![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:55:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz se za danes poslavljam, je blo prijetno klepetat z vami. Nočko Nočko tudi vam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Tina--hvala za številko in trud. Sem začela brat na 32. strani, tako nisem povsem na tekočem. Avto--vauuuu, Lukas Primerjanje otročkov - zelo hitro padeš v to, a to nikamor ne pelje. Otoci se razlikujejo in tako je prav. Eni prej to, eni prej drugo, nekateri kaj tudi spustijo. Npr. naša Patricia kakšno črko med pisanjem . Mamice smo pač mamice in ob vsakem otročkovem napredku zažarimo. Želimo si vse, da bi bili otroci srečni, zadovoljni v življenju. Zgodnje besede, niti zgodnji koraki ali kaj podobnega niso zagotovilo tega. Verjamem pa, da ima srečen otrok več možnosti, da postane srečen odrasel. Zato je meni najpomembnejši širok nasmeh na obrazu in je čisto vseeno ali se smeje med kobacanjem, ležanjem ali čem drugim. Uf, spet filozofiram Pošljite me raje spat Nc ne filozofiras,zelo lepo si napisala. Evo,Tali je bila vedno med prvimi,pri vsem...pa jo zdaj pogledam....kmal bom siva
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
sej se itak barvaš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:56:29
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja, sej si napisala, da ne bo več otrok pri vaši hiši. Dost dojenček pa ena neubogljiva najstnica. Tina, ne ne oponaša, ker ko ji rečem, kje je račka, jo poišče med igračami in začne gagagaga, isto z drugimi živalcami. noro....res super obvlada.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:56:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz se za danes poslavljam, je blo prijetno klepetat z vami. Nočko nocko in lepe sanje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:56:57
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja, sej si napisala, da ne bo več otrok pri vaši hiši. Dost dojenček pa ena neubogljiva najstnica. Tina, ne ne oponaša, ker ko ji rečem, kje je račka, jo poišče med igračami in začne gagagaga, isto z drugimi živalcami. Didlina, ja, ja, to so pa Sare. Naša je tud ful govorila, pa pri taki starosti s prstkom v knjigici kazala kje je kaj. AS - se strinjam z Didlino. Res si lepo napisala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa sej se itak barvaš. dons si pa upas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:58:06
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
RMRM--nočko. punce, zato pa imamo RR. Da klepetamo o anaših in jih kaj pohvalimo. Sosede in ostale kolegice bi nas po vsakdanjem:" Naš **** zna pa že to,naš **** je naredil too..."--poslale nekam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:58:27
|
|
|
|
Tina 28
|
Je čisto po mamici...brska in brska...ko pa najde tisto kar jo zanima...se pa začne oglašat (RR)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:58:58
|
|
|
|
RMRM
|
Zdej pa res grem . Nočko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja, sej si napisala, da ne bo več otrok pri vaši hiši. Dost dojenček pa ena neubogljiva najstnica. Tina, ne ne oponaša, ker ko ji rečem, kje je račka, jo poišče med igračami in začne gagagaga, isto z drugimi živalcami. Didlina, ja, ja, to so pa Sare. Naša je tud ful govorila, pa pri taki starosti s prstkom v knjigici kazala kje je kaj.res???vaaav,saj mozno,da je tali tut,se en spomnim.Itak mi je bilo vse normalno AS - se strinjam z Didlino. Res si lepo napisala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:00:07
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja, sej si napisala, da ne bo več otrok pri vaši hiši. Dost dojenček pa ena neubogljiva najstnica. Tina, ne ne oponaša, ker ko ji rečem, kje je račka, jo poišče med igračami in začne gagagaga, isto z drugimi živalcami. Didlina, ja, ja, to so pa Sare. Naša je tud ful govorila, pa pri taki starosti s prstkom v knjigici kazala kje je kaj. AS - se strinjam z Didlino. Res si lepo napisala. Sara je pol že zgodaj pokazala, da bo mela rada knjige. Nejc je bil tud taki...bolj smo se tudi ukvarjal z njim...je bil le prvi. Zdaj je malo manj časa...pa manj intresantov za gugu scene . Pa lahko noč RMRM
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:08:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Punce, da se še malo pohvalim . Danes so se pokazali sadovi nekajletnega "dela2. V glavnem. Meni so že leta in leta všeč Honka hiše. Ko sva se z možem začela pogovarjati o hišah, je ob Honki samo zavijal z očmi, Češ: - za vikend moooooogoče, - to ni za k nam, - hiša mora bit zidana, - v čem takem ne bi mogel živet,.....itd., itd. v glavnem najbolj nemogoča izbira izmed nemogočih. Danes mi pa pride z načrti in z enim ful dobrim tlorisom in sa je kao pozanimal, da pozna enega posrednika...skor me je kap...sem mislila, da je danes 1. april. Da se on zanima za Honko??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:10:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja, sej si napisala, da ne bo več otrok pri vaši hiši. Dost dojenček pa ena neubogljiva najstnica. Tina, ne ne oponaša, ker ko ji rečem, kje je račka, jo poišče med igračami in začne gagagaga, isto z drugimi živalcami. Didlina, ja, ja, to so pa Sare. Naša je tud ful govorila, pa pri taki starosti s prstkom v knjigici kazala kje je kaj. AS - se strinjam z Didlino. Res si lepo napisala. Sara je pol že zgodaj pokazala, da bo mela rada knjige. Nejc je bil tud taki...bolj smo se tudi ukvarjal z njim...je bil le prvi. Zdaj je malo manj časa...pa manj intresantov za gugu scene . Pa lahko noč RMRM Nejc iam 5 let, ne? V tem času je gibanje tako zelo pomembno, pa saj on že piše, pameten je, bo že bral knige, brez skrbi!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
A_S, kaj pol bo hiša al nebo? Kleo ima pa novo podobo vidim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,kaksna hisa je to? Didlinaa,sem se pobarvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:19:16
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja...Nejc že bere...samo mu je še zelo utrudljivo. bo še prišel čas. sem šla gledat honka hiše...luuuuštno...ena v slovenskem katalogu mi je bla prav fletna. Domače
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, take domače so ful.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:22:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf,so dobre.Sem enkrat gledala katalog . Tole bi jaz
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:24:27
|
|
|
|
Tina 28
|
Moram povedat, kaj seje mojemu danes hudega zgodilo Je priletel nekaj noter, ko sem ravno Anji dajala gresolino (naredila sem ga z mojim mlekom, ker mam spet ful mleka zaradi dojenja vsakih par urc...bolezen) z mojim mlekom, ki sem ga stisnila zaradi tiščanja. In sem ga prosila, če ji on malo daje, da grem na WC. V bistvu je pojedla šele dve žlički in ji ni šlo. Pol pa pridem nazaj in moj reče...sploh ni več hotla...skledica pa prazna. In pol rečem...a si ti pojedel...pa on...jaaaa...pismo je blo dobro...tele kaše so vse tko dobre. Jaz pa v smeh in mu povem, da je pojedel vsaj deci in pol mojega mleka...... Groza...mu je kar mal na fuj usekal. Pol je pa reku...sory k se mi mal upria...ampak mi je ful čudno. Glavno, da je blo fuuuul dobro.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
al pa tole ...saj ne,zezam .Meni so vsec stare vile,kolonialni stil.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:26:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ojojojoj sej ne moem verjet. Ti deci so pa res face, moram na en čik od hudga.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 23:28:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Moram povedat, kaj seje mojemu danes hudega zgodilo Je priletel nekaj noter, ko sem ravno Anji dajala gresolino (naredila sem ga z mojim mlekom, ker mam spet ful mleka zaradi dojenja vsakih par urc...bolezen) z mojim mlekom, ki sem ga stisnila zaradi tiščanja. In sem ga prosila, če ji on malo daje, da grem na WC. V bistvu je pojedla šele dve žlički in ji ni šlo. Pol pa pridem nazaj in moj reče...sploh ni več hotla...skledica pa prazna. In pol rečem...a si ti pojedel...pa on...jaaaa...pismo je blo dobro...tele kaše so vse tko dobre. Jaz pa v smeh in mu povem, da je pojedel vsaj deci in pol mojega mleka...... Groza...mu je kar mal na fuj usekal. Pol je pa reku...sory k se mi mal upria...ampak mi je ful čudno. Glavno, da je blo fuuuul dobro. Sem vedla,koj ko sem zacela brat kaj sledi Bo prezivel .....jaz sem se hujsa,ko svojega nisem upala probat
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.