Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.3.2009 15:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hojla Gantar kako pa kaj ti? Sončnica24... spet se je naredilo tisto, kar se človek najbolj boji. Ni kaj. Takšno je življenje. Pa upam, da bo v mojem življenju tud kdaj sonček posijal, tako kot je v tvoje in tud v druge.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.3.2009 19:58:51
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hojla Gantar kako pa kaj ti? Sončnica24... spet se je naredilo tisto, kar se človek najbolj boji. Ni kaj. Takšno je življenje. Pa upam, da bo v mojem življenju tud kdaj sonček posijal, tako kot je v tvoje in tud v druge. Ojoj, škoda Gantar pa tako sem upala da ti bo sedaj uspelo, upam da v tretje uspe bom še bolj pesti držala. Javi se še kaj.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.3.2009 20:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh sončnica... mene je že vse minilo. Še enkrat čez vse it. Na koncu pa misliš, da si čez najhujše mimo, se začneš veselit, pol pa kar konec. Še sedaj ne morem dojet, da se je vse to res zgodilo. Čutila sem ga, kako brca, pol čez en dan sm ga pa že mrtvega držala v naročju. Bil je premjahen, da bi bil z mano in možem. Par tednov bi še morala zdržat, sam ni šlo. Popadki so bili premočni. Vedim pa da vi pa kar uživate. Saj je prav. Upam, da imate tud tak lep sonček, tako kot pri nas na notranjskem. lp
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.3.2009 21:15:56
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Gantar, čeprav se prav dobro (še) nisva spoznali, moje sožalje... Hudo je, a pomisli, da vedno ko pada dež , tudi veš, da bo posijalo sonce.Upam, da tudi zate..Vem da bo. Spps, nisem se skrila, zakaj? Samo časa mi zmanjkuje za vse, pa spomlad se bliža...Komaj jo čakam, vrt me kr kliče...Pa rožice bi kr sadila...Sem že nestrpna, vem. Trenutno sem v nočni službi. Lepo in mirno noč vam želim.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2009 12:53:07
|
|
|
|
spps
|
ojla,to je pa naš korenjak
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.3.2009 15:21:03
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, spps imaš tudi pravega lepotca, jaz upam da mi v kratkem uspe par slik prilepit v album mi nikakor ne use priti do računalnika. Gantar za tebe pa nimam nič besed samo , upam da vsaj čisto malo pomaga. Mi smo drugače dobro, včeraj ga je malo sračkal drugače pa smo ok. Ancica kje si se čisto zgubila? Tany že odštevaš dneve?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2009 17:54:11
|
|
|
|
spps
|
ojla! se že spet nekaj časa ni nobena oglasila mislim,da če bo šlo tako naprej,bodo kmal ukinli temo kako ste?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2009 21:36:31
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla,to je pa naš korenjak luškano dete bravo spps
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2009 21:38:22
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hojla Gantar kako pa kaj ti? Sončnica24... spet se je naredilo tisto, kar se človek najbolj boji. Ni kaj. Takšno je življenje. Pa upam, da bo v mojem življenju tud kdaj sonček posijal, tako kot je v tvoje in tud v druge. joj gantar kar ne najdem besed ... pa ne že spet... držim pesti, da ti uspe pripeljat enkrat do konca... mi je full hudo zate, nikar ne izgubi upanja in pogumno naprej
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2009 21:40:13
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hojla, spps imaš tudi pravega lepotca, jaz upam da mi v kratkem uspe par slik prilepit v album mi nikakor ne use priti do računalnika. Gantar za tebe pa nimam nič besed samo , upam da vsaj čisto malo pomaga. Mi smo drugače dobro, včeraj ga je malo sračkal drugače pa smo ok. Ancica kje si se čisto zgubila? Tany že odštevaš dneve? ja jaz sem zaposlena na polno s pakiranjem in sploh nimam časa... sem že fullll utrujena in komaj čakam, da grem da dam mal na off vse skupaj... ti vidim, da si okej, kar je super upam, da se mi uspe še kaj oglasit prej ko grem nazaj na toplo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.3.2009 6:16:44
|
|
|
|
spps
|
oo tany! kako sta?kdaj gresta?ste že menda obe nestrpni,da se greste k atiju pocartat i nadoknadit nekaj mesecev
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.3.2009 9:54:02
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla pa ste le nekaj napisale . Midva zdaj že cel teden tako bogo spima od pol dveh dalje se na eno uro vstaja, danes se je že ob pol sedmih vstal pa ne več spat in konec no sedaj spi samo ga grem zbudit ker se grema cepit, upam da bo vredu preneso in da ne boma spet čakala celo večnost. Tany ti pa na toplo no saj dobro tukaj bo očitno marca zima pri nas je ponoči snežilo in je še trava vedno bela . Spps kako pa ste kaj vi? Pridni al poredni.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.3.2009 11:39:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Spps kako pa ste kaj vi? Pridni al poredni. po dnevi še kar gre,potem pa je sred noči galama
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.3.2009 13:09:50
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Spps kako pa ste kaj vi? Pridni al poredni. po dnevi še kar gre,potem pa je sred noči galama mogoče pa je res luna kriva mi tudi zadnje čase ponoči bolj bogo spimo pa je spal že od pol desetih pa do šestih zjutraj, zdaj pa je ob 4ih zadnjo da jemo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.3.2009 13:28:49
|
|
|
|
mižek
|
mi smo stari 15 mesecev pa še kar ne spimo , ne vem če se naj jočem ali smejem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.3.2009 17:16:26
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek mi smo stari 15 mesecev pa še kar ne spimo , ne vem če se naj jočem ali smejem Ojoj, kaj pa delate potem ponoči? Meni ne bi bilo tako hudo če ne bi že skoraj en mesec spal do šestih zdaj pa se dve noči zbuja na uro sicer ne je ampak ga moram samo malo po riti pa nazaj zaspi pa ne vem če je kriva luna ali zobi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.3.2009 17:44:56
|
|
|
|
mižek
|
Ja mi2 se še dojima oz jaz dojim svojega , saj ni panike, ker takoj zaspi, ampak ga imam samo še na eni strani in zato imam posledično eno večjo od druge , zdaj ko pa se bližajo časi ko bo zunaj bolj toplo, pa to,... pa bo to še bolj opazno. sem pa že prejšnjo noč dosegla da sploh ni zizal, ampak danes ponoči pa sploh nisem imela energije da bi ga poslušala kako jamra , ne vem upam na čudež da bo sam rekel, MAMI ZIZA BJEK
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.3.2009 14:19:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek Ja mi2 se še dojima oz jaz dojim svojega , saj ni panike, ker takoj zaspi, ampak ga imam samo še na eni strani in zato imam posledično eno večjo od druge , zdaj ko pa se bližajo časi ko bo zunaj bolj toplo, pa to,... pa bo to še bolj opazno. sem pa že prejšnjo noč dosegla da sploh ni zizal, ampak danes ponoči pa sploh nisem imela energije da bi ga poslušala kako jamra , ne vem upam na čudež da bo sam rekel, MAMI ZIZA BJEK mislim,da se bebekom ziza ne zameri kr tako-če ne druga,da se cartajo na njej
< Sporočilo je popravil spps -- 30.3.2009 14:20:00 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.3.2009 14:26:43
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek Ja mi2 se še dojima oz jaz dojim svojega , saj ni panike, ker takoj zaspi, ampak ga imam samo še na eni strani in zato imam posledično eno večjo od druge , zdaj ko pa se bližajo časi ko bo zunaj bolj toplo, pa to,... pa bo to še bolj opazno. sem pa že prejšnjo noč dosegla da sploh ni zizal, ampak danes ponoči pa sploh nisem imela energije da bi ga poslušala kako jamra , ne vem upam na čudež da bo sam rekel, MAMI ZIZA BJEK mislim,da se bebekom ziza ne zameri kr tako-če ne druga,da se cartajo na njej saj to je glih tisto kar me najbolj skrbi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.3.2009 14:31:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek Ja mi2 se še dojima oz jaz dojim svojega , saj ni panike, ker takoj zaspi, ampak ga imam samo še na eni strani in zato imam posledično eno večjo od druge , zdaj ko pa se bližajo časi ko bo zunaj bolj toplo, pa to,... pa bo to še bolj opazno. sem pa že prejšnjo noč dosegla da sploh ni zizal, ampak danes ponoči pa sploh nisem imela energije da bi ga poslušala kako jamra , ne vem upam na čudež da bo sam rekel, MAMI ZIZA BJEK mislim,da se bebekom ziza ne zameri kr tako-če ne druga,da se cartajo na njej saj to je glih tisto kar me najbolj skrbi a sam ponoči ziza oz. naj bi zizal al čez dan tud?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.3.2009 14:34:40
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek Ja mi2 se še dojima oz jaz dojim svojega , saj ni panike, ker takoj zaspi, ampak ga imam samo še na eni strani in zato imam posledično eno večjo od druge , zdaj ko pa se bližajo časi ko bo zunaj bolj toplo, pa to,... pa bo to še bolj opazno. sem pa že prejšnjo noč dosegla da sploh ni zizal, ampak danes ponoči pa sploh nisem imela energije da bi ga poslušala kako jamra , ne vem upam na čudež da bo sam rekel, MAMI ZIZA BJEK mislim,da se bebekom ziza ne zameri kr tako-če ne druga,da se cartajo na njej saj to je glih tisto kar me najbolj skrbi a sam ponoči ziza oz. naj bi zizal al čez dan tud? ne, le ponoči, čez dan nima potrebe, saj vem kaj boš rekla, se le žuli, ne?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.3.2009 14:36:59
|
|
|
|
spps
|
kako si vedla po mojem to že sama veš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.3.2009 14:41:44
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kako si vedla po mojem to že sama veš vem, vem , ampak sem že probala da mu nisem dala, in naj ti povem trmast je ko hudiček
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.3.2009 14:55:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: spps kako si vedla po mojem to že sama veš vem, vem , ampak sem že probala da mu nisem dala, in naj ti povem trmast je ko hudiček mami,boš morala bit bolj trmasta kot on a si mu poskusla flaško z vodo podturit namest zize
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.3.2009 15:00:33
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: spps kako si vedla po mojem to že sama veš vem, vem , ampak sem že probala da mu nisem dala, in naj ti povem trmast je ko hudiček mami,boš morala bit bolj trmasta kot on a si mu poskusla flaško z vodo podturit namest zize je mami že tudi to probala, pa je sploh ne vzame, je že kar brihten, ta moj hudiček
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?