Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:46:28
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Kleo, a je 1. april, a ne? . Drugač pa vseen . Tina, ja Sara je od majčkenega samo pri knjigah. Igrače je mami kupovala kar tko, zarad lepšga, pa da moj otrok ni bil brez igrač, igrala se pa z njimi nikol ni, no zelo redko. Skoz so ble važne samo knjigice, knjigice..... Jih ima še zdej rada. AS - dobra izbira. Ful domače , čeprav jaz imam popolnoma drug stil. Sem pa slišala same pohvale, pa baje ima vsaka že savno v ceno vključeno, to je pa tud nekaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:47:27
|
|
|
|
RMRM
|
Kleo, lepo si se preoblekla Evo, prva kavica za vas , ta pravo bo pa Samsa postregla, da ne bom v zelje hodila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:48:25
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Včeraj ste pridno čvekale - le tako naprej je skuhana, je tudi pripravljen. Naj vam tekne!!! Vse najboljše obmesečnikom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:49:33
|
|
|
|
RMRM
|
No, sem vedla, da bo Samsa pripravila božansko kavico. Hvala Samsa. Tekne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:50:08
|
|
|
|
Samsa
|
RMRM
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:50:59
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM No, sem vedla, da bo Samsa pripravila božansko kavico. Hvala Samsa. Tekne Zato sem pa danes malo zamudila.... sem pripravljala kavico - predolgo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro RMRM samo pri Tini je pa uspelo . Samsa,si ti slucajno z mano "skregana"
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:52:29
|
|
|
|
RMRM
|
ampak je bla vseen ful dobra
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:53:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samsa,si ti slucajno z mano "skregana"
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:54:26
|
|
|
|
RMRM
|
Kleo, sem koj vidla uro, drugač pa tko ob čveku bi najbrž tud jaz spregledala. Sem pa koj pomislila, če ni mene moj včeraj mal okrog prinesel, je rekel da pride danes domov in da se ta teden vozi, zdej pa ne vem, sam je blo še 31.3. , tko da upam da to ni blo to. Si se pa dobr spomnila, ni kej.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:54:28
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ampak je bla vseen ful dobra aha...tudi jaz sem najprej resno zagrabila - sam pol sem uro pogledal in
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:54:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dan! Kleo, a je 1. april, a ne? . Drugač pa vseen . Enake misli. Tina, ja Sara je od majčkenega samo pri knjigah. Igrače je mami kupovala kar tko, zarad lepšga, pa da moj otrok ni bil brez igrač, igrala se pa z njimi nikol ni, no zelo redko. Skoz so ble važne samo knjigice, knjigice..... Jih ima še zdej rada. [image] http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] AS - dobra izbira. Ful domače , čeprav jaz imam popolnoma drug stil. Veš, če že ne bi zidal, bi raje imela tako grajeno hiško. Savna? A veš kaj imajo tisti v savnah doma, ki jih poznam? Skladišče raznoraznih reči Sem pa slišala same pohvale, pa baje ima vsaka že savno v ceno vključeno, to je pa tud nekaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samsa,si ti slucajno z mano "skregana" Nic moje prvoaprilske ne opazis,pa Meri z rozami vceraj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:56:07
|
|
|
|
RMRM
|
dons lahko kar pričakujem ene par hudih, sem ziher da bo Mark začel kolk slabih ocen je dobil, ker ve da pol čist znorim, pol se pa smeje, pa prav, sej ne, se hecam , jaz pa vsa v luftu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:58:32
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dan! Kleo, a je 1. april, a ne? . Drugač pa vseen . Enake misli. Tina, ja Sara je od majčkenega samo pri knjigah. Igrače je mami kupovala kar tko, zarad lepšga, pa da moj otrok ni bil brez igrač, igrala se pa z njimi nikol ni, no zelo redko. Skoz so ble važne samo knjigice, knjigice..... Jih ima še zdej rada. [image] http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] AS - dobra izbira. Ful domače , čeprav jaz imam popolnoma drug stil. Veš, če že ne bi zidal, bi raje imela tako grajeno hiško. Savna? A veš kaj imajo tisti v savnah doma, ki jih poznam? Skladišče raznoraznih reči Sem pa slišala same pohvale, pa baje ima vsaka že savno v ceno vključeno, to je pa tud nekaj a res al kaj? Noro. Men je pa ful všeč. Imava vse pripravljeno v kleti, kjer bo pravi fitnes, zdej je tak manjši v eni drugi sobi. Bova sicer še vidla, ker nama je tud zelo všeč tisti tuš ki ima zraven še savno, eni imajo turško eni pa finsko. Tko da enkrat bo ziher, enkrat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM dons lahko kar pričakujem ene par hudih, sem ziher da bo Mark začel kolk slabih ocen je dobil, ker ve da pol čist znorim, pol se pa smeje, pa prav, sej ne, se hecam , jaz pa vsa v luftu # Moja me lahko naprvoaprili z dobrimi ........grem malo v red dat,pa na kavico. Obleka je pa ok ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:58:53
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samsa,si ti slucajno z mano "skregana" Nic moje prvoaprilske ne opazis,pa Meri z rozami vceraj sem sem....zakaj pa misliš, da sem ninny vprašala, če mora res vse videt ( mokro zemljo od zalivanja) - najbolj sem se pa morala nasmejati kako lepo je nesla zemljo v usta Sem zdaj ugotovila, da nisem pokomentirala njenih lepih rdečih ličk in da bi nam lahko kaj las posodili Kako to, da si tako zgodnja?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 7:59:59
|
|
|
|
Samsa
|
Kleo in AS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:00:21
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, saj bo. Jo pač mal meče, boš vidla, da jo bo minil. Sam probaj jo čim bol razumet. Sej našega fanta tud meče, mam tud kar sive lase, pol sem pa kakšen dan čist avt, drug dan je pa čist ok. So nihanja, nimaš kaj. To paše zraven.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM a se lahko še jaz mal považim ne, resno. Danes je naša fizioterapevtka noro noro pohvalila Lukasa, kako zelo lepo napreduje in da ga bo zdravnica ful vesela, ko ga bo videla. Sem bla tko vesela, res. IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Aha. Sam da je na bolje vse skupaj. Mene mal skrbi za našo Saro. Se sicer usede sama, vendar puza samo nazaj. Sicer se ful obrača sem in tja, sam ko je treba zapuzat naprej, ima eno nogo pokrčeno z drugo se pa odriva, kot bi hotela na tisto drugo vstat. Me mal skrbi, če bi blo mogoče treba do P ali pa kar na privat FTH. In eno nogico zvija na noter, stoji itak še ne. Kolkr sem jo probala mal postavit na noge, se ji eno stopalce spodvija. Kakšen nasvet? Didlinaa meni je Maša tako puzala, pa ni bilo nič narobe. Naprej ti bo pa že začela, oz. poznam nekaj mamic, katerih otroci sploh niso puzali. kleo nova fotka Tina za gres
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:01:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro, Samsa hvala za kavo, zajtrk. Kleo--sem najprej razmišljala, če je res, na tvoje oči in končno mi je kapnilo, da je že bil 1.4., ampak med čvekom, bi menda tudi jaz nasedla. Čist sem adijo. Smo merili sladkor med polnočjo in 6 še 3-krat, menjal set, sedaj pa tu čmrlim in čakam na boljše čase-si jih bom morala kar sama narest Ampak res, zjutraj smo Patricio spravili v šolo, danes to ni bilo enostavno, lovro in Jernej sta zajtrkovala, kosilo je skoraj kuhano, sedaj je čas za mojo kavo in RR, da pridem k sebi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samsa,si ti slucajno z mano "skregana" Nic moje prvoaprilske ne opazis,pa Meri z rozami vceraj sem sem....zakaj pa misliš, da sem ninny vprašala, če mora res vse videt ( mokro zemljo od zalivanja) - najbolj sem se pa morala nasmejati kako lepo je nesla zemljo v usta Sem zdaj ugotovila, da nisem pokomentirala njenih lepih rdečih ličk in da bi nam lahko kaj las posodili Kako to, da si tako zgodnja? No v redu,naj ti bo . Tkole zgodnja sem ze lep cas,samo ponavadi najprej pospravim,kavo spijem,po moznosti gre se Meri spat...danes sem mogla pa prej na RR zaradi . Premisljujem,da bi mozu sms poslala...pa nasim v slo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:03:02
|
|
|
|
Samsa
|
ninny
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
AS za hišo , izgledajo fajn
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 8:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa, AS,kleo, RMRM dobro jutro danes ne smem vsemu verjeti
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.