ne bos imela musklfibra user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  jst isto tinaajauser posted image ....ne smem stegnit nog.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
1.4.2009 18:39:43   
mišk
Torba za v porodnišnico: Jst sem vanjo zaenkrat dala samo dva modrčka za dojenje, blazinice, zobno ščetko in kolodont. Ostalo moram še nakupit jutri ali v petek.
Spodnjih hlačk ne bom jemala, ker jih je v porodnišnici polno tistih mrežastih na razpolago. Tudi vložkov ne vem če bom jemala s sabo, ker jih je vse polno na vozičku na hodniku in si sama postrežeš z njimi.

Torba za previjanje: Ve katera za kakšno res fajno? Če pa že ne za kakšno res fajno, pa za kakšno res ugodno?user posted image  Dona ima svojo, sem jo kupila v Rutarju za 20 evrov, pa je res super. Bom pa za user posted image  kupila še eno, ker se mi zdi nujno.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
1.4.2009 18:41:13   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

user posted image
Sonček prosim,če prilepiš slikico.Punce drugič vam napišem kaj več,ker nimam časa.

joj kak smo srčkaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
1.4.2009 18:46:01   
brigita23
a se je kpmk že kaj javila?? Sem malo v zaostanku zato sprašujemuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
1.4.2009 18:54:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

pozdravljene souser posted image

Evo mene...sem zdipilirana, nogice so lepo urejene in spedenane...tako da se zdaj počutim prav superuser posted image .
Kako ste kaj drage aprilčice??....so vas kaj nasrali danesuser posted image user posted image user posted image ...No do mene so bili uvidevni in me ni nihčeuser posted image user posted image .

porodnišnica-drage moje...vem da je bila tema že 100x obdelana pa me vseeno zanima kaj ste si spakirale za zraven za v P??Ste vzele spodnje hlačke zraven, pa koliko modrčkov, pa pižamo??? No hvalauser posted image

Zdej vas grem pa mal prečekirat...če je kaj pomočnikovuser posted image user posted image user posted image

v moji potovalki najdeš...en puloverček (baje je nekaterim ful po porodu mrzlo)...vzela sem 3 pakete vložkov, 2 modrca za dojenje, pižamo, haljo...pol osnovno kozmetiko...vzela sem si še bivacijn (ne vem kako se napiše)  prašek, če bom slučajno rezana, potem nastavke za bradavičke, kremo za bradavičke in to je to...

Neposredna povezava do sporočila: 3142
1.4.2009 18:56:33   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Torba za v porodnišnico: Jst sem vanjo zaenkrat dala samo dva modrčka za dojenje, blazinice, zobno ščetko in kolodont. Ostalo moram še nakupit jutri ali v petek.
Spodnjih hlačk ne bom jemala, ker jih je v porodnišnici polno tistih mrežastih na razpolago. Tudi vložkov ne vem če bom jemala s sabo, ker jih je vse polno na vozičku na hodniku in si sama postrežeš z njimi.

nam pa so rekli v mš, da baje vložke moramo obvezno sabo vzet, ker baje zzzs noče več krit stroškov nabave oz ne vem česa že...in da vsaki pripada na dan 1 vložek ali 2 ne vem točno kako so rekli...

Torba za previjanje: Ve katera za kakšno res fajno? Če pa že ne za kakšno res fajno, pa za kakšno res ugodno?user posted image  Dona ima svojo, sem jo kupila v Rutarju za 20 evrov, pa je res super. Bom pa za user posted image  kupila še eno, ker se mi zdi nujno.

jaz sem poleg vozička dobila to torbico pa mi je ful všeč...je pa od peg perega....

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
1.4.2009 18:57:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

a se je kpmk že kaj javila?? Sem malo v zaostanku zato sprašujemuser posted image

ne vem, če se je ...jaz je nisem zasledila, ali pa sem kje preskočlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3144
1.4.2009 19:09:24   
pokica_
Na vaši strani se pa zmeraj nekaj dogaja....tile vaši pomočnikiuser posted image !

Detelja....te aprilčice dajo k nam malo na sposojo? Da nam boš slastne zajtrke pripravljala in popala gola teleščka tele pomočnikovuser posted image  

Že kar konkretno pakirate potovalke za v P. Je že nas majčice postalo strah, da bomo morale it....april, maj...to je vse blizu. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
1.4.2009 19:14:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Na vaši strani se pa zmeraj nekaj dogaja....tile vaši pomočnikiuser posted image !

Detelja....te aprilčice dajo k nam malo na sposojo? Da nam boš slastne zajtrke pripravljala in popala gola teleščka tele pomočnikovuser posted image  

Že kar konkretno pakirate potovalke za v P. Je že nas majčice postalo strah, da bomo morale it....april, maj...to je vse blizu. user posted image

pokica_ nam na naši strani je bolj megla kot pa živ žavuser posted image ...ja, itak da redno pakiramo, april je tu...sicer pa so naše nekatere že marca odšle za rim..tako, da bo verjetno tudi kaka majčica pobegnila že v aprilu v rimuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
1.4.2009 19:16:41   
Blueeyes
zdej se se malo spočila... sicer spat nisem mogla, sem samo poležavala na kavču... mala se javlja.. sicer zelo švohotno, ampak čist dovolj zsaenkrat... tok da vem da je ok...

zdej smo majčice zvedle da dobimo jutri že prvega majčevskega otroka - oz kr 2.. naši dvojni nosečki bojo baje sprožili porod user posted image   user posted image   no, pa bomo počasi še mi na vrsti user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
1.4.2009 19:18:01   
pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

pokica_ nam na naši strani je bolj megla kot pa živ žavuser posted image ...ja, itak da redno pakiramo, april je tu...sicer pa so naše nekatere že marca odšle za rim..tako, da bo verjetno tudi kaka majčica pobegnila že v aprilu v rimuser posted image user posted image user posted image  

Ma meni se pa zdi, da se mate kar fino na tej strani,...no sj me se mamo tudi z majčicami,...glede na to da smo res prave čvekulje. Je pa res ena majčica, ko pričakuje dvojčke odpotuje za Rim(sprožen porod).

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
1.4.2009 19:19:29   
pokica_
Ooo modra, ti si tud tu? user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
1.4.2009 19:21:05   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

zdej se se malo spočila... sicer spat nisem mogla, sem samo poležavala na kavču... mala se javlja.. sicer zelo švohotno, ampak čist dovolj zsaenkrat... tok da vem da je ok...

zdej smo majčice zvedle da dobimo jutri že prvega majčevskega otroka - oz kr 2.. naši dvojni nosečki bojo baje sprožili porod user posted image   user posted image   no, pa bomo počasi še mi na vrsti user posted image

super...sem ful vesela, da se je bebi zbudil...a si pol moj nasvet prebrala, ko sem ti napisala, da pejd pod tuš pa s curkom masiraj buščija???moj mi dela take raztezne vaje trebuha, da ne vem kje me boli, če rebra, ali lula ali ritkauser posted image user posted image user posted image user posted image  ali leva stran telesa ali desna stran user posted image user posted image  no je pa super, ker ga čutim, ker če ne sem čist zgubljena, zmedena, nervozna, živčna...a ve majčice pa nič ne prehitevajte...me smo zdaj na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?