|
RE: no aprilke 2005, kako? 26.3.2009 8:10:36
|
|
|
|
honey
|
Jutro. Da se na hitro pofočkam Ja, Tina, žal letos ne gremo v Umag - ali pa na srečo, kakor vzameš. Se bomo pa sigurno odpravli tako, samo za 1 dan na morje, pa se bomo zmenli, bomo lahko šli skupaj. Smo bili v nedeljo v Portorožu, pa je bilo kar luštno, samo pihalo je. In potem meni včeraj tamal pravi, da je blo luštno na morju, ko smo bili, samo da mu ni bilo všeč, ker se ni mogel kopati No, kar se tiče spraševanja o tem, kdaj bo kdo umrl, sem ti pa tudi že povedala, kako je bilo pri nas. Enkrat me, čisto na lepem, ko se peljeva domov, Tim vpraša: mami, kaj bom jaz potem, ko bosta vidva z atijem umrla? O shit, kako zdaj otroku to razložit No in sem se nekako izmazala ven, da takrat, ko bova midva z atijem umrla, da bova že stara, on pa bo že velik - tako, kot sva zdaj midva z atijem in da bo imel tudi svojo ženo in otroke, da naju ne bo več tako pogrešal in da mu ne bo tako zelo hudo. In je mali kar nekako sprejel to razlago. Seveda sem si potem sama pri sebi potihem rekla "upam". Ampak zaenkrat je palilo, ker od takrat ni nič več spraševal o tem. Ja, mi bomo pa r.d. praznovali potem v maju enkrat, ko se bo otoplilo, da bomo postavili trampolin zunaj in da bo fešta za otroke. V sredo bomo imeli pa samo tortico in pizza žepke za domače, ki bodo prišli. Je pa ravno včeraj dobil vabilo od sosedovega fantka, ki ga je povabil na rojstni dan v soboto. Je bil tako vesel, da mi je še cel večer govoril o tem Sva se pa z možem odločila, da mu bova letos kupila "normalen" skiro na 2 kolesa. Samo še ne vem, ali bi vzela kovinskega ali alu? Ali ima katera že izkušnje? No, zdaj pa šibam še kaj delat, pa se bom še kaj javila. Upam, da bom zdaj naprej bolj pridna, kot sem bila. No, ampak mislim, da sem še zmeraj kar med bolj pridnimi, če malo pomislim
< Sporočilo je popravil honey -- 26.3.2009 8:11:03 >
|