|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
31.3.2009 22:55:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Jaz se za danes poslavljam, je blo prijetno klepetat z vami. Nočko user posted image

Nočko tudi vam.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
31.3.2009 22:55:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Tina--hvala za številko in trud.

Sem začela brat na 32. strani, tako nisem povsem na tekočem.

Avto--vauuuu, Lukasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Primerjanje otročkov - zelo hitro padeš v to, a to nikamor ne pelje. Otoci se razlikujejo in tako je prav. Eni prej to, eni prej drugo, nekateri kaj tudi spustijo. Npr. naša Patricia kakšno črko med pisanjemuser posted image .

Mamice smo pač mamice in ob vsakem otročkovem napredku zažarimo. Želimo si vse, da bi bili otroci srečni, zadovoljni v življenju. Zgodnje besede, niti zgodnji koraki ali kaj podobnega niso zagotovilo tega. Verjamem pa, da ima srečen otrok več možnosti, da postane srečen odrasel.
Zato je meni najpomembnejši širok nasmeh na obrazu in je čisto vseeno ali se smeje med kobacanjem, ležanjem ali čem drugim.

Uf, spet filozofiramuser posted image
Pošljite me raje spatuser posted image

Nc ne filozofiras,zelo lepo si napisala.

Evo,Tali je bila vedno med prvimi,pri vsem...pa jo zdaj pogledam....kmal bom sivauser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
31.3.2009 22:56:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se itak barvaš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
31.3.2009 22:56:29   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, sej si napisala, da ne bo več otrok pri vaši hiši. Dost dojenček pa ena neubogljiva najstnica.user posted image

Tina, ne ne oponaša, ker ko ji rečem, kje je račka, jo poišče med igračami in začne gagagaga, isto z drugimi živalcami.user posted image

noro....res super obvlada.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 879
31.3.2009 22:56:46   
Anonimen

Jaz se za danes poslavljam, je blo prijetno klepetat z vami. Nočko user posted image

nocko in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
31.3.2009 22:56:57   
RMRM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, sej si napisala, da ne bo več otrok pri vaši hiši. Dost dojenček pa ena neubogljiva najstnica.user posted image

Tina, ne ne oponaša, ker ko ji rečem, kje je račka, jo poišče med igračami in začne gagagaga, isto z drugimi živalcami.user posted image

Didlina, ja, ja, to so pa Sare. user posted image user posted image
Naša je tud ful govorila, pa pri taki starosti s prstkom v knjigici kazala kje je kaj.

AS - se strinjam z Didlino. Res si lepo napisala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
31.3.2009 22:57:48   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se itak barvaš.user posted image

dons si pa upasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
31.3.2009 22:58:06   
aleksandra silvija
RMRM--nočko.

punce, zato pa imamo RR. Da klepetamo o anaših user posted image in jih kaj pohvalimo. Sosede in ostale kolegice bi nas po vsakdanjem:" Naš **** zna pa že to,naš **** je naredil too..."--poslale nekamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 883
31.3.2009 22:58:27   
Tina 28
Je čisto po mamici...brska in brska...ko pa najde tisto kar jo zanima...se pa začne oglašat (RR)

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 884
31.3.2009 22:58:58   
RMRM
Zdej pa res gremuser posted image . Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 885
31.3.2009 22:59:31   
Anonimen

Naša je tud ful govorila, pa pri taki starosti s prstkom v knjigici kazala kje je kaj.res???vaaav,saj mozno,da je tali tut,se en spomnim.Itak mi je bilo vse normalnouser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
31.3.2009 23:00:07   
Tina 28

Naša je tud ful govorila, pa pri taki starosti s prstkom v knjigici kazala kje je kaj.

Sara je pol že zgodaj pokazala, da bo mela rada knjige. Nejc je bil tud taki...bolj smo se tudi ukvarjal z njim...je bil le prvi. Zdaj je malo manj časa...pa manj intresantov za gugu sceneuser posted image .

Pa lahko noč RMRM

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 887
31.3.2009 23:08:12   
aleksandra silvija
Punce, da se še malo pohvalimuser posted image .
Danes so se pokazali sadovi nekajletnega "dela2.

V glavnem. Meni so že leta in leta všeč Honka hiše.
Ko sva se z možem začela pogovarjati o hišah, je ob Honki samo zavijal z očmi,
Češ:
- za vikend moooooogoče,
- to ni za k nam,
- hiša mora bit zidana,
- v čem takem ne bi mogel živet,.....itd., itd.
v glavnem najbolj nemogoča izbira izmed nemogočih.

Danes mi pa pride z načrti in z enim ful dobrim tlorisom in sa je kao pozanimal, da pozna enega posrednika...skor me je kap...sem mislila, da je danes 1. april.
Da se on zanima za Honko?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 888
31.3.2009 23:10:02   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Sara je pol že zgodaj pokazala, da bo mela rada knjige. Nejc je bil tud taki...bolj smo se tudi ukvarjal z njim...je bil le prvi. Zdaj je malo manj časa...pa manj intresantov za gugu sceneuser posted image .

Pa lahko noč RMRM

Nejc iam 5 let, ne?
V tem času je gibanje tako zelo pomembno, pa saj on že piše, pameten je, bo že bral knige, brez skrbi!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 889
31.3.2009 23:10:47   
Anonimen
A_S, kaj pol bo hiša al nebo?

Kleo ima pa novo podobo vidim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 890
31.3.2009 23:16:05   
Anonimen
AS,kaksna hisa je to?

Didlinaa,sem se pobarvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
31.3.2009 23:16:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
31.3.2009 23:18:39   
Anonimen
Kleo, to so hiše iz Finskega lesa. Ful so dobre. Moj kolega jo ima in je sanjska.user posted image

http://www.montazne-hise.com/sub.php?catID=3&pageID=5&subpageID=28

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
31.3.2009 23:19:16   
Tina 28
Ja...Nejc že bere...samo mu je še zelo utrudljivo. bo še prišel čas.

sem šla gledat honka hiše...luuuuštno...ena v slovenskem katalogu mi je bla prav fletna. Domačeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
31.3.2009 23:20:14   
Anonimen
Ja, take domače so ful. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
31.3.2009 23:22:08   
Anonimen
Uf,so dobre.Sem enkrat gledala kataloguser posted image .

Tole bi jaz

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
31.3.2009 23:24:27   
Tina 28
Moram povedat, kaj seje mojemu danes hudega zgodilouser posted image

Je priletel nekaj noter, ko sem ravno Anji dajala gresolino (naredila sem ga z mojim mlekom, ker mam spet ful mleka zaradi dojenja vsakih par urc...bolezen) z mojim mlekom, ki sem ga stisnila zaradi tiščanja.

In sem ga prosila, če ji on malo daje, da grem na WC. V bistvu je pojedla šele dve žlički in ji ni šlo. Pol pa pridem nazaj in moj reče...sploh ni več hotla...skledica pa prazna. In pol rečem...a si ti pojedel...pa on...jaaaa...pismo je blo dobro...tele kaše so vse tko dobre.

Jaz pa v smeh in mu povem, da je pojedel vsaj deci in pol mojega mleka......user posted image user posted image user posted image user posted image

Groza...mu je kar mal na fuj usekal. Pol  je pa reku...sory k se mi mal upria...ampak mi je ful čudno.

Glavno, da je blo fuuuul dobro. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 897
31.3.2009 23:26:23   
Anonimen
al pa tole

user posted image ...saj ne,zezamuser posted image .Meni so vsec stare vile,kolonialni stil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
31.3.2009 23:26:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojojojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne moem verjet. Ti deci so pa res  face, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram na en čik od hudga.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
31.3.2009 23:28:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Moram povedat, kaj seje mojemu danes hudega zgodilouser posted image

Je priletel nekaj noter, ko sem ravno Anji dajala gresolino (naredila sem ga z mojim mlekom, ker mam spet ful mleka zaradi dojenja vsakih par urc...bolezen) z mojim mlekom, ki sem ga stisnila zaradi tiščanja.

In sem ga prosila, če ji on malo daje, da grem na WC. V bistvu je pojedla šele dve žlički in ji ni šlo. Pol pa pridem nazaj in moj reče...sploh ni več hotla...skledica pa prazna. In pol rečem...a si ti pojedel...pa on...jaaaa...pismo je blo dobro...tele kaše so vse tko dobre.

Jaz pa v smeh in mu povem, da je pojedel vsaj deci in pol mojega mleka......user posted image user posted image user posted image user posted image

Groza...mu je kar mal na fuj usekal. Pol  je pa reku...sory k se mi mal upria...ampak mi je ful čudno.

Glavno, da je blo fuuuul dobro. user posted image

Sem vedla,koj ko sem zacela brat kaj slediuser posted image Bo preziveluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz sem se hujsa,ko svojega nisem upala probatuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.