|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
31.3.2009 8:15:05   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC in strokovni izpit user posted image

anci banci - morfologija, pa da bo cukr v redu user posted image

Obayifo - pregled, pa sporoč, kaj je zdej z zdravnico user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
31.3.2009 9:17:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC
anci banci - morfologija
Obayifo - pregled

Kruce, dobro zrihtajta s Kruciko
anci banci, veliko sreče in glej da bo vse v redu z vama
Obi van Kenobi, tudi vama veliko sreče na jutrišnjem pregledu

navijam za danes user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
31.3.2009 12:05:31   
Lsica
  Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC
anci banci - morfologija
Obayifo - pregled

navijamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
31.3.2009 14:46:44   
obayifo
pozdravček vsem, mi smo dal pregled skoz, naj bi blo vse v redu, razen vode, je sestra rekla, da premalo pijem. ampak po moje je ta dehidracija še posledica prejšnjega tedna in prebavnih težav. bom se malo bolj nacejala. pa muči me še vedno otrdevanje trebuha in bolečina v dimljah. najbrž tut leta delajo svoje..
morfologija 20.4.
sem si pa zrihtala drugo zdravnico! hvala vsem za predloge in pomoč. jutri grem še k 'tastari', ker imam pri njej zdaj bolniško in je treba papirje uredit, potem grem pa že k novi. mi je pa G predpisala počitek (po njenih navodilih naj tut kuhala ne bi..) in bolniško še za 3 tedne, pa zdaj ne vem, kaj naj nardim, a naj sploh dam naprej zdravnici al ne...

kruce (zdaj je najbrž že za vami..) in anci banci, dobro opravite in se javite

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
31.3.2009 14:48:20   
Reby
Ufff, punce, jaz nazaj od zobarja, danes sem šla zdravit tist moj nesrečni zob. 40 minut sem bla na stolu, pri številki 20 sem nehala štet tiste igle-žagice in se vdala usodi. Bolel je ko hudič. Sem bla cela premočena od živcev, sem mogla dat vse obleke sušit, ko sem prišla domov :( Čez 14 dni sem naročena spet, upam, da ne bo več tako bolelo. Bi raje šla spet na punkcijo k Rešu..

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
31.3.2009 14:49:58   
Reby
Obi - super za zdravnico, upam, da ti bo sedaj uspelo z bolniško user posted image
Mlinčkove pupe - kje ste? Vas pogrešam...
Lučka  - si še nisi zrihtala kompa?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
31.3.2009 14:53:14   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

sem si pa zrihtala drugo zdravnico! hvala vsem za predloge in pomoč. jutri grem še k 'tastari', ker imam pri njej zdaj bolniško in je treba papirje uredit, potem grem pa že k novi. mi je pa G predpisala počitek (po njenih navodilih naj tut kuhala ne bi..) in bolniško še za 3 tedne, pa zdaj ne vem, kaj naj nardim, a naj sploh dam naprej zdravnici al ne...

Itak da moraš dat naprej svoji zdravnici. Ne ga biksat. Poskrbi zase in za svojega otročička!!!! Pa menda nisi zato hodila na zdravljenja in čez mejo, pa ne vem kam še vse, da boš zdej v službi, čeprav tvoj zdravnik meni drugače. Pa sej zdej si itak spet na plečih delodajalca, zdej je kar je. Tudi psihično je po moje zate boljš, da nisi v stiku s tem tvojim smotanim, egoističnim šefom. Bodi doma in počivaj, pa razvajaj se in misli na svoje detece.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
31.3.2009 15:53:14   
Kicsi
Ojla.
Kako ste?Jaz obupno. Sploh ne vem več kaj naj naredim.Jemljem 2x na dan Magnesol,pa me že tri dni zaporod lovijo taki krči po nogah,da na levo nogo že komaj stopim.
A ve mogoče kdo kaj naredit?
Nočem zdaj svojo G gnjavit s tem.Sem itak naslednji teden naročena,pa sem ji mislila takrat omenit.

Neposredna povezava do sporočila: 1208
31.3.2009 16:03:12   
Sempervivum
Kicsi, a piješ tudi kalcij? Mišice bolj kot magnezij rabijo kalcij, tako da ga kombiniraj z magnezijem (to je tudi Pušenjakov nasvet). Ampak vmes med Mg in Ca morata miniti vsaj 2 uri, ker imata iste receptorje v telesu.

To je edino, kar mi pade na pamet ob teh tvojih težavah. Jaz krčev nisem poznala ne prej na sedaj med user posted image .

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
31.3.2009 17:55:05   
tobika
Pozdravljene punce, tudi jaz spadam med avgustovke (PDP 25.8.). Sicer sem bolj lena za pisanje vas pa redno spremljam. Kicsi sem prebrala o tvojih problemih, saj ne da bi rada koga strašila samo bodi pozorna na barvo noge in zatekanje. Jaz sem namreč v 12 tednu staknila vensko trombozo. Začelo pa se je tako, da me je ful bolelo v medenici in nogi, da na koncu sploh nisem mogla več stopit na desno nogo. Po 2 dneh bolečin sem končala v bolnici tako da mogoče nebi bilo slabo da greš do zdravnice.

Vsem želim, da srečno pripeljete do avgusta in spoznate svoje pikice.

Neposredna povezava do sporočila: 1210
31.3.2009 18:49:29   
spelka12

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC in strokovni izpit user posted image

anci banci - morfologija, pa da bo cukr v redu user posted image

Obayifo - pregled, pa sporoč, kaj je zdej z zdravnico user posted image

obi super za menjavo dr. in uspešen pregled.
reby user posted image  za bolečine. Je punkcija lažja a ne?
a naša blanč je še v bolnici? MAL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsak slučaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1211
31.3.2009 18:52:07   
spelka12
Pozabila vprašat - reševke do katerega tedna ste jemale prometrium in koliko časa ste ga pol postopoma ukinjale?

Jest imam občutek, da se mi je prejšnjič hiperca začela umirjat šele takrat, ko sem ukinila prometrium. Sej ne vem, če je to to ampak probat ni greh. Zaenkrat ga jemljem še 2x na dan.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
31.3.2009 19:30:39   
Kicsi

Kicsi, a piješ tudi kalcij? Mišice bolj kot magnezij rabijo kalcij, tako da ga kombiniraj z magnezijem (to je tudi Pušenjakov nasvet). Ampak vmes med Mg in Ca morata miniti vsaj 2 uri, ker imata iste receptorje v telesu.

To je edino, kar mi pade na pamet ob teh tvojih težavah. Jaz krčev nisem poznala ne prej na sedaj med user posted image .

Ne,ga ne jemljem,ampak ga bom zdaj takoj uzela.
Hvala za nasvet.

Neposredna povezava do sporočila: 1213
31.3.2009 20:08:09   
Kicsi
Se*.Pa mogoče veš tudi a je bolje vzet CaSandoz ali lahko navaden kalcij,ki ga dobiš v trgovinah?

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
31.3.2009 21:01:35   
mismis
user posted image  
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (20.07.2009)
Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   ,  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina  

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

Sreda, 01.04.
Se* - morfologija
miška73 - pregled

Petek, 03.04.
Ledenka - pregled
mlinčka - pregled
Reby - morfologija
Sempervivum - pregled 

Torek, 07.04.
Kruce Fiks - UZ
Bumo - pregled

Sreda, 08.04.
Lučka25 - posvetovalnica
Reby - UZ plodovega srčka 

Četrtek, 09.04.
Kicsi - pregled
Špelka12 - NS

Torek, 14.04.
efika - pregled

Sreda, 15.04.
Naska - pregled

Ponedeljek, 20.04.
Lsica - pregled
Obayifo - morfologija

Torek, 21.04.
efika - NS
spelka12 - pregled

Četrtek, 23.04.
mojsonček - pregled

Sreda, 29.04.
Kicsi - UZ (prim. Cerar)

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v APRILU: user posted image user posted image

čakamo prvo aprilske user posted image user posted image

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice 

user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 31.3.2009 21:02:56 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
31.3.2009 21:04:32   
mismis
pa še en malček navijanja za jutrišnji dan...
Sreda, 01.04.
Se* - morfologija
miška73 - pregled

Se*, pestke da bo morfa Ok, da bodo rezultati boljši od najboljših,...
miška73, veliko veliko sreče na pregledu, pa lepo pomahi naši novi mišji zalegi user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
31.3.2009 21:06:48   
Serendipity
Vas samo na hitro pozdravim moje sonosečkice - niti vas nisem imela časa nič prebrat, mamo tako gužvo v službi da komaj diham. Komaj čakam ''počitnice'' a kaj, ko so komaj konec aprila. Upam, da do takrat se malo umiri stanje...
kruce - kak je šlo? Je imela ena kolegica danes tudi strokovnega. Mene še čaka. Ampak sem med zamudniki, se moram brcnit pa še diplomo skup sklamfat user posted image user posted image
ancika - iii, morfologija!!!! Je bilo fajn detece videt? Mene to čaka jutri! user posted image user posted image user posted image

No, da zabeležim - mi smo danes prilezli do 2o. tedna. Je kao 140 dni za nami in 140 dni pred nami. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
31.3.2009 21:09:32   
Serendipity

Sreda, 01.04.
Se* - morfologija
miška73 - pregled

miška73, veliko veliko sreče na pregledu, pa lepo pomahi naši novi mišji zalegi user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ooo, mišimišika - si pa hitra user posted image user posted image . Thanx za pestke. Upam, da se naš šraufek ne bo odločil/a spati, ko jo bomo raziskovali. Me zanima kaj skriva med nogami ...  user posted image user posted image user posted image user posted image
miška seventy-three - lepo opravi! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
31.3.2009 21:42:39   
miska73
Seki moj, sem se ravno spraševal, kaj mi ti kej počneš. Ti si preveč pridna s tole službico.
Dobr zrihti jutri pa upam, da zvemo ali bo mali ali mala.

Mišmišek user posted image

Pozdravček vsem.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
31.3.2009 21:52:59   
Kruce Fiks
Ojla punce!
Amnio je šla super skozi. Ženička zadovoljna, bolelo nič. Cerar me je moral malce čakati, ko sva z Merlom eno zuni udarla, kaj čmo se že dovg nismo vidl.....
Pol nam je pa med luknjanjem trebuščka vice pravil....

Strokovc; Ma sm jim tolk naložu da verjetno še sedaj niso prispele do doma! Ko se je zataknilo sem začel pa prazno slamo prodajat in babe nebi ble babe, če nebi vsega kupile!
Ma sem prav presenečen sam nad sabo!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
31.3.2009 21:53:02   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Pozabila vprašat - reševke do katerega tedna ste jemale prometrium in koliko časa ste ga pol postopoma ukinjale? 

spelka, jaz sem sicer imela utrogestan, sem ga jemala 3x po 200 do 12. tedna, potem pa sem zmanjševala dozo še kakih 10 dni do nule

se* vse dobro na morfi, pa sporoči, kako je šlo. kdo ti bo pa delal?

miska73, lepo opravi

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
31.3.2009 21:56:22   
obayifo
kruce, čestitam! za vse skupaj user posted image

pa lepo, da ženka ni imela težav. zdaj jo boš pa itak crkljal vsaj ene tri dni, a ne user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
31.3.2009 22:20:28   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Se*.Pa mogoče veš tudi a je bolje vzet CaSandoz ali lahko navaden kalcij,ki ga dobiš v trgovinah?

Jaz kar navaden kalcij jemljem. Mineral je mineral user posted image  

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
31.3.2009 22:30:41   
Lsica
Same dobre novice, kruce čestitke, obayifo super za novo zdravnico. Na bolniško pa kar lepo pojdi, in ubogaj svojo G., pa naj te ta zadeva, ki si jo prestala v zvezi s komisijo pri tem nič ne moti. Anci banci kako si pa ti uredila? Verjamem da je vse OK.

Jutri pa vse dobro na morfologiji Serendipity -boš vprašala za spol? - in tebi na pregledu miška 73.

Ostali pa lepo preživite jutrišnji tih deževen dan...
...zdaj pa lahko nočko, se tako lepo spi, če pada dežekuser posted image ..., a ne?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
31.3.2009 22:35:11   
mojsonček

Sreda, 01.04.
Se* - morfologija
miška73 - pregled

jst bi tuuuut navijalaaaaa

REBY bogica... takle mamo... eni zgoraj, drugi spodaj... bo boljš...user posted image

današnji akterji ste vidim super opravili... da bi se le tko nadaljevalo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ekola, grem v vodoravko... za mano eden bolj stresnih dni v letu kar se tiče službenih obveznosti ampak bilance oddane in jst definitivno lažje diham...

lepo spančkajte in sladko sanjajte... user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.