Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 11:16:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Ke mona.. sm pozabla dat podatke iz prvega pregleda LEON pregled: 24.3. : 4620 g in 56 cm. pridni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 11:19:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Oj cimra! Kako ste kaj? ojla, ma evo, mo OK...pa vi?....čakam, da se Lea zbudi, da se podojiva; nazadnje je jedla 15:15 pa me joške že mal tiščijo.... Taj je priden? Pa mamica? A si dobila časopis? Ma Taj ni več tako priden, sedaj malo bolj redno brusi glasilke. Verjetno so krčki krivi. Pa ponoči tudi ne spimo več toliko, kot smo na začetku. Ma ni pa hudega. Časopisa nisem dobila, v skrajni sili bomo pa kopirali. Ja Lea je pa kakor kdaj, večinoma je tako kot v P, no edino je malo več budna in se pol z njo neki pogovarjam....jokca pa če se preveč naje in potem jo trebušček muči ampak tudi to nekako speljemo... sem jaz zdaj eno kolegico poklicala za časopis, če ga ima še...če ne pa ti bom kopirala to kar imam jaz.... Katera patronažna hodi k tebi? Glede časopisa, če ga ne dobimo bom res od tebe kopirala. K nam prihaja patronažna Sandra Bonin je kar v redu. Sicer ga niti dosti ne pregleda, ker nas ponavadi ujame, ko glih zaninamo, se pa malo več pogovorimo. A ste se vidve že kopali? Mi še vedno čakamo, da se popek zaceli. A to se pogovarjata o časopisu na dan, ko se je otrok rodil? Jaz imam tudi za obe, Tijo in Niko spravljene časopise. Sem firbec, kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 11:21:49
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz pa ponavljam vprašanje od včeraj. Niste brale al me ignorirate? V glavnem, zanima me, koliko količinsko pojejo vaši ? Tiste, ki jim dodajate ali jih tehtate, ziher veste. Seznam bom pa popravila, ko dobim še kak podatek. Da ne bo res za vsako treba limat na novo. Jasna, kdaj se kaj vidimo? Jaz sem sama že cel teden in brez avta... če se ti bo dalo na kak sprehod priti, bom vesela. Pa mamaM in pocka in ostale tudi, seveda, če ste že pri močeh.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 11:28:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa ponavljam vprašanje od včeraj. Niste brale al me ignorirate? V glavnem, zanima me, koliko količinsko pojejo vaši ? Tiste, ki jim dodajate ali jih tehtate, ziher veste. Seznam bom pa popravila, ko dobim še kak podatek. Da ne bo res za vsako treba limat na novo. Jasna, kdaj se kaj vidimo? Jaz sem sama že cel teden in brez avta... če se ti bo dalo na kak sprehod priti, bom vesela. Pa mamaM in pocka in ostale tudi, seveda, če ste že pri močeh. Moj poje cca 100ml vsake 3 do 3,5h!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 11:29:09
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 DOBRO JUTRO! V Mariboru je pravo aprilsko jutro z dežjem Da se na brzino javim, potem pa se grem pripravit za pregled. Zgleda, da te noči ne nagajo samo vašim otročkom, tudi jaz spim katastrofalno. Če seštejem vse ure, mislim, da spim 3 urce na noč. Malo me panika grabi, če bom sploh imela kaj moči za porod boš, boš... brez skrbi... js sm bla bolana in 13ur v porodni sobi, pa sem vseeno zdržala.. ker pač MORAŠ... druge ni... bodi brez skrbi... čisto vsaka od nas je zbrala energijo, čeprav smo mislile, da ne moremo več... bo vse ok, boš vidla Jjasna, si pozabla povedat, da si imela RR podporo tudi v porodni Tulipan, brez skrbi, boš zmogla ja, to pa itak... še takrat vam nism dala mira
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 11:41:16
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa ponavljam vprašanje od včeraj. Niste brale al me ignorirate? V glavnem, zanima me, koliko količinsko pojejo vaši ? Tiste, ki jim dodajate ali jih tehtate, ziher veste. Seznam bom pa popravila, ko dobim še kak podatek. Da ne bo res za vsako treba limat na novo. Jasna, kdaj se kaj vidimo? Jaz sem sama že cel teden in brez avta... če se ti bo dalo na kak sprehod priti, bom vesela. Pa mamaM in pocka in ostale tudi, seveda, če ste že pri močeh. Moj poje 100 na 2 uri in pol do 3 ure ni šans, da mu spravim več kot tolko u usta, ker pol samo kolca pa bruha.. tako da je čez dan lačen po 2h urah in pol... ponoči pa zdrži max. 3 ure in pol... Takoj, ko bo lepo vreme sicer morem vedet kaj prej, da nažicam tatija za avto (moj ljubi je v službi do 2h tako, da če tata ne posodi, sem brez). Sej če je lepo vreme gre ponavadi z motorjem v službo tako, da bomo kej zrihtali. PRIMORKE- pride še katera na vozičkanje???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 11:49:23
|
|
|
|
trinity22
|
ojla, da se še jaz tukaj pofočkam ... malo sem v zamudi, Najaa zelo lep uvod
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 11:54:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
najaa - če ti jaz hočem napisat koliko mojadva pojeta ti lahko napišem roman ne vem če ti bom ravno pomagala ampak : - nekje od 60 - 100 ml ker jima zdaj zmes šibam čaj nekje 60ml -da pa ne boš mislila da nista že 120 ml mahnila -se pa držimo ure nekje na tri ,če masta željo prej pa mami nateguje s čajem -zdaj sta se nekako unesla ko sem prešaltala na bebo 1 ,je pa bil svoj čas ko sem že skoraj obupala ko sta jedla na dve uri in to definitivno preveč,ker je bilo tako pogosto pa je bilo seveda več bruhanja in posledično nonstop lakota
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 12:03:48
|
|
|
|
helimaša
|
hej! najaa moja poje 100ml na cca.3urce.....če želi kej prej jo še mal prklopm na jošk.....tko da pr nas jemo itak tko....najprej na joški.....pa itak zaspi....pol pa si izčrpam in še po flaši.....tko da mal kombiniram.....ponoč ji dam pa sam moj mlek po flaši da mi dlje spi.....od 5-6urc......tko da je kr kul.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 12:16:34
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! najaa moja poje 100ml na cca.3urce.....če želi kej prej jo še mal prklopm na jošk.....tko da pr nas jemo itak tko....najprej na joški.....pa itak zaspi....pol pa si izčrpam in še po flaši.....tko da mal kombiniram.....ponoč ji dam pa sam moj mlek po flaši da mi dlje spi.....od 5-6urc......tko da je kr kul..... Tudi jaz to prakticiram, njprej ena ziza, pa pol druga, pa itaq zaspi pol pa še po flaški iztisnjeno moje mleko tako ponavadi ene 60, včasih mal več , včasih mal majn ... odvisno d tega kolk potegne z joške, ker ful hitro zaspi, jo pa budim na vsake 3 ure če se sama ne zbudi v tem času ... ker mi od začetka ni skoraj nič gor jemala, odkar pa si črpam je pa v 4 dneh pridobila 200g , tako da ostajamo pri tej metodi, čeprav je rekla patronažna, da ji s tem samo lenobo podpiram ... pa kaj čmo, glavno da e sita
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 12:30:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Oj cimra! Kako ste kaj? ojla, ma evo, mo OK...pa vi?....čakam, da se Lea zbudi, da se podojiva; nazadnje je jedla 15:15 pa me joške že mal tiščijo.... Taj je priden? Pa mamica? A si dobila časopis? Ma Taj ni več tako priden, sedaj malo bolj redno brusi glasilke. Verjetno so krčki krivi. Pa ponoči tudi ne spimo več toliko, kot smo na začetku. Ma ni pa hudega. Časopisa nisem dobila, v skrajni sili bomo pa kopirali. Ja Lea je pa kakor kdaj, večinoma je tako kot v P, no edino je malo več budna in se pol z njo neki pogovarjam....jokca pa če se preveč naje in potem jo trebušček muči ampak tudi to nekako speljemo... sem jaz zdaj eno kolegico poklicala za časopis, če ga ima še...če ne pa ti bom kopirala to kar imam jaz.... Katera patronažna hodi k tebi? Glede časopisa, če ga ne dobimo bom res od tebe kopirala. K nam prihaja patronažna Sandra Bonin je kar v redu. Sicer ga niti dosti ne pregleda, ker nas ponavadi ujame, ko glih zaninamo, se pa malo več pogovorimo. A ste se vidve že kopali? Mi še vedno čakamo, da se popek zaceli. A to se pogovarjata o časopisu na dan, ko se je otrok rodil? Jaz imam tudi za obe, Tijo in Niko spravljene časopise. Sem firbec, kaj? glej kako smo firbčni....ne, noter smo dale objavo v PN tam pod rubriko Rodili smo...že ki si tako firbčna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 12:31:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa ponavljam vprašanje od včeraj. Niste brale al me ignorirate? V glavnem, zanima me, koliko količinsko pojejo vaši ? Tiste, ki jim dodajate ali jih tehtate, ziher veste. Seznam bom pa popravila, ko dobim še kak podatek. Da ne bo res za vsako treba limat na novo. Jasna, kdaj se kaj vidimo? Jaz sem sama že cel teden in brez avta... če se ti bo dalo na kak sprehod priti, bom vesela. Pa mamaM in pocka in ostale tudi, seveda, če ste že pri močeh. 1. jaz Leo tehtam recimo da vsak drug obrok in mi poje nekje med 70 in 90ml in to je nekje na 3ure hranjenja; 2. ma jaz bom začela drug teden šetkat malo več, zdaj smo po 15-20 minutk zunaj in to je lih tolko da pridem do Izole in se obrnem nazaj....samo pol je treba piknik nardit, če pridem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 12:31:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 DOBRO JUTRO! V Mariboru je pravo aprilsko jutro z dežjem Da se na brzino javim, potem pa se grem pripravit za pregled. Zgleda, da te noči ne nagajo samo vašim otročkom, tudi jaz spim katastrofalno. Če seštejem vse ure, mislim, da spim 3 urce na noč. Malo me panika grabi, če bom sploh imela kaj moči za porod boš, boš... brez skrbi... js sm bla bolana in 13ur v porodni sobi, pa sem vseeno zdržala.. ker pač MORAŠ... druge ni... bodi brez skrbi... čisto vsaka od nas je zbrala energijo, čeprav smo mislile, da ne moremo več... bo vse ok, boš vidla Jjasna, si pozabla povedat, da si imela RR podporo tudi v porodni Tulipan, brez skrbi, boš zmogla ja, to pa itak... še takrat vam nism dala mira se spomneš: ˝fu shit˝
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 12:31:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa ponavljam vprašanje od včeraj. Niste brale al me ignorirate? V glavnem, zanima me, koliko količinsko pojejo vaši ? Tiste, ki jim dodajate ali jih tehtate, ziher veste. Seznam bom pa popravila, ko dobim še kak podatek. Da ne bo res za vsako treba limat na novo. Jasna, kdaj se kaj vidimo? Jaz sem sama že cel teden in brez avta... če se ti bo dalo na kak sprehod priti, bom vesela. Pa mamaM in pocka in ostale tudi, seveda, če ste že pri močeh. Moj poje 100 na 2 uri in pol do 3 ure ni šans, da mu spravim več kot tolko u usta, ker pol samo kolca pa bruha.. tako da je čez dan lačen po 2h urah in pol... ponoči pa zdrži max. 3 ure in pol... Takoj, ko bo lepo vreme sicer morem vedet kaj prej, da nažicam tatija za avto (moj ljubi je v službi do 2h tako, da če tata ne posodi, sem brez). Sej če je lepo vreme gre ponavadi z motorjem v službo tako, da bomo kej zrihtali. PRIMORKE- pride še katera na vozičkanje??? jaz se vam pridružim drug teden, ko bomo kaj dlje zunaj in seveda, če bo lepo vreme.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 12:43:57
|
|
|
|
novo
|
Se še js pofučkam tu! , pa smo le dočakale. grem malo prebrat za nazaj, ker nič ne vem za kaj se gre! ja, moja Zoja pridno je (se polno dojiva), malo se včasih buni, ker vmes zaspi. Spi po 3 ure, včasih tudi po 4 ponoči. Sam ko pa se oglasi, ji pravijo da bo operna pevka! aja, za seznam je imela Zoja ob rojstvu 3100 g -moja napaka.
< Sporočilo je popravil novo -- 1.4.2009 12:45:31 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 12:54:00
|
|
|
|
Tulipan12
|
Evo mene nazaj iz pregleda. Dete ima 4 kg po UZ, jaz odprta za en prst - karkoli že to pomeni, spodaj full zmehčana, plodovnice primerno, brez popadkov na CTGju. Naslednji CTG 5.4., če ne bo prej kake akcije.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 13:00:29
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 DOBRO JUTRO! V Mariboru je pravo aprilsko jutro z dežjem Da se na brzino javim, potem pa se grem pripravit za pregled. Zgleda, da te noči ne nagajo samo vašim otročkom, tudi jaz spim katastrofalno. Če seštejem vse ure, mislim, da spim 3 urce na noč. Malo me panika grabi, če bom sploh imela kaj moči za porod boš, boš... brez skrbi... js sm bla bolana in 13ur v porodni sobi, pa sem vseeno zdržala.. ker pač MORAŠ... druge ni... bodi brez skrbi... čisto vsaka od nas je zbrala energijo, čeprav smo mislile, da ne moremo več... bo vse ok, boš vidla Tako je, boš videla, da bo šlo..Saj drugače je more biti! p.s. Jaz pa sem bila v porodni sobi 20,5 h..s popadki na 3-2 minuti, pa sem preživela 23,5h..Skoraj 1 dan! Tak da..glavo pokonci PUNCA!!! Hvala za tolažbo, mi je kar lažje, ko kaj takega preberam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 13:01:15
|
|
|
|
sončko
|
punce, dajte mi še to povedat prosim - a ste ve dale kapljice proti krčem preden je bil star tri tedne? nam je v lekarni rekla, da se pred tremi tedni ne sme uporabljat nobenih kapljic! mi imami pa tako hude krče zvečer... hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 13:05:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
Steffi, kdaj imate posvetovalnico? Pri kateri P?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 13:05:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy glej kako smo firbčni....ne, noter smo dale objavo v PN tam pod rubriko Rodili smo...že ki si tako firbčna sem si misla pol ja, da ste bili objavljeni... ma kaj čem, firbec babji boš kaj dobrega spekla za naš 1. piknik glede hrane pa vidim, da smo tam tam. pa hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 13:06:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Evo mene nazaj iz pregleda. Dete ima 4 kg po UZ, jaz odprta za en prst - karkoli že to pomeni, spodaj full zmehčana, plodovnice primerno, brez popadkov na CTGju. Naslednji CTG 5.4., če ne bo prej kake akcije. pa so kej rekli kdaj bi sprožli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 13:07:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Evo mene nazaj iz pregleda. Dete ima 4 kg po UZ, jaz odprta za en prst - karkoli že to pomeni, spodaj full zmehčana, plodovnice primerno, brez popadkov na CTGju. Naslednji CTG 5.4., če ne bo prej kake akcije. jaz sem tudi na nedeljskem prgledu bila odprta dober prst, vse zmehčano in nič popadkov, pa sem drugo jutro rodila....upam, da bo tudi pri tebi tako....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 13:11:24
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy glej kako smo firbčni....ne, noter smo dale objavo v PN tam pod rubriko Rodili smo...že ki si tako firbčna sem si misla pol ja, da ste bili objavljeni... ma kaj čem, firbec babji boš kaj dobrega spekla za naš 1. piknik glede hrane pa vidim, da smo tam tam. pa hvala za odgovore! se bom potrudla kaj na hitro nardit....mogoče jogurtovo pito to lahko vse jemo, tiste, ki dojimo in tudi tiste, ki ne.... Evo, zdaj je bila pri nas patronažna, je prišla kr danes namesto jutri in je rekla, da naj gremo kr ven iz hiše na sprehod, ker je vreme lepo....tako da po kosilu smo itak imele namen it ven in bomo šle... aja, glede joka ponoči, mislim, da mi je Najaa rekla in mi je tudi sedaj patronažna, da ji je očitno manjkala družba in je iskala pozornost, ker je čez dan preveč spala in očitno je to to, ker je res kr spala in tudi full mirno je blo tako da zdaj bo čez dan zelo hrupno saj pride Žigec domov grem kosilat pol pa akcija ven...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 13:14:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Evo mene nazaj iz pregleda. Dete ima 4 kg po UZ, jaz odprta za en prst - karkoli že to pomeni, spodaj full zmehčana, plodovnice primerno, brez popadkov na CTGju. Naslednji CTG 5.4., če ne bo prej kake akcije. pa so kej rekli kdaj bi sprožli Ne. Po mojem mi bodo naslednjič povedali, so pa mi že na PDP rekli, da sprožijo po 14ih dneh, če ni prej kakih zapletov.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.4.2009 13:15:53
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Steffi, kdaj imate posvetovalnico? Pri kateri P? Posvetovalnico imava 17.3.2009 pri dr. Rupert Sajinčič Lučki. Kaj pa vidve in pri kom? Danes sva prvič s Tajem Gabrilom sama in smo jokali do sedaj. Mali tipček bi se samo po rokah nosil, ko ga pa odložim v posteljo pa tak jok, kot da bi nevem kaj z njim počela.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?