![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 2:41:27
|
|
|
|
Kicsi
|
Dober večer ali dobro jutro ali kar koli je že ob tej uri Ne gre in ne gre spat,pa če se še tok trudim .Pa še te boleče noge. Nič,malo sem prišla na forum pogledat,pa se zahvalit Sempervivum za odgovor,pa še neki bom vprašala. Slišala sem,da je poleg magnezija in kalcija,vredu tudi vitamin D3.Zdaj me pa zanima,če katera ve ali lahko po tem takem kupim jaz Sensilab Ca+Mg+D3 ?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 5:54:51
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro! Tale od Reby je bla včeaj dobra, pa takšno ponujam tudi jaz ...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 5:57:35
|
|
|
|
Lsica
|
Kicsi, upam da te ni preveč nespečka matrala..., pa da vsaj zdajle spančkate kot se spodobi... zate kavica kasneje, velja?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 6:28:17
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Lsica - ja, tale kavica je res dobra No, včeraj je bil prav zaklet dan, ko bi se vsaj končalo z zobom, pa se ni. Šla sem po avtoček in minuto pred domom se od uzadi vame zaleti en fant na križišču, ko smo stali zarad rdeče luči. Reku je, da sploh ni vidu in zadnji čas prbremzu, ampak zarad mokre ceste ga je nesl v mene. Avto je imel samo počen zadnji odbijač, pa men je itak vseen, sam da je z našo bebico vse vredu. Me nič ne boli, ampak komi čakam petka, da vidim pikico.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 7:21:18
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Dobro jutro! Lsica - ja, tale kavica je res dobra No, včeraj je bil prav zaklet dan, ko bi se vsaj končalo z zobom, pa se ni. Šla sem po avtoček in minuto pred domom se od uzadi vame zaleti en fant na križišču, ko smo stali zarad rdeče luči. Reku je, da sploh ni vidu in zadnji čas prbremzu, ampak zarad mokre ceste ga je nesl v mene. Avto je imel samo počen zadnji odbijač, pa men je itak vseen, sam da je z našo bebico vse vredu. Me nič ne boli, ampak komi čakam petka, da vidim pikico. Jutro! Ja jebela cesta, hudič gre včasih res na kup srat... no, sam da je z vama s pupo vse ok, avto se da popravit... do petka pa samo še 2 dni, boš kmalu spet občudovala vajino lepotičko LSIČKA hvala za kofi... jst sm se dons po doooolgem času naspala... prespala čist celo noč, niti lulat nisem šla za razliko od tebe KICSI a ne... mene so tut mučile boleče noge ampak so pri meni krive tut krčne žile... mogoče probaš še čim večkrat dat noge v luft... upam, da težave kmalu minejo...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 8:32:11
|
|
|
|
Bumo
|
Jutro lubice, Lsica hvala za kavico. Kicsi sirota, a tak te zaj....va, da sploh spati ne moreš? Ojej, pa da ti zdarvniki niso nič svetovali ? Lej, tako je, vitamin D pomaga, da se kalcij ki ga vzameš dejansko absorbira v telo, sicer ga gre veliko v nič. Po moje ne bi smelo biti problemov, da vzameš Mg+ Ca+D3. Zelo dobro pa je tudi, da jemlješ vitamin c, po možnosti naravno obliko. Ta vitamin lahko vzameš tudi malo večkrat ,ker je topen v vodi in z vodo odhaja iz telesa. Nujno ga rabiš ker, zlasti žalezo, ki se resorbira edino v prisotnosti vit c. In če ti je zdravnik predpisal železo, jemlji tudi tega skupaj z vit c.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 8:37:36
|
|
|
|
Lsica
|
Jaz tole s krči in z bolečimi nogami ne razumem čist dobro... jaz sem svoje težave in bolečine pripisovala sklepni revmi, ki sem jo prebolela kot otrok ali pa poškodbi gležnja (sam me bolita obe nogi) tko da ne vem...Mene namreč velikokrat bolijo sklepi (gležnji) na obeh nogah, ne vem pa če je to kaj povezano z nosečnostjo oz. s težavami, ki jih opisujete ve. Ker krči se pojavljajo v mišicah, mene pa bolijo bolj sklepi, vsaj tako se mi zdi. No v glavnem, pišem zato, ker mogoče bo pa kateri moj recept pomagal - jaz uporabljam kremo Perskindol Active gel za boleče mišice in sklepe. Namenjena je tudi športnim poškodbam in podobno, kupi se pa v lekarni. Meni ful pomaga, namažem, po nekaj minutah me začne gret in bolečina popusti. Če ne pa ne morem zaspat, pa tečna ratam....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 9:15:29
|
|
|
|
blanč
|
lsica in kisci za krče ti bo pomagal magnezij šumeče tabletke 2-3 na dan i veliko počitka. Mojsonček, zdaj si pa lepo oddahni od bilanc in na same lepe stvari mislit- Špelka jaz sem že iz bolnice in učeraj sem bila pri Pušenjaku na morfologiji-vse je uredu in imeli bomo parček REBY NIČ SE SEKIRAT ZA PIKICO, KER SO V NAŠIH BUŠIJIH FAJN ZAVAROVANE, AVTO BO PA (ups se derem )klepar zrihtu. Kruce čestitke za strokovca in držim pesti za uspešne izvide od AC Oby ti pa lepo v bolniški počivat
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 9:26:29
|
|
|
|
Kicsi
|
Dobro jutro. Ob štirih zjutraj mi je pa res ratalo zaspati in sem spala vse do devete zjutraj-jupiiiiiii .To je kar dosežek zadnje dni. Tole z nogami pa res ne vem.Upam,da se bo kmalu to umirilo . Se* in Miška73 vama pa želim,da dobro opravita danes.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 9:27:07
|
|
|
|
Lsica
|
blanč, super novičke...parček ... Ma katera kakšno dobro idejo za današnjega lažnivega kljukca?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 9:28:57
|
|
|
|
Lsica
|
Kicsi, evo, zdaj pa kavica še zate. Pa taka BK, da boš danes zvečer lahko zaspala... ...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 9:30:56
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč lsica in kisci za krče ti bo pomagal magnezij šumeče tabletke 2-3 na dan i veliko počitka. Mojsonček, zdaj si pa lepo oddahni od bilanc in na same lepe stvari mislit- Špelka jaz sem že iz bolnice in učeraj sem bila pri Pušenjaku na morfologiji-vse je uredu in imeli bomo parček REBY NIČ SE SEKIRAT ZA PIKICO, KER SO V NAŠIH BUŠIJIH FAJN ZAVAROVANE, AVTO BO PA (ups se derem )klepar zrihtu. Kruce čestitke za strokovca in držim pesti za uspešne izvide od AC Oby ti pa lepo v bolniški počivat Uf BLANČICA... sem mal brala na dvojčkih, sam nisem hotla nič pisat... si lahko predstavljam, kako te je vse skupaj napsihiralo... zdej pa res pazi nase in svoja škratka, da zdržite čim dlje 3 v 1... in bravo za in , fuuuuul fajn
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 9:32:53
|
|
|
|
Goldy
|
Jutro! Mi smo bili pa zgodnji to jutro, ker smo imeli že ob 7.00 mašo za mojo mami. Taka nečloveška ura zame, zdaj ko ne hodim v službo. Mal sem zanemarila pitje tekočin zadnje dni. Danes sem se pa spet vrgla v žlampanje... kicsi - ubogica, tole s tvojim spanjem je pa res hudo. Jaz sem imela tak butast vikend, pa še moj je smrčal, da sem šla eno noč v dnevno spat, ker ni bilo za vzdržat. Zdaj se je pa malo umirilo. reby- a takle se tebi dogaja? Še dobro, da so malčki tak fino zaščiteni v naših bušijih. blanči - čestitke za parček!!! Današnje akterke - zrihtajte !
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 9:36:23
|
|
|
|
ledenka
|
blanči, sem mal brala, kaj se ti je dogajalo upam, da bo končno ok in da boste še dolgo 3 v 1! in čestitke za in
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 9:46:23
|
|
|
|
blanč
|
Hvala za čestitke, sem nekako že bila pripravljena, da bosta dva fantka, zdaj sem pa presrečna, da bo parček
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 10:50:51
|
|
|
|
obayifo
|
blanči, čestitam! sem vesela, da ste vsi v redu in da bosta in . lepo se čuvajte. jaz grem pa danes zadnjič k moji 'tastari' dohtarci, je treba papirje preselt k 'tanovi' pa navijam za Se* in misko73
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 10:58:07
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica jaz uporabljam kremo Perskindol Active gel za boleče mišice in sklepe. Pa lahko to uporabljamo tudi nosečke? Meni je moja G, ko me je išjas, odsvetovala večino krem, še posebej tiste, ki so proti revmatskim bolečinam. Omenila je zgolj eno ,ki jo imajo v Sanolabro in lekarnah, pa ima školjkice gor narisane - sem pozabila,kako se ji reče in pa Lekadol....samo tale je pri išjasu itak brezveze in ga nisem jemala.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 10:59:23
|
|
|
|
Bumo
|
U Blanči, kako lepo!!!! Fantka in punčko .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 12:02:58
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo IZVIRNO SPOROČILO: Lsica jaz uporabljam kremo Perskindol Active gel za boleče mišice in sklepe. Pa lahko to uporabljamo tudi nosečke? Meni je moja G, ko me je išjas, odsvetovala večino krem, še posebej tiste, ki so proti revmatskim bolečinam. Omenila je zgolj eno ,ki jo imajo v Sanolabro in lekarnah, pa ima školjkice gor narisane - sem pozabila,kako se ji reče in pa Lekadol....samo tale je pri išjasu itak brezveze in ga nisem jemala. V lekarni je rekla da lahko, v navodilih pa tud nič ne opozarjajo glede nosečnic. Gre bolj za naravne sestavine, pa v manjših količinah, tako da.... mislim da lahko.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 13:08:24
|
|
|
|
Reby
|
Punce - hvala vam, upam, da bo res vredu, dobr, da grem že v petek... Blanči - joj, parček, to je pa res lepa novica, kako sem vesela zate. Super, da si že doma. Kar lepo počivaj Pa še navijam za danesSreda, 01.04. Se* - morfologija miška73 - pregled Se*, pestke da bo morfa Ok, da bodo rezultati boljši od najboljših,... miška73, veliko veliko sreče na pregledu, pa lepo pomahi naši novi mišji zalegi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 13:09:53
|
|
|
|
Bumo
|
Bom si zapisala Lsica ime te kremice....za vsak slučaj, če me še kdaj išjas vseka . Se..ti maš pa jutri morfologijo..joj, kak fajn..boš izvedela,kaj nosiš pod srčkom... jaz že komaj čakam, da mi povedo....sam naj prvo mine ta teden dni, da pridem do svoje G, da mi sploh pove, kdaj bom morfologijo sploh imela....a to imaš dopoldan al popoldan, kot smo imele nuhalno?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 13:12:32
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Hvala za čestitke, sem nekako že bila pripravljena, da bosta dva fantka, zdaj sem pa presrečna, da bo parček O blanč, kako lepo. Čuvaj se in čimveč počivaj. Saj veš...vsak dan šteje Reby še dobro, da ni bilo kaj hujšega.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 13:23:29
|
|
|
|
miska73
|
Evo, jst sem nazaj iz pregleda. Kak je blo fajn. Moja dva mišeka sta glih prou velika, pa srček jima lepo bije. Pa lepa sta po mami ... pa oh in sploh... Jst sem kr raznežena od tega pregleda. Sem dobila že materinsko knjižico in pa krvne izvide. Vse je BP, tokso sem pa tudi že prebolela. No, pa še nuhalno imam zastonj, ker sem stara 36. Naslednji pregled imam 15.4. Nuhalno pa 24.4.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.4.2009 13:43:42
|
|
|
|
Bumo
|
miška73, super za lepe novičke!!! Naj bo na nuhalni tudi vse OK!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.