Rubin.
|
Dober večer, drage moje dame . Sem vedela, da ste pravi naslov, za moje težave, vaše dobre želje in pozitvnost so sigurno pripomogle k temu, da so izcedki izginili . Miška73 - izcedki so rjave barve (torej stara kri, ne sveža), so glih tolk da me jezijo in da mi misli skoz lutajo. Lara - hvala za skrb, res si ena takšna sočutna deklica . Mi je moja g. rekla, v kolikor se pojavi sveža kri, da moram takoj do nje ali v KC, če pa je le izcedek pa horizontala. Kaj se tiče dojenja, sem jaz tudi prepričana, da bom dojila, ker se mi zdi to najbolj praktično in ja imela ju bom ponoči tudi pri sebi. Tako je bilo tudi prvič in ni mi žal, se je 6m polno dojila . Jaz sem danes stopila v 15 teden in slabosti so se začele resnično umirjat. Mi je bilo samo popoldan malce slabo, edino utrujenost me še daje. Še to premagamo pa sem za nekaj časa na konju. Ona23 kaj se oblačilc in plenic ipd. tiče, sem se jaz zaklela, da imam pripravljeno vse 2 meseca prej. Ker sem pri prvi nosečnosti vse prelagala na konec, pa mi je bilo žal kolikor imam las na glavi. Zadnji mesec sem ful zatekala, noge sem imela kot nosorog in mi je bila prava muka, vse oprat in speglat. Da ne omenim 50 kom. tetra plenic - to je eno mukotrpno peglanje. Tako, da sem se odločila, julija imam že vse tipitopi pripravljeno z torbo vred. Tudi jaz razmišljam kako bom z tremi. Sploh, ko pomislim, da Mala miss ne bo mogla hodit več na vse te dejavnosti, ki jih sedaj obiskuje. Pa kako bom razporedila čas, ki bo imel še vedno samo 24 ur, da bodo vsi zadovoljni z mano in možem vred. Moram se malce pa nasvete obrnit na tiste, ki že imajo to izkušnjo. O mlinčka Il divo, to se bodo naposlušale angelskega petja. A boste v prvi vrsti, potem se boš še očke napasla. Uživaj še za mene. O sunčica se je javila . Super je to brat, da ste dobro - samo tako naprej. Če imaš preveč mleka, si ga malce iztisni, samo toliko, da napetost popusti. Tako sem jaz delala. Buba.miska - kaj se srbenja tiče se verjetno koža razteza. Jaz se obvezno mažem zjutraj z kremo, zvečer pa z oljem, obojim za nosečnice. V prvi nosečnosti nisem pridelala nobene strije, kako bo pa sedaj pa ne vem. Upam, na najboljše. Jaz imam zaenkrat preglede na 4 tedne, sicer mi je dala sedaj tremin na 14 dni zaradi krvavitve. Sicer pa me bo po 20 tednu poslala na preglede v KC, kako bo pa tam pa ne vem. Taški v letih, ti bom dala , najboljša šele prihajajo!!! Jaz tudi sem bolj občutljiva zdaj v nosečnosti, se že skor pri reklamah jočem . Ni panike, še po porodu je nekaj časa tako. Se spomnim, kašen teden dni po porodu gledam Malo miss in ne morem verjet, da jo res imam, so se mi same od sebe vlile solze od same sreče. Prav takrat pa pride soseda na obisk in me zagleda celo objokano. Se je ful prestrašla, češ kaj se je zgodilo. Ja tako se hormoni igrajo z nami. Ampak mine, nič bat. Mucka25 Twixy , držim pesti za drugi srček Blanč kako si danes? Pika, diham, diham, diham. Mi smo pa danes zajčku pisali, Mala miss na papir, mami pa kar na ebay Sedaj pa res mislim, da bo dovolj , moram še po hiši kaj narest. Naj vam bo mirna noč.
|