|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
29.3.2009 22:02:52   
Anonimen
Aja, prsi so pa drugo poglavje... se mi zdi, da rast le-teh dobi zagon proti koncu, predvsem pa takoj po porodu...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
29.3.2009 22:34:00   
Lsica
O kako lepouser posted image user posted image user posted image ,....

Čestitke pupa user posted image za fantka, in čestitke pikatari za parček user posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
30.3.2009 8:17:16   
majana79
Jutro vsem!

Upam da se je pri wani kaj začelo dogajat? A je katera pogledala po forumu marčevk?

Lsica, kje si se pa ti skrivala čez vikend? Sem te pogrešala. user posted image  

Spet imamo grdo vreme, se je očitno že začel april... Sem prišla vsa mokra v službo user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
30.3.2009 8:21:49   
katrinka
dobro jutro user posted image

pustimo dejstvo da sem zaspala za službo in zdej sedim pred računalnikom kot ena mumija...dobr da sefa niuser posted image

vim - glede telovadbe sm ista, govorim že tok casa a enostavno nimam casa...user posted image kar se tiče kopalk - če ti pa te slučajn ne bodo prav, boš pa preden boš šla na morje še ene kupila - v najslabsem primeru....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
30.3.2009 8:45:44   
majana79
katrinka, jst nisem zaspala, pa sem še vedno kot ena rastlina, vegetiram pred računalnikom in se ne morem spravit delat.

Sem se pa danes odločila pregnat zimo in sem oblekla nove nosečniške hlače, ki so bolj poletne. Hvala bogu me ni zeblo. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
30.3.2009 9:15:23   
Blueeyes
dobro jutro.. samo da se na hitro javim... zdejle drgač šibam v ljubljano... mam najprej ene opravke, pol pa smo zmenjene z majčicami, pol popoldne mam pa še pregled... upam da bo vse ok.. mislite name

wani?????????? kje se skrivaš?? v porodnišnici???

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
30.3.2009 9:27:12   
bjondi
Blueeyes-dobro opravi tako na pregledu kot na tortici user posted image ...

Tud jaz grem neki popapat zdele ,se nekdo že razburja.

Wani-dejmo dejmo ,če še ne dogaja al pa že dogaja...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
30.3.2009 9:46:27   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

tule sem pa dobila slikco od Pupinega Leonardauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Iiiiiii, pikec

sem tole slikco prekopirala od marčevkuser posted image
[/quote

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
30.3.2009 9:48:31   
majana79
Oooo, kako lep fantek. user posted image  user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
30.3.2009 10:00:44   
vim
Zdaj vemo zakaj je Leonardo zamujal, iiii kako je lep. Pupa, ki ga bo dobila čez 20 let bo mogla pa pazit....jaz bi ga kar v vitrino dala.user posted image user posted image

Blueeyese dolžna si mi še kakšno tortico prilepit, tista včeraj je bila premalouser posted image user posted image user posted image .

Majana79 a ti tudi kot megla.........sem pa jaz nekaj razmišljala, meni zmeraj kakšna taka neumna pride v glavo. Pa ne se smejat to je strogo resnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In sicer, a zdaj ko so prestavili uro NAPREJ, a to pomeni da bomo noseče uro manjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
30.3.2009 10:17:27   
majana79
vim, ti pa maš dobre ideje user posted image Po moje bomo res eno uro manj noseče. user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
30.3.2009 10:43:44   
katrinka
vim - mas pa ti smesne, se tok smejem da me spet vsi cudn gledajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
30.3.2009 10:49:30   
petrazg
No, pa se je še pri ljubljanskih nosečkah začelo dogajati user posted image user posted image user posted image

Čestitke Pupi za malega lepotca user posted image .... bo mami res imela kar probleme...user posted image
Pa čestitke Pikatari za parček user posted image

A zdej naslednja je Wani?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
30.3.2009 10:54:54   
majana79
Ja, wani je naslednja pa hruška, potem pa pridejo na vrsto že aprilčice. user posted image

Joj še malo pa bomo junijke na vrsti...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
30.3.2009 10:57:41   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: vim

.........sem pa jaz nekaj razmišljala, meni zmeraj kakšna taka neumna pride v glavo. Pa ne se smejat to je strogo resnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In sicer, a zdaj ko so prestavili uro NAPREJ, a to pomeni da bomo noseče uro manjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...faca...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
30.3.2009 11:41:12   
šivilja
Uh, pa sem končala bralni maraton. Ste ble kar pridene. Čez vikend ni blo časa se usest za računalnik, ker sta bila otroka zaradi slabega vremena skoz notri in si je biloe treba kaj izmislit, ker če ju pustim dolgo sama, je stanovanje raztreščeno do konca, pa še kakšne buške je treba zdravit, če ni hujšega. Smo bli mal pridni in smo ustvarjali v kuhinji.

K.tja spraševala si me glede stranskih učinkov ceplenja, zadnjič nisem nič napisala, ker še nisem vedla. Torej kaj veliko jih ni, imamo samo nepojasnjeno bruhanje dan in pol po ceplenju. Tamala je enkrat bruhala sredi noči in to je bilo vse. V ZD so bili mnenja da to ni posledica, viroza pa očitno tudi ni bla, ker je bila potem čisto OK. Hvalabogu, ker pri prejšnjem bruhanju smo končali v bolnici.

Čestitke vsem novim mamicam in vsem ki to še bomo!!

Vim še razlago o kraganju o bolniških sem ti dolžna . ven je prišlo nekako tako, da si tiste, ki smo na bolniški itak zmišljujemo, da ni čudno da zavračajo, ko pa itak nič ni res. jaz sem se potem iz debate izločila, ker imam mirno vest, dva otroka sem donosila praktično brez dneva bolniške, zdaj pa si upam zagovarjat, da sem upravičeno doma. Je pa sigurno res tudi to, da nekateri to izkoriščajo in mijo potem drugi zato težave. Meni so pred časom podaljšanje zavrnili, sem se pritožila, napisala ves potek nosečnosti in priložila vse papirje in so pritožbi ugodili, se pravi da verjetno imam razlog. Zdaj so mi pa podaljšali brez problema in to za toliko časa, da grem potem lahko direkt na dopust in na porodniško, tako da mi je vsaj ta skrb odpadla. Tudi službo imam tako, da je psihično obremenilna in uporabljamo snovi, ki so nevarne zdravju (tudi zdravju nerojenega otroka). ZZZs-ja to sicer ne zanima, to je stvar delodajalca da ti priskrbi delo brez škodljivih vplivov, vendar si ne bi oprostila, če bi ščo še enkrat kaj narobe. No zdaj sem pa še tle mal zatežila!!

Zdaj pa še kaj lepšega - v petek me je user posted image peljal na večerjo, ker sva že deset let skupaj (10 let poroke bo pa naslednje leto). Prišla sem na idejo, da bi naslednje leto to proslavili s počitnicami na Kubi, kamor si user posted image strašno želi. Bomo vidli kako nam bo šlo s tremi in se bomo dokončno odločili.

Zdaj pa vse fino držte pesti, da se bo vreme do našega srečanja popravilo, drugače bo samo VIM pravilno opremljena s kopalkami 8itak pravi, da je bolj vročekrvna).

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
30.3.2009 12:28:35   
MONY25
evo, da se spet mal javm...

dons sm prvi dan doma-morm še dopust koristi...tok bedno vreme, da je za znort.. sm se pa prpravla-sm si kupla puzzle (1500 kom) in veselo sestavljam (sam mal mi je trebušček v napoto)

mi je pa včeraj prvič otrdel trebušček (no ja, vsaj mislim, da je blo to to-kot en krč, nč bolel, al pa kej, pa se mi zdi, da je blo bl na desni strani-a je to možno?)...sm pa v 30. tednu-sj je cajt, da mi začne kej otrdevat, a ne??? pa med sexom mi je tud otrdel, sm se kr mal ustrašla, da se nam preveč naprezala...sj narobe ne more bit nč, a ne?

komi čakam v četrtek, k mam pregled pri G in UZ-da spet vidm mojo bebiko...me je vedno toook strah pred pregledom, k me je strah, da bi blo kej narobe...jah, ne morm iz svoje kože...

a gre mogoče kera v MŠ na Fužine??

no, zdj k sm doma, se bom mal večkrat javljala, k druzga itaq nam mela za počet;)

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
30.3.2009 14:28:08   
PapuaNG
Evo še mene, sladkor zmerili, vse ok, lahko še naprej jem slaščice user posted image No pa sej ni, da bi pretiravala...očitno je mali res velik po starših in ne zaradi sladkorja oz. česa drugega. Pa tut razgraja po trebuhu že pošteno...sem kar začudena,da brce kar naenkrat postanejo precej močnejše...sploh zdaj, ko še ima nekoliko prostora v trebuhu.
Danes grem k okulistu pregledat še očesno ozadje zarad dioptrije, da ne bi bil slučajno potreben carski rez. No, upam, da je vse v redu in da bo šlo kar po naravni poti (čeprav me ob njegovi predvideni velikosti kar strah obletava).

Mi pa pritisk še kar težave dela-se spet počutim kot v puberteti, ko nisem mogla več kot pol ure na miru stat, ker mi je pritisk toliko padel, da sem skup padla. Še tole mirovanje zaradi dežja doda svoje, da sploh ne morem stat prav dolgo. Ko pa se vsedem, pa že ne vem, kako bi sedela, ker mi nikakor ni udobno. Ah, nikoli ni prav...se vidi, da grem proti koncu nosečnosti user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
30.3.2009 15:10:26   
vim
Ah šivilja najbolj pametno je bilo, ko si se izločila iz debate. Bolniške in kile tukaj očitno največ trenj med nosečkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image . In še 10 let sta poročena, si pa bila res mlada...... kok imaš pa potem tamala-dva stara, če ni skrivnost.

PapuaNG pazi na omedlavice, imam enake težavice kot ti in se mi zdi kadar pade pritisk v zraku, da pade tudi meni in potem sem kot, da bi bila na vrtiljaku.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
30.3.2009 17:34:30   
Blueeyes
ojla bejbe.. evo da javim nič kaj obetavne novice z mojega današnjega pregleda

sem se zelo razveselila ker mi prvič ni blo treba nič čakati, sem bla takoj na vrsti... sploh nikjer nobenga ni blo... očitno to vreme... pol pa pravi da buši mi lepo raste... da je baje vse ok, tud plodovnice je dovolj... pol mi pa v kartoteko napiše, da je premalo plodovnice user posted image  user posted image pa rekla je da nej full pijem - več k pijem že ne morm, ker že tko stankam vsaj cca 4 l tekočine na dan... pol reče da če bouser posted image  kdaj kej manj aktivna da naj.... in pol utihne... prav nč, kr prid v četrtek 2.4. ponovno na UZ???? ne kapiram kaj je narobe... v četrtek se bom bolj pripavla, pa jo bom kr mal napadla da mi pove kaj se dogaja... je pa še vedno obrnjena tko k je bla nazadnje... z glavco navzdol, tako da je še vedno v nizkem štartu... naslednji pregled (po tem 2.4.) bom mela pa prvi ctg user posted image  user posted image  komi čakam...

vidim da še ni nič novičk o wani... niti v rodili smo... le kaj se dogaja user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
30.3.2009 17:35:47   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   1hruška                            23.3.2009         1 user posted image          0 user posted image                  ?
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009         3 user posted image          2 user posted image                   ?
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?       user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?      user posted image
user posted image   BrinaBA (33 let)                 20.4.2009         3 user posted image            2 user posted image                  ?      user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image             7.4.2009   user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image             2.4.2009   user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image        30.3.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                 ?
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image          3.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009  user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         1.4.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image          20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image          1.4.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image           1.4.2009    user posted image
user posted image   nborazem (32 let)              6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image                ?       user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image           7.4.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image  anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          31.3.2009   user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)                29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image                ?
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image         9.4.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image         1.4.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        31.3.2009
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image           30.3.2009 user posted image
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image       9

user posted image     13

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image            Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image             Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image            Lucija              53 cm            3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image            Timon              46 cm            2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image  simonaa             24.3.2009          user posted image             Ana                                      2700 g
user posted image  Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image               Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image               Patrik             46 cm           2350 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
30.3.2009 17:36:30   
Blueeyes
                   user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
30.3.2009 17:37:13   
Blueeyes
Torej, ponovno snidenje... torek, 7.4.2009 ob 16h...  v Čolnarni (ker bo upam da lepo toplo, sonček, pa bomo zunaj sedele...) .. Pa še link za lažjo pomoč http://www.colnarna.com/leona.pdf

1. Blueeyes
2. Lsica 
3. tej_a
4. katrinka
5. šivilja
6. vim
7. k.tja
8. ana**
9.
10.

11.
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
30.3.2009 19:23:09   
majana79
Blue, držim pesti da je vse ok... user posted image user posted image Ne vem v čem je fora da ti nočejo direktno povedat če je kaj narobe... A če ti ne pove, bo pa potem manjši šok al kaj?

Javi se v četrtek po pregledu, da nas ne bo skrbelo. Do takrat pa res počivaj (v kolikor sploh še lahko več... user posted image )
Upam da boš vseeno lahko prišla 7.4. (aja, jaz se ne bom dala na seznam, bom se pa potrudila pridet takoj ko pridem domov, itak mam blizu user posted image )

Wani se pa res nič ne oglasi... Mogoče je pa že v porodnišnici, pa nima nobenega na RR, da bi mu sporočila.
Jaz bom kar tebe obvestila junija. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
30.3.2009 19:51:25   
katrinka
blueeyes - jz tud ne razumem kaj je s tvojo G, mirna bodi do četrtka potem pa nam poroči kaj je blouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?