|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
28.3.2009 9:51:57   
čebelica01
Dobro jutro! O madona tebi se je pa dogajalo ponočiuser posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
28.3.2009 11:37:54   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

dobro jutro...

ne princesi..nisem še kupla sterilizatorja, ker ga tu niso imeli (seveda of tomee t.) pa sem ga rezervirala v lj..praviš da je potrata denarja...A si potem ti vedno, ko je tvoja princeska popapala mlekca..a si potem vedno prekuhavala sproti ali si dala kam vpomivalni stroj..Je treba verjetn samo v prvo prekuhat, a ne? Sej, če ti iskreno povem, sem tudi sama mal skeptična o tem sterilzatorčku...kaj pa vem..morda pa imaš prav...

Jaz tud nisem kupila sterilizatorja, pa v bistvu se hranmo po flaški, ki jih kar prekuham v enem loncu polnem vode. Je pa res, da menda sploh ni dobro prekuhavat stvari po vsaki uporabi, da otrok mora mal bakterij pobrat iz cucljev user posted image . Jaz prekuham enkrat na teden, do zdej sem ene 2x od kar sva doma.

Za litr in pol na zalogo, kolikor sem razbrala..bova pa takole naredile: ko rodiva, torej, jaz še malo počakam nate in ko še ti rodiš..greva v ta vaš Hmeljčič in si privoščiva en dober glaž, a?

V bistvu prideta do mene, pa bomo skupej odvozičkale do Hmeljčiča, res da je makedamska pot, lahko gremo pa okol po asfaltu, sicer pa kakorkoli že, sam da ga bomo en glažek zvrnile user posted image user posted image user posted image

Aja, vesela novička: MOJ DRAGI ME JE VČERI TOTALNO PRESENETIL IN PRIŠEL DOMOV!!!!!!! rekel pa je da pride šele v soboto pozno zvečer!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, je pa res priden tale tvoj možiček

Kaj pa sem sanjala danes: groza..sem moralal it prec na rr povedat, če ima kdo kako razlago sanj: najprej to da me je pičila črna kobra v trebuh (vendar brez bolečin) - to bo verjetn kaka epiduralna, o kateri ste se pogovarjale, le da so me očitno pozabl na hrbet obrnit user posted image user posted image user posted image
potem pa še ene sanje: da sem imela polna usta las in ko sem si jih pričela odstranjevat s prsti, sem začela dobesedno iz grla vlečt vrv - špago!!!!!! O mAdona...ajde šlogarce..da vas vidm...

Jst pojma nimam kaj bi to pomenilo user posted image

papa

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
28.3.2009 11:41:34   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Jst mam tud Aventovo ročno, je bla super, čeprav se mi zdi, da je kmal ne bom več rabila, ker je mleka vsak dan manj, pa še to kar je blo do zdej je blo 100 ml na dan vsega skupaj. No nekaj je dobil od mene, res da ne velik, nekaj je pa blo. 

Veliko tekočine spij, pa čaj za dojenje, pa počivaj - ne skači preveč po stanovanju, pa večkrat ga pristavi in spodbudi da bo jedel, da ti produkcijo mleka poveča. user posted image user posted image user posted image Menda če večkrat stiskaš mleko, tudi pospešuješ - da se ti zaloga poveča user posted image . Pa ne stradaj, ne hujšaj, ko dojiš. Tako so mene učili. user posted image

Velik pijem, tistga čaja za dojenje sem že stankala kakšen hektoliter, še hvala bogu da je kar dober, pristavljat ga ne morem, ker spodvihuje jeziček in takoj ko ne more zagrabit bradavice (so pa tud ful mejhne), ker si jo porine pod jeziček namesto nanjga začne tult in vpit, da je strah in groza. Hujšam tud ne, itd. itd., pa kljub vsemu sem včeraj spumpala sam še 20 ml. Žou pač tako je, bomo pa adaptiranga papcal, glih tako bo zrastu... in moram kar mal sebe potolažt, glih tako bom lahko dobra mamica, kljub temu da ga nisem dojila.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
28.3.2009 11:49:47   
Infinity1

Mama Infinity koliko stekleničk uporabljate pri vas?
Po moje je bolje, da namesto sterilizatorja kaj drugega kupiš. Pa da ne bi kakšnega grelnika stekleničk kupovala, ker tudi ne pride prav - no vsaj jaz nisem pretiravala, se da na druge načine rešit pogrevanje mlekca. user posted image

Pri nas uporabljamo dve aventovi 125 ml za mlekca, če je ena slučajno v hladilniku, v njej pa moje mleko in eno stekleno od Nuka za čajčka (steklena zato, ker se na plastične ful hitr prime barva od čaja in porjavijo). Torej tri flaške vsega skup.

Midva sva pa grelnik stekleničk kar kupila in sicer naknadno tudi od Aventa, ker sva nekaj časa prakticirala tako da sva vodo prekuhala, pa jo dala v termosko, ampak iz termoske je še vedno prevroča in pol hladiš. Če jo pustiš v posodi, kjer sva vodo prekuhala, se ta zelo hitro shladi in moraš pol spet vse skup pogrevat, pa nikol ni tista prava temperatura in pol sam v usta daješ tist cucelj pa probavaš če je dost toplo, da ni prevroče, da ni prehladno, tud prst kdaj namočiš noter, kot da ni mali že tako dost izpostavljen bakterijam ko se hrani po flaški... Grelnik vode pa segreje na točno tapravo temperaturo, brez namakanja prstov, brez sesanja, brez pogrevanja, hlajenja... Men pride ful prou, bi ga še enkrat kupila user posted image user posted image user posted image . Je pa res bolš kupt tazga, ki segreva točno določene mililitre in ne tistega, ki ima tri stopnje segrevanja in to je to, se mi zdi, da pol tud nisi nič naredu in moraš glih tako probat al je dost toplo al ne... ah no zdej sem že doktorirala iz tehle grelnikov... bom kar nehala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1479
28.3.2009 12:17:37   
tia12

Mama Infinity koliko stekleničk uporabljate pri vas?
Po moje je bolje, da namesto sterilizatorja kaj drugega kupiš. Pa da ne bi kakšnega grelnika stekleničk kupovala, ker tudi ne pride prav - no vsaj jaz nisem pretiravala, se da na druge načine rešit pogrevanje mlekca. user posted image

Pri nas uporabljamo dve aventovi 125 ml za mlekca, če je ena slučajno v hladilniku, v njej pa moje mleko in eno stekleno od Nuka za čajčka (steklena zato, ker se na plastične ful hitr prime barva od čaja in porjavijo). Torej tri flaške vsega skup.

Midva sva pa grelnik stekleničk kar kupila in sicer naknadno tudi od Aventa, ker sva nekaj časa prakticirala tako da sva vodo prekuhala, pa jo dala v termosko, ampak iz termoske je še vedno prevroča in pol hladiš. Če jo pustiš v posodi, kjer sva vodo prekuhala, se ta zelo hitro shladi in moraš pol spet vse skup pogrevat, pa nikol ni tista prava temperatura in pol sam v usta daješ tist cucelj pa probavaš če je dost toplo, da ni prevroče, da ni prehladno, tud prst kdaj namočiš noter, kot da ni mali že tako dost izpostavljen bakterijam ko se hrani po flaški... Grelnik vode pa segreje na točno tapravo temperaturo, brez namakanja prstov, brez sesanja, brez pogrevanja, hlajenja... Men pride ful prou, bi ga še enkrat kupila user posted image user posted image user posted image . Je pa res bolš kupt tazga, ki segreva točno določene mililitre in ne tistega, ki ima tri stopnje segrevanja in to je to, se mi zdi, da pol tud nisi nič naredu in moraš glih tako probat al je dost toplo al ne... ah no zdej sem že doktorirala iz tehle grelnikov... bom kar nehala user posted image

INFINITY1 vsak nasvet nam prav pride....user posted image user posted image user posted image   HVALA!user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
28.3.2009 12:30:22   
Mala_princeska
Ja res Infinity, vsak nasvet prav pride. user posted image user posted image user posted image Sploh nisem vedela da toliko vrst teh grelnikov obstaja. Kaj pa vem, mogoče bo kdaj prav prišlo....
Seveda bo Lovro ravno tako zrastu al' ob tvojmu mlekcu al pa ob adaptiranem, ne sekiraj se, te nič ne obtožujem; je res lumpek da jeziček spodvihava in mamici že sedaj nagaja. Btw se je že kaj pozdravil, ga še kaj muči.

Ko smo pri mleku - moja princesa sploh ni marala kot user posted image mlečnih izdelkov ala rižolino,...keksolino,....ni bilo važn - a sem v svoj mlek vse skup namočila, al sam z vodo naredila,.....Pa je ravno tako zrasla v skoraj že 5. letnico. No, še zdaj ni prevelika ljubiteljica čokolina in mleka - gresa sploh ne mara user posted image , mleka tudi ne pije veliko.....skutic sploh ne je,.....A mislite, da je možno da je to zato, ker tudi jaz nisem ljubiteljica pravega mleka, da nekako ne prebavljamo laktoze (kislega mleka in navadnega jogurta videti ne smem user posted image , pa boh ne daj da pri zavretem mleku smetano vidim na vrh).Upam, da bo drugi user posted image bolje prebavljal mlečne okuse.....

No, zdaj pa se spravljam učit. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
28.3.2009 15:44:10   
rea27
uuu, kako ste pridne..

ja, jaz sem kupila grelnik flašk, kaj čmo, zdej je kar je..je pa res, da so mi ga mamice kar svetovale..in potem se zgodi to,da ker še nisi mama, določenih stvari ne veš - in posledično kupiš prav vse kar se kdo spomni..
Ja, glede dojenja je pa tako..vse nosečke, ki sem jih do sedaj spoznala in jih poznam, ali pa tiste, ki načrtujejo..vse zatrjujejo kako bodo dojile.. Tudi jaz.vsaj želim si! Potem pa, ko je realnost pred teboj in ko si soočen z dejstvom da pač tvoje prsi ne proizvajajo dovolj mleka ali pač iz kakega drugega razloga mleka ni...je potem vse skupaj prav frustrirajoče..Nimaš kaj - ni mleka - ni mleka..Bog pomagaj!
Moja prijateljica je dojila mislim, da le en mesec, nakar se je njena pikica odločila, da to pa več ne bo cuclala in konec..pa še nedonošenka je bila, tako da je res ful hitro zaključla stvar. Pa se kolegica ni sekirala, so kupil adaptiranga in stvar je bla rešena...

Tako, drage moje..mal sem potipkala, čist tolk da se uštulm zraven..zdaj grem pa mal vodoravno..sva bila danes pri tašči na kosilu in je bilo res dobro.. Res je, da so tašče pač tašče..ampak kuhajo pa dobr..saj v mojem primeru..Morda se je pa malo omehčala, zdaj ko je tako blizu Rim :)

lepo bodite, vas pridem še brat - brez skrbi :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1482
28.3.2009 17:33:09   
Alex01
Dan še od meneuser posted image
Smo ravno prišli notri. Dopoldan sem bila v službi za 2 uri, potem kosilo, po kosilu pa vnuser posted image user posted image user posted image .
Smo  mal okrog hiše ponardil, oziroma sta večji del ponardila sinko in ata. Pa avtomobile posesali pa oprali, jutr bo pa dežuser posted image .
Princesi - sm vidla, da imava isti dan pregled, jaz hodim k dr. Kostanjškovi, uro imam pa 10.45

Infinity - res, za prvič mi je šlo zlo hitro, glede na to , kolikšen je bil otrok. Se spomnim, da je bila nedelja, ko me je zjutraj zbudilo "črvičenje" po trebuhu, ene 3x vsakih 20 minut. Potem pa mir. Sem se najedla martinove goske, pa mlincev, popoldan ob petih pa spet "črvičenje", nekej ob osmih sem šla v porodnišnico, pa so me dali še na oddelek, ob dveh pa v porodno. Sicer sem imela svoje popadke in dovolj močni so bili, niso pa bili redni, tako, da so mi dodali še umetne. In potem je kar hitro šlo, edino čisto na koncu, mi je dr. Pišek "skočil" na trebuh, da se je porod končal.

Glede dojenja pa, jaz recimo sem dojila na polno. Je bil mali star skor štiri leta, ko sva nehala. Do šestega meseca res v polno, potem sva zmanjševala. Ko je dopolnil eno leto sva se dojila zjutraj, pa ko je prišel iz vrca, pa pred spanjem. Potem čez čas pa samo še pred spanjem in tako do skoraj četrtega leta. Mleka pa na pretek. Velike prsi niso pogoj , da bo mleko. Jaz jih spravim v A košarico, mleka sem pa imela za en kup otrok nahranituser posted image user posted image user posted image . V drugo ne vem kako bo, ampak prvič je bilo tako. Če pa mleka ni, potem ni čisto nič narobe, da se pač otroka hrani po flaški. Otroci ravno tako zrastejo in ravno tako so dobre mame, ki jih hranijo po flaški. Glavno da so otroci siti in da rastejouser posted image user posted image user posted image

Rea - super, da te je tvoj presenetil, na razlago sanj se pa čisto nič ne spoznam. Kako te "mučijo" hemeroidi pa vem, imam sama podoben problem. Prvo nosečnost me je bolelo, da groza. Sploh proti koncu nosečnosti. Tako me je bolelo, da me je bilo prav strah jit rodit, ker nisem mogla ne sedet, ne ležat, pa ne zaradi nosečnosti ampak zaradi hemeroidov. Pa so me "napadli" tudi v obdobju ko nisem bila noseča. Zdaj pa spet. Vsake toliko časauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj sem pa napisala cel prosti spis.
Lepo se imejte in pozdravček vsem.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 28.3.2009 17:34:43 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
28.3.2009 19:47:17   
Infinity1
Super Alex da si tako dolgo dojila, čestitam user posted image , me pa prav zanima kako gre to pol k otroku zrastejo zobki, da ne govorim pri štirih letih, ko so mlečni verjetno že vsi zunaj. A si kdaj tud zobke začutila ?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
28.3.2009 19:48:41   
Infinity1
Mi smo tud danes avto pral, no ati ga je, je reku da mu paše svež zrak, kljub temu da je prehlajen, midva bolnika sva bla pa notr, je čist preveč pihalo zame. No zdaj ko so avti oprani sem tudi jaz sigurna da bomo kakšen dež priklical user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1485
29.3.2009 9:38:27   
Mala_princeska
Super Alex da si tako dolgo dojila, čestitam user posted image , me pa prav zanima kako gre to pol k otroku zrastejo zobki, da ne govorim pri štirih letih, ko so mlečni verjetno že vsi zunaj. A si kdaj tud zobke začutila ?

Infinity, verjemi da zna user posted image kar fajn ugriznit v zizo, ko dobi zobke user posted image , včasih prav zanalašč, da zasliši kako zavpiješ au. user posted image

Alex, jaz imam pregled ob 12.45 pri dr. Bučarjevi na isti dan kot ti.

Neposredna povezava do sporočila: 1486
29.3.2009 10:24:22   
rea27
Dobro jutro user posted image

Kje pa ste vse nosečke in mamice? Se stiskate k svojim srčkom? No, tako je prav..
Jaz sem danes tudi kar presenetljivo dobro spala, tako je že od kar se je vrnil moj dragi..Torej mora imeti tudi on kaj pri vsem tem :)

Danes kuha moja mami, tako da sem vesela, da sem spet mal frej-juhuhu! Jaz moram samo še kakšen košek oprat, sicer pa moj ni veliko nazaj iz Nemčije prinesu, je bil kar ekonomičen - tako da bom v veliki večini samo nazaj v omaro pospravila. Potem pa mal po tleh pobrisat - mam en tak fini nastavek od Liefheita, da se mi ni treba nič pripogibat in je super, ker lahko sama predrgnem tla. Ker naša psička je pač taka, vse kar ima v skledi in je suho - briketi - jih lepo enega za drugim znosi na hodnik in tam poje... psički, pač..

Tako, malo sem vam natipkala, zdaj pa grem napisat mejl še Simoni, ki je bila tudi pri nas aprilčicah, pa so ji porod sprožili, ker je imela prav tako težave z žilami, kot jaz.In sedaj že crklja svojo malo Ano..Sem prav vesela za njiju. Tako je luškana..mislim, da je bila ali 2700 ali 2900 gr..Prava mala borka :)

Se tipkamo še kaj po kosilu...sam še nakaj: Tia12..si še z nami?

Očitno za marčevke nihče nič ne ve...Na žalost jih moram zbrisat iz seznama - zaradi datuma- potem pa bomo počakali, da se nam kaj javita... :)

Torej tia12...kdo je pa zdaj prvi? hehehehheuser posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1487
29.3.2009 10:37:18   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** APRIL **********

1. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image

2. matt--------11.4.-----------------------user posted image

3. rea27-----27.4.----27-----Nm---------user posted image P 2.4.

4. mišk-------29.4.----26----Šentj.------user posted image

********** MAJ **********

5. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 31.3.

6. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

7.majčica20---20.5.--------Nm-------user posted image

8.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image P 2.4.

********** JUNIJ **********

9. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

10. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

11. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

12. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 1.4.

********** JULIJ **********

13. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

14. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 21.4.

15. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 21.4.

16. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

17. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

18. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image

********** SEPTEMBER **********

19. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 21.4.

********** NOVEMBER **********

20. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

PREGLEDI:

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- ?
7.
8.

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
29.3.2009 10:42:04   
Alex01

Zobke sem začutila , ugriznil me pa ni nikoli (vsaj ko se je dojil ne). Drugače je pa grizel kot kakšen kuža, po rokah semimela sledi njegovih zobkov, sem lahko preštela koliko zobkov imauser posted image . je pa mali dobil prvi zobek pri treh mesecihuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1489
29.3.2009 11:31:14   
tia12

Torej tia12...kdo je pa zdaj prvi? hehehehheuser posted image user posted image user posted image

Ja počasi se res bliža moj čas....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
29.3.2009 15:38:38   
rea27
alo!

Najedla sem se, nadelala in napospravljala tudi, zdaj grem pa malo noge pretegnit :) Aha, pa še
neseser sem si pripravila za v Rim :) samo tolk, da v primeru da pozabim, mi moj ne bo 3 tedne v porodnišnico nosil moje stvari...
Vam povem, ko sem bila prvič v porodnišnici mi je skor kos po kos oblek nosil..pa klical od doma..Kje imaš hlače? Kje je ta pulover? :) :)

MAh, sej..moja teta je šla tut v stričevih gatah domov :) :) hehhehehehe, to mi je še danes tolk smešno :)

se tipkamo drage dolenjke :)

rea27

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
30.3.2009 7:52:02   
Alex01
Jutro dolenjke!

Moj izvid za sladkor je OKuser posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem pa enga sončka na ta pust dan.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
30.3.2009 8:36:23   
rea27

7.majčica20---20.5.--------Nm-------user posted image

********** PREGLEDI **********

31.3.2009 - buterffly
01.04.2009 - kaminek
02.04.2009 - rea27, majch

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

7.
8.

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
30.3.2009 8:37:41   
rea27
Dobro jutro!

Bravo alex01 za sladkor!!

Jaz pa sem danes uradno 1. dan na porodniški - še 28 dni :)

Zdej grem pa eno banano popoapcat, pa pridem še kaj k vam pogledat..

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
30.3.2009 9:17:00   
Mala_princeska

Jaz pa sem danes uradno 1. dan na porodniški - še 28 dni :)

user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa danes prvi dan na bolniški.
Včeraj je bil kar en super dan, kljub dežju. user posted image Zjutraj sem likala, po kosilu pa smo se šli malo vozit. Šli smo po lupinico za našega user posted image . Jaz sem sicer želela novo, pa smo potem rabljeno - staro cca. 2 leti in res lepo ohranjeno dobili po polovični ceni. user posted image Važno mi je, da paše na voziček peg perego. Sva takoj sprobala, kako se jo natakne gor in dol, pa dol ni in ni šlo - se je dragi mučil in mučil - jaz pa samo malo navodila na net pogledam - stisnem gumb in že je bila dol z vozička. user posted image Kar ni mogel verjet, kok sem brihtna. user posted image
Potem naju je še na paštetko peljal in domač hlebček v eno bolj domačo gostilno, tam pa sem še drago mami srečala in mojega brata.

Zajtrk je že v ritki, sedaj pa še nosečniški čaj pijem (mi je full dober od Teekaneja) in po moje mi pri prebavi pomaga, da nisem zaprta, pa študiram kaj bom delala - poleg učenja user posted image user posted image .

Uživajte.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
30.3.2009 11:14:34   
majčica20
rea, da boš dopolnika seznamček, stara sem 30, pregled imam 1. aprila

naše detece se zgleda obrača po vremenu, je tudi bolj zaspana, vsake toliko se malo pretegne. drugače je pa pravi mali skokec v trebuhu.

a je katera že kdaj prakticiral razne slinge, trakove za nošenje, sem ugotovila da je ponudba velika, samo ne vem če se obnese.
LP M

Neposredna povezava do sporočila: 1496
30.3.2009 11:23:23   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

naše detece se zgleda obrača po vremenu, je tudi bolj zaspana, vsake toliko se malo pretegne. drugače je pa pravi mali skokec v trebuhu.

a je katera že kdaj prakticiral razne slinge, trakove za nošenje, sem ugotovila da je ponudba velika, samo ne vem če se obnese.

Meni je zadnjič sestra pri g. rekla, da vsaj 10 gibov moram čutit na dan in tud moj user posted image je včasih bolj zaspanček.
Žal slingov, trakov nisem še prakticirala, malo povprašaj po RR, ali pa na forumu RR povezano starševstvo - tam ti bodo znali odgovorit na to vprašanje, po moje pa se stvari ob pravilni uporabi kar obnesejo in detece je bolj povezano z mamico oz. s tistim, ki ga nosi.

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
30.3.2009 11:30:01   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

rea, da boš dopolnika seznamček, stara sem 30, pregled imam 1. aprila

LP M

Glede slingov in trakov - jaz že dlje časa razmišljam o nabavi traka, ki je dolg in raztegljiv - priporočen od rostva do 16 kg..Ker sem sama zelo aktiven in športen tip, razmišljam, da mi bo tako najlažje nosit otroka, medtem ko bom sama malo hitreje hodila, ali hodila v hribe ali v trgovino...Pač vedno in povsod tudi voziček ni najprimernejši.. Tako, da..nagibam se pa k traku ali slingu izključno iz razloga, da ima bebi nogice skupaj. Ker o tem sem pa predebatirala z dr. , ki pravi, da otrok naj se ne bi nosil od rojstva naprej tako, da ima med nogama trak, blago..ali karkoli pač..zaradi tega, ker celotna teža otroka pritiska na medenico, kolke, boke..plus tega pa mu še glavica zelo binglja..

Nisem pa za kengurujčke, kot jih kupi večina staršev in nosijo otročka potem naokoli samo v tistem..ravno zaradi kosti..vsaj pediatri so si enotni glede tega..Medtem kot ti proizvajalci in prodajalci prodajo vse živo...

morda, v razmislek :)

< Sporočilo je popravil rea27 -- 30.3.2009 11:34:10 >

rea27

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
30.3.2009 11:32:39   
rea27

7.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image P 1.4.

********** PREGLEDI **********

31.3.2009 - buterffly
01.04.2009 - majčica20, kaminek
02.04.2009 - rea27, majch

7.
8.

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
30.3.2009 11:54:08   
tia12
Dobro jutro :-):-)

Tia je pa mal potegnla spanec danes....uff je pasal...;-) Moj pravi naj zdaj izkoristim čas za spanje ko sem še 2/1.

Pa ve? Kako ste kaj danes, ko pa je tako turobno vreme?

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.