Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 11:57:45
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Me je pa danes klical, da prihaja domov, ker so v bližini njihovega teritorija opazli medveda in so jih preventivno domov poslali. Jaz tisto...a res....pol sem se pa koj na Kleo spomnila, ko me je včeraj tak zasekirala in mi je blo koj jasno, da je 1.april. Skoraj bi te .............
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 11:58:29
|
|
|
|
Samsa
|
ooouuujeeeeaaaa Danes mi pa gre
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa, ste že imeli 6-to? Drugač pa 40 vročina je prehuda za zobke. Sam zdej itak veste kaj je narobe pri vas Tina. Zobki sam še otežijo situacijo pri vsem tem, kar prestaja Anja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:04:46
|
|
|
|
lonapo
|
Tina, mi mamo prikolo v Zeleni Laguni-Poreč, smo ful zadovoljni, mamo super plac, do morja je sicer cca 400 m,sanitarije so blizu, pa 1,45 vožnje do dol. špica. Ja, sej nam bo naš stalni kardiolog delal uz srca, ker se mi zdi da njemu še najbolj zaupam, nas spremlja že od njegovega rojstva. Upam, da se bo letos to počasi nehal vse skupaj: bolezni, viroze, srce. Kriza, mam že vsega poln kufer.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:05:09
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Samsa, ste že imeli 6-to? Drugač pa 40 vročina je prehuda za zobke. Sam zdej itak veste kaj je narobe pri vas Tina. Zobki sam še otežijo situacijo pri vsem tem, kar prestaja Anja. Ne, ni še imela 6-te... sam flekcev nima ( z opazovanjem oz iskanjem flekcev sem pa obsedena od alergije naprej )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:06:43
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Tina, mi mamo prikolo v Zeleni Laguni-Poreč, smo ful zadovoljni, mamo super plac, do morja je sicer cca 400 m,sanitarije so blizu, pa 1,45 vožnje do dol. špica. Ja, sej nam bo naš stalni kardiolog delal uz srca, ker se mi zdi da njemu še najbolj zaupam, nas spremlja že od njegovega rojstva. Upam, da se bo letos to počasi nehal vse skupaj: bolezni, viroze, srce. Kriza, mam že vsega poln kufer. Tam je super - full lepo To, da imaš vsega poln kufer - čisto verjamem - naj čimprej mine:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:09:56
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja Didlina...saj sem se hecala zaradi vročine...pač vse na kupu! Lonapo...norosupertruper...a vi to kaj oddajate zanesljivim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa, fleki pridejo, ko vročine ni več. Itak pa opazuj malo. Ko pride vročina do 38,5 jo zbijaj. Pa pit veliko. Lonapo, te razumem, da maš vrh glave bolezni.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ninny...a si mogoče pomislila, da Mašo matra lulanje zaradi Eme. Jaz in sestra sva mele baje v 4 razredu probleme s tem...zih je bla kakšna štala doma, saj sva obe lulali v postlo. a veš, da sem ravno prejšni dan premišljevala, da je lahko tudi zaradi tega,ker voda,ki sva jo v pon. dale je ok tako, da ni zdravstveno. Saj jo ima rada, pa full jo objema... samo lahko pa v podzavesti... pač ni edina več, ni v središču pozornosti, tako, da sva se z mojim odločila, da bova vsak dan ko pride z vrtca in ko Ema spi samo njen čas namenila, pa bomo videli, če bo kaj boljš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ja Didlina...saj sem se hecala zaradi vročine...pač vse na kupu! Ne, si čist resno mislila. Jaz pa tud. Hec hec
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:14:21
|
|
|
|
alea01
|
spet tle kolovratim Smo že popapcali. Špinačko, pire in domačega zajčka RMRM- sem pozabila..... za Lukasa in le tako naprej didlinaa- naša je na začetku puzanja tudi nekam čudno dajala nogice i nsem tudi mislila, da je kaj narobe. Pa ni nič.....vsak ima svoj način plazenja...eni so pač skoz v zasedi...vojaki pa to ...Izabela in Anja definitivno. Mogoče pa še kdo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa tole obračanje strani ti gre tako dobro, da bom kmalu jaz morala mal k tebi priti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:15:48
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Samsa, fleki pridejo, ko vročine ni več. Itak pa opazuj malo. Ko pride vročina do 38,5 jo zbijaj. Pa pit veliko. Hvala za nasvet . Nisem se zavzela kako je s to 6 -to boleznijo ( sem mislila, da imajo istočasno vročino in flekce - hvala za razsvetlitev )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo + naj se vam res ustavije tele bolezni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:16:36
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Samsa tole obračanje strani ti gre tako dobro, da bom kmalu jaz morala mal k tebi priti se bova zmenile za popust
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 spet tle kolovratim Smo že popapcali. Špinačko, pire in domačega zajčka ja super...najprej za igranje,pol za v lonec ...pazi se RMRM- sem pozabila..... za Lukasa in le tako naprej didlinaa- naša je na začetku puzanja tudi nekam čudno dajala nogice i nsem tudi mislila, da je kaj narobe. Pa ni nič.....vsak ima svoj način plazenja...eni so pač skoz v zasedi...vojaki pa to ...Izabela in Anja definitivno. Mogoče pa še kdo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:20:55
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 spet tle kolovratim Smo že popapcali. Špinačko, pire in domačega zajčka ja super...najprej za igranje,pol za v lonec ...pazi se RMRM- sem pozabila..... za Lukasa in le tako naprej didlinaa- naša je na začetku puzanja tudi nekam čudno dajala nogice i nsem tudi mislila, da je kaj narobe. Pa ni nič.....vsak ima svoj način plazenja...eni so pač skoz v zasedi...vojaki pa to ...Izabela in Anja definitivno. Mogoče pa še kdo Kleo saj nisi več v rožicah - spet groziš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:22:00
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 spet tle kolovratim Smo že popapcali. Špinačko, pire in domačega zajčka ja super...najprej za igranje,pol za v lonec ...pazi se RMRM- sem pozabila..... za Lukasa in le tako naprej didlinaa- naša je na začetku puzanja tudi nekam čudno dajala nogice i nsem tudi mislila, da je kaj narobe. Pa ni nič.....vsak ima svoj način plazenja...eni so pač skoz v zasedi...vojaki pa to ...Izabela in Anja definitivno. Mogoče pa še kdo ti se se pa res name spravila ......
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:22:45
|
|
|
|
lunca14
|
joj,joj,joj,čvekice,kolk mam za brat ..................no zvečer prej ne bo časa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:23:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 joj,joj,joj,čvekice,kolk mam za brat ..................no zvečer prej ne bo časa oj oj lunca.... boš pol brala - zdaj pa čvekaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 spet tle kolovratim Smo že popapcali. Špinačko, pire in domačega zajčka ja super...najprej za igranje,pol za v lonec ...pazi se RMRM- sem pozabila..... za Lukasa in le tako naprej didlinaa- naša je na začetku puzanja tudi nekam čudno dajala nogice i nsem tudi mislila, da je kaj narobe. Pa ni nič.....vsak ima svoj način plazenja...eni so pač skoz v zasedi...vojaki pa to ...Izabela in Anja definitivno. Mogoče pa še kdo ti se se pa res name spravila ...... Ne,ti me izzivas . Sem jedla puding-uni ko je gor krava,flekasti...tamala seveda mogla probat...je mlela,tko ene 2zlicki,niti ni pokazala hudega navdusenja....ko je bil pojeden pa v jok....hoooocem seeeee
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:27:11
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 spet tle kolovratim Smo že popapcali. Špinačko, pire in domačega zajčka ja super...najprej za igranje,pol za v lonec ...pazi se RMRM- sem pozabila..... za Lukasa in le tako naprej didlinaa- naša je na začetku puzanja tudi nekam čudno dajala nogice i nsem tudi mislila, da je kaj narobe. Pa ni nič.....vsak ima svoj način plazenja...eni so pač skoz v zasedi...vojaki pa to ...Izabela in Anja definitivno. Mogoče pa še kdo ti se se pa res name spravila ...... Ne,ti me izzivas . od kje ti pa to????? ....ti ti ti packa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:28:05
|
|
|
|
alea01
|
Jaz pred tamalo ne smem nič jest. Je tako dretje, če ne dobi za poskusit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:29:04
|
|
|
|
lunca14
|
Evo sem ga dala spat,zdej pa moram it kuhat..................dopoldne sem šla obiskat prijateljico v porodnišnico,in sem crkljala tisto malo dete,je pančkal pri meni skor eno uro,bi ga kar domov odnesla,pa nisem mogla verjet,kako majhno je to,pa drobno,pa tisti vonj po novorojenčkih.............sem se kar topila.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 12:29:09
|
|
|
|
alea01
|
....sicer pa čokolada in sladoled sta samo zame...ne bom ji dajala stran ....bom jaz pol manj imela....pa kaj še ....sem žleht?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Tortalenca8Torta za rojstni dan je boljšadoma pečena (
85%)
kupljena (
15%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!