Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 10.3.2009 12:57:35
|
|
|
|
m_m
|
O so lušni Kak je Kiara zrasla Ej Tina boš poročala kak bo? Naša je bla z vrtcem na eni predstavi je bla čist navdušena. Pa če pade kakšno srečanje bi lahk še v LJ kako pogledali v večji ali manjši zasedbi. Sam spored moram pregledat. A praviš da je že razprodano? 3 tedne prej?
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 10.3.2009 22:33:46
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Jaa prov fajn smo se mel. Edin pihal je full... je bilo potem v nedeljo bolj prijazno. Ja m_m karte za Zvezdico zaspanko so žal razprodane. Sem jih jaz komaj dobila. No pa saj imajo kar nekaj predstav, tako da ti kar poglej na spored, pa se bomo za kako igro zmenili. Mi2 sva bila prvič predlani za moj RD in sva šla gledat Sapramiško. Je bilo prav luštno,... Zdaj si pa šibam nohte skrajšat in zrihtat... imam ju3 razgovor, pa ne morem s takimi krempli pridt. LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.3.2009 7:27:49
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! Ja, luštno slikco je Tina naredila. Kar se pa srečanja tiče, bi se pa res lahko kaj zmenili. Le za kraj pa tudi jaz nimam nobenih idej. Bo mogla katera druga kaj poštudirati. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.3.2009 13:00:56
|
|
|
|
m_m
|
Tina sej veš, nej rata Ksenja, joj sej berem kaj že dela vaša tamala, sam predstavljala si je pa nisem. Zdej pa vidim da je že vlka baba. Že naša tamala ma cel kup cotk, ko jih ne spravim več gor. Ej dej mi reč a kaj spremljaš te delavnice v Šparu? Js že dolgo nisem bla...
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.3.2009 13:06:56
|
|
|
|
ksenjak
|
m_m_ja rasteji kot gobe, tile naši otroci, še posebej, ko je treba spet nove cote kupovat. Da o čevljih pa sploh ne bi. O kakšnih delavnicah sprašuješ? Nimam pojma za kaj gre. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.3.2009 13:20:15
|
|
|
|
m_m
|
Špar ma ob torkih neke delavnice pred trgovino, ko otroc kaj delajo. Različno. Mal pomagaš pol pa domov odnesejo. Sam zdaj že dolgo nisem dobila onega napovednika pa ne sledim kdaj je kaj. Še nikol nisi šla?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.3.2009 7:22:00
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! m_m_ne, mi nismo šli še nikoli, saj mi niti na pamet ne pade, da bi se šla to z obema. Raztrgala bi me tam v trgovini. Če bi bil ati zraven, ne rečem, a to se ne bo zgodilo, saj ga med tednom ni. Sliši se pa kar zanimivo. Po moje bi Lanej kar užival. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.3.2009 11:20:31
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo mene. Kako ste kej? Kje so spet vse ostale? Se mi zdi da imamo monologe tule... Smo se pa res polenile. Upam da so vaši aprilčki zdravi. Mi trenutno malo smrkamo in kašljamo, ampak upam da bo čez vikend minilo. Ožbej bo šel z mojo mami jutri al pa v soboto spet v Motnik. Jaz tokrat ne bom šla z njima, ampak bom uživala doma in ˝crkljala˝ fotra in brata. Bosta oba delala čez dan, tko da bom imela mir. Komaj čakam, pa upam da bo vreme lepo!!! Ker če ne bo, potem tud mami nikamor ne gre. Potem pa adijo moj mir... m_m pri nas imajo ta teden vsak dan ob 17ih v CP enega risanega junaka (Nodi - torek, Franček - včeraj, Piki- danes, Maček Muri - jutri). Samo mi2 še nisva na nobenega šla, ker sva zdaj kar bolj zunaj, ko je lepo. Ga bom pa mogoče jutri peljala (če še ne bo šel v Motnik). Drugače pa pri nas nič novega. Babi je bolj tako, tako... Zdaj po novem rabi tudi dializo . Službe še vedno ni na vidiku - zdaj se mi pa že pozna kar ornk v denarnici. Najbolj je kriza zaradi kredita. Ampak bomo že neki našli... No čeprav sem bila včeraj na razgovoru in upam da se bo kaj odprlo. Res si ZELO, ZELO želim it delat. Imam že poln kufer tega, da sem skoz doma. No javite se kaj, pa se beremo!!! LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.3.2009 12:43:10
|
|
|
|
m_m
|
tina ja mi tut kašljamo. Iščem inhalatorje pa jih je tolk, da ne vem ker je bolši. Kompresorski al ultrazvočni, majo pa še membranskega, kak je to??? Pa otroški pa prenosni pa miljon cen. Mogoče znaš svetovat? Ja, jst sem tut že poslala prvo prošnjo pol leta prehitro, sam ko pa tolk časa traja, da sploh dobiš kaki razgovor
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.3.2009 20:05:27
|
|
|
|
honey
|
No, najprej čestitke Julam za Jaz sem komaj prišla do računalnika - no, saj ne, da ga v službi nimam, samo ni časa, doma se mi pa ne da za računalnikom sedet - ga imam že v službi poln kufr No, Tim je zdrav, zdaj sem jaz začela nekaj smrkat, pa bomo videli, kaj bo. Čakam, da me pokličejo na operacijo pregrade, pa sem malo živčna. Mah, bomo že. Drugače sem pa jaz takoj ZA srečanje. Samo ideje pa res nimam kakšne hude.
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.3.2009 9:30:05
|
|
|
|
m_m
|
honey mi mamo tut naval smrkanja, sam je vsaj kašelj bolši. Zgleda da ta pomladni veter nardi svoje Sem ravno gledala, hiša eksperimentov sprejema starejše od 5 let. Verjetno 4letniki še niso tuk pri miru... Kakšna predstava je pa vseen zanimiva... Če ne pa Tivoli?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.3.2009 12:39:39
|
|
|
|
honey
|
Glede na to, da je Tinatona brez internega (Amis neki štrajka), vam sporočam, da ji je babi umrla . Tina, še enkrat sožalje in eno zate. Drži se!
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.3.2009 12:53:14
|
|
|
|
ksenjak
|
O, mojbog. Tega pa nisem vedela. Kdaj pa honey? Predvidevam, da v bolnici.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.3.2009 12:54:02
|
|
|
|
ksenjak
|
Aja, tina iskreno sožalje tudi od mene .
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.3.2009 16:07:27
|
|
|
|
honey
|
Ja, v bolnici sigurno. Kdaj točno pa ne vem, meni je poslala SMS malo pred 11.00. No, saj to sem Tini že povedala, da se je babi rešila vseh muk, ki jih je morala pretrpeti zdaj na koncu - pa mislim, da tudi vsi ostali, ki so trpeli z njo. Je bilo res hudo za vse
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.3.2009 23:55:00
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo mene. Nas je amis končno nazaj priklopil. Ne morem vam povedat, kolk nam je žal da smo šli na optiko. Čisto nič nam ne dela tako kot bi bilo treba. honey a pol greš jutri al ne? Joj držim pesti, da bo to čimprej za tabo!!! Eno za srečo!!! m_m pojma nimam kakšen inhalator smo mi mel. Jaz bom naslednjega tule kupila in to najbrž model CLENNY 2 ali pa pro (cena med 80-120€). Ja naš še 100% ni za v hišo eksperimetov. Lutke so nam pa full všeč, tko da po moje se kumot v lutkovnem dobimo. Ej zdaj so Zvezdico zaspanko preselili v ta večjo dvorano, tko da dans je blo še nekaj sedežev na voljo... Lahko tule pogledaš. Aja, honey hvala ker si javila gor zarad babi . Ja babi je umrla danes 9.05 zjutraj - v bolnici. Spet so ji šivi popustili... Začel ji je full tlak padat in ji niso mogli več pomagat . No ampak sej po svoje je pa še bolš... zakaj bi ji podaljševali trpljenje če ni treba. Edino kar me mori je to, da mi je včeraj full hotla neki povedat, pa mi ni mogla. Vsem najlepša hvala za izrečeno sožalje. Jaz grem v sredo že v Motnik, ker jo bodo v vežico pripeljali... potem v četrtek ob 16.00 bomo imeli pa pogreb. Sem pa najprej mislila met Ožbeja s sabo, pa sem se potem s sosedi zmenila, da ga k njim pripeljem in bo raje pri njih do zvečer. Ga pa moram pohvalit, da je kar pogumno sprejel da njegove ljube Kristine ni več. Najbrž revež še sploh ni dojel, da to pomeni da jo ne bo več... Nikoli. Ma kje so pa ostale čveke? Upam da se majo fajjn. Grem zdaj spat, pa se jutri beremo!!! LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.3.2009 7:29:00
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! tina_kot si rekla, samo matrala se je že na koncu in je mogoče to boljše pa čeprav je hudo, vem . A da greš v sredo že v Motnik? Ja, saj najbrž morate prej marsikaj postorit. Kako pa se kaj mami drži? Upam, da ni preveč hudo. A pri sosedih v Motniku bo bil Ožbej ali si mislila v Ljubljani? Drži se . Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.3.2009 7:59:18
|
|
|
|
honey
|
Tina, držite se. Še vedno se spomnim, kako je bilo, ko je meni babi umrla, s katero sem živela 20 let, ampak jaz sem imela to "srečo", da je bil Tim star šele 1 mesec in mu ni bilo treba razlagat, kaj in kako. Ja, pa kot vidiš, sem še zmeraj tukaj . Rekli so mi, da bom šla po vsej verjetnosti enkrat ta teden, kdaj točno, pa niso znali povedat. Mi nategujejo živčke Zdaj pa brskam po netu za APP za morje. Zdaj imam v "paci" Pag in Rab. Kakšne izkušnje?
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.3.2009 9:38:13
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo mene. Se zaenkrat še vsi kar ok držimo. Verjetno bo v četretk ven butnlo, ko bo vse za nami. Joj honey, to je pa res bedno, da ti tako živčke kravžljajo. Jaz nimam nobenih izkušenj z app. A pol letos ne boste šli v Umag? Ja sej men je blo pri očetovi mami tud ˝fajn˝, k je bil Ožbej še tko mejhn in se niti ni fajn zavedal. No ampak se zaenkrat kar drži, me je pa prav strah kako bo zdaj... Ksenja tuki v Lj bo pri sosedih. V Motniku bodo itak šli po moje vsi na pogreb. Jutri jo bodo pa pripeljali, tko da morm bit z mami v vežci... Zdaj pa šibam z bratom hlače kupt, pa se beremo... LP
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.3.2009 18:56:24
|
|
|
|
m_m
|
tina še od mene sožalje zdaj maš enega več, ki te bo čuval Hvala za link.
< Sporočilo je popravil m_m -- 17.3.2009 19:02:30 >
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.3.2009 23:17:41
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo mene. Pri nas zadeve prihajajo za nami. Ožbej je prejšnjo noč zelo nemirno spal. Je prišel enkrat ponoči k meni. Danes se tud skoz nekaj premetava in full stoka zraven, tko da najbrž kaj sanja... bo po moje tud k meni kmalu prišel. Je bil pa že popoldan full nemogoč. Je tulil cel popoldan, tko da sem si prav oddahnila, ko je zaspal. Dans ga je zmanjkalo že mal čez 8. Sem ga prej kar spat poslala, ker ga nisem mogla več poslušat - no pa je skor takoj zaspal. Upam da bo jutri kaj bolje. Naj bi Andrej k nam prišel, pa ga bom ponucala in s sabo vzela. Bosta z Ožbejem na igrišču, jaz pa na hribčku v vežici z mami... Ma me že zdaj stiska. Mami je bila pa tud kar boga dopoldan... HVALA vsem za izrečeno sožalje. Grem rajši hitro spat, saj je jutri spet težek dan pred mano. Se beremo kaj dopoldan. m_m ni za kaj za linke... Mogoče se pa res dobimo enkrat v lutkovnem. A si dobila karte za Zvezdico zaspanko? LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.3.2009 13:17:31
|
|
|
|
m_m
|
ej tina nisem še. Najraje bi šla aprila, je pa spored samo za marec. Oj punce a vas kaj zmrazi ko pomislite na letošnji dopust? Boste šli kam?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.3.2009 22:46:50
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Evo mene... Sem ti že popoldan odgovorila, pa me je ven zabrisalo, potem pa nisem mela časa še enkrat prižigat računalnika. Mi2 letos glede na razmere ne bova šla nič na dopust. No edino mogoče za kak dan na morje... al pa enkrat čez vikend v Trento (če bo imela teta kaj prosto) drugače pa ne. Ja potem boš pa mogla še mal počakat za karte... No sej če ne greste pa lahko kaj drugega gledat. Pa se lahko zmenimo in se dobimo. Joj jutri pa še pogreb. Jaz sem že danes tako zmatrana kot da bi skale tolkla, ne pa preživela popoldneva v vežici. Mi je pa danes full čudno, ker je Andrej pri nas. Bo tukaj prespal, potem gremo pa jutri dopoldan v Motnik. Bo on čuval Ožbeja. Nič punce, grem jaz spat, pa se jutri kaj beremo, predno grem. LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 19.3.2009 7:32:31
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! tina_kateri Andrej to? A gre mogoče za Ožbejevega očija? Sem že nekaj postov nazaj brala pa nisem sigurna, kdo ga bo čuval. Ne bom ti rekla, lepo se imejte v Motniku, upam le, da bo minilo brez večjih naporov in pretresov. m_m_mi bomo po vsej verjetnosti šli na isti kraj kot lansko leto - Hrvaška. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 19.3.2009 8:24:13
|
|
|
|
honey
|
Tina, upam, da bo šlo danes vse o.k., brez kakšnih hudih naporov, čeprav vem, da je to zelo težko. Ampak saj bo bolje, še kakšen dan, potem pa boste na novo zadihali. M_m, ogledujemo si Rab. Niti ni tako hudo drago - APP sicer gledam 2+1 - pa pridejo tam od 32 € naprej. No, to je bil eden, drugače se pa vrtijo ponudbe od 48 € do 55 € s takso.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?