|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
28.3.2009 16:45:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
veš majana, nisi tok za mano na seznamu user posted image user posted image

O vem vem. user posted image Mogoče se celo zmenim s tamalim da pride kak teden prej, ker meni se ne da čakat user posted image

Mi je pa danes 'mož' sestavil komodo za oblekice, tako da bom začela prat, tisto kar sem že nakupila. user posted image

jz se tud z našo menim če bi prišla kakšen teden al pa dva prej ven... samo ne vem kok me bo pa kej ubogala... user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  za komodo... jz sem tud dons prala... zdej vsake tok časa k grem mim stojala poberem 3 majice, bodije... k so suhi in jih zložim v omaro.. kmalu bo vse suho... od ega kar sem zjutri prala... pol pa hitr še eno rundo vržem za prat user posted image

ana** kakšne barve je zdej sobica?? boš dala kakšno slikco v album... kr nej te masira tvoj, ti se pa sprosti in uživaj

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
28.3.2009 16:50:24   
majana79
Blue, a boš ti tut kej prelikala ali samo oprala? Sem zasledila da kao za otročka moraš vse prelikat, ko sem pa zadnjič doma težila mami (ker bova tam imela posteljico pa nekaj stvari, ko bomo šli na obisk), da mora vse prelikat, me je gledala kot čudo božje. Pa sem mislila da so včasih bolj komplicirali. user posted image

Ej jst mam ful občutek, da se je mali premaknil čisto dol... Prej me je brcal nekje v višini pasu, zdej pa kadar ga čutim, je čedalje nižje. Vsaj ene mesec upam da bo še počakal, preden se bo spravil ven... user posted image Kdaj se lahko že rodi, da ni večjih težav? V 34. al 37. tednu?

ana, ti kar počivaj, tvoj mali mora pa še ene 2 meseca ostat notr, tako da ga nič s kakimi nepotrebnimi gibanji spravljat ven. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
28.3.2009 16:56:03   
Blueeyes

Blue, a boš ti tut kej prelikala ali samo oprala? Sem zasledila da kao za otročka moraš vse prelikat, ko sem pa zadnjič doma težila mami (ker bova tam imela posteljico pa nekaj stvari, ko bomo šli na obisk), da mora vse prelikat, me je gledala kot čudo božje. Pa sem mislila da so včasih bolj komplicirali. user posted image

Ej jst mam ful občutek, da se je mali premaknil čisto dol... Prej me je brcal nekje v višini pasu, zdej pa kadar ga čutim, je čedalje nižje. Vsaj ene mesec upam da bo še počakal, preden se bo spravil ven... user posted image Kdaj se lahko že rodi, da ni večjih težav? V 34. al 37. tednu?

jz bom samo oprala, nič likala...

ja moja je čist nizko... že na zadnjem pregledu je rekla da je v nizkem štartu... jo čutim čist med kolki...

mislim da je v 34t že čist cool, smao itak da je boljš da pride čim kasnej vn.. takrat k ma rok

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
28.3.2009 17:01:13   
majana79
Ma jst tut ne bi kej preveč komplicirala glede oblekic pa tega, ker v sterilnem itak ne more živet...

Ja valda, itak da je najboljše da se rodi okoli roka, samo tolk me je zanimalo, da če bi bil slučajno kej prej. Bomo vidl kaj bo v sredo rekla G, kako kej leži... Nameravam pa konec maja v Portorož za ene 4 dni, pa je moj reku če res hočem it z njim (na eno izobraževanje) pa sem rekla da majo tam tut porodnišnico blizu. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
28.3.2009 17:06:17   
Blueeyes

Ma jst tut ne bi kej preveč komplicirala glede oblekic pa tega, ker v sterilnem itak ne more živet...

Ja valda, itak da je najboljše da se rodi okoli roka, samo tolk me je zanimalo, da če bi bil slučajno kej prej. Bomo vidl kaj bo v sredo rekla G, kako kej leži... Nameravam pa konec maja v Portorož za ene 4 dni, pa je moj reku če res hočem it z njim (na eno izobraževanje) pa sem rekla da majo tam tut porodnišnico blizu. user posted image

jz tud čakam da mi kej pametnega zdej G pove v ponedeljek na pregledu.. upam da se user posted image  ni obrnila.. da je kr v pravem položaju... sem gllih dons govorila z eno frendico, k so jo dal na obračanje, ker je bil user posted image  obrnjen z ritko navzdol.. je rekla da ni nič kaj prijeten poseg...
ja P boš mela res blizu če se ti kaj zgodi... ampak upamo da se ti ne bo nič takega...

jz pa najbrž grem 14.4. delat.... me rabjo na šihtu, pa bom za en dan vmes skočila... upam da bo vse cool... je pa tud drgač P blizu če bi kej blo user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
28.3.2009 17:27:38   
Blueeyes
malce za porast sladkorja

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
28.3.2009 17:31:56   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image

Nehaaaaaaaj....user posted image
Jst bom jokala kr nimam čist nč sladkega doma...user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
28.3.2009 17:35:09   
Blueeyes
jz mam pa celo omaro, samo se kr mal branim tega...

grem zdej še eno rundo dat prat... se še čujemo

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
28.3.2009 19:06:58   
HINDI
Podatki za seznam: naslednji pregled 21.04.09
user posted image je v redu. Baje je že obrnjen navzdol - jaz sem pa mislila, da se obrne tik pred koncem... user posted image

Uživite v večeru :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
28.3.2009 19:31:43   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: HINDI

Podatki za seznam: naslednji pregled 21.04.09
user posted image je v redu. Baje je že obrnjen navzdol - jaz sem pa mislila, da se obrne tik pred koncem... user posted image

Uživite v večeru :)

to je mogoče čist slučajno.. ker se full obračajo... lahko je vrjetnost, da bo ostal tako do konca, ampak po večini se še obrnejo... jz zdej čakam na ponedeljkov pregled da mi pove tud med drugim kako je obrnjena .. k nazadnje je bla že prov obrnjena... upam da tako ostaja... glede na to da ni več tok velik časa pred mano

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 28.3.2009 19:38:41 >

(odgovor članu HINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
28.3.2009 19:37:39   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
user posted image   1hruška                            23.3.2009         1 user posted image          0 user posted image                  ?
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009         3 user posted image          2 user posted image                   ?
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?       user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?      user posted image
user posted image   BrinaBA (33 let)                 20.4.2009         3 user posted image            2 user posted image                  ?      user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image             7.4.2009   user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image         30.3.2009   user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image        30.3.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                 ?
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image          3.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009  user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         1.4.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009   
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image          20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image          1.4.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image           1.4.2009    user posted image
user posted image   nborazem (32 let)              6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image                ?       user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image           7.4.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image  anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          31.3.2009   user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)                29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image                ?
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image         9.4.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image         1.4.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        31.3.2009
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image           30.3.2009 user posted image
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image       9

user posted image     12

user posted image      7 

user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image            Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image             Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image            Lucija              53 cm            3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image            Timon              46 cm            2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image  simonaa             24.3.2009          user posted image             Ana                                      2700 g
user posted image  Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image               Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image               Patrik             46 cm           2350 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
28.3.2009 20:42:29   
knutek

čestitke vsem ki so že rodile.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pričakujemouser posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
28.3.2009 21:31:44   
Tanja_
Hej punce!
Najprej čestitke pupi za fantkauser posted image
Kako ste kaj?Sem vidla da se pogovarjate, kako so malčki obrnjeni...Če so že obrnjeni z glavico navzdol, je zelo malo vrejetno, da bi se obrnili nazaj, ker je glava najtežji del telesa. Če pa še niso prav obrnjeni pa ni panike, ker itak še je možnost da se obrnejo v zadnjih tednih nosečnosti. Vidim, da imate nekatere že ful pripravljeno za malčke. Jaz mam samo 1 žabice in 2 bodija, ampak bom zdej počas začeka pripravlat, ko bom na dopustu. No, lep večer!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
28.3.2009 21:54:55   
Anonimen
pikatara - user posted image user posted image !! Dva pa res nista mala malica... upam, da boste čim prej ujeli ritem in da malčka ne bosta preveč utrudila mamice...

wani, je pri tebi že kaj novega??
danes/jutri se premakne ura... kako pa potem gledajo, kdaj se je otroček rodil, če se ravno med menjavo ure?

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
28.3.2009 22:26:45   
katrinka
piktara - ćestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pranje - likanje - moja mami se je ponudila da to naredila vse namesto mene, tako da ko bom na tem ji veselo vse prepustimuser posted image

lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
29.3.2009 8:48:01   
katrinka
dobro jutro v dezevno nedeljo user posted image

ne vem zakaj a mi kr paše da je dez............user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
29.3.2009 10:34:48   
PapuaNG
čestitke pupi in tinkariuser posted image

meni pa tole deževno vreme nič kaj ne paše...mam že tako nizek pritisk, potem je pa še nižjiuser posted image

jutri moram pa še sladkor it merit...upam,da ne umrem od lakote tamuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
29.3.2009 11:16:59   
vim
Ojla pupe.

Najprej čestitke pupi in tinkari za njune sončke.

Wani pa ti, še med nami, jaz mislim, da je vreme za rodit.

Majana79 tako nizek pritisk imaš, kako pa to, da se ti nič ne vrti oz. megli.Pazi nasi, tok nizek pritisk ni OK zate, da ne padeš...pazi res. In mislim, da ti bo morski zrak dobro del zato le pojdi z možem.

Blueeyes še lalšno tortico prilepi, tale mi ni dišale. Ta teden sem bila pridna jaz nobene tortice nisem pojedla, se šparam za naše srečanje.

Katrinka jaz OK, bjondi ne vem kaj je bilo to, ampak zdaj je sluz spet bela malce povečana ampak je spet normalne barve.
Očitno sem res pretiravala, pa naj še kdo reče da nosečnost mačji kašelj. Mu zavijem vrat takojuser posted image .

Sem bila pa včeraj v Celovcu s tastom in taščo. Ma se splača iti, namreč najprej mi mož da 300 EUR za sabo potem mi pa še tast in tašča kupita nosečniške hlače, bluzo, in dvoje koplake. Mislim jaz imam res naj naj tasta in taščo jih moram pohvalit.

Ampak tudi moji so naj naj starši, mami bo kupila voziček,vsakega pregleda ko jih vidi po cesti,tako če vas ogovori 60 letnica to je moja mami, definitivno.In ker sem razvajeno dete bo meni za našega vse oprala in zlikala bodoča babi. Ja ja saj vem zavita v vatko in vseh strani. Težko meniuser posted image . In če že hvalim, mož je cel dan rihtal in pucal stanovanje, medtem ko sem jaz šopingirala. 
In še VPRAŠANJE: PUNCE KOK ŠT. KOPALK JE TREBA KUPIT.A če so ti kopalke zdaj prav št. večje, bo zdržalo do konca al se še poveča, predvsem prsi me zanimajo.

Blueyes

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
29.3.2009 11:52:05   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
user posted image   1hruška                            23.3.2009         1 user posted image          0 user posted image                  ?
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009         3 user posted image          2 user posted image                   ?
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?       user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?      user posted image
user posted image   BrinaBA (33 let)                 20.4.2009         3 user posted image            2 user posted image                  ?      user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image             7.4.2009   user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image         30.3.2009   user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image        30.3.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                 ?
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image          3.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009  user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         1.4.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image          20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image          1.4.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image           1.4.2009    user posted image
user posted image   nborazem (32 let)              6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image                ?       user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image           7.4.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image  anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          31.3.2009   user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)                29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image                ?
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image         9.4.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image         1.4.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        31.3.2009
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image           30.3.2009 user posted image
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

user posted image       9

user posted image     13

user posted image      7 

user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image            Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image             Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image            Lucija              53 cm            3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image            Timon              46 cm            2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image  simonaa             24.3.2009          user posted image             Ana                                      2700 g
user posted image  Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image               Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image               Patrik             46 cm           2350 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
29.3.2009 11:52:57   
Blueeyes
                   user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
29.3.2009 11:54:59   
Blueeyes
Torej, ponovno snidenje... torek, 7.4.2009 ob 16h...  v Čolnarni (ker bo upam da lepo toplo, sonček, pa bomo zunaj sedele...) .. Pa še link za lažjo pomoč http://www.colnarna.com/leona.pdf

1. Blueeyes
2. Lsica 
3. tej_a
4. katrinka
5. šivilja
6. vim
7. k.tja
8. ana**
9.
10.

11.
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
29.3.2009 12:53:10   
katrinka
vim - kopalke - kupi si malo večje, magar bikinke ker trakce loh nastimas kot ti paše, ma če so večje bo boljš k ga so ti premejhne...večje mislm cifro več, ne da so ti prevelike...probi jih pa bos vidlauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
29.3.2009 14:19:43   
palegia30
Gre katera na telovadbo? Jaz bi se želela vpisati pa nimam pojma kam?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
29.3.2009 15:53:35   
vim
Katrinka sem si kupila kopalke, ki so mi sedaj prav, pa me zanima ali se prsi pa rit še kaj povečajo ali je v 6 mesecu to to. Močno dvomim, upam pa...

Palegia izbire za telovadbo imaš ogromno. Moj fit, v zdrav. domovih v babiški šoli, lahko tudi plavanje na difu, skratka ponudbe je na pretek, le najti moraš kje in kam ti ustreza. Jaz se odpravljam na telovadbo že 2 meseca pa mi skoz nekaj vmes skače, upsm, da najdem čas...

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
29.3.2009 22:00:44   
Anonimen
PapuaNG - upam, da bo jutri vse ok na pregledu. Držim pesti, da imaš dobro delujočo trebušno slinavko.

Vim, krasne starše ima tvoj partner! Kar pridno se pusti razvajati!
Glede nosečniških oblek in kopalk pa imam jaz malček drugačno izkušnjo: sem si v prejšnji nosečnosti proti koncu (imela sem še 3-2 meseca, ko se baje najbolj rediš) šla kupit kavbojke in sem si rekla, da toliko kot se redim, bom pa kupila številko večje, da bodo zdržale čisto do konca - pa se je zgodilo, da se nisem več redila in so mi bile hlače do konca prevelike - še v tej nosečnosti mi lezejo dol. Sem pa od kolegice na začetku te nosečnosti dobila ene malo manjše (ko sem jih videla, sem si rekla, da jih ne spravim gor, a so mi bile kot ulite... sem si mislila, da bodo vsaj za začetek... pa jih še sedaj nosim). Tako da... elastične zadeve so najboljše... se širijo s teboj.

Wani pa verjetno res rojeva??

Vas tudi kaj mede današnja časovna sprememba? Tole mi kar ni všeč... upam, da nas ne bodo več dolgo matrali s tem prestavljanjem in ga bodo ukinili.

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?