|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
1.4.2009 11:57:45   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Me je pa danes klical, da prihaja domov, ker so v bližini njihovega teritorija opazli medveda in so jih preventivno domov poslali. Jaz tisto...a res....pol sem se pa koj na Kleo spomnila, ko me je včeraj tak zasekirala in mi je blo koj jasno, da je 1.april.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Skoraj bi te ............. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
1.4.2009 11:58:29   
Samsa
ooouuujeeeeaaaa user posted image user posted image user posted image

Danes mi pa gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
1.4.2009 12:02:41   
Anonimen
Samsa, ste že imeli 6-to? 

Drugač pa 40 vročina je prehuda za zobke.user posted image Sam zdej itak veste kaj je narobe pri vas Tina. Zobki sam še otežijo situacijo pri vsem tem, kar prestaja Anja.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
1.4.2009 12:04:46   
lonapo
Tina, mi mamo prikolo v Zeleni Laguni-Poreč, smo ful zadovoljni, mamo super plac, do morja je sicer cca 400 m,sanitarije so blizu, pa 1,45 vožnje do dol. špica.

Ja, sej nam bo naš stalni kardiolog delal uz srca, ker se mi zdi da njemu še najbolj zaupam, nas spremlja že od njegovega rojstva.

Upam, da se bo letos to počasi nehal vse skupaj: bolezni, viroze, srce. Kriza, mam že vsega poln kufer.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
1.4.2009 12:05:09   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Samsa, ste že imeli 6-to? 

Drugač pa 40 vročina je prehuda za zobke.user posted image Sam zdej itak veste kaj je narobe pri vas Tina. Zobki sam še otežijo situacijo pri vsem tem, kar prestaja Anja.

Ne, ni še imela 6-te... sam flekcev nima ( z opazovanjem oz iskanjem flekcev sem pa obsedena od alergije naprej user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
1.4.2009 12:06:43   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Tina, mi mamo prikolo v Zeleni Laguni-Poreč, smo ful zadovoljni, mamo super plac, do morja je sicer cca 400 m,sanitarije so blizu, pa 1,45 vožnje do dol. špica.

Ja, sej nam bo naš stalni kardiolog delal uz srca, ker se mi zdi da njemu še najbolj zaupam, nas spremlja že od njegovega rojstva.

Upam, da se bo letos to počasi nehal vse skupaj: bolezni, viroze, srce. Kriza, mam že vsega poln kufer.

Tam je super - full lepo user posted image user posted image user posted image

To, da imaš vsega poln kufer - čisto verjamem - naj čimprej mine: user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
1.4.2009 12:09:56   
Tina 28
Ja Didlina...saj sem se hecala zaradi vročine...pač vse na kupu!
Lonapo...norosupertruper...a vi to kaj oddajate zanesljivim user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
1.4.2009 12:11:32   
Anonimen
Samsa, fleki pridejo, ko vročine ni več.user posted image Itak pa opazuj malo. Ko pride vročina do 38,5 jo zbijaj. Pa pit veliko.

Lonapo, te razumem, da maš vrh glave bolezni. user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
1.4.2009 12:12:58   
Anonimen

Ninny...a si mogoče pomislila, da Mašo matra lulanje zaradi Eme. Jaz in sestra sva mele baje v 4 razredu probleme s tem...zih je bla kakšna štala doma, saj sva obe lulali v postlo.user posted image

a veš, da sem ravno prejšni dan premišljevala, da je lahko tudi zaradi tega,ker voda,ki sva jo v pon. dale je ok tako, da ni zdravstveno. Saj jo ima rada, pa full jo objema... samo lahko pa v podzavesti... pač ni edina več, ni v središču pozornosti, tako, da sva se z mojim odločila, da bova vsak dan ko pride z vrtca in ko Ema spi samo njen čas namenila, pa bomo videli, če bo kaj boljš.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
1.4.2009 12:13:01   
Anonimen

Ja Didlina...saj sem se hecala zaradi vročine...pač vse na kupu!

Ne, si čist resno mislila. Jaz pa tud.user posted image user posted image user posted image user posted image Hec hec

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1160
1.4.2009 12:14:21   
alea01
spet tle kolovratimuser posted image user posted image

Smo že popapcali. Špinačko, pire in domačega zajčkauser posted image

RMRM- sem pozabila.....user posted image user posted image user posted image  za Lukasa in le tako naprej

didlinaa- naša je na začetku puzanja tudi nekam čudno dajala nogice i nsem tudi mislila, da je kaj narobe. Pa ni nič.....vsak ima svoj način plazenja...eni so pač skoz v zasedi...vojaki pa touser posted image user posted image user posted image user posted image ...Izabela in Anja definitivno. Mogoče pa še kdouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
1.4.2009 12:15:44   
Anonimen
Samsa tole obračanje strani ti gre tako dobro, da bom kmalu jaz morala mal k tebi pritiuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
1.4.2009 12:15:48   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Samsa, fleki pridejo, ko vročine ni več.user posted image Itak pa opazuj malo. Ko pride vročina do 38,5 jo zbijaj. Pa pit veliko.

Hvala za nasvet user posted image . Nisem se zavzela kako je s to 6 -to boleznijo ( sem mislila, da imajo istočasno vročino in flekce - hvala za razsvetlitev user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
1.4.2009 12:16:27   
Anonimen
lonapo +user posted image user posted image user posted image user posted image naj se vam res ustavije tele bolezni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
1.4.2009 12:16:36   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Samsa tole obračanje strani ti gre tako dobro, da bom kmalu jaz morala mal k tebi pritiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se bova zmenile za popust user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
1.4.2009 12:19:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Smo že popapcali. Špinačko, pire in domačega zajčkauser posted image ja super...najprej za igranje,pol za v lonecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pazi se

RMRM- sem pozabila.....user posted image user posted image user posted image  za Lukasa in le tako naprej

didlinaa- naša je na začetku puzanja tudi nekam čudno dajala nogice i nsem tudi mislila, da je kaj narobe. Pa ni nič.....vsak ima svoj način plazenja...eni so pač skoz v zasedi...vojaki pa touser posted image user posted image user posted image user posted image ...Izabela in Anja definitivno. Mogoče pa še kdouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
1.4.2009 12:20:55   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Smo že popapcali. Špinačko, pire in domačega zajčkauser posted image ja super...najprej za igranje,pol za v lonecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pazi se

Kleo saj nisi več v rožicah - spet groziš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
1.4.2009 12:22:00   
alea01

ti se se pa res name spravilauser posted image user posted image user posted image ......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
1.4.2009 12:22:45   
lunca14
joj,joj,joj,čvekice,kolk mam za bratuser posted image ..................no zvečer prej ne bo časa

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
1.4.2009 12:23:52   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

joj,joj,joj,čvekice,kolk mam za bratuser posted image ..................no zvečer prej ne bo časa

oj oj lunca....
boš pol brala - zdaj pa čvekaj user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
1.4.2009 12:25:38   
Anonimen

ti se se pa res name spravilauser posted image user posted image user posted image ......user posted image

Ne,ti me izzivasuser posted image .

Sem jedla puding-uni ko je gor krava,flekasti...tamala seveda mogla probat...je mlela,tko ene 2zlicki,niti ni pokazala hudega navdusenja....ko je bil pojeden pa v jok....hoooocem seeeeeuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
1.4.2009 12:27:11   
alea01

Ne,ti me izzivasuser posted image .

od kje ti pa to?????user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti ti ti packauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
1.4.2009 12:28:05   
alea01
Jaz pred tamalo ne smem nič jest. Je tako dretje, če ne dobi za poskusituser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
1.4.2009 12:29:04   
lunca14
Evo sem ga dala spat,zdej pa moram it kuhat..................dopoldne sem šla obiskat prijateljico v porodnišnico,in sem crkljala tisto malo dete,je pančkal pri meni skor eno uro,bi ga kar domov odnesla,pa nisem mogla verjet,kako majhno je to,pa drobno,pa tisti vonj po novorojenčkih.............sem se kar topila.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
1.4.2009 12:29:09   
alea01
....sicer pa čokolada in sladoled sta samo zame...ne bom ji dajala stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bom jaz pol manj imela....pa kaj šeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....sem žleht?user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Torta
lenca8

Torta za rojstni dan je boljša

doma pečena (85%)

kupljena (15%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!