Anonimen
|
sonček85 - Držim pesti za tvojega atija, da čim prej odkrijejo, kaj mu je. Madonca, da tako pride iznenada iz neke viroze. Povej mu, da vse nosečke mislimo nanj, pa še naše bebice z nami vred, to pa je količina pozitivne energije. detelja - Brez klistiranja, brez zdravil proti bolečinam, bebica takoj po porodu in ves čas z mano ... vse to je v mojem porodnem načrtu, saj so takšne moje želje, tako da je Ptuj zame ravno pravšnji. Vsekakor pa je pomembno, da se porodnica lahko dogovori, kakšne so njene želje in da jih upoštevajo, kar je v Lj baje zelo težko doseči, saj so zelo neprilagodljivi, ker vse teče kot po tekočem traku. Jaz sem bila tam s svojim porodnim načrtom, imam izbrano babico, cel oddelek je že nekako pripravljen name (sem namreč prva, ki je prišla na Ptuj s porodnim načrtom ), tako da računam, da bo tudi osebje prijazno. Če pa naletiš na kakšno neprijazno sestro, pa mislim, da je treba imeti dve ušesi, saj jih lahko srečaš kjerkoli. Vsekakor pa mi je najpomembneje, da bo ob meni moj dragi od prihoda v P do odhoda, tako da bo pazil name in na najino princesko. RDEČA VRTNICA - Midve pa imava rok na isti dan, vendar vidim, da ti nekoliko prehitevaš . Kaj veš, mogoče se ti pa pridružim na zgodnjem vlaku. Bomo videli, kaj poreče G v četrtek na pregledu. Pa že imaš lažne popadke? Ker meni zaenkrat samo še otrdeva trebuh, ni pa nekih krčev, ki bi se mi zdeli podobni popadkom. Ali pa jih ne prepoznam . Vsekakor vso srečo in lep porod ti želim! Jaz sem pa danes bolj lene volje, pa fuuuul sem lačna. Pa malo sem tečna. A to kaj pomeni?
|