![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem moza klicala,da ga mal nahecam....sploh nisem prisla do besede,me je koj naaprilil,pa vse sem verjela Ampak je res faca, se hvali kak bo vse nategnila, pol je pa sama ona nategnjena. Že navsezgodaj zjutraj. Kako si pa to zvedla...si jasnovidna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:40:09
|
|
|
|
Samsa
|
Kleo, sploh se te ne morem navadit z novo oblekico... kar naprej mislim, da je kaka nova tu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem moza klicala,da ga mal nahecam....sploh nisem prisla do besede,me je koj naaprilil,pa vse sem verjela Ampak je res faca, se hvali kak bo vse nategnila, pol je pa sama ona nategnjena. Že navsezgodaj zjutraj. Kako si pa to zvedla...si jasnovidna sej bi rekla, da si blond, pa ne bom. Preber se par postov nazaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Kleo, sploh se te ne morem navadit z novo oblekico... kar naprej mislim, da je kaka nova tu A nede? Ena prerojena mačkica, polna humorja, rada je nategnjena......za 1. april seveda, da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:42:32
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Kleo, sploh se te ne morem navadit z novo oblekico... kar naprej mislim, da je kaka nova tu A nede? Ena prerojena mačkica, polna humorja, rada je nategnjena......za 1. april seveda, da ne bo pomote. Didlinaa ti ubijaš že navsezgodaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Aha, bistvo si povzela. Koncno povzetek . Glede lulanja....moj ocim se je se,ko je bil ze z mami porocen... .Je imel zelo hudo vzgojo,je rekel,da ga je oce tepel,da je kar kri po stenah spricala .Vcasih so bili res kruti,zato se res ni lepo smejat na ta racun .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:45:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem moza klicala,da ga mal nahecam....sploh nisem prisla do besede,me je koj naaprilil,pa vse sem verjela Ampak je res faca, se hvali kak bo vse nategnila, pol je pa sama ona nategnjena. Že navsezgodaj zjutraj. Kako si pa to zvedla...si jasnovidna sej bi rekla, da si blond, pa ne bom. Preber se par postov nazaj. Ej,tole je ze malo prevec,ker nikakor ne stekam...da si blont,pa take....ja no,grem rajs pospravljat,da ne bom se kaksno "pametno"zinla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:45:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Včasih je blo res težko ja. Trde vzgoje, take vojaške. Sploh pri takih, kjer je bil vsaj eden zaposlen pri vojski ali policiji. Mam enga takega doma.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:49:29
|
|
|
|
RMRM
|
..
< Sporočilo je popravil RMRM -- 1.4.2009 8:51:41 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem moza klicala,da ga mal nahecam....sploh nisem prisla do besede,me je koj naaprilil,pa vse sem verjela Ampak je res faca, se hvali kak bo vse nategnila, pol je pa sama ona nategnjena. Že navsezgodaj zjutraj. Kako si pa to zvedla...si jasnovidna sej bi rekla, da si blond, pa ne bom. Preber se par postov nazaj. Ej,tole je ze malo prevec,ker nikakor ne stekam...da si blont,pa take....ja no,grem rajs pospravljat,da ne bom se kaksno "pametno"zinla. Ne štekaš?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM .. ... le kaj bi to pomenilo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:57:48
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM .. ... le kaj bi to pomenilo? ni blo glih v kontekstu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem moza klicala,da ga mal nahecam....sploh nisem prisla do besede,me je koj naaprilil,pa vse sem verjela Ampak je res faca, se hvali kak bo vse nategnila, pol je pa sama ona nategnjena. Že navsezgodaj zjutraj. Kako si pa to zvedla...si jasnovidna sej bi rekla, da si blond, pa ne bom. Preber se par postov nazaj. Ej,tole je ze malo prevec,ker nikakor ne stekam...da si blont,pa take....ja no,grem rajs pospravljat,da ne bom se kaksno "pametno"zinla. Ne štekaš? Ti ne.Ko si rekla da sem bla "nategnena",pa jaz,ce si jasnovidna...sestej,jutro+ je...no,ves zdaj. za blond.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM .. ... le kaj bi to pomenilo? ni blo glih v kontekstu Se ena godna za
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 9:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
a na to si mislila? Joj, pokvarjenka ti. Sej zato sem pa napisala za 1 april, da ne bo pomote ne. Ne morem jaz vedet kaj in kako vi to počnete.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 9:00:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM .. ... le kaj bi to pomenilo? ni blo glih v kontekstu Saj ti nisi tako stroga, ni res?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 9:00:51
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM .. ... le kaj bi to pomenilo? ni blo glih v kontekstu Se ena godna za Kleo, ti si danes čisto divja... daj nazaj staro slikco, ker rože slabo vplivajo nate
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 9:00:58
|
|
|
|
RMRM
|
zdej sta pa zakomplicirale, jaz tud nič več ne razumem .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 9:01:51
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM .. ... le kaj bi to pomenilo? ni blo glih v kontekstu Se ena godna za Kleo, ti si danes čisto divja... daj nazaj staro slikco, ker rože slabo vplivajo nate
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 9:02:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM zdej sta pa zakomplicirale, jaz tud nič več ne razumem . Kje si ostala?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 9:03:02
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM .. ... le kaj bi to pomenilo? ni blo glih v kontekstu Saj ti nisi tako stroga, ni res? premal. Zato pa baje komaj čakajo da pridem na šiht
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 9:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
rože slabo vplivajo ja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 9:03:44
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM zdej sta pa zakomplicirale, jaz tud nič več ne razumem . Kje si ostala? sem kar preskočila, mam možgane na off
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 9:04:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM zdej sta pa zakomplicirale, jaz tud nič več ne razumem . Kje si ostala? Tam nekje pri pikcah ....................
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 9:04:54
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM zdej sta pa zakomplicirale, jaz tud nič več ne razumem . Kje si ostala? Tam nekje pri pikcah ....................
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Notranja naravnanostJaz sem...pozitivka (
50%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
negativka (
3%)
![](/slike/poll/poll.gif)
nekaj vmes (
47%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!